- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.701
Ayy canım yorma kendini fazla bi takip et bakalım tekrarlamaz inşallah.minnoş hareketliyse sıkıntı yoktur.ya yok tuvalete gittiğimde çamaşırımda vardı gözümden falan şüphe ettim yani o derece iyiyim ama çok şükür bakalım takipteyim kendimi
Az önce konustuk..ben 3 saat sigara içmedim artık bırakmak için kendimi hazırlıyorum sende durmus burdamı yaktın diyince zoruma gitti dedi.bende tamam sen kendince haklı olarak alınganlık yaptın düşüncesiz davranmısım ama sende benim artık her söylediğime alınma suan kendimden başkasını düşünücek o inceliği gösterecek ruh halinde degilim dedim.nefes zır alıyorken birden sigara soluyunca düşünmeden anlık bi tepkiydi artık ben herkesten anlayış bekliyorum dedimkıyamam sana ya başka bir şeye sinirlenmiştir hırsını senden almıştır canım kızlar keşke şöyle hamileler toplansak bir gece yapsak dertleşsek falan ne güzel olurdu:)tuğbacım sıkma sen canını biraz geçsin söylersin sana hissettirdiğini belki de o gelir söyler bir umut:)
Ağladım rahatladım canım sinir boşalması oldu heralde valla burnum tıkalı nefes almak bile zorlaşmışken kaldıramadım trip naz.Hele erkeklerin trip atmasına ayrı bi ayar oluyorum hiç çekilmiyoCanım kıyamam sana sakin ol erkeklere de bir haller oluyor bu gebelik ve lohusalık zamanında düşüncesiz davranmış haklısın ama kendini yorma üzme
ne güzel konuşmuşsunuz eşle tartışınca kötü oluyo,bende geçen gün ağlama krizine girdim tutamadım kendimi hiç bu kadar duygusal olduğumu bilmezdimAyy canım yorma kendini fazla bi takip et bakalım tekrarlamaz inşallah.minnoş hareketliyse sıkıntı yoktur.
Az önce konustuk..ben 3 saat sigara içmedim artık bırakmak için kendimi hazırlıyorum sende durmus burdamı yaktın diyince zoruma gitti dedi.bende tamam sen kendince haklı olarak alınganlık yaptın düşüncesiz davranmısım ama sende benim artık her söylediğime alınma suan kendimden başkasını düşünücek o inceliği gösterecek ruh halinde degilim dedim.nefes zır alıyorken birden sigara soluyunca düşünmeden anlık bi tepkiydi artık ben herkesten anlayış bekliyorum dedim
Bravo sana iyi o mart ayında alisveris edebilicen ,kolay gelsin sana.Yarasın bebişlerimize bende en son gidince 76 dım 13 klo almışım bende ama görünürde klom yok nereme aldım acba diyorum bazen aynen canım erken gelebilirler bebişler 40 beklemez ama bekleyende vardır tabi ben daha hazırlık yapmadım hiç bişey yok martta yapcam tabi hem kendime hem bebeğe alıncak 35 haftadan sonra doğum için ne diycek bakalım inş normal olur diyorum allhın izniyle tabi n ebekliyor bizi nasıl olucak hiç bir fikrim yok allah hepimizi bi avzda kurtarsın inş günü gelince
Üzülme canım cidden onlarıda etkiliyor hamilelik konuş güzelce üzme meleğini biz çok hassasız bu dönemlerde eşiyle takışmayan yok sanırımKızlar cıldırıcam yaa.Az önce eşim sigarayı oda da yakıp cıkmıs balkona bende kokusunu aldım burdamı yaktın diye seslendim.şimdide surat yapıyo cocuk gibi trip atıyo sanki bişey dedik hayret ya bu ne alınganlık sanki o hamile.bu nedir böyle kimse laf kaldırmıyo maşallah sanki benim dışımda herkes hamile.sinir geldi valla konusmuycam.bende anlamadım neye surat yaptıgınıda noldu canın mı sıkkın diyorum baktım ters ters bakıyo.ya sabırrr onu mu avutuyum bu halimle dişimi sıkıyorum sinirden aglamamak için
Iyi yapmissin canım.Dimi olsun canım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :) ilk gün kimse gelmez sanırım ondan sonda yaparız :) ben Gül böreği sigara böreği filan attım
Aynen canım onlardan hep destek bekliyoruz sanırım atak geldi banada agladım rahatladım şimdide bi duşa giricem film izliycez sonra tatlıya baglanfı neysekine güzel konuşmuşsunuz eşle tartışınca kötü oluyo,bende geçen gün ağlama krizine girdim tutamadım kendimi hiç bu kadar duygusal olduğumu bilmezdim
