2018 mart-nisan anneleri

Bence yeter ikisine canım bebek için oldukça geniş içi..
http://aymini.com/maxi-bebek-odalari/sultan-maxi-krem burada baya açıklayıcı yazıyor ölçüleri canım

Aslında çok üzülmedim canım baya az milimetrik bir şey hatta suan sadece ben farkedebiliyorum eşime göre çatlak yokama büyürse üzülebilirim :) hindistan cevizi yağıda kullanıyorum bir kavanoz bitirdim mustela çatlak kremim bitmişti üç aydır kullanmıyordum hemen dün sipariş verdim. Her yere bulamaç yap canım nereden çatlayacağı belli olmuyor benim piercing bölümünden catlamış inşallah ilerlemez doğurduktan sonra piercing yaptırmak istiyordum bahanem oldu :)

Cnm beyaz tenliysen hic korkma. Bende de catlak cok vardi dogum sonrasi catlaklar beyazlasio yani kirmizi kalmiyir. Beyaz tenli olunca hic belli bil e olmuyor :) yani tecrubeme dayanarak söylüyorum diger kisilerde nasil oluyo bilemem :)

Kızlar mama götürmeyi düşünüyo musunuz hastaneye?süt hemen gelmez falan diyorlar ama benim hiç ama hiç mama veresim yok bebeğime. Süt gelene kadar beklesek diyorum..sürekli emzirince gelirmiş illa ki annem öyle diyor. İnşallah sorun yaşamadan gelir sütlerimiz. O kadar dert ettim ki rüyamda artık bebeğimi emzirip duruyorum illa ki mama alınacaksa da keçi sütlü olanlar iyi diyorlar..hastanede veriyorlarmış mama ama markasına güvenemem vereceklerinin.

Cnm beyaz tenliysen hic korkma. Bende de catlak cok vardi dogum sonrasi catlaklar beyazlasio yani kirmizi kalmiyir. Beyaz tenli olunca hic belli bil e olmuyor :) yani tecrubeme dayanarak söylüyorum diger kisilerde nasil oluyo bilemem :)
Baya beyaz tenliyim canım valla dert etmiyorum saglıgı iyi olsunda ne yapalım çatlayacagız illa ki ergenlikte catlayan cok insan var bizim sebebimiz bu olsun :) sadece bu kadar sabrettik son bir ay kala catlamak koydu :))

Canım ben götürücem süt hemen gelmezse kesin vericem çünkü sonradan bebiş sarılık olabiliyormuş o daha kötüsü

Canım ben götürücem süt hemen gelmezse kesin vericem çünkü sonradan bebiş sarılık olabiliyormuş o daha kötüsü
just__married cnm sezeryanla doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki doğurmadan önce banyoda sıcak suyun altında akan o canım kolostrum inan ki doğumdan sonra gelmedi ve bende sizin gibi mama almadım yanıma karşıyım diye göğüs ucum hiç yok hemşire geliyor gidiyor uğraşıyor yok artı süt gelmiyor bir yandan bebek ağlıyor açlıktan bir yandan sezeryan etkisiyle baş ağrısı tavan yapmıştı artık gerisini siz düşünün eşim koşarak eczaneden mama almıştı benden de size tavsiye şimdi bunda alıp gidicem çünkü illa ki mama verin demiyorum ama şartlar bazen zorluyor insanı

Anladım canım o zaman mamayı araştırıp yanımıZda götürmekte fayda var en azından denk gelen mamayı vermemiş oluruz bebeğe.. inşallah gelir de hiç gerek kalmaz..

Anladım canım o zaman mamayı araştırıp yanımıZda götürmekte fayda var en azından denk gelen mamayı vermemiş oluruz bebeğe.. inşallah gelir de hiç gerek kalmaz..
aynen cnm ve aceleden eczacıya sorup bir tane almıştı markası bile aklımda yok şuan şuan bende bakıyorum ne alalım diye henüz karar veremedim 3 aylıkken emmeyi bırakınca aptamil almıştık baya bir uzun süre sonra keçi sütüne geçiş yapmıştık

YanımıZa alalım madem iyisi hangisiymiş mamanın ne almalıyız
Kizlar bende götüreceğim cunku sut gelene kadsr bebek ac kalirsa aniden sekeri düşüyor ve bu kötü birşey.

Ben kac doktora sordum hepsi sma mama önerdiler 6 ay kadar da anne sütüne ek.olarak kullandım. Pisman degilim:)

Valla haklısın cnm erkek milleti hepsini içine koymuyorum ama aynilar srn taktiginlA kalirsin bende de durum öyle

Bn bi işe yarayacgini düşünmüyorum cnm yq keşke yarasa ama bu catlaklar kalıcı yani göbek genisledikce oluyo demekki bnmde catladi

Dimi olsun canım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :) ilk gün kimse gelmez sanırım ondan sonda yaparız :) ben Gül böreği sigara böreği filan attım
Valla bnce kimse gelmesin ne ilk gün ne sonra bn hiç cekemem kimseyi o halde ama yapıp atmak lazım el altinda olsa fena olmaz

bayanlar dizden başlayarak bacaklarınız ağrıyor ve geçmiyor mu?bende bu haftalarda çıktı temizlik yapmak istemiyor canım hep yatıcam.

Valla sona geldik cnm alacagimizi aldık bnce kilo olarak bazılarının da son ayda yavasliyomus kilo alımı sağlıklı olsunlar da arrik sonrası için ugrsacaz kiloları vermek icin

Canm yegenimde de biz emiyo aç deil diyoduk 3 gün sonra sarılık oldu doktora goturdu k doktor emzirme emzirdikten sonra 1 ölçek mama yap dedi eğer alıyorsa maması açtı almiyosa karnı toktur dedi bizde 3 ay öyle yaptık ve cidden ise yaramisti tabi bu arada biberona alusip anne memesini reddetmemesi de onmli

bayanlar dizden başlayarak bacaklarınız ağrıyor ve geçmiyor mu?bende bu haftalarda çıktı temizlik yapmak istemiyor canım hep yatıcam.
Bnm akşam olunca bacaklarım parmaklarim belim heryanim agriyo özellikle büyüdüğü için kaburgalarima aşırı baskı yapiyo ve cnm çok yaniyo

bacak değil de bel ve sırt ağrılarım arttı durduk yere temizlik mi ben yapmak istemeyeli baya uzun bir süre oldu akşamları oburiks gibi dolanıp sonra kanepeye yuvarlanıyom oğlum bile tv de şişman birini görsün anne sen buna benziyorsun diyor mart ayında ben de birini bulacağım temizlik için ev 5.katta ve camlar full artı full

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…