- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.641
Teşekkür ederim cnm artık bu odun hallerine alışmak mi lazım bilemedimCanım nice sağlıklı mutlu yıllara ailenle ve minik bebeğinle inşallah.Bu ara cok hassaslaştık haliyle her zamankinden daha özenli davranılmasını istiyoruz ama bizim ruh halimizi anlamayabiliyor eşlerimiz.Kırgınlığını anlıyorum ama elki sevgililer günü için bişeyler düşünmüştür tarihler cok yakın çünkü şimdiden sıkma canını birde bebepin gelmesine az kaldı o da telaşta olduğu için düşünememiş olabilir sen takma bebeğine odaklan
Hahahaha hiç sanmam cnm yaBasit canım ya bitsin hemen atarım ben kendim tasarladım belki sen daha güzel de yaparsın
Bide ben sözde derindondurucuya poğaça kurabiye falan yapıp atcaktim sözde hani gelen olursa eve zorluk çıkmasın diye ama bu gidişle sanırım zorVallahi ben de yaparım diye düşünüyordum canım ama çok erken yoruluyorum bende nerde o eski kuvvet :)
Yok cnm ya nerde o dusunce hadi bişey yapmiyon niye bütün gunu akrabalarinla sulalenle geçiriyor z en çok ona kızdım bnCanımm doğum günün kutlu olsun bazen böyle düşüncesizce davranabiliyorlar üzülme şuan oda sende farklı telaşlardasınız ondan böyle olmuştur bugun bir şey yapmazsa söylersin kırıldığını onlar bizim gibi düşünemiyor ne yazık ki
canım dogum gunun kutlu olsun seneye bebegin yanindaolur gülücükler atar anne der inşallah:)) esine de takilma dicemde hamile olarak takilmaman mumkun degil gerci hamileligimize bagliyoruz ya da bagliyorlar ama bazi seyler varki hamilw olmadan da alinabilir insan kaldı ki daha da hassasiz su an ama sen canini skmamaya çalıs yinede erkekler yapi geregi mi toplum baskisindan mi ne takmiyolar taksalarda takmiyomus gibi yapiyolar olan hep bize oluyo deger mi sen bu kadar uzulurken onun senin uzuldugunu bile gormemesi sana diyorum ama benzer seyleri yasayinca gel bide icime sor gamsiz olmak lazim biraz yapabilirsen:)Yok cnm ya nerde o dusunce hadi bişey yapmiyon niye bütün gunu akrabalarinla sulalenle geçiriyor z en çok ona kızdım bn
Her ay ve hafta farklı şeyler oluyor canım ben eskisine göre sürekli yemk isteği yok günde 5 en fazla çok yersem 3 öğün yada 4 oluyor ama mide yanması fena oluyor ben pek yaşmadım az odu ara ara ama yemk yemeye çalış beslenmk önmli bu son iki ayda kilo alımı için bebeklerin yiyebildiğin kadar ye azda olsa faydası oluyorBenim iştahım gitti yahiç yemek istemiyorum sadece soğul şeyler içmek istiyor canım, miğdem yangın yeri
Aynen canım bende 2/3saatte bir ara öğün yapıyorum ama 10 kilo aldım şimdiden 30+6yız bugün.bende 38+larda gelir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hazırlıkları hızlandırdım pek bişeydr kalmadı şükür
Olabilir canımGünaydın kızlar biz bugün 31 haftalık olduk tam.sanki 1 haftada bile gözle görülür düzeyde büyüdü karnım.Sanırım kızım doğunca en cok onun minik tekmelerini özlüycem. O kadar alıştım ki
Takma canım güzelce konuş anlar hatasını erkekler böyle beyinleri birşeye odaklanınca başka bir şeye çalışmıyor malesef :)Yok cnm ya nerde o dusunce hadi bişey yapmiyon niye bütün gunu akrabalarinla sulalenle geçiriyor z en çok ona kızdım bn
Dimi olsun canım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :) ilk gün kimse gelmez sanırım ondan sonda yaparız :) ben Gül böreği sigara böreği filan attımBide ben sözde derindondurucuya poğaça kurabiye falan yapıp atcaktim sözde hani gelen olursa eve zorluk çıkmasın diye ama bu gidişle sanırım zor
