2018 mart-nisan anneleri

hazır mı yoksa kendin mi mayaladın canım

ıcak su iyi geliyor bende de ağrı var baskıdan dolayı sanırım sıcak su ile yıkamanı öneririm. Bir de bu intim jellerle yıkayın sabun kullanmayın sabun ph ını bozuyor oraların
hiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.

hiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.
geçmiş olsun canım bi doktora gitsen söylesen şikayetini mantar falan olabilir mi acaba

geçmiş olsun canım bi doktora gitsen söylesen şikayetini mantar falan olabilir mi acaba
crp hep yüksek çıkıyordu.enfeksiyon olur her hamilede diyorlardı ama ilaç vermiyorlardı.bu ayda çıktı ara ara kaşıntı ve anüs çevresinde sanki çatlak var gibi acıma ve yanma.cuma günü gidip anlatacağım.

sıcak su erken doğumu tetikliyor canm çok fazla yıkama

kabızlık falan var mı canm belki iç hemorid olmuştur bol su iç

ben kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem yapma videoları var nettede
Ben minik minik olduğu için uğraşamam diye düşündüm keçe dolgulu olandan sipariş vercem inş. Ama yine aynı şekilde kapı süsünü kendim yapmaya çalışcam keçeden yine balonlu falan modeller gördüm yapılışını anlatan. Çok sevimliler ya hayvanlı falan

cnm acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın onlar tetikler çünkü ya benim bu kızın hareketleri canımı acıtıyor artık yani dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum ama karnım delinecek sanki
Artık tekmeden çok böyle suyu sallar gibi hareket ediyorlar değil mi canım?benim de öyle oldu kayar gibi falan yer değiştiriyolar sanırım minnaklar

Ya inanki başıma gelmiş kadar üzüldüm bu nasıl bi cehalet nasıl bisey anlamadım ne olur üzülme bak kendini ve bebegini düşün hamile bi bayana bu kadar da yapılmaz cidden zaten psikolojik olarak bi çok şeyle savasiyoruz kendi içimizde bide böyle konuşmalar tahmin ediyorum nasıl sarsildigini inşallah eşinde düzelir bu konuda da sende rahat edersin ah cnm vurdumduymaz gamsiz olcan bencil olcan biz millet uzulmesin aman kirilmasin diye susuyorum diye bn lar başımıza geliyo azcık dişli olsak gör bak bunlar oluyo mu

Evet canım inşallah sağsalim yavrularımıza kavuşalım tek dileğim bu

Çok sevindim cnm herseyin yolunda olmasına çok çektin sende valla.aynı benim durumumu anlattım sanki bnde 1.5 yildir evliyim ama bnm ailemde uzakta şu süreçte çok isterdim seninki gbi annem sürekli yanımda olsn ama işte şartlar bazen bunu gerektiriyo senin adına çok sevindim bn böyle zor geçen bi hamilelikte emin ol ki yalnizlik ve kimsesizlik çok daha zor oluyo

kabızlık falan var mı canm belki iç hemorid olmuştur bol su iç
iç hemoroid ilk defa duyuyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum sanki çizik acırya keser gibi öyle acıyor. bu sıralar ishal değilim fakat zorlanacak kadar kabızda değilim.acaba kıllarıma karşı bir alerji mi yaptım tam bilemiyorum.bu haftasonu komple ağdaya gideceğim.

Sizlerle dertleşmek paylaşmak rahatlattı beni , sağolun hepiniz iyiki varsınız
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Ya kızlar bnm karnimin alt kısmı çok agriyo sanki böyle regl olcakmisim gbi bu ara çok başladı acaba usuttum ondan mi halbuki çok da dikkat ediyorum ama ve midem hala bulaniyo şu uyku hali gitmiyo ustumden .kendime pijama bulamadım dün biraz dolandım ya hepsi çok olgun işi geldi hiç tarzim olmayan şeyler tarzim olanlarsa normal bildiğin pijamalar onlarda olmuyo yani emzirme için alttan kaldirmam gerekecek. Bi pijama bulabilsem bide esoftman takımı alcam hastane çıkışında onu giyerim diye düşünüyorum siz ne yapcaksinix lohusa terlik taç alcakmisinix

Cnm temiz güvenilir bi yere git agdaya enfeksiyon kapma bide

Günaydın kızlar ben de dünden beri bebek şekeri bakıyorum keçe dolgulu olanlar hoşuma gidiyor ama biraz pahalı sanki..sizin baktığınız instgrm hesapları var mı acaba önerebileceğiniz?

Arkadasım ben kapı süsü ve takı yastığı icin instagramdan cicilikece’den sipariş verdim. Mutlaka incele orayı, güvenilir ve söylediği tarihte gönderiyor. Tavsiye ederim çok memnun kaldım

kızlar az önce yalancı sancıyla tanıştım sanki adet olacakmışım gibi aynı anda hem kasığım hem belim ağrıdı 10-15 saniye arayla 3 kez oldu sonra geçti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…