- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.801
Hazır alıyorum canım nerde bende o hamaratlık arada bi yoğurt mayalıyorum sadecehazır mı yoksa kendin mi mayaladın canım
Canım terlik ve tac kendim yapıcam aldım malzemelerini zevkime göre süslüycem.pijama olayına gelincede ayyıldız ve suwenden aldım ayyıldıza bak istersen önü düğmeli model lila aldım spor duruyo en azından.sabahlıkta sapkası ayıcıklı welsoft dediklerinden bulduk baya şirin seyler ortaya cıktı aman benim ruhum cocuksu zaten annelik ektra bişey katmadıYa kızlar bnm karnimin alt kısmı çok agriyo sanki böyle regl olcakmisim gbi bu ara çok başladı acaba usuttum ondan mi halbuki çok da dikkat ediyorum ama ve midem hala bulaniyo şu uyku hali gitmiyo ustumden .kendime pijama bulamadım dün biraz dolandım ya hepsi çok olgun işi geldi hiç tarzim olmayan şeyler tarzim olanlarsa normal bildiğin pijamalar onlarda olmuyo yani emzirme için alttan kaldirmam gerekecek. Bi pijama bulabilsem bide esoftman takımı alcam hastane çıkışında onu giyerim diye düşünüyorum siz ne yapcaksinix lohusa terlik taç alcakmisinix
Amin Canım hepimizin inşallahSağol canım inş hepimizin kuzucukları sağlıcakla giysin aldıklarımızı
Canım benim evet çok çektik bundan sonrası güzel olsun inşallah,Hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza sağsalim Rabbim nasip etsin inşallah.Doğumuna Annen gelicek beraber güzelce hasret giderirsiniz Canım benim.Çok sevindim cnm herseyin yolunda olmasına çok çektin sende valla.aynı benim durumumu anlattım sanki bnde 1.5 yildir evliyim ama bnm ailemde uzakta şu süreçte çok isterdim seninki gbi annem sürekli yanımda olsn ama işte şartlar bazen bunu gerektiriyo senin adına çok sevindim bn böyle zor geçen bi hamilelikte emin ol ki yalnizlik ve kimsesizlik çok daha zor oluyo
çatlak olabilir ozaman canm iç hemoroidde kanama falan olabiliyormuş bende öyle aman aman kabız değildim ama dış hemoroid çıktı bende de galiba baskıdan ötürü daha kolay olabiliyor bazı şeyler inşallah kılla ilgilidir ama doktoruna da bir söyleiç hemoroid ilk defa duyuyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum sanki çizik acırya keser gibi öyle acıyor. bu sıralar ishal değilim fakat zorlanacak kadar kabızda değilim.acaba kıllarıma karşı bir alerji mi yaptım tam bilemiyorum.bu haftasonu komple ağdaya gideceğim.
Aynen bende de ates basmasi var. Durup dururken pantalonumu dizime kadar, kollarimi yukari kadar siyiriyorum. Disari cikinca da herkes usuyorum diyor. Ben de aa ne guzel hava diyorum:)çok ateş basıyor kızlar bana sizlere de öyle mi?