cnm kapı süsünü atar mısın nasıl oldu bakalım senin baya bitti ya maşallahCanım yıkamaya başla o kadar küçük kücüklerki cok ugrastıyorlar iki gün ütü yaptım yıkadım anca bitti 36 dan sonra her an gelebiliyorlar yakın arkadasım daha yeni 37. Haftasında doğurdu paşasını :) bende bugun kapı süsü için malzeme aldım akşam boyamasını bitirdim mükemmel olduikram icinde hacışerif diye bir site var oradan cikolata siparişi vereyim diyorum
Bitirince atıcam canım silikon tabancası getirecek eşim akşama bitmiş olur. Aynen cok şükür pek bişi kalmadı bi odasına duvar kağıdı döşenecek o gözüme zor görünüyor perde ve halı kaldı bir de. Buarada ebebekte indirim var cnm bak mutlakacnm kapı süsünü atar mısın nasıl oldu bakalım senin baya bitti ya maşallah
Teşekkür ederiz teyzesi çok gezdim o dolap için erol mobilya var tuzlaya doğru oradan aldım aymini markanın sultan modeli internette 4000 lira takımı orada 3200 beşik almadım ben 2080 liraya geldi ikisi mdf suntalam karısık istersende 1970 liraydıLadyBird59 cnm dolap ve şifonyeri çok beğendim nereden aldın sağlıkla huzurla kullanın cnm
çok sağol cnm dolap büyüklüğü nasıl cnm ben oğlanla kızın dolabını şimdilik birleştireceğim de duvardan duvara mı ölçüsü nasıl bu arada senin aldığın tarzını daha çok beğendimprnss kanzın bu modelide cok hosuma gitti ama odayı çok boğar çizilirse alltan beyaz çıkar diye diğerini aldım aklında bulunsun bu modelde
Amin canım rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi.sağlıcakla kavusalım bebişlerimize.Beni görende sadece karnın var diyor nerde bu 10 kilo diyor ama gel gör ki benim belim kalınlaştı simit oluştu yan taraflarımda bide biraz selülit oluştu bacaklarda.Ama sanki yavaşladı 3 haftadır 1 kilo aldım sadece keşke yavaş yavaş ilerlesek son aylar ama herkes tersi olacagını söylüyorYarasın bebişlerimize bende en son gidince 76 dım 13 klo almışım bende ama görünürde klom yok nereme aldım acba diyorum bazen aynen canım erken gelebilirler bebişler 40 beklemez ama bekleyende vardır tabi ben daha hazırlık yapmadım hiç bişey yok martta yapcam tabi hem kendime hem bebeğe alıncak 35 haftadan sonra doğum için ne diycek bakalım inş normal olur diyorum allhın izniyle tabi n ebekliyor bizi nasıl olucak hiç bir fikrim yok allah hepimizi bi avzda kurtarsın inş günü gelince
Ayy inşallah gösterir yüzünü çikolata ye yoldayken bide maden suyu iç uyansın ufaklık.ben 2 seferdir görüyorum yüzünü bizimde ptz 32.hafta randevusu var bakalım bu sefer gösterecekmi bizim kız rüşvetçi hediye alıcaz demeden cekmiyo elini yüzündenOlabilir canımbüyüyolar artık benimde dışardan belli oluyor ama çok büyükte değil normal ay tekmeler aykidolar salvolar özlenmz mi benim kızımda ben gbi yatıyor sanırım anneme diyorum gülüyor minik fasulyem derdim ilk öğrndiğimde büyüdü maşallah sağlıcakla doğsunlar yüzünü merak ediyorum inş bu cuma randevum var görmek nasip olur iki kontorldür görmedim
Canım genelde göbek deliğinin alt kısımları yanlar falan catlar diye duymustum otalara daha ağırlık veriyordum yağlarken söylediğin iyi oldu komple yağlıyım bari.Üzülme çatlıycaz zaten ama ne kadar gec o kadar iyi diye düşünmeye başladım.benim komsuda çatlakları kırmızıyken hindistan cevizi yagı sürmüş şuan gecti dedi ne kadar doğru bilemiycem aklında bulunsunTakma canım güzelce konuş anlar hatasını erkekler böyle beyinleri birşeye odaklanınca başka bir şeye çalışmıyor malesef :)
Kızlar buarada göbek deliğimin üst kısmından çok güzel çatladım tam 33+3 de :) yüz yüz kuyruğuna gel çatla ne yapalım kader bir krem buldum madecassol isminde hamileler kullabiliyormuş çatlakları onarıyormuş baya hele ki kırmızı haldeyken cok etkiliymiş bir doktoruma sorup kullanıcam suan kırmızı büyümeden engeller inşallah sizde doktorunuza sorun kullanın isterseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?