- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.781
hazır mı yoksa kendin mi mayaladın canımAyy canım az kalmış seninde hadi inşallah rahata kavuşacaksınız kızınla darısı başıma
Oyy maşallah bebişe artık merak ettirir yüzünü tatlış.canım emniyetteydin demi sen.sizin meslek zor bürodamısın nasıl dayanacaksın
Henüz erken olabilir canım 37den sonra net bişey söylüyorlar doğum sekliyle ilgili
Canım ben kefir tüketiyorum.Diyetisyenimdr kadın doğumcumda önerdi.süt veya yoğurt yerine kefirde olabilirmiş.malüm bagırsaklar yavaşladı artık ihtiyac duyuyorum sakıncası olmadı bana
hiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.ıcak su iyi geliyor bende de ağrı var baskıdan dolayı sanırım sıcak su ile yıkamanı öneririm. Bir de bu intim jellerle yıkayın sabun kullanmayın sabun ph ını bozuyor oraların
geçmiş olsun canım bi doktora gitsen söylesen şikayetini mantar falan olabilir mi acabahiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.
crp hep yüksek çıkıyordu.enfeksiyon olur her hamilede diyorlardı ama ilaç vermiyorlardı.bu ayda çıktı ara ara kaşıntı ve anüs çevresinde sanki çatlak var gibi acıma ve yanma.cuma günü gidip anlatacağım.geçmiş olsun canım bi doktora gitsen söylesen şikayetini mantar falan olabilir mi acaba
sıcak su erken doğumu tetikliyor canm çok fazla yıkamaCanım benim de bu ara su isteği arttı bebeğin büyümesine bağlıyorum sanırım normal. Üstelik tatlıyı çok yiyorsan susatır ben de seviyorum tatlıyı bu minnoş syesinde yiyorum baya
Rahim kasılması ile birlikte kasıklarda vajinada falan ağrı oluyor adet ağrısına benzer.. olmuyorsa şanslısın valla
Sıcak su iyi geliyor bende de ağrı var baskıdan dolayı sanırım sıcak su ile yıkamanı öneririm. Bir de bu intim jellerle yıkayın sabun kullanmayın sabun ph ını bozuyor oraların
kabızlık falan var mı canm belki iç hemorid olmuştur bol su içah canım benim durumlar karışık işten izin alması sıkıntı olmasın diye hep özele gittim.artık son haftalara geliyoruz diye tuttu doktor bana öyle dedi. adam resemen keseyimm mi ya bağladı sonuçta işlerine geliyor aniden gelişen doğum olayı yok onlara göre risk yok. en fazla ameliyatın sıkıntısı sana mal olur.atıyorum böyle hastalarına diyip. mesela ;tam bir iş programı gibi oluyor. pazartesi ayşeyi ameliyat edecek diyelim cumayı kararlaştırsam. özel hastanede şu zaman hazır ol diyor cuma da beni ameliyat etmeye.
ayrıca hem sormuş olayım anüs çevresinde yanma var mı sizde benim 7. ayda çıktı. hafif kaşıntıyla beraber tuvalette çayır cayır yanıyorum.
Ben minik minik olduğu için uğraşamam diye düşündüm keçe dolgulu olandan sipariş vercem inş. Ama yine aynı şekilde kapı süsünü kendim yapmaya çalışcam keçeden yine balonlu falan modeller gördüm yapılışını anlatan. Çok sevimliler ya hayvanlı falanben kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem yapma videoları var nettede
Artık tekmeden çok böyle suyu sallar gibi hareket ediyorlar değil mi canım?benim de öyle oldu kayar gibi falan yer değiştiriyolar sanırım minnaklarcnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünküya benim bu kızın hareketleri canımı acıtıyor artık yani dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum ama karnım delinecek sanki
Ya inanki başıma gelmiş kadar üzüldüm bu nasıl bi cehalet nasıl bisey anlamadım ne olur üzülme bak kendini ve bebegini düşün hamile bi bayana bu kadar da yapılmaz cidden zaten psikolojik olarak bi çok şeyle savasiyoruz kendi içimizde bide böyle konuşmalar tahmin ediyorum nasıl sarsildigini inşallah eşinde düzelir bu konuda da sende rahat edersin ah cnm vurdumduymaz gamsiz olcan bencil olcan biz millet uzulmesin aman kirilmasin diye susuyorum diye bn lar başımıza geliyo azcık dişli olsak gör bak bunlar oluyo muZaten beni üzen annesinin yaptıkları değil onu umursamıyorum zaten pislik bi kadın old nu biliyordum şaşırmadım beni üzen eşimin gaza gelip karnında çocuğunu taşıyan karısına düşman gibi bakışları tavırlarıydı. Annemden özür dile gitmesin yoksa boşanırız dedi annesinin yalan söylediğini bile bile dedi üstelik... bende boşanırsak boşanalım gemileri yaktım dedim ... boşansaydıkta umrumda olmazdı o kadar soğuttu çünkü yaptığı karaktersizlik... şimdi unuttummu hayır kadınlar asla unutmaz unutmuş gibi yapar...
