2018 mart-nisan anneleri

ya yok tuvalete gittiğimde çamaşırımda vardı gözümden falan şüphe ettim yani o derece iyiyim ama çok şükür bakalım takipteyim kendimi
Ayy canım yorma kendini fazla bi takip et bakalım tekrarlamaz inşallah.minnoş hareketliyse sıkıntı yoktur.

Az önce konustuk..ben 3 saat sigara içmedim artık bırakmak için kendimi hazırlıyorum sende durmus burdamı yaktın diyince zoruma gitti dedi.bende tamam sen kendince haklı olarak alınganlık yaptın düşüncesiz davranmısım ama sende benim artık her söylediğime alınma suan kendimden başkasını düşünücek o inceliği gösterecek ruh halinde degilim dedim.nefes zır alıyorken birden sigara soluyunca düşünmeden anlık bi tepkiydi artık ben herkesten anlayış bekliyorum dedim

Canım kıyamam sana sakin ol erkeklere de bir haller oluyor bu gebelik ve lohusalık zamanında düşüncesiz davranmış haklısın ama kendini yorma üzme
Ağladım rahatladım canım sinir boşalması oldu heralde valla burnum tıkalı nefes almak bile zorlaşmışken kaldıramadım trip naz.Hele erkeklerin trip atmasına ayrı bi ayar oluyorum hiç çekilmiyo

ne güzel konuşmuşsunuz eşle tartışınca kötü oluyo,bende geçen gün ağlama krizine girdim tutamadım kendimi hiç bu kadar duygusal olduğumu bilmezdim

Bravo sana iyi o mart ayında alisveris edebilicen ,kolay gelsin sana.

Üzülme canım cidden onlarıda etkiliyor hamilelik konuş güzelce üzme meleğini biz çok hassasız bu dönemlerde eşiyle takışmayan yok sanırım

ne güzel konuşmuşsunuz eşle tartışınca kötü oluyo,bende geçen gün ağlama krizine girdim tutamadım kendimi hiç bu kadar duygusal olduğumu bilmezdim
Aynen canım onlardan hep destek bekliyoruz sanırım atak geldi banada agladım rahatladım şimdide bi duşa giricem film izliycez sonra tatlıya baglanfı neyseki
Üzülme canım cidden onlarıda etkiliyor hamilelik konuş güzelce üzme meleğini biz çok hassasız bu dönemlerde eşiyle takışmayan yok sanırım
Ayy hiç sorma nasıl hareketlendi ben aglarken kuzum.konustum meleğimlede sakinleşti çikolata yedim bide mutluluk hormonu salgılasın diye

Keşke atmasaydın bir peçeteye sarıp doktora gösterseydin veya fotografını cekseydin ne ki bende merk ettim cok gecmiş olsun :/

Hissediyorlar bende ne zaman yükselsem aşırı hareketleniyor sakin kalmaya özen gösteriyorum boşver demek ki 3 st sigara icmemenin verdiği gerginlik varmış üstünde bende sigarayı bıraktıgım ilk üç ay monster gibiydim önüme gelene saldırıyordum :) iyi yanından düşün canım sizin icin bırakmaya calısıyor cogu anne bırakamıyor bile

Merhaba kızlar baya girmedim gruba)hazırlıklar nasıl?biz daha sadece araba ve kıyafet aldık..odanı döşemeye sabırsızlanıyorum ,bu arada araba kraft twist XLX aldık çok memnunum tavsiye ediyorum)))
Sağlıklı günlerde güle güle kullanın.Benim hazirliklarim bitti cok sukur.Darisi butun gruptakilerin başına olsun.

Kıyamam sana valla odada sigara icmesi ayip etmis.Evde sigara icilmez benim evimde daha hic kimse sigara icmedi yani,seninkide belki icerde unuttu sigarayi canı sıkkın falan ise.

Haklısın canım tatlıya bağladık neyseki.

Kıyamam sana valla odada sigara icmesi ayip etmis.Evde sigara icilmez benim evimde daha hic kimse sigara icmedi yani,seninkide belki icerde unuttu sigarayi canı sıkkın falan ise.
Canım ewde içmedi ama yakıp cıkmış balkona o bile rahatsız etti beni

Haklısın canım tatlıya bağladık neyseki.

Canım ewde içmedi ama yakıp cıkmış balkona o bile rahatsız etti beni
Haklisin canim.Disarida bile icenlere tahammulum yok benim sokakta gezerken.Cunku ailem sigara kullanmiyor,hic alismamışız.Dikkat et kendine.

