- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.821
Bnm 2.saat tokluk 130 cikioŞekerden korkmuştum tatlıyı çok yediğim için , şeker testim normal çıkmmıştı ama yinede tereddüt etmiştim az önce ölçtüm tokluk 100 çıktı sanırım bebek büyüdüğü için dediğin gibi
Ben de hacı şeriften alıcam canım çikolatayıBebek çikolatasını hacışerifçikolatadan
Kapı süsünü intagramdaki mabebe_mabebe den sipariş vericem kızlar fikir amaçlı soranlar için yazdım :)
Sen nasıl bir model istedin canım? Ben hayvanları çok beğendim ondan verdim siparişiHadi bakalım hayırlı olsun:) bisey olmaz merak etme:)
Ben de hacı şeriften alıcam canım çikolatayı
Normal canım her günleri bir olmuyor bazen ufak ufak hareketlerle geçiyor bazen karnımızı delecek gibi oluyorKızlar bebeğim bu hafta daha yavaş hareket ediyor sanki.ewt hareket halinde ama sert tekmeler yok dalgalanma gibi ufak vuruşlar falan oluyor.dışarıdanda dalgalanma şeklinde görünüyor.bu hafta neden sakinki keyfimi yerinde degil yoksa
Sağol canım çok güzel şeyler var gerçektende insanın içi giidyorCanım haklısın erkekler için anneleri bazen çok kutsal olabiliyor onlar yalan söylemez onlar hata yapmaz zannediyorlar.Ama sen bunları düşünüp canınıda sıkma huzurunuda kaçıtma olan sana ve bebeğine olur kimsenin ruhu duymaz.Eşinle tadını cıkar hamilelik günlerinin kafa yormaya degmez allaha havale et
Bazen küçük seyler bile cok büyüyo gözümde canım 3 saat içmemiş oysaki azaltıp bırakmaya calısıyormus ama birbirimizi yanlış anlamısız.hamişlik beni gergin yaptı onunda iş stresi malüm polislik kolay degil
Canım benim hiç olmuyor ya nasıl bişey ki
Aminnn canım çok teşekkürler iyi dileklerin için
Yerim onun cicilerini nasılda tatlışlar sağlıcakla kullansın minnoş
Sor canım ama kendinide dene tatlı yeme bakalım nasıl olcak inş yoktr şker ama bol su iç doktor bana bol su iç demiştiSorayım canım şekerden şüphelendim ben tatlıyı çok yiyiyorum ve son günlerde başladı bu olay
Canım benim kızımda öğlenden beri öyleydi ama şimdi iyi bende dedim neden böyle diye keyfimi yok acba dedim yada açmı uyuyor ama bazenden pozizyonundan dolayıda oluyor derinden hareket ediyor her ay da hafta hafta değişiklikte oluyordur artık büyüyolar ya yeride daralmaya başlıyor diye düşünüyorum yoksa bnde yazacltım bugün burya rabbime emanetler allhım onları kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşKızlar bebeğim bu hafta daha yavaş hareket ediyor sanki.ewt hareket halinde ama sert tekmeler yok dalgalanma gibi ufak vuruşlar falan oluyor.dışarıdanda dalgalanma şeklinde görünüyor.bu hafta neden sakinki keyfimi yerinde degil yoksa
Normal canım her günleri bir olmuyor bazen ufak ufak hareketlerle geçiyor bazen karnımızı delecek gibi oluyor
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı.Artık büyüdüler endişede artıyor haliyle.Hayırlısıyla sağ salim kucagımıza alalım yavrularımızıCanım benim kızımda öğlenden beri öyleydi ama şimdi iyi bende dedim neden böyle diye keyfimi yok acba dedim yada açmı uyuyor ama bazenden pozizyonundan dolayıda oluyor derinden hareket ediyor her ay da hafta hafta değişiklikte oluyordur artık büyüyolar ya yeride daralmaya başlıyor diye düşünüyorum yoksa bnde yazacltım bugün burya rabbime emanetler allhım onları kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inş
Amin canımTeşekkür ederim kızlar içim rahatladı.Artık büyüdüler endişede artıyor haliyle.Hayırlısıyla sağ salim kucagımıza alalım yavrularımızı
Bende en son kontorlümde girdim nst ye bişey yoktu şükür sen 75 olmuşsun ben bugün tartıldım 79 klo olmuşum sağlık ocağındaki kontorolde doktor ekmeği az ye dediİlk nst ya girdim sandım.çıkmadı bundan sonra kontroller 15gunde bir ...75 olmusum 68le kalmistim galiba bi 80ibulcam
Alan kişiler memnun canım normalde çikolataları da lezzetli oluyoÇikolatanın tadı iyidir umarım süslemeleri güzel gözüküyor
Benimde 10 güne bire düştü kontroller p.tesi meleğimi görmeye gidicez sabırsızlanıyorum artık.. Benim uyurken gün içinde düzensiz cok sancım oluyor acaba nstde cıkar mı kiİlk nst ya girdim sandım.çıkmadı bundan sonra kontroller 15gunde bir ...75 olmusum 68le kalmistim galiba bi 80ibulcam
Cnm normal kare ince cikolatalar varya bunlar onlardan. Ekstradan dagitmak icin işte o yüzden ben beğenmiştim. 2 sene once istemistm kziim icin :) bunda da isteyecegim sanırım. Isimli yapiolar gayet hoşKızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi
çok güzel şeyler var gerçekten de sevimli hayvanlar bebekler falan. kaç tane sipariş vereceksin canımBen minik minik olduğu için uğraşamam diye düşündüm keçe dolgulu olandan sipariş vercem inş. Ama yine aynı şekilde kapı süsünü kendim yapmaya çalışcam keçeden yine balonlu falan modeller gördüm yapılışını anlatan. Çok sevimliler ya hayvanlı falan
Sen nasıl bir model istedin canım? Ben hayvanları çok beğendim ondan verdim siparişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?