Ayy hiç sorma nasıl hareketlendi ben aglarken kuzum.konustum meleğimlede sakinleşti çikolata yedim bide mutluluk hormonu salgılasın diyeÜzülme canım cidden onlarıda etkiliyor hamilelik konuş güzelce üzme meleğini biz çok hassasız bu dönemlerde eşiyle takışmayan yok sanırım
Keşke atmasaydın bir peçeteye sarıp doktora gösterseydin veya fotografını cekseydin ne ki bende merk ettim cok gecmiş olsun :/kızlar bugun cok erken saatten beridir disaridayim ve hareket halindeydim biraz tuvaletimi tutmak zorunda kaldim neyse tuvalete girdigimde boyle çok değişik bir yaratik gibi bir sey vardi cok korktum ilk defa gordum böyle bir sey yani nasil anlatsam et parcasi gibi ama kurumus kabuk gibi ama kalinca bir parca bas parmak tirnagi boyutundaydi usuttum ondan mi oldu diye düşünüyorum ama bilemedim hic boyle akintimda var biraz korktum ama bekliyorum yani telasa kapilmak istemiyorum kizim hareketli cok sukur o rahatlatiyo içimi, esim is icin gene sehir disinda evde tekim bir saat sonra bir dus almayi düşünüyorum, bu arada birde genital organimin ustu kasiniyo ici degil mantar degildir demi kasinmasi kil cikmaya basladigi icin diye yorunluyorum çünkü ustderi kasiniyo ve hafif kasiyinca geciyo
Hissediyorlar bende ne zaman yükselsem aşırı hareketleniyor sakin kalmaya özen gösteriyorum boşver demek ki 3 st sigara icmemenin verdiği gerginlik varmış üstünde bende sigarayı bıraktıgım ilk üç ay monster gibiydim önüme gelene saldırıyordum :) iyi yanından düşün canım sizin icin bırakmaya calısıyor cogu anne bırakamıyor bileAynen canım onlardan hep destek bekliyoruz sanırım atak geldi banada agladım rahatladım şimdide bi duşa giricem film izliycez sonra tatlıya baglanfı neyseki
Ayy hiç sorma nasıl hareketlendi ben aglarken kuzum.konustum meleğimlede sakinleşti çikolata yedim bide mutluluk hormonu salgılasın diye
Ben varim canim gozum hep uykuda,diyorum hep bu hamilelik boyunca ömurluk uyku uyudum.Kızlar sürekli uykum geliyor çok uyuyorum benim gibi olan var mı bir haftadır böyleyim
Sağlıklı günlerde güle güle kullanın.Benim hazirliklarim bitti cok sukur.Darisi butun gruptakilerin başına olsun.Merhaba kızlar baya girmedim gruba)hazırlıklar nasıl?biz daha sadece araba ve kıyafet aldık..odanı döşemeye sabırsızlanıyorum ,bu arada araba kraft twist XLX aldık çok memnunum tavsiye ediyorum)))
Kıyamam sana valla odada sigara icmesi ayip etmis.Evde sigara icilmez benim evimde daha hic kimse sigara icmedi yani,seninkide belki icerde unuttu sigarayi canı sıkkın falan ise.Kızlar cıldırıcam yaa.Az önce eşim sigarayı oda da yakıp cıkmıs balkona bende kokusunu aldım burdamı yaktın diye seslendim.şimdide surat yapıyo cocuk gibi trip atıyo sanki bişey dedik hayret ya bu ne alınganlık sanki o hamile.bu nedir böyle kimse laf kaldırmıyo maşallah sanki benim dışımda herkes hamile.sinir geldi valla konusmuycam.bende anlamadım neye surat yaptıgınıda noldu canın mı sıkkın diyorum baktım ters ters bakıyo.ya sabırrr onu mu avutuyum bu halimle dişimi sıkıyorum sinirden aglamamak için
Cok cici çok guzel olmuş,Ellerine sağlık canım.Mutlulukla kullanın kızınla sen canım benim.Bitti kızlar
Haklısın canım tatlıya bağladık neyseki.Hissediyorlar bende ne zaman yükselsem aşırı hareketleniyor sakin kalmaya özen gösteriyorum boşver demek ki 3 st sigara icmemenin verdiği gerginlik varmış üstünde bende sigarayı bıraktıgım ilk üç ay monster gibiydim önüme gelene saldırıyordum :) iyi yanından düşün canım sizin icin bırakmaya calısıyor cogu anne bırakamıyor bile
Canım ewde içmedi ama yakıp cıkmış balkona o bile rahatsız etti beniKıyamam sana valla odada sigara icmesi ayip etmis.Evde sigara icilmez benim evimde daha hic kimse sigara icmedi yani,seninkide belki icerde unuttu sigarayi canı sıkkın falan ise.