kadın doğumcu bunun için alttan muayene etmez değil mi?çatlak olabilir ozaman canm iç hemoroidde kanama falan olabiliyormuş bende öyle aman aman kabız değildim ama dış hemoroid çıktı bende de galiba baskıdan ötürü daha kolay olabiliyor bazı şeyler inşallah kılla ilgilidir ama doktoruna da bir söyle
benim işte birden pişiyorum. serin yere gitti mi hapşuruk üşüyüp kaçıyorum allahım daha arttı bu ayda aslında ikiz değil çok sıkıntılı de değilim.Aynen bende de ates basmasi var. Durup dururken pantalonumu dizime kadar, kollarimi yukari kadar siyiriyorum. Disari cikinca da herkes usuyorum diyor. Ben de aa ne guzel hava diyorum:)
Bende buldum sonunda gönlüme göre emzirmeye uygundu,sadece sabahlığı kolları dantelli şıktı.Valla Canım 3 tk lohusa pijamam var sabahlıklı 1 tkda gecelik.Geceliğimde spor şık emzirmeye uygun yeter herhalde.Terliklerimi tacıda aldık onlarıda gönlüme göre süslüycez.Evdede 1 tk süslü terliğim vardı çeyizimde yapmıştık süslü taçlarımda onlarıda götürücem,yeter herhalde.Hastane çıkışınada tayt bluz götürürüm.Ya kızlar bnm karnimin alt kısmı çok agriyo sanki böyle regl olcakmisim gbi bu ara çok başladı acaba usuttum ondan mi halbuki çok da dikkat ediyorum ama ve midem hala bulaniyo şu uyku hali gitmiyo ustumden .kendime pijama bulamadım dün biraz dolandım ya hepsi çok olgun işi geldi hiç tarzim olmayan şeyler tarzim olanlarsa normal bildiğin pijamalar onlarda olmuyo yani emzirme için alttan kaldirmam gerekecek. Bi pijama bulabilsem bide esoftman takımı alcam hastane çıkışında onu giyerim diye düşünüyorum siz ne yapcaksinix lohusa terlik taç alcakmisinix
İşte bnde öyleyim bi gidiyom kadın saçma sapan kadınsı şeyler gosteriyo bütün heves kaçıyor bnde cnm foto yada link varsa atar misin pijama icinHazır alıyorum canım nerde bende o hamaratlık arada bi yoğurt mayalıyorum sadece
Canım terlik ve tac kendim yapıcam aldım malzemelerini zevkime göre süslüycem.pijama olayına gelincede ayyıldız ve suwenden aldım ayyıldıza bak istersen önü düğmeli model lila aldım spor duruyo en azından.sabahlıkta sapkası ayıcıklı welsoft dediklerinden bulduk baya şirin seyler ortaya cıktı aman benim ruhum cocuksu zaten annelik ektra bişey katmadı
Yeter cnm ya bn daha bi tane bulamadım sen bayagi almissinBende buldum sonunda gönlüme göre emzirmeye uygundu,sadece sabahlığı kolları dantelli şıktı.Valla Canım 3 tk lohusa pijamam var sabahlıklı 1 tkda gecelik.Geceliğimde spor şık emzirmeye uygun yeter herhalde.Terliklerimi tacıda aldık onlarıda gönlüme göre süslüycez.Evdede 1 tk süslü terliğim vardı çeyizimde yapmıştık süslü taçlarımda onlarıda götürücem,yeter herhalde.Hastane çıkışınada tayt bluz götürürüm.
Ayy çok yaşa sen nasıl güldüm ya hahahah valla bana da geçen hafta o ateş basiyodu geçti bu ara bişey yokAynen bende de ates basmasi var. Durup dururken pantalonumu dizime kadar, kollarimi yukari kadar siyiriyorum. Disari cikinca da herkes usuyorum diyor. Ben de aa ne guzel hava diyorum:)
Ay pazartesi günü en son gene eksikler için Eminönü’ne gittik hürriyet çarşısı varmış kapalı çarşıdan çıkınca üstte hemen.İçerde çok dükkan vardı sırf gecelik pijama çamaşır satan.Bir dükkandaki satıcı benle çok ilgilendi üst çıkarmadan çoğunu giydim bile içime sindi çamaşırlarımı emzirme Akletlerimi vb hepsini aldım.2 takımıda önceden almıştım zaten.Artık daha çıkamam herhalde çarşıya Canım ben çünkü çok ağırlaştım.Rahatladım ama büyük yük kalktı üstümden.Yeter cnm ya bn daha bi tane bulamadım sen bayagi almissin
hiç sabun sürmedim sabun sürsem daha beter yakar vajina şampuanı sürüyorum. ara ara kaşıntım var diye.çok etkisi olmadı. fissür olmasından korkmaya başladım.
