- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.741
Teşekkür ederim kiiÇok guzwl olmuş valla eline emeğine sağlık inşallah bende yapabilirim ya
Amin Canım inşallah.Sen çok uzaksın Canım o yüzden normaldir annenin yanında olamaması ama hep aklı sendedir.Benimde eşim sagolsun idare etti ben geldim annemin yanına,yoksa Annemde sürekli yanıma gelemezdi,ben evleneli 1,5 sene oldu çalışmadığım için orda arkadaş dahi edinemedim.Kimsem yok eşim dışında bulunduğum yerde,zor geçtiği için annemin yanındaydım hep işte.Eşimin ailesi onlar bayagı uzak bize,ama zaten kayınvalidem oğlunu benden kıskandığı için hamilelik öncesi beni üzmeye çalışırken oğlu ile küstü hiç görüşmüyoruz ,ama şu an kafam rahat hamilelikte bide onları çekemezdim.Ama ben eşime sürekli ara sen konuş onlar senin ailen diyorum çünkü vicdanım rahat etmiyor benim,ama oda kırıldı çok ailesi çoçuğu duydular aramadılar bile bugüne kadar,ama kendide görüyor benim ailemi yaptıklarını canı gönülden.Ne güzel eşinle birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz çünkü çok uzaktasın gurbet zor Canım benim Rabbim mutluluğunu daim etsin hepimizin.Saglıkla miniklerimize kavuşalım Allah’ın izni ile inşallah.Canım normal doğumda uygunmus çok sevindim herseyin yolunda gitmesine hayırlısı nasılsa öylr dünyaya gelsin prenses.Gercekten sen anlattıkca anneni takdir ediyorum benim ailem yanımda degil annem düğün hazırlıgımda da bebek hazırlığımda da ilk atandığımda da yanımda olamadı şartlar öyle gerektirdi demekki diyorum ama senin annen çok özverili maşallah.Benimde bi eşim var yanımda herseyi beraber yapıyor beraber koşturuyoruz işte sağoksun ana baba hersey oldu bana tabi bende ona.uzakta olmak böyle zor işte
İnsanın canını en çokta en yakınları en sevdikleri yakıyor demi.Herkes bi yerden sonra önce ben diyor canım bencil olmayı egolu olmayı bi becerebilsek hayat daha kolaylaşacak ama iyi niyet ve düşünceli olmak her zaman kazandırmıyor işte
Oyy yerim onun nazınıı.maşallahhh yaa tatlışş
Ahh canım en iyi kayıncalide dersin benimkini görsen çok anlayışlı arkadas gibi sosyal vs vs ama gel gör ki oğluna aşırı düşkün ve eşimin bana olan ilgisini kıskanıyor.hatta kendide söyledi benim yaptıgım yemegi yemez sen yapınca nasıl yiyor.sen diyince herseyi yapıyor napıyosan cocuguma kıdkanıyorum falan filan laf sokuyo arada.hepsi aynı yani en iyisi bile acıtıyor canını
Haklısın canım unutulmaz,umarım bundan sonra yavrunuzla beraber çok huzurlu olun.Sen evladına bak gerisi boş.Zaten beni üzen annesinin yaptıkları değil onu umursamıyorum zaten pislik bi kadın old nu biliyordum şaşırmadım beni üzen eşimin gaza gelip karnında çocuğunu taşıyan karısına düşman gibi bakışları tavırlarıydı. Annemden özür dile gitmesin yoksa boşanırız dedi annesinin yalan söylediğini bile bile dedi üstelik... bende boşanırsak boşanalım gemileri yaktım dedim ... boşansaydıkta umrumda olmazdı o kadar soğuttu çünkü yaptığı karaktersizlik... şimdi unuttummu hayır kadınlar asla unutmaz unutmuş gibi yapar...
Oyyy annesi kuzucuğun cicilerini saglıkla güle güle giysin,olur hepsi olur alırsın.Eki Görüntüle 2111023 Herkese iyi gecler gerçi kimsede yok amaolsun benim uyku kaçtı gelne kadar oynalyım dedim bugün görümcem kızıma ilk cicisini almış rabbim inş iyi günlerde sağlıckla giydirmemi nasip etsin hepimzle birlikte inş marta girelimde hayırlısyla herşeyini alıcaz allhın iznyle
Sağol canım inş hepimizin kuzucukları sağlıcakla giysin aldıklarımızıOyyy annesi kuzucuğun cicilerini saglıkla güle güle giysin,olur hepsi olur alırsın.
Canım o bende de oluyor nefes alamıyorum bazen burundan yada normal olarak ağızım açık uyuyorum yada horluyorum o yüzden oluyor benimkide veya solda yattığım halde gece düz yatmış olarak uyanıncada oluyor yinede doktoruna sor istersenGece uyurken ölüyorum susuzluktan sanki gün boyu su içmemişim gibi dilim damağıma yapışmış uyanıyorum , yanıbaşımdada hazır oluyor suyum.
Sizdede böylemi arkadaşlar yoksa ben çok yağlı ve tatlı yediğim için mi böyle korkmaya başladım
Cnm sekee fln yuksek degil dmi ? Sekeri olanlar cok susar ben de asiriiii susuyorum ic ic doyamıyorum vallaGece uyurken ölüyorum susuzluktan sanki gün boyu su içmemişim gibi dilim damağıma yapışmış uyanıyorum , yanıbaşımdada hazır oluyor suyum.
