- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.841
günaydın cnm bunu kendin mi yaptın hazır mı ?Fotoğrafını yolluyorum, çok çok beğendim, tam istediğim gibi oldu:) seninki nasıl?
İnstagramdan bir sayfadan sipariş verdim, kendin yapmak icin çok uğraşmak gerekiyor ve malzemelerini almak renkleri uydurmak falan bana biraz zor geliyor. Uğraşmadım yanı:) ama eli yatkın olanlar yapabilirler Eminimgünaydın cnm bunu kendin mi yaptın hazır mı ?
60 tane verdim canım yakınlarıma versem yeterli diye düşündümçok güzel şeyler var gerçekten de sevimli hayvanlar bebekler falan. kaç tane sipariş vereceksin canım
Bu arada gerçekten çok güzel olmuş canım ben de çok beğendimmmFotoğrafını yolluyorum, çok çok beğendim, tam istediğim gibi oldu:) seninki nasıl?
Ben de gördüm ama hiç krem aklıma gelmemiş sağ ol canım. Bir de avent biberon alcam daha ama 60ml o indirimde göremedim bu aralar :)kızlar e bebek lansinoh ürünleri bugün indirimde göğüs ucu çatları için lansinoh krem almamıştım 40 ml 33 tl ye düşmüş bir bakın isterseniz.
bende bugun verdım bakalım nasıl gelcek :)Kızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi
Miğdeme kor alev atılmış gibi nefes aldırmıyor resmen yanmaya başlayınca. İlaç bile yetmiyor artık düşün inşallah saçlı olur benim kız :)Her ay ve hafta farklı şeyler oluyor canım ben eskisine göre sürekli yemk isteği yok günde 5 en fazla çok yersem 3 öğün yada 4 oluyor ama mide yanması fena oluyor ben pek yaşmadım az odu ara ara ama yemk yemeye çalış beslenmk önmli bu son iki ayda kilo alımı için bebeklerin yiyebildiğin kadar ye azda olsa faydası oluyorallah yardımcımız olsun inş sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Alışveriş işi benim uzun sürdü, yavaş yavaş başla derim ben. Gittikçe ağırlaşıyor insan haldur huldur gezemiyor insan.Yarasın bebişