2018 mart-nisan anneleri

İnş canım arkası dönük olmasa görürdüm belki baklım sağlığı sıhati iymi nasıl oldu inş herşey yolundadır maşallah sen görmüşsün ne güzel bizm kız rüşvetçi değil babası neler sayıyor tepikle diye hiç oralı olmuyor o elini çekincede tepikliyor babasına naz yapıyor sanırım

Kizlar lohusam com diye bi site var. Ordan alisveris yapaniniz varmi. Guvenebilir miyim.
Sutyen sabahlik pijama falan begendim de.

Senin yine en yakınında eşin varmış destek canım üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo...
Bizdede kayınvalide krizi yaşandı kadın gittiği yeri karıştırıyo çok stresliydi son aylarım, eşimi doldurdu sürekli o da 37 yaşında ama ergenler gibi davrandı annesinin iftiralarına inandı , kadın resmen uyduruyodu söylediği şeyleri inkar ediyordu oğlu yokken bacak bacak üstüne atıp cazgırlık yapıyodu, oğlu gelince boynu bükük omuzlar düşük elde yasin gözler etrafta rol yapıyordu, bende eşimin bana ters davranmalarından bıkmıştım artık ağlamakla olmuyodu... bigün eşim yokken senin derdin ne dedim konuştuklarınızı duydum iftira atıyordun dedim artık gözüm dönmüştü herşeyi göze almıştım bağırdım haykırdım ağladım rahatladım yüzüne vurdum bütün yaptıklarını , şimdi defoldu gitti eşimde yeni yeni normalleşmeye başladı eşek kadar adam ama çocuk gibi gaza geliyo , 6 sene bekledikleri hamileliğimde çok strese soktular beni hakkımı helal etmiyorum... karnımdaki masum yavrunun ahı da vursun dilerim eşimin tarafını...

Kizlar lohusam com diye bi site var. Ordan alisveris yapaniniz varmi. Guvenebilir miyim.
Sutyen sabahlik pijama falan begendim de.
ayy cnm o siteye sabah bende baktım güzel şeyler var ama bende güvenilir mi bilemedim alırsan bana da haber verir misin cnm aslında kapıda ödeme de varmış

ayy cnm o siteye sabah bende baktım güzel şeyler var ama bende güvenilir mi bilemedim alırsan bana da haber verir misin cnm aslında kapıda ödeme de varmış
Fiyatlar da uygun. Tabi kapida odeme var da. Kargo kapiya gelince gecen gun acayim oyle ödeme yapayim dedim. Adam actirmadi oyle bisey yapmıyoruz odemeden sonra acabilirsiniz dedi.
Ben birde hastane cikisi ve yastik yaptrdim isimli. Cok guzel o :) istg.da bi sayfadan yaptrdim.

Rabbum ıslah etsin boyle insanları canım,uzme kendini inanki değmez sen kendine yavruna bak.Esinde umarım akıllanmıştir.

Canım normal doğumda uygunmus çok sevindim herseyin yolunda gitmesine hayırlısı nasılsa öylr dünyaya gelsin prenses.Gercekten sen anlattıkca anneni takdir ediyorum benim ailem yanımda degil annem düğün hazırlıgımda da bebek hazırlığımda da ilk atandığımda da yanımda olamadı şartlar öyle gerektirdi demekki diyorum ama senin annen çok özverili maşallah.Benimde bi eşim var yanımda herseyi beraber yapıyor beraber koşturuyoruz işte sağoksun ana baba hersey oldu bana tabi bende ona.uzakta olmak böyle zor işte

İnsanın canını en çokta en yakınları en sevdikleri yakıyor demi.Herkes bi yerden sonra önce ben diyor canım bencil olmayı egolu olmayı bi becerebilsek hayat daha kolaylaşacak ama iyi niyet ve düşünceli olmak her zaman kazandırmıyor işte

Oyy yerim onun nazınıı.maşallahhh yaa tatlışş

Ahh canım en iyi kayıncalide dersin benimkini görsen çok anlayışlı arkadas gibi sosyal vs vs ama gel gör ki oğluna aşırı düşkün ve eşimin bana olan ilgisini kıskanıyor.hatta kendide söyledi benim yaptıgım yemegi yemez sen yapınca nasıl yiyor.sen diyince herseyi yapıyor napıyosan cocuguma kıdkanıyorum falan filan laf sokuyo arada.hepsi aynı yani en iyisi bile acıtıyor canını

aaaaa bak bak şunlara güle güle giydin kuzucuk cnm

Rabbum ıslah etsin boyle insanları canım,uzme kendini inanki değmez sen kendine yavruna bak.Esinde umarım akıllanmıştir.

Zaten beni üzen annesinin yaptıkları değil onu umursamıyorum zaten pislik bi kadın old nu biliyordum şaşırmadım beni üzen eşimin gaza gelip karnında çocuğunu taşıyan karısına düşman gibi bakışları tavırlarıydı. Annemden özür dile gitmesin yoksa boşanırız dedi annesinin yalan söylediğini bile bile dedi üstelik... bende boşanırsak boşanalım gemileri yaktım dedim ... boşansaydıkta umrumda olmazdı o kadar soğuttu çünkü yaptığı karaktersizlik... şimdi unuttummu hayır kadınlar asla unutmaz unutmuş gibi yapar...

Ama canım işte o konuşsun dursun önemli olan eşinin tavrı, benim içinde o pisliğin yaptıkları değil eşimin onun gazıyla karnı burnunda karısına yaptıkları acıydı, Allaha havale ediyorum eşimede akıl fikir ve en önemlisi vicdan diliyorum...

Hiç bilmiyom ki cnm ama normal galiba ya

Ya cnm senin esin aslında çokta anlayisli dusunceli bi insandı anlattigin kadariyla belki dün canı bişeye sikilmistir buda sana yansimistir tabi sende haklısın kendince insan uzuluyo anlıyorum seni çok ama üzme kendini

haftaya cuma 32+0 oluyoruz doktora gidip çalışamazlık alıcam ama ay sonunu tamamlayıp maaşımı alırım diye düşünüyorum
Ohh gözün aydın Bencede çalışabildiğin kadar çalış canım ev insanı inanılmaz boğuyor hele ki hamilelikte nefes alamıyorum bazen kendimi dışarı atıyorum

Çok güzel olmuş cnm ne malzeme aldın ki ya bana söyler misin bnde alıp yapayım altındaki o şey ne ki
İnşallah daha fazla büyümez canım ya büyürsede ne yapalım bebeğimiz saglıklı sıhhatli olsun ondan kıymetli mi
Çok teşekkür ederim canım, polyester cerceve aldım arkası kapalı olanlardan ama birde ortası boş olanlar var onlardan alma. akrilik gümüş ve bebe pembesi boya, kenarları için yarım inci alıp döşedim tüllerde tuhafiyede hazır satılıyordu. Harfleride pleksi harf diye isteyince veriyorlar çok kolay oldu bir kaç tane daha yapasım var değişik şekillerde

Çok guzwl olmuş valla eline emeğine sağlık inşallah bende yapabilirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…