2018 mart-nisan anneleri

Bnm akşam olunca bacaklarım parmaklarim belim heryanim agriyo özellikle büyüdüğü için kaburgalarima aşırı baskı yapiyo ve cnm çok yaniyo
benim henüz kaburgaya kadar büyümedi ama bildiğin plates topu gibi oldum.

bende doğum iznine çıkınca mı bulsam birilerini bu halimle kocam akşama misafir çağırdı yaa şaka gibi adam. gözünün önündeyim gözlük mü vereyim ona anlamadım ki.

ayy valla ya zaten ağırlımız yetiyor bir de misafir pıfsss artık beraber hazırlayacaksınız cnm birşeyler idare et artık

ayy valla ya zaten ağırlımız yetiyor bir de misafir pıfsss artık beraber hazırlayacaksınız cnm birşeyler idare et artık
bize gelen çiftinde 2. çocukları olacak.ama onun hamilelik ayı benimkinden ufak henüz hareketleri kısıtlı değil.ancak çay koyarız dedim kocama.aklıma geldikçe sinir oluyorum.kayınvalide heralde kaynıma hamileyken hem misafir ağırlamış hem halter kaldırmış heralde.pek bir sağlam kadın hatta soyu tükenmiş öyle kadın filan kalmamış ama sorun şu ben öyle bir yapıda değilim kocam hala ne zannediyor beni anlamıyorum.çocuğa da acımıyor.

ya bişey diyim mi valla benim koca da öyle yaparsın edersinle evliliğimizi geçiriyor biz çalışan kadınlara bakış açıları öyle genel olarak söylüyorum ve de tecrübeyle oğlum doğdu 3 ay sonra işe başladım hayatım düzene girene kadar anam ağladı resmen ama sonunda itiraf etti '' ya seni takdir ediyorum hem ev hem iş bir de çocuk eklendi nasıl üstesinden geliyorsun ''dedi be adam o kadar paralıyom kendimi de niye bir işin ucundan tutmuyorsun deyince de sen güçlüsün yapıyorsun çok güzel kalktın altından helal falan diyerek götürüyor hee kendi ne iş mi yapıyo boş vakitlerinde işi gücü playstation neyse allahtan bundan sonra evimin kadını çocuklarımın anası olacağım

Benimde bu hafta çıktı valla nefes alınca bile agriyo bazen

erkekler pek meraklı kadınların üstüne yıkmaya.2. çocuktan sonra işi bırakacaksın sanırım.kendileri kesinlikle beceremezler kadınlar kadar.

Benimde bu hafta çıktı valla nefes alınca bile agriyo bazen
Allah şifa versin sağlıkla doğsun. az kalmış sayılır.

kızlar bugun cok erken saatten beridir disaridayim ve hareket halindeydim biraz tuvaletimi tutmak zorunda kaldim neyse tuvalete girdigimde boyle çok değişik bir yaratik gibi bir sey vardi cok korktum ilk defa gordum böyle bir sey yani nasil anlatsam et parcasi gibi ama kurumus kabuk gibi ama kalinca bir parca bas parmak tirnagi boyutundaydi usuttum ondan mi oldu diye düşünüyorum ama bilemedim hic boyle akintimda var biraz korktum ama bekliyorum yani telasa kapilmak istemiyorum kizim hareketli cok sukur o rahatlatiyo içimi, esim is icin gene sehir disinda evde tekim bir saat sonra bir dus almayi düşünüyorum, bu arada birde genital organimin ustu kasiniyo ici degil mantar degildir demi kasinmasi kil cikmaya basladigi icin diye yorunluyorum çünkü ustderi kasiniyo ve hafif kasiyinca geciyo

Allah Allah ya çok geçmiş olsun merak ettim bende

Merhaba kızlar baya girmedim gruba)hazırlıklar nasıl?biz daha sadece araba ve kıyafet aldık..odanı döşemeye sabırsızlanıyorum ,bu arada araba kraft twist XLX aldık çok memnunum tavsiye ediyorum)))

Kızlar cıldırıcam yaa.Az önce eşim sigarayı oda da yakıp cıkmıs balkona bende kokusunu aldım burdamı yaktın diye seslendim.şimdide surat yapıyo cocuk gibi trip atıyo sanki bişey dedik hayret ya bu ne alınganlık sanki o hamile.bu nedir böyle kimse laf kaldırmıyo maşallah sanki benim dışımda herkes hamile.sinir geldi valla konusmuycam.bende anlamadım neye surat yaptıgınıda noldu canın mı sıkkın diyorum baktım ters ters bakıyo.ya sabırrr onu mu avutuyum bu halimle dişimi sıkıyorum sinirden aglamamak için

Yeni uyandım valla cnm ogleden sonra gözümü açamıyorum bn hic

İyi beslenemedik ondan mı bilmiyorum ki noldu bize böyle

Makatta mı çıktı basur olabilir vajinada ise bilemedim dr a git ilk fırsatta canım geçmiş olsun

Canım kıyamam sana sakin ol erkeklere de bir haller oluyor bu gebelik ve lohusalık zamanında düşüncesiz davranmış haklısın ama kendini yorma üzme

ya yok tuvalete gittiğimde çamaşırımda vardı gözümden falan şüphe ettim yani o derece iyiyim ama çok şükür bakalım takipteyim kendimi

kıyamam sana ya başka bir şeye sinirlenmiştir hırsını senden almıştır canım kızlar keşke şöyle hamileler toplansak bir gece yapsak dertleşsek falan ne güzel olurdu:)tuğbacım sıkma sen canını biraz geçsin söylersin sana hissettirdiğini belki de o gelir söyler bir umut:)

Bn bi işe yarayacgini düşünmüyorum cnm yq keşke yarasa ama bu catlaklar kalıcı yani göbek genisledikce oluyo demekki bnmde catladi
Canım valla kremle mi alakalı bilmiyorum çatlayan yerin üstüne bugun alıp sürdüm hafifledi baya küçük tırnak uzunlugunda bir kırmızılık vardı parlak o büyür dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…