- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.721
İnş canım arkası dönük olmasa görürdüm belkiAyy inşallah gösterir yüzünü çikolata ye yoldayken bide maden suyu iç uyansın ufaklık.ben 2 seferdir görüyorum yüzünü bizimde ptz 32.hafta randevusu var bakalım bu sefer gösterecekmi bizim kız rüşvetçi hediye alıcaz demeden cekmiyo elini yüzünden
Canım genelde göbek deliğinin alt kısımları yanlar falan catlar diye duymustum otalara daha ağırlık veriyordum yağlarken söylediğin iyi oldu komple yağlıyım bari.Üzülme çatlıycaz zaten ama ne kadar gec o kadar iyi diye düşünmeye başladım.benim komsuda çatlakları kırmızıyken hindistan cevizi yagı sürmüş şuan gecti dedi ne kadar doğru bilemiycem aklında bulunsun
Görümcemle gidecz onun için pek sorun olmaz diye düşünüyorum daha önceden almak isterimdim tabi ama elim gitmediğinden almıyorum hayırlısıyla doğsunlar inşBravo sana iyi o mart ayında alisveris edebilicen ,kolay gelsin sana.
Valla canım , ben kendimi bildim bileli , Nerede bi hamile görsem , çok çok dikkat ederek davrandım. Ablalarim hamile kaldıklarında lohusaliklarjnda hep sustum. 32 haftalik hamileyim. Hamile kaldığım öğrendiğim günden beri herkese hamile olduğumu hatirlatmakdan bıktım usandim . Ailem den annem de dahil olmak üzere ,sagolsunlar hamile diyip susmadilar. Bende hamileyim artık susmak istemedim çünkü bikmisim artık susmak dan. Herkes de alışmış benim susmama. Babam bile 1 ay sonra geçen gün beni gördü o ağzını bi tut dedi . Hiç bişey demedim. Babam annem kardeslerim hepsi kırdı geçti beni . Herkes bişey yaptı bana , bende her kirildigimda oturup saatlerce ağladım , en son öyle ağladım ki Karnım ağrıdı . anladım ki herkesin egosu benim hamileligimden daha önemliymis . Oysa ki ablalarim hamileyken , sustular hala susuyorlar ama bana Susan yok . Ben sustum ama öyle bi sustum ki . Geç oldu ama anladım bebegimi kimse için strese sokmayacagim. En son erken doğum tehlikem olduğunda tek başıma kaldım acilde , beni uzup strese sokan kimse yoktu yanımda . Yanımda da değiller ayrı sehirlerdeyiz. Anladım ki merhametli olan benmişim bir tek. Kimsenin merhametli olduğuna inanmıyorum artık. Eşime gelince, eşim den Allah razı olsun çünkü bir eş olarak ben ondan razıyım. Benim.sürekli gözyaşıma şahit oldu. Canım kimse için stres yapma kızma bile sinirlenme inanki, basına bişey gelince keşke stres yapmasaydim , keşkelerini düşünüyorsun . Çünkü sen 2 kişisin ama tek.başınasin. Elbette esin yanında ama o sedye de o yatak da tek başınasin . Sanırım biraz ağır konuştum ama en son çok ağır bir tecrubemdir.
ayy cnm o siteye sabah bende baktım güzel şeyler var ama bende güvenilir mi bilemedim alırsan bana da haber verir misin cnm aslında kapıda ödeme de varmışKizlar lohusam com diye bi site var. Ordan alisveris yapaniniz varmi. Guvenebilir miyim.
Sutyen sabahlik pijama falan begendim de.
Fiyatlar da uygun. Tabi kapida odeme var da. Kargo kapiya gelince gecen gun acayim oyle ödeme yapayim dedim. Adam actirmadi oyle bisey yapmıyoruz odemeden sonra acabilirsiniz dedi.ayy cnm o siteye sabah bende baktım güzel şeyler var ama bende güvenilir mi bilemedim alırsan bana da haber verir misin cnm aslında kapıda ödeme de varmış
Rabbum ıslah etsin boyle insanları canım,uzme kendini inanki değmez sen kendine yavruna bak.Esinde umarım akıllanmıştir.Senin yine en yakınında eşin varmış destek canım üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo...