Nasıl bi ağrı ki o meren agriyo mesela öyle oluncaKızlar yalancı doğum sancıları nasıl gidiyor beni bazen baya zorluyor sizde bir şey yok mu?
Kimse için strese girmeyin ya hala böyle insanlar varmı cidden okuyunca bile şaşırıyorum allah ıslah etsin oylelerini allahtan bnm kayinvalidem çok. İyi hiç bi sorun sıkıntı yok valla uzuldm yasafiklarinixa üzme yın böyle zamanlarda insanların destek olması altan almadı lazım bizim deil şeyin için onmli olan tek şey bebegin ve senin sagliğin
Çok sevindim cnm herseyin yolunda olmasına çok çektin sende valla.aynı benim durumumu anlattım sanki bnde 1.5 yildir evliyim ama bnm ailemde uzakta şu süreçte çok isterdim seninki gbi annem sürekli yanımda olsn ama işte şartlar bazen bunu gerektiriyo senin adına çok sevindim bn böyle zor geçen bi hamilelikte emin ol ki yalnizlik ve kimsesizlik çok daha zor oluyoAmin Canım inşallah.Sen çok uzaksın Canım o yüzden normaldir annenin yanında olamaması ama hep aklı sendedir.Benimde eşim sagolsun idare etti ben geldim annemin yanına,yoksa Annemde sürekli yanıma gelemezdi,ben evleneli 1,5 sene oldu çalışmadığım için orda arkadaş dahi edinemedim.Kimsem yok eşim dışında bulunduğum yerde,zor geçtiği için annemin yanındaydım hep işte.Eşimin ailesi onlar bayagı uzak bize,ama zaten kayınvalidem oğlunu benden kıskandığı için hamilelik öncesi beni üzmeye çalışırken oğlu ile küstü hiç görüşmüyoruz ,ama şu an kafam rahat hamilelikte bide onları çekemezdim.Ama ben eşime sürekli ara sen konuş onlar senin ailen diyorum çünkü vicdanım rahat etmiyor benim,ama oda kırıldı çok ailesi çoçuğu duydular aramadılar bile bugüne kadar,ama kendide görüyor benim ailemi yaptıklarını canı gönülden.Ne güzel eşinle birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz çünkü çok uzaktasın gurbet zor Canım benim Rabbim mutluluğunu daim etsin hepimizin.Saglıkla miniklerimize kavuşalım Allah’ın izni ile inşallah.
iç hemoroid ilk defa duyuyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum sanki çizik acırya keser gibi öyle acıyor. bu sıralar ishal değilim fakat zorlanacak kadar kabızda değilim.acaba kıllarıma karşı bir alerji mi yaptım tam bilemiyorum.bu haftasonu komple ağdaya gideceğim.kabızlık falan var mı canm belki iç hemorid olmuştur bol su iç
Ya inanki başıma gelmiş kadar üzüldüm bu nasıl bi cehalet nasıl bisey anlamadım ne olur üzülme bak kendini ve bebegini düşün hamile bi bayana bu kadar da yapılmaz cidden zaten psikolojik olarak bi çok şeyle savasiyoruz kendi içimizde bide böyle konuşmalar tahmin ediyorum nasıl sarsildigini inşallah eşinde düzelir bu konuda da sende rahat edersin ah cnm vurdumduymaz gamsiz olcan bencil olcan biz millet uzulmesin aman kirilmasin diye susuyorum diye bn lar başımıza geliyo azcık dişli olsak gör bak bunlar oluyo mu
Amin cnm insallahSizlerle dertleşmek paylaşmak rahatlattı beni , sağolun hepiniz iyiki varsınız
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Cnm temiz güvenilir bi yere git agdaya enfeksiyon kapma bideiç hemoroid ilk defa duyuyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum sanki çizik acırya keser gibi öyle acıyor. bu sıralar ishal değilim fakat zorlanacak kadar kabızda değilim.acaba kıllarıma karşı bir alerji mi yaptım tam bilemiyorum.bu haftasonu komple ağdaya gideceğim.
Günaydın kızlar ben de dünden beri bebek şekeri bakıyorum keçe dolgulu olanlar hoşuma gidiyor ama biraz pahalı sanki..sizin baktığınız instgrm hesapları var mı acaba önerebileceğiniz?
aynen cnm tam da öyle ve karnımı acıtıyor bildiğinArtık tekmeden çok böyle suyu sallar gibi hareket ediyorlar değil mi canım?benim de öyle oldu kayar gibi falan yer değiştiriyolar sanırım minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?