2018 mart-nisan anneleri

hazır mı yoksa kendin mi mayaladın canım
Hazır alıyorum canım nerde bende o hamaratlık arada bi yoğurt mayalıyorum sadece

Canım terlik ve tac kendim yapıcam aldım malzemelerini zevkime göre süslüycem.pijama olayına gelincede ayyıldız ve suwenden aldım ayyıldıza bak istersen önü düğmeli model lila aldım spor duruyo en azından.sabahlıkta sapkası ayıcıklı welsoft dediklerinden bulduk baya şirin seyler ortaya cıktı aman benim ruhum cocuksu zaten annelik ektra bişey katmadı

Canım benim evet çok çektik bundan sonrası güzel olsun inşallah,Hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza sağsalim Rabbim nasip etsin inşallah.Doğumuna Annen gelicek beraber güzelce hasret giderirsiniz Canım benim.

çatlak olabilir ozaman canm iç hemoroidde kanama falan olabiliyormuş bende öyle aman aman kabız değildim ama dış hemoroid çıktı bende de galiba baskıdan ötürü daha kolay olabiliyor bazı şeyler inşallah kılla ilgilidir ama doktoruna da bir söyle

kadın doğumcu bunun için alttan muayene etmez değil mi?

Aynen bende de ates basmasi var. Durup dururken pantalonumu dizime kadar, kollarimi yukari kadar siyiriyorum. Disari cikinca da herkes usuyorum diyor. Ben de aa ne guzel hava diyorum:)
benim işte birden pişiyorum. serin yere gitti mi hapşuruk üşüyüp kaçıyorum allahım daha arttı bu ayda aslında ikiz değil çok sıkıntılı de değilim.

Bende buldum sonunda gönlüme göre emzirmeye uygundu,sadece sabahlığı kolları dantelli şıktı.Valla Canım 3 tk lohusa pijamam var sabahlıklı 1 tkda gecelik.Geceliğimde spor şık emzirmeye uygun yeter herhalde.Terliklerimi tacıda aldık onlarıda gönlüme göre süslüycez.Evdede 1 tk süslü terliğim vardı çeyizimde yapmıştık süslü taçlarımda onlarıda götürücem,yeter herhalde.Hastane çıkışınada tayt bluz götürürüm.

İşte bnde öyleyim bi gidiyom kadın saçma sapan kadınsı şeyler gosteriyo bütün heves kaçıyor bnde cnm foto yada link varsa atar misin pijama icin

Yeter cnm ya bn daha bi tane bulamadım sen bayagi almissin

Aynen bende de ates basmasi var. Durup dururken pantalonumu dizime kadar, kollarimi yukari kadar siyiriyorum. Disari cikinca da herkes usuyorum diyor. Ben de aa ne guzel hava diyorum:)
Ayy çok yaşa sen nasıl güldüm ya hahahah valla bana da geçen hafta o ateş basiyodu geçti bu ara bişey yok

Yeter cnm ya bn daha bi tane bulamadım sen bayagi almissin
Ay pazartesi günü en son gene eksikler için Eminönü’ne gittik hürriyet çarşısı varmış kapalı çarşıdan çıkınca üstte hemen.İçerde çok dükkan vardı sırf gecelik pijama çamaşır satan.Bir dükkandaki satıcı benle çok ilgilendi üst çıkarmadan çoğunu giydim bile içime sindi çamaşırlarımı emzirme Akletlerimi vb hepsini aldım.2 takımıda önceden almıştım zaten.Artık daha çıkamam herhalde çarşıya Canım ben çünkü çok ağırlaştım.Rahatladım ama büyük yük kalktı üstümden.

hiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.

Doktora git madem genel cerraha gerçi ilaç veremiyorlar ama en azından nedir bakar

sıcak su erken doğumu tetikliyor canm çok fazla yıkama

Makattaki problem için mecburum canım duşu ılık seviyorum aslında çok sıcak suyla işim yok bu mecburi

Nasıl bi ağrı ki o meren agriyo mesela öyle olunca
Adet ağrısı gibi eş zamanlı karın sertleşmesi yani rahim kasılması olur canım alıştırma bunlar normal gün içinde sıklığı ve süresini takip etmek önemli sadece

Ben de bulamadım bir takım gecelik buldum içime sinebilen pijamalar hep kadınsı ya da çok gündelik oyshoya bakıcam birde müsit zamanımd

çok ateş basıyor kızlar bana sizlere de öyle mi?
Aynen ayaklarımdan su çıkıyor birde benim ödemden sanırım ama çok sıcaklıyorum geçen eşim diyor hava soğuk yoo ne güzel esiyo diyorum :)

çok ateş basıyor kızlar bana sizlere de öyle mi?
Aynen canım bende sort atlet geziyorum ewde ateş basıyo eşim gülüyo artık menopoza girenler gibi ateşleniyosun diye

İşte bnde öyleyim bi gidiyom kadın saçma sapan kadınsı şeyler gosteriyo bütün heves kaçıyor bnde cnm foto yada link varsa atar misin pijama icin
Canım link atıyım özelden

Ne guzel halletmissin cnm bn daha halledemedim bişey valla eşim çalışıyo bi pazarı oluyo onda da farklı şeyler çıkıyo e tekte gitmek istemiyorum kalfi öyle arrik iternetten falan hallederm sanırım

Şekerden korkmuştum tatlıyı çok yediğim için , şeker testim normal çıkmmıştı ama yinede tereddüt etmiştim az önce ölçtüm tokluk 100 çıktı sanırım bebek büyüdüğü için dediğin gibi

Arkadasım ben kapı süsü ve takı yastığı icin instagramdan cicilikece’den sipariş verdim. Mutlaka incele orayı, güvenilir ve söylediği tarihte gönderiyor. Tavsiye ederim çok memnun kaldım
Çok teşekkürler biraz geç gördüm sanırım ben de şimdi egsitasarım diye bir yere sipariş verdim inş dolandırılmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…