2018 mart-nisan anneleri

oyyy maşallah annesi allah kolaylık versin cnm 37 ye kadar çalışmış biri olarak

ay ya çok mu zorlar diyorsun canım. dayanabileceğim kadar artık.
cnm vücut yapına bağlı dayanamazsan ara rapor alıp değiştirirsin cnm ben şuan bile zorlanıyorum hee masa başı işi yapıyıorum ama inan yol beni çok yoruyor metro minibüs falan takatim kalmıyor sende duruma göre bakarsın

günaydın ay valla 2 haftadır görmüyorum bende haftaya cuma 32 de gidicem rapor için daha çok var
Ayy canım az kalmış seninde hadi inşallah rahata kavuşacaksınız kızınla darısı başıma

Oyy maşallah bebişe artık merak ettirir yüzünü tatlış.canım emniyetteydin demi sen.sizin meslek zor bürodamısın nasıl dayanacaksın

maşallah bende cuma günü bir gideceğim.normal doğuma ne kadar müsaitim diye.
Henüz erken olabilir canım 37den sonra net bişey söylüyorlar doğum sekliyle ilgili

Canım ben kefir tüketiyorum.Diyetisyenimdr kadın doğumcumda önerdi.süt veya yoğurt yerine kefirde olabilirmiş.malüm bagırsaklar yavaşladı artık ihtiyac duyuyorum sakıncası olmadı bana

Henüz erken olabilir canım 37den sonra net bişey söylüyorlar doğum sekliyle ilgili
ah canım benim durumlar karışık işten izin alması sıkıntı olmasın diye hep özele gittim.artık son haftalara geliyoruz diye tuttu doktor bana öyle dedi. adam resemen keseyimm mi ya bağladı sonuçta işlerine geliyor aniden gelişen doğum olayı yok onlara göre risk yok. en fazla ameliyatın sıkıntısı sana mal olur.atıyorum böyle hastalarına diyip. mesela ;tam bir iş programı gibi oluyor. pazartesi ayşeyi ameliyat edecek diyelim cumayı kararlaştırsam. özel hastanede şu zaman hazır ol diyor cuma da beni ameliyat etmeye.
ayrıca hem sormuş olayım anüs çevresinde yanma var mı sizde benim 7. ayda çıktı. hafif kaşıntıyla beraber tuvalette çayır cayır yanıyorum.

Anladım canım hakkısın bi git bakalım ne diyecek.doktorlar cok meraklı kesip almaya kolaylarına mı geliyo nedir.benim hastanede normal doğum sezeryandan daha pahalı paraylada ilgisi yok anladığım kadarıyla.
Henüz yanma falan yok canım ama neden oldu ki

cnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünkü ya benim bu kızın hareketleri canımı acıtıyor artık yani dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum ama karnım delinecek sanki

İşlerine öyle geliyor.bana tuhaf gelende durup dururken kesip almaları hani ameliyat olurum önceden vs başka sebepleri olsa neyse diyeceğimde daha doğumu düşünmeden pat git karar ver de.

cnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünkü ya benim bu kızın hareketleri canımı acıtıyor artık yani dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum ama karnım delinecek sanki
basur yada fissür olur diye korkuyorum. normal doğumu engellemez inşallah aylarca hep ishal gibiydim şu birkaç haftadır ishal değilim zorlanmıyorum ama acı yanma oluyor.

Canım ben gece yanıma 1 litre sürahi koyuyorum sabaha bitmiş oluyor istisnasız.bizim ew cok sıcak oluyor bogazım kuruyor gece buhar makinesi almam gerek sanırım.
Kaloriferin ustune bir kase su birakinca da olur canim. Bosu boşuna para verme. Ayrica kalorifere takilabilen ozel suluklar da satiliyor a101de.

Sorayım canım şekerden şüphelendim ben tatlıyı çok yiyiyorum ve son günlerde başladı bu olay

Evet canım, çok haklısın

Sorayım canım şekerden şüphelendim ben tatlıyı çok yiyiyorum ve son günlerde başladı bu olay
canım bende cok susuyorum bence normal bir durum

Tabi cnm işi zor valla stresli e sende oylesin doğal olarak onmli olan halledebilmeniz oluyo oylw şeyler arada ya

Kimse için strese girmeyin ya hala böyle insanlar varmı cidden okuyunca bile şaşırıyorum allah ıslah etsin oylelerini allahtan bnm kayinvalidem çok. İyi hiç bi sorun sıkıntı yok valla uzuldm yasafiklarinixa üzme yın böyle zamanlarda insanların destek olması altan almadı lazım bizim deil şeyin için onmli olan tek şey bebegin ve senin sagliğin

Canım benim de bu ara su isteği arttı bebeğin büyümesine bağlıyorum sanırım normal. Üstelik tatlıyı çok yiyorsan susatır ben de seviyorum tatlıyı bu minnoş syesinde yiyorum baya

Canım benim hiç olmuyor ya nasıl bişey ki

Rahim kasılması ile birlikte kasıklarda vajinada falan ağrı oluyor adet ağrısına benzer.. olmuyorsa şanslısın valla

Sıcak su iyi geliyor bende de ağrı var baskıdan dolayı sanırım sıcak su ile yıkamanı öneririm. Bir de bu intim jellerle yıkayın sabun kullanmayın sabun ph ını bozuyor oraların

masa başı bile yoruyor insanı gercektende. hareketsiz kalıyorsun ve daha cok agrım oluyor. hayırlısı artık canım neyse senin az kaldı bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…