2018 mart-nisan anneleri

kızlar bugün civile gittim ama umduğumu çok bulamadım uygun fiyata olan tüm ürünler polyesterdi ya da pamuk oranı düşüktü alırken sizde 100de 100 pamuk mu diye bakmayı ihmal etmeyin, sonra babymalle gittim orası da çok pahalı geldi bana e bebek çok daha uygun bence ama yine de kızıma bir şeyler aldım bu kez 9-12 ay 6-9 ay arası aldım ama
sonra korayda lohusa pijaması gördüm 130dan 75e düştü pempe spor incecik çok tatlıydı yolunuz düşerse bir bakın:)

Kızlar bebeğim bu hafta daha yavaş hareket ediyor sanki.ewt hareket halinde ama sert tekmeler yok dalgalanma gibi ufak vuruşlar falan oluyor.dışarıdanda dalgalanma şeklinde görünüyor.bu hafta neden sakinki keyfimi yerinde degil yoksa

Normal canım her günleri bir olmuyor bazen ufak ufak hareketlerle geçiyor bazen karnımızı delecek gibi oluyor

Sağol canım çok güzel şeyler var gerçektende insanın içi giidyor rabbim hayırlısıyla doğmalarını ve sağlıcakla giydirmemizi nasip etsin inş

Canım benim kızımda öğlenden beri öyleydi ama şimdi iyi bende dedim neden böyle diye keyfimi yok acba dedim yada açmı uyuyor ama bazenden pozizyonundan dolayıda oluyor derinden hareket ediyor her ay da hafta hafta değişiklikte oluyordur artık büyüyolar ya yeride daralmaya başlıyor diye düşünüyorum yoksa bnde yazacltım bugün burya rabbime emanetler allhım onları kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inş

Normal canım her günleri bir olmuyor bazen ufak ufak hareketlerle geçiyor bazen karnımızı delecek gibi oluyor

Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı.Artık büyüdüler endişede artıyor haliyle.Hayırlısıyla sağ salim kucagımıza alalım yavrularımızı

İlk nst ya girdim sandım.çıkmadı bundan sonra kontroller 15gunde bir ...75 olmusum 68le kalmistim galiba bi 80ibulcam

İlk nst ya girdim sandım.çıkmadı bundan sonra kontroller 15gunde bir ...75 olmusum 68le kalmistim galiba bi 80ibulcam
Bende en son kontorlümde girdim nst ye bişey yoktu şükür sen 75 olmuşsun ben bugün tartıldım 79 klo olmuşum sağlık ocağındaki kontorolde doktor ekmeği az ye dedi ekmeksiz doymuyorum ben sağlık olsun gözle görülür bir dombik halim yok zaten

Benimde 10 güne bire düştü kontroller p.tesi meleğimi görmeye gidicez sabırsızlanıyorum artık.. Benim uyurken gün içinde düzensiz cok sancım oluyor acaba nstde cıkar mı ki buarada hic kilo almamışsın maşallah ben 34. Haftadayım 55 le kaldım 72 yim nasıl oldum bu kadar hiç bilmiyorum

Kızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi

Kızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi
Cnm normal kare ince cikolatalar varya bunlar onlardan. Ekstradan dagitmak icin işte o yüzden ben beğenmiştim. 2 sene once istemistm kziim icin :) bunda da isteyecegim sanırım. Isimli yapiolar gayet hoş

çok güzel şeyler var gerçekten de sevimli hayvanlar bebekler falan. kaç tane sipariş vereceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…