Haklisin canim.Disarida bile icenlere tahammulum yok benim sokakta gezerken.Cunku ailem sigara kullanmiyor,hic alismamışız.Dikkat et kendine.Haklısın canım tatlıya bağladık neyseki.
Canım ewde içmedi ama yakıp cıkmış balkona o bile rahatsız etti beni
Sağol canım benimCok cici çok guzel olmuş,Ellerine sağlık canım.Mutlulukla kullanın kızınla sen canım benim.
Valla canım , ben kendimi bildim bileli , Nerede bi hamile görsem , çok çok dikkat ederek davrandım. Ablalarim hamile kaldıklarında lohusaliklarjnda hep sustum. 32 haftalik hamileyim. Hamile kaldığım öğrendiğim günden beri herkese hamile olduğumu hatirlatmakdan bıktım usandim . Ailem den annem de dahil olmak üzere ,sagolsunlar hamile diyip susmadilar. Bende hamileyim artık susmak istemedim çünkü bikmisim artık susmak dan. Herkes de alışmış benim susmama. Babam bile 1 ay sonra geçen gün beni gördü o ağzını bi tut dedi . Hiç bişey demedim. Babam annem kardeslerim hepsi kırdı geçti beni . Herkes bişey yaptı bana , bende her kirildigimda oturup saatlerce ağladım , en son öyle ağladım ki Karnım ağrıdı . anladım ki herkesin egosu benim hamileligimden daha önemliymis . Oysa ki ablalarim hamileyken , sustular hala susuyorlar ama bana Susan yok . Ben sustum ama öyle bi sustum ki . Geç oldu ama anladım bebegimi kimse için strese sokmayacagim. En son erken doğum tehlikem olduğunda tek başıma kaldım acilde , beni uzup strese sokan kimse yoktu yanımda . Yanımda da değiller ayrı sehirlerdeyiz. Anladım ki merhametli olan benmişim bir tek. Kimsenin merhametli olduğuna inanmıyorum artık. Eşime gelince, eşim den Allah razı olsun çünkü bir eş olarak ben ondan razıyım. Benim.sürekli gözyaşıma şahit oldu. Canım kimse için stres yapma kızma bile sinirlenme inanki, basına bişey gelince keşke stres yapmasaydim , keşkelerini düşünüyorsun . Çünkü sen 2 kişisin ama tek.başınasin. Elbette esin yanında ama o sedye de o yatak da tek başınasin . Sanırım biraz ağır konuştum ama en son çok ağır bir tecrubemdir.Kızlar cıldırıcam yaa.Az önce eşim sigarayı oda da yakıp cıkmıs balkona bende kokusunu aldım burdamı yaktın diye seslendim.şimdide surat yapıyo cocuk gibi trip atıyo sanki bişey dedik hayret ya bu ne alınganlık sanki o hamile.bu nedir böyle kimse laf kaldırmıyo maşallah sanki benim dışımda herkes hamile.sinir geldi valla konusmuycam.bende anlamadım neye surat yaptıgınıda noldu canın mı sıkkın diyorum baktım ters ters bakıyo.ya sabırrr onu mu avutuyum bu halimle dişimi sıkıyorum sinirden aglamamak için
çok tatlı olmuşşş cnm ellerine sağlık şu izne bir çıkayım ilk işim kapı süsümüz olacakBitti kızlar
Amin inş canımAmin canım rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi.sağlıcakla kavusalım bebişlerimize.Beni görende sadece karnın var diyor nerde bu 10 kilo diyor ama gel gör ki benim belim kalınlaştı simit oluştu yan taraflarımda bide biraz selülit oluştu bacaklarda.Ama sanki yavaşladı 3 haftadır 1 kilo aldım sadece keşke yavaş yavaş ilerlesek son aylar ama herkes tersi olacagını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?