sıcak su erken doğumu tetikliyor canm çok fazla yıkama
Adet ağrısı gibi eş zamanlı karın sertleşmesi yani rahim kasılması olur canım alıştırma bunlar normal gün içinde sıklığı ve süresini takip etmek önemli sadeceNasıl bi ağrı ki o meren agriyo mesela öyle olunca
Ya kızlar bnm karnimin alt kısmı çok agriyo sanki böyle regl olcakmisim gbi bu ara çok başladı acaba usuttum ondan mi halbuki çok da dikkat ediyorum ama ve midem hala bulaniyo şu uyku hali gitmiyo ustumden .kendime pijama bulamadım dün biraz dolandım ya hepsi çok olgun işi geldi hiç tarzim olmayan şeyler tarzim olanlarsa normal bildiğin pijamalar onlarda olmuyo yani emzirme için alttan kaldirmam gerekecek. Bi pijama bulabilsem bide esoftman takımı alcam hastane çıkışında onu giyerim diye düşünüyorum siz ne yapcaksinix lohusa terlik taç alcakmisinix
Aynen ayaklarımdan su çıkıyor birde benim ödemden sanırım ama çok sıcaklıyorum geçen eşim diyor hava soğuk yoo ne güzel esiyo diyorum :)çok ateş basıyor kızlar bana sizlere de öyle mi?
Aynen canım bende sort atlet geziyorum ewde ateş basıyo eşim gülüyo artık menopoza girenler gibi ateşleniyosun diyeçok ateş basıyor kızlar bana sizlere de öyle mi?
Canım link atıyım özeldenİşte bnde öyleyim bi gidiyom kadın saçma sapan kadınsı şeyler gosteriyo bütün heves kaçıyor bnde cnm foto yada link varsa atar misin pijama icin
Ne guzel halletmissin cnm bn daha halledemedim bişey valla eşim çalışıyo bi pazarı oluyo onda da farklı şeyler çıkıyo e tekte gitmek istemiyorum kalfi öyle arrik iternetten falan hallederm sanırımAy pazartesi günü en son gene eksikler için Eminönü’ne gittik hürriyet çarşısı varmış kapalı çarşıdan çıkınca üstte hemen.İçerde çok dükkan vardı sırf gecelik pijama çamaşır satan.Bir dükkandaki satıcı benle çok ilgilendi üst çıkarmadan çoğunu giydim bile içime sindi çamaşırlarımı emzirme Akletlerimi vb hepsini aldım.2 takımıda önceden almıştım zaten.Artık daha çıkamam herhalde çarşıya Canım ben çünkü çok ağırlaştım.Rahatladım ama büyük yük kalktı üstümden.
Canım benim de bu ara su isteği arttı bebeğin büyümesine bağlıyorum sanırım normal. Üstelik tatlıyı çok yiyorsan susatır ben de seviyorum tatlıyı bu minnoş syesinde yiyorum baya
Rahim kasılması ile birlikte kasıklarda vajinada falan ağrı oluyor adet ağrısına benzer.. olmuyorsa şanslısın valla
Sıcak su iyi geliyor bende de ağrı var baskıdan dolayı sanırım sıcak su ile yıkamanı öneririm. Bir de bu intim jellerle yıkayın sabun kullanmayın sabun ph ını bozuyor oraların
Çok teşekkürler biraz geç gördüm sanırım ben de şimdi egsitasarım diye bir yere sipariş verdim inş dolandırılmam :)Arkadasım ben kapı süsü ve takı yastığı icin instagramdan cicilikece’den sipariş verdim. Mutlaka incele orayı, güvenilir ve söylediği tarihte gönderiyor. Tavsiye ederim çok memnun kaldım
Çok teşekkürler biraz geç gördüm sanırım ben de şimdi egsitasarım diye bir yere sipariş verdim inş dolandırılmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?