Evet bugün oglenden beri sokaklardaydım biraz yoruldum ama alisveris ederken gözum hiç birşey görmüyor benim.Hamile kalmadan önce en sevdigim gezmekti benim.Oglen astım doktoruma randevum vardı gittik.Çok sukur doktorum beni iyi buldu,Nefesimde guzel rahat yüruyorum artik,cok hafif oksurugum var,ilacimi degistirdi.Normal dogum icin
sakinca yok dedi,sezeryan belden olursa ondada bir sikinti yok dedi,anestezi verilecekse 1 hafta once goruselim,doktoruna yazi gondericem dedi ona gore uygularlar anesteziyi dedi.Bir dahaki aya ilacin bitince gel dedi.Mutlu ayrildim kizlar hastaneden.Saat 4 gibiydi ordan ayrildigimizda annem gel eminonune gidelim eksiklerinizi alalim bir daha gidemezsin annem dedi.Kendime cok şık lohusa pijama tk.aldım üçlü.Bide cok sık spor lohusa geceligi aldım.Kızlar 3 takım sabahlıklı pijama tk var bide gecelik yeter herhalde.Bir gecelik çarsisi vardi icerde her dukkanda cok cesit takimlar vardi.Bilginiz olsun kizlar.Lohusa kulotlarimi emzirme akletlerimide aldim.Akletlerime bayildim cok guzeldi.Ananemizde terliklerimizi falan aldi susluycekmis.Bebegin bavulunu hastane odasi kapi süsümüzü aldı sağolsun.Icim rahatladi bunlarda bitti şükür kızlar.Dokuzda evdeydik dinleniyorum şimdi.Annemin hakkini nasil oderim hiç bilmiyorum benden cok herseyine bebegiminde banada özendi.gonlumuze gore olsun diye yapti aldi bizimle gezdi bir saniye hic bizi yalniz birakmadi evdeyken bile.Allah banada annem gibi anne olmayı nasip etsin inşallah.Benim bu dunyadaki meleğim annem.Rabbim annelerimizi başimizdan eksik etmesin kızlar.

Son düzenleme:
Valla canım , ben kendimi bildim bileli , Nerede bi hamile görsem , çok çok dikkat ederek davrandım. Ablalarim hamile kaldıklarında lohusaliklarjnda hep sustum. 32 haftalik hamileyim. Hamile kaldığım öğrendiğim günden beri herkese hamile olduğumu hatirlatmakdan bıktım usandim . Ailem den annem de dahil olmak üzere ,sagolsunlar hamile diyip susmadilar. Bende hamileyim artık susmak istemedim çünkü bikmisim artık susmak dan. Herkes de alışmış benim susmama. Babam bile 1 ay sonra geçen gün beni gördü o ağzını bi tut dedi . Hiç bişey demedim. Babam annem kardeslerim hepsi kırdı geçti beni . Herkes bişey yaptı bana , bende her kirildigimda oturup saatlerce ağladım , en son öyle ağladım ki Karnım ağrıdı . anladım ki herkesin egosu benim hamileligimden daha önemliymis . Oysa ki ablalarim hamileyken , sustular hala susuyorlar ama bana Susan yok . Ben sustum ama öyle bi sustum ki . Geç oldu ama anladım bebegimi kimse için strese sokmayacagim. En son erken doğum tehlikem olduğunda tek başıma kaldım acilde , beni uzup strese sokan kimse yoktu yanımda . Yanımda da değiller ayrı sehirlerdeyiz. Anladım ki merhametli olan benmişim bir tek. Kimsenin merhametli olduğuna inanmıyorum artık. Eşime gelince, eşim den Allah razı olsun çünkü bir eş olarak ben ondan razıyım. Benim.sürekli gözyaşıma şahit oldu. Canım kimse için stres yapma kızma bile sinirlenme inanki, basına bişey gelince keşke stres yapmasaydim , keşkelerini düşünüyorsun . Çünkü sen 2 kişisin ama tek.başınasin. Elbette esin yanında ama o sedye de o yatak da tek başınasin . Sanırım biraz ağır konuştum ama en son çok ağır bir tecrubemdir.

Amin inş canım rabbim bebişlermizi sağlıcak aldırsın kucaklarımıza benimde normalde basen ve göbek kısmı klo alıyor bunda da öyle oldu brnim doktor artık kloma bişey demiyor baktı tombik değilm karşmıyor demkki son iki kontorldür suskun bu konuda baklım bu kontorlde ne diycek ben çatlak kremi kullanmadım hiç bakalım nolcak selülitim varmı yokmu hiç bakmadım aman herşey olsun modundayım bende sanırım yeterki kızm iyi olsun herşey geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…