Sizdede böylemi arkadaşlar yoksa ben çok yağlı ve tatlı yediğim için mi böyle korkmaya başladım
Zaten beni üzen annesinin yaptıkları değil onu umursamıyorum zaten pislik bi kadın old nu biliyordum şaşırmadım beni üzen eşimin gaza gelip karnında çocuğunu taşıyan karısına düşman gibi bakışları tavırlarıydı. Annemden özür dile gitmesin yoksa boşanırız dedi annesinin yalan söylediğini bile bile dedi üstelik... bende boşanırsak boşanalım gemileri yaktım dedim ... boşansaydıkta umrumda olmazdı o kadar soğuttu çünkü yaptığı karaktersizlik... şimdi unuttummu hayır kadınlar asla unutmaz unutmuş gibi yapar...
Canım haklısın erkekler için anneleri bazen çok kutsal olabiliyor onlar yalan söylemez onlar hata yapmaz zannediyorlar.Ama sen bunları düşünüp canınıda sıkma huzurunuda kaçıtma olan sana ve bebeğine olur kimsenin ruhu duymaz.Eşinle tadını cıkar hamilelik günlerinin kafa yormaya degmez allaha havale etAma canım işte o konuşsun dursun önemli olan eşinin tavrı, benim içinde o pisliğin yaptıkları değil eşimin onun gazıyla karnı burnunda karısına yaptıkları acıydı, Allaha havale ediyorum eşimede akıl fikir ve en önemlisi vicdan diliyorum...
Bazen küçük seyler bile cok büyüyo gözümde canım 3 saat içmemiş oysaki azaltıp bırakmaya calısıyormus ama birbirimizi yanlış anlamısız.hamişlik beni gergin yaptı onunda iş stresi malüm polislik kolay degilYa cnm senin esin aslında çokta anlayisli dusunceli bi insandı anlattigin kadariyla belki dün canı bişeye sikilmistir buda sana yansimistir tabi sende haklısın kendince insan uzuluyo anlıyorum seni çok ama üzme kendini
Canım benim hiç olmuyor ya nasıl bişey kiKızlar yalancı doğum sancıları nasıl gidiyor beni bazen baya zorluyor sizde bir şey yok mu?
Aminnn canım çok teşekkürler iyi dileklerin içinAmin Canım inşallah.Sen çok uzaksın Canım o yüzden normaldir annenin yanında olamaması ama hep aklı sendedir.Benimde eşim sagolsun idare etti ben geldim annemin yanına,yoksa Annemde sürekli yanıma gelemezdi,ben evleneli 1,5 sene oldu çalışmadığım için orda arkadaş dahi edinemedim.Kimsem yok eşim dışında bulunduğum yerde,zor geçtiği için annemin yanındaydım hep işte.Eşimin ailesi onlar bayagı uzak bize,ama zaten kayınvalidem oğlunu benden kıskandığı için hamilelik öncesi beni üzmeye çalışırken oğlu ile küstü hiç görüşmüyoruz ,ama şu an kafam rahat hamilelikte bide onları çekemezdim.Ama ben eşime sürekli ara sen konuş onlar senin ailen diyorum çünkü vicdanım rahat etmiyor benim,ama oda kırıldı çok ailesi çoçuğu duydular aramadılar bile bugüne kadar,ama kendide görüyor benim ailemi yaptıklarını canı gönülden.Ne güzel eşinle birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz çünkü çok uzaktasın gurbet zor Canım benim Rabbim mutluluğunu daim etsin hepimizin.Saglıkla miniklerimize kavuşalım Allah’ın izni ile inşallah.
Yerim onun cicilerini nasılda tatlışlar sağlıcakla kullansın minnoşEki Görüntüle 2111023 Herkese iyi gecler gerçi kimsede yok amaolsun benim uyku kaçtı gelne kadar oynalyım dedim bugün görümcem kızıma ilk cicisini almış rabbim inş iyi günlerde sağlıckla giydirmemi nasip etsin hepimzle birlikte inş marta girelimde hayırlısyla herşeyini alıcaz allhın iznyle
Canım ben gece yanıma 1 litre sürahi koyuyorum sabaha bitmiş oluyor istisnasız.bizim ew cok sıcak oluyor bogazım kuruyor gece buhar makinesi almam gerek sanırım.Gece uyurken ölüyorum susuzluktan sanki gün boyu su içmemişim gibi dilim damağıma yapışmış uyanıyorum , yanıbaşımdada hazır oluyor suyum.
Günaydın canım ayy özlemişsindir bebişini annesi.İnşallah yüzünü gösterir güzel bi poz yakalarsınız.bende ptz gidicem kontroleGunaydin herkese. Yarin kontrol günü cok heyecanliyim yine :)))
günaydın ay valla 2 haftadır görmüyorum bende haftaya cuma 32 de gidicem rapor için daha çok varGunaydin herkese. Yarin kontrol günü cok heyecanliyim yine :)))
maşallah bende cuma günü bir gideceğim.normal doğuma ne kadar müsaitim diye.günaydın bizimde dün kontrolümüz vardı. 32 haftalık aldık. doğum önü izni çalışabilir raporu aldımbebiş yüzünü göstermedi eliyle kapatmıştı 42 cm boy 1903 gr da kilosu dedi doktor. gelişiminin güzel olduğunu söyledi.
bende normal doğum istiyorum her ne kadar korksam damaşallah bende cuma günü bir gideceğim.normal doğuma ne kadar müsaitim diye.
ben kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem yapma videoları var nettedeGünaydın kızlar ben de dünden beri bebek şekeri bakıyorum keçe dolgulu olanlar hoşuma gidiyor ama biraz pahalı sanki..sizin baktığınız instgrm hesapları var mı acaba önerebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?