- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.761
oyyy maşallah annesi allah kolaylık versin cnm 37 ye kadar çalışmış biri olarakgünaydın bizimde dün kontrolümüz vardı. 32 haftalık aldık. doğum önü izni çalışabilir raporu aldımbebiş yüzünü göstermedi eliyle kapatmıştı 42 cm boy 1903 gr da kilosu dedi doktor. gelişiminin güzel olduğunu söyledi.
ay ya çok mu zorlar diyorsun canım. dayanabileceğim kadar artık.oyyy maşallah annesi allah kolaylık versin cnm 37 ye kadar çalışmış biri olarak
cnm vücut yapına bağlı dayanamazsan ara rapor alıp değiştirirsin cnm ben şuan bile zorlanıyorum hee masa başı işi yapıyıorum ama inan yol beni çok yoruyor metro minibüs falan takatim kalmıyor sende duruma göre bakarsınay ya çok mu zorlar diyorsun canım. dayanabileceğim kadar artık.
Ayy canım az kalmış seninde hadi inşallah rahata kavuşacaksınız kızınla darısı başımagünaydın ay valla 2 haftadır görmüyorum bende haftaya cuma 32 de gidicem rapor için daha çok var
Oyy maşallah bebişe artık merak ettirir yüzünü tatlış.canım emniyetteydin demi sen.sizin meslek zor bürodamısın nasıl dayanacaksıngünaydın bizimde dün kontrolümüz vardı. 32 haftalık aldık. doğum önü izni çalışabilir raporu aldımbebiş yüzünü göstermedi eliyle kapatmıştı 42 cm boy 1903 gr da kilosu dedi doktor. gelişiminin güzel olduğunu söyledi.
Henüz erken olabilir canım 37den sonra net bişey söylüyorlar doğum sekliyle ilgilimaşallah bende cuma günü bir gideceğim.normal doğuma ne kadar müsaitim diye.
Canım ben kefir tüketiyorum.Diyetisyenimdr kadın doğumcumda önerdi.süt veya yoğurt yerine kefirde olabilirmiş.malüm bagırsaklar yavaşladı artık ihtiyac duyuyorum sakıncası olmadı banabende normal doğum istiyorum her ne kadar korksam dadoktor 37. haftada catıya bakacakmış o sekilde birşey soyleyebileceğini belirtti. artık kontrolleri 2 haftada bir yapacakmış. bu arada kızlar gebelikte kefir tuketen var mı ?
ah canım benim durumlar karışık işten izin alması sıkıntı olmasın diye hep özele gittim.artık son haftalara geliyoruz diye tuttu doktor bana öyle dedi. adam resemen keseyimm mi ya bağladı sonuçta işlerine geliyor aniden gelişen doğum olayı yok onlara göre risk yok. en fazla ameliyatın sıkıntısı sana mal olur.atıyorum böyle hastalarına diyip. mesela ;tam bir iş programı gibi oluyor. pazartesi ayşeyi ameliyat edecek diyelim cumayı kararlaştırsam. özel hastanede şu zaman hazır ol diyor cuma da beni ameliyat etmeye.Henüz erken olabilir canım 37den sonra net bişey söylüyorlar doğum sekliyle ilgili
Anladım canım hakkısın bi git bakalım ne diyecek.doktorlar cok meraklı kesip almaya kolaylarına mı geliyo nedir.benim hastanede normal doğum sezeryandan daha pahalı paraylada ilgisi yok anladığım kadarıyla.ah canım benim durumlar karışık işten izin alması sıkıntı olmasın diye hep özele gittim.artık son haftalara geliyoruz diye tuttu doktor bana öyle dedi. adam resemen keseyimm mi ya bağladı sonuçta işlerine geliyor aniden gelişen doğum olayı yok onlara göre risk yok. en fazla ameliyatın sıkıntısı sana mal olur.atıyorum böyle hastalarına diyip. mesela ;tam bir iş programı gibi oluyor. pazartesi ayşeyi ameliyat edecek diyelim cumayı kararlaştırsam. özel hastanede şu zaman hazır ol diyor cuma da beni ameliyat etmeye.
ayrıca hem sormuş olayım anüs çevresinde yanma var mı sizde benim 7. ayda çıktı. hafif kaşıntıyla beraber tuvalette çayır cayır yanıyorum.
cnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünküah canım benim durumlar karışık işten izin alması sıkıntı olmasın diye hep özele gittim.artık son haftalara geliyoruz diye tuttu doktor bana öyle dedi. adam resemen keseyimm mi ya bağladı sonuçta işlerine geliyor aniden gelişen doğum olayı yok onlara göre risk yok. en fazla ameliyatın sıkıntısı sana mal olur.atıyorum böyle hastalarına diyip. mesela ;tam bir iş programı gibi oluyor. pazartesi ayşeyi ameliyat edecek diyelim cumayı kararlaştırsam. özel hastanede şu zaman hazır ol diyor cuma da beni ameliyat etmeye.
ayrıca hem sormuş olayım anüs çevresinde yanma var mı sizde benim 7. ayda çıktı. hafif kaşıntıyla beraber tuvalette çayır cayır yanıyorum.
İşlerine öyle geliyor.bana tuhaf gelende durup dururken kesip almaları hani ameliyat olurum önceden vs başka sebepleri olsa neyse diyeceğimde daha doğumu düşünmeden pat git karar ver de.Anladım canım hakkısın bi git bakalım ne diyecek.doktorlar cok meraklı kesip almaya kolaylarına mı geliyo nedir.benim hastanede normal doğum sezeryandan daha pahalı paraylada ilgisi yok anladığım kadarıyla.Henüz yanma falan yok canım ama neden oldu ki
basur yada fissür olur diye korkuyorum. normal doğumu engellemez inşallah aylarca hep ishal gibiydim şu birkaç haftadır ishal değilim zorlanmıyorum ama acı yanma oluyor.cnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünküya benim bu kızın hareketleri canımı acıtıyor artık yani dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum ama karnım delinecek sanki
Kaloriferin ustune bir kase su birakinca da olur canim. Bosu boşuna para verme. Ayrica kalorifere takilabilen ozel suluklar da satiliyor a101de.Canım ben gece yanıma 1 litre sürahi koyuyorum sabaha bitmiş oluyor istisnasız.bizim ew cok sıcak oluyor bogazım kuruyor gece buhar makinesi almam gerek sanırım.
Canım o bende de oluyor nefes alamıyorum bazen burundan yada normal olarak ağızım açık uyuyorum yada horluyorum o yüzden oluyor benimkide veya solda yattığım halde gece düz yatmış olarak uyanıncada oluyor yinede doktoruna sor istersen
Canım haklısın erkekler için anneleri bazen çok kutsal olabiliyor onlar yalan söylemez onlar hata yapmaz zannediyorlar.Ama sen bunları düşünüp canınıda sıkma huzurunuda kaçıtma olan sana ve bebeğine olur kimsenin ruhu duymaz.Eşinle tadını cıkar hamilelik günlerinin kafa yormaya degmez allaha havale et
Bazen küçük seyler bile cok büyüyo gözümde canım 3 saat içmemiş oysaki azaltıp bırakmaya calısıyormus ama birbirimizi yanlış anlamısız.hamişlik beni gergin yaptı onunda iş stresi malüm polislik kolay degil
Canım benim hiç olmuyor ya nasıl bişey ki
Aminnn canım çok teşekkürler iyi dileklerin için
Yerim onun cicilerini nasılda tatlışlar sağlıcakla kullansın minnoş
Gece uyurken ölüyorum susuzluktan sanki gün boyu su içmemişim gibi dilim damağıma yapışmış uyanıyorum , yanıbaşımdada hazır oluyor suyum.
Sizdede böylemi arkadaşlar yoksa ben çok yağlı ve tatlı yediğim için mi böyle korkmaya başladım
canım bende cok susuyorum bence normal bir durumSorayım canım şekerden şüphelendim ben tatlıyı çok yiyiyorum ve son günlerde başladı bu olay
Canım ben gece yanıma 1 litre sürahi koyuyorum sabaha bitmiş oluyor istisnasız.bizim ew cok sıcak oluyor bogazım kuruyor gece buhar makinesi almam gerek sanırım.
Yaparsam yüklerim tabiki cnmTeşekkür ederim kiiYaparsın canım cok basit yapınca yükler misin şimdiden merak ettim
Tabi cnm işi zor valla stresli e sende oylesin doğal olarak onmli olan halledebilmeniz oluyo oylw şeyler arada yaCanım haklısın erkekler için anneleri bazen çok kutsal olabiliyor onlar yalan söylemez onlar hata yapmaz zannediyorlar.Ama sen bunları düşünüp canınıda sıkma huzurunuda kaçıtma olan sana ve bebeğine olur kimsenin ruhu duymaz.Eşinle tadını cıkar hamilelik günlerinin kafa yormaya degmez allaha havale et
Bazen küçük seyler bile cok büyüyo gözümde canım 3 saat içmemiş oysaki azaltıp bırakmaya calısıyormus ama birbirimizi yanlış anlamısız.hamişlik beni gergin yaptı onunda iş stresi malüm polislik kolay degil
Aminnn canım çok teşekkürler iyi dileklerin için
Yerim onun cicilerini nasılda tatlışlar sağlıcakla kullansın minnoş
canım bende cok susuyorum bence normal bir durum
Cnm sekee fln yuksek degil dmi ? Sekeri olanlar cok susar ben de asiriiii susuyorum ic ic doyamıyorum valla
Kimse için strese girmeyin ya hala böyle insanlar varmı cidden okuyunca bile şaşırıyorum allah ıslah etsin oylelerini allahtan bnm kayinvalidem çok. İyi hiç bi sorun sıkıntı yok valla uzuldm yasafiklarinixa üzme yın böyle zamanlarda insanların destek olması altan almadı lazım bizim deil şeyin için onmli olan tek şey bebegin ve senin sagliğinSenin yine en yakınında eşin varmış destek canım üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo...
Bizdede kayınvalide krizi yaşandı kadın gittiği yeri karıştırıyo çok stresliydi son aylarım, eşimi doldurdu sürekli o da 37 yaşında ama ergenler gibi davrandı annesinin iftiralarına inandı , kadın resmen uyduruyodu söylediği şeyleri inkar ediyordu oğlu yokken bacak bacak üstüne atıp cazgırlık yapıyodu, oğlu gelince boynu bükük omuzlar düşük elde yasin gözler etrafta rol yapıyordu, bende eşimin bana ters davranmalarından bıkmıştım artık ağlamakla olmuyodu... bigün eşim yokken senin derdin ne dedim konuştuklarınızı duydum iftira atıyordun dedim artık gözüm dönmüştü herşeyi göze almıştım bağırdım haykırdım ağladım rahatladım yüzüne vurdum bütün yaptıklarını , şimdi defoldu gitti eşimde yeni yeni normalleşmeye başladı eşek kadar adam ama çocuk gibi gaza geliyo , 6 sene bekledikleri hamileliğimde çok strese soktular beni hakkımı helal etmiyorum... karnımdaki masum yavrunun ahı da vursun dilerim eşimin tarafını...
Gece uyurken ölüyorum susuzluktan sanki gün boyu su içmemişim gibi dilim damağıma yapışmış uyanıyorum , yanıbaşımdada hazır oluyor suyum.
Sizdede böylemi arkadaşlar yoksa ben çok yağlı ve tatlı yediğim için mi böyle korkmaya başladım
İşlerine öyle geliyor.bana tuhaf gelende durup dururken kesip almaları hani ameliyat olurum önceden vs başka sebepleri olsa neyse diyeceğimde daha doğumu düşünmeden pat git karar ver de.
basur yada fissür olur diye korkuyorum. normal doğumu engellemez inşallah aylarca hep ishal gibiydim şu birkaç haftadır ishal değilim zorlanmıyorum ama acı yanma oluyor.
masa başı bile yoruyor insanı gercektende. hareketsiz kalıyorsun ve daha cok agrım oluyor. hayırlısı artık canım neyse senin az kaldı bol bol dinlencnm vücut yapına bağlı dayanamazsan ara rapor alıp değiştirirsin cnm ben şuan bile zorlanıyorum hee masa başı işi yapıyıorum ama inan yol beni çok yoruyor metro minibüs falan takatim kalmıyor sende duruma göre bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?