Bizdede kayınvalide krizi yaşandı kadın gittiği yeri karıştırıyo çok stresliydi son aylarım, eşimi doldurdu sürekli o da 37 yaşında ama ergenler gibi davrandı annesinin iftiralarına inandı , kadın resmen uyduruyodu söylediği şeyleri inkar ediyordu oğlu yokken bacak bacak üstüne atıp cazgırlık yapıyodu, oğlu gelince boynu bükük omuzlar düşük elde yasin gözler etrafta rol yapıyordu, bende eşimin bana ters davranmalarından bıkmıştım artık ağlamakla olmuyodu... bigün eşim yokken senin derdin ne dedim konuştuklarınızı duydum iftira atıyordun dedim artık gözüm dönmüştü herşeyi göze almıştım bağırdım haykırdım ağladım rahatladım yüzüne vurdum bütün yaptıklarını , şimdi defoldu gitti eşimde yeni yeni normalleşmeye başladı eşek kadar adam ama çocuk gibi gaza geliyo , 6 sene bekledikleri hamileliğimde çok strese soktular beni hakkımı helal etmiyorum... karnımdaki masum yavrunun ahı da vursun dilerim eşimin tarafını...
Canım normal doğumda uygunmus çok sevindim herseyin yolunda gitmesine hayırlısı nasılsa öylr dünyaya gelsin prenses.Gercekten sen anlattıkca anneni takdir ediyorum benim ailem yanımda degil annem düğün hazırlıgımda da bebek hazırlığımda da ilk atandığımda da yanımda olamadı şartlar öyle gerektirdi demekki diyorum ama senin annen çok özverili maşallah.Benimde bi eşim var yanımda herseyi beraber yapıyor beraber koşturuyoruz işte sağoksun ana baba hersey oldu bana tabi bende ona.uzakta olmak böyle zor işteEvet bugün oglenden beri sokaklardaydım biraz yoruldum ama alisveris ederken gözum hiç birşey görmüyor benim.Hamile kalmadan önce en sevdigim gezmekti benim.Oglen astım doktoruma randevum vardı gittik.Çok sukur doktorum beni iyi buldu,Nefesimde guzel rahat yüruyorum artik,cok hafif oksurugum var,ilacimi degistirdi.Normal dogum icin
sakinca yok dedi,sezeryan belden olursa ondada bir sikinti yok dedi,anestezi verilecekse 1 hafta once goruselim,doktoruna yazi gondericem dedi ona gore uygularlar anesteziyi dedi.Bir dahaki aya ilacin bitince gel dedi.Mutlu ayrildim kizlar hastaneden.Saat 4 gibiydi ordan ayrildigimizda annem gel eminonune gidelim eksiklerinizi alalim bir daha gidemezsin annem dedi.Kendime cok şık lohusa pijama tk.aldım üçlü.Bide cok sık spor lohusa geceligi aldım.Kızlar 3 takım sabahlıklı pijama tk var bide gecelik yeter herhalde.Bir gecelik çarsisi vardi icerde her dukkanda cok cesit takimlar vardi.Bilginiz olsun kizlar.Lohusa kulotlarimi emzirme akletlerimide aldim.Akletlerime bayildim cok guzeldi.Ananemizde terliklerimizi falan aldi susluycekmis.Bebegin bavulunu hastane odasi kapi süsümüzü aldı sağolsun.Icim rahatladi bunlarda bitti şükür kızlar.Dokuzda evdeydik dinleniyorum şimdi.Annemin hakkini nasil oderim hiç bilmiyorum benden cok herseyine bebegiminde banada özendi.gonlumuze gore olsun diye yapti aldi bizimle gezdi bir saniye hic bizi yalniz birakmadi evdeyken bile.Allah banada annem gibi anne olmayı nasip etsin inşallah.Benim bu dunyadaki meleğim annem.Rabbim annelerimizi başimizdan eksik etmesin kızlar.
İnsanın canını en çokta en yakınları en sevdikleri yakıyor demi.Herkes bi yerden sonra önce ben diyor canım bencil olmayı egolu olmayı bi becerebilsek hayat daha kolaylaşacak ama iyi niyet ve düşünceli olmak her zaman kazandırmıyor işteValla canım , ben kendimi bildim bileli , Nerede bi hamile görsem , çok çok dikkat ederek davrandım. Ablalarim hamile kaldıklarında lohusaliklarjnda hep sustum. 32 haftalik hamileyim. Hamile kaldığım öğrendiğim günden beri herkese hamile olduğumu hatirlatmakdan bıktım usandim . Ailem den annem de dahil olmak üzere ,sagolsunlar hamile diyip susmadilar. Bende hamileyim artık susmak istemedim çünkü bikmisim artık susmak dan. Herkes de alışmış benim susmama. Babam bile 1 ay sonra geçen gün beni gördü o ağzını bi tut dedi . Hiç bişey demedim. Babam annem kardeslerim hepsi kırdı geçti beni . Herkes bişey yaptı bana , bende her kirildigimda oturup saatlerce ağladım , en son öyle ağladım ki Karnım ağrıdı . anladım ki herkesin egosu benim hamileligimden daha önemliymis . Oysa ki ablalarim hamileyken , sustular hala susuyorlar ama bana Susan yok . Ben sustum ama öyle bi sustum ki . Geç oldu ama anladım bebegimi kimse için strese sokmayacagim. En son erken doğum tehlikem olduğunda tek başıma kaldım acilde , beni uzup strese sokan kimse yoktu yanımda . Yanımda da değiller ayrı sehirlerdeyiz. Anladım ki merhametli olan benmişim bir tek. Kimsenin merhametli olduğuna inanmıyorum artık. Eşime gelince, eşim den Allah razı olsun çünkü bir eş olarak ben ondan razıyım. Benim.sürekli gözyaşıma şahit oldu. Canım kimse için stres yapma kızma bile sinirlenme inanki, basına bişey gelince keşke stres yapmasaydim , keşkelerini düşünüyorsun . Çünkü sen 2 kişisin ama tek.başınasin. Elbette esin yanında ama o sedye de o yatak da tek başınasin . Sanırım biraz ağır konuştum ama en son çok ağır bir tecrubemdir.
Oyy yerim onun nazınıı.maşallahhh yaa tatlışşİnş canım arkası dönük olmasa görürdüm belkibaklım sağlığı sıhati iymi nasıl oldu inş herşey yolundadır maşallah sen görmüşsün ne güzel bizm kız rüşvetçi değil babası neler sayıyor tepikle diye hiç oralı olmuyor o elini çekincede tepikliyor babasına naz yapıyor sanırım
Ahh canım en iyi kayıncalide dersin benimkini görsen çok anlayışlı arkadas gibi sosyal vs vs ama gel gör ki oğluna aşırı düşkün ve eşimin bana olan ilgisini kıskanıyor.hatta kendide söyledi benim yaptıgım yemegi yemez sen yapınca nasıl yiyor.sen diyince herseyi yapıyor napıyosan cocuguma kıdkanıyorum falan filan laf sokuyo arada.hepsi aynı yani en iyisi bile acıtıyor canınıSenin yine en yakınında eşin varmış destek canım üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo...
Bizdede kayınvalide krizi yaşandı kadın gittiği yeri karıştırıyo çok stresliydi son aylarım, eşimi doldurdu sürekli o da 37 yaşında ama ergenler gibi davrandı annesinin iftiralarına inandı , kadın resmen uyduruyodu söylediği şeyleri inkar ediyordu oğlu yokken bacak bacak üstüne atıp cazgırlık yapıyodu, oğlu gelince boynu bükük omuzlar düşük elde yasin gözler etrafta rol yapıyordu, bende eşimin bana ters davranmalarından bıkmıştım artık ağlamakla olmuyodu... bigün eşim yokken senin derdin ne dedim konuştuklarınızı duydum iftira atıyordun dedim artık gözüm dönmüştü herşeyi göze almıştım bağırdım haykırdım ağladım rahatladım yüzüne vurdum bütün yaptıklarını , şimdi defoldu gitti eşimde yeni yeni normalleşmeye başladı eşek kadar adam ama çocuk gibi gaza geliyo , 6 sene bekledikleri hamileliğimde çok strese soktular beni hakkımı helal etmiyorum... karnımdaki masum yavrunun ahı da vursun dilerim eşimin tarafını...
aaaaa bak bak şunlara güle güle giydin kuzucuk cnmFiyatlar da uygun. Tabi kapida odeme var da. Kargo kapiya gelince gecen gun acayim oyle ödeme yapayim dedim. Adam actirmadi oyle bisey yapmıyoruz odemeden sonra acabilirsiniz dedi.
Ben birde hastane cikisi ve yastik yaptrdim isimli. Cok guzel o :) istg.da bi sayfadan yaptrdim.
haftaya cuma 32+0 oluyoruz doktora gidip çalışamazlık alıcam ama ay sonunu tamamlayıp maaşımı alırım diye düşünüyorum
Rabbum ıslah etsin boyle insanları canım,uzme kendini inanki değmez sen kendine yavruna bak.Esinde umarım akıllanmıştir.
Canım normal doğumda uygunmus çok sevindim herseyin yolunda gitmesine hayırlısı nasılsa öylr dünyaya gelsin prenses.Gercekten sen anlattıkca anneni takdir ediyorum benim ailem yanımda degil annem düğün hazırlıgımda da bebek hazırlığımda da ilk atandığımda da yanımda olamadı şartlar öyle gerektirdi demekki diyorum ama senin annen çok özverili maşallah.Benimde bi eşim var yanımda herseyi beraber yapıyor beraber koşturuyoruz işte sağoksun ana baba hersey oldu bana tabi bende ona.uzakta olmak böyle zor işte
İnsanın canını en çokta en yakınları en sevdikleri yakıyor demi.Herkes bi yerden sonra önce ben diyor canım bencil olmayı egolu olmayı bi becerebilsek hayat daha kolaylaşacak ama iyi niyet ve düşünceli olmak her zaman kazandırmıyor işte
Oyy yerim onun nazınıı.maşallahhh yaa tatlışş
Ahh canım en iyi kayıncalide dersin benimkini görsen çok anlayışlı arkadas gibi sosyal vs vs ama gel gör ki oğluna aşırı düşkün ve eşimin bana olan ilgisini kıskanıyor.hatta kendide söyledi benim yaptıgım yemegi yemez sen yapınca nasıl yiyor.sen diyince herseyi yapıyor napıyosan cocuguma kıdkanıyorum falan filan laf sokuyo arada.hepsi aynı yani en iyisi bile acıtıyor canını
Hiç bilmiyom ki cnm ama normal galiba yaİyi beslenemedik ondan mı bilmiyorum ki noldu bize böyle
Makatta mı çıktı basur olabilir vajinada ise bilemedim dr a git ilk fırsatta canım geçmiş olsun
Canım kıyamam sana sakin ol erkeklere de bir haller oluyor bu gebelik ve lohusalık zamanında düşüncesiz davranmış haklısın ama kendini yorma üzme
Cnm bnm büyüdü valla inşallah senin kiler büyümez yaCanım valla kremle mi alakalı bilmiyorum çatlayan yerin üstüne bugun alıp sürdüm hafifledi baya küçük tırnak uzunlugunda bir kırmızılık vardı parlak o büyür dimi :)
Ya cnm senin esin aslında çokta anlayisli dusunceli bi insandı anlattigin kadariyla belki dün canı bişeye sikilmistir buda sana yansimistir tabi sende haklısın kendince insan uzuluyo anlıyorum seni çok ama üzme kendiniKızlar cıldırıcam yaa.Az önce eşim sigarayı oda da yakıp cıkmıs balkona bende kokusunu aldım burdamı yaktın diye seslendim.şimdide surat yapıyo cocuk gibi trip atıyo sanki bişey dedik hayret ya bu ne alınganlık sanki o hamile.bu nedir böyle kimse laf kaldırmıyo maşallah sanki benim dışımda herkes hamile.sinir geldi valla konusmuycam.bende anlamadım neye surat yaptıgınıda noldu canın mı sıkkın diyorum baktım ters ters bakıyo.ya sabırrr onu mu avutuyum bu halimle dişimi sıkıyorum sinirden aglamamak için
Çok güzel olmuş cnm ne malzeme aldın ki ya bana söyler misin bnde alıp yapayım altındaki o şey ne kiBitti kızlar
Ohh gözün aydınhaftaya cuma 32+0 oluyoruz doktora gidip çalışamazlık alıcam ama ay sonunu tamamlayıp maaşımı alırım diye düşünüyorum
İnşallah daha fazla büyümez canım ya büyürsede ne yapalım bebeğimiz saglıklı sıhhatli olsun ondan kıymetli miÇok güzel olmuş cnm ne malzeme aldın ki ya bana söyler misin bnde alıp yapayım altındaki o şey ne ki
Çok guzwl olmuş valla eline emeğine sağlık inşallah bende yapabilirim yaİnşallah daha fazla büyümez canım ya büyürsede ne yapalım bebeğimiz saglıklı sıhhatli olsun ondan kıymetli mi
Çok teşekkür ederim canım, polyester cerceve aldım arkası kapalı olanlardan ama birde ortası boş olanlar var onlardan alma. akrilik gümüş ve bebe pembesi boya, kenarları için yarım inci alıp döşedim tüllerde tuhafiyede hazır satılıyordu. Harfleride pleksi harf diye isteyince veriyorlar çok kolay oldu bir kaç tane daha yapasım var değişik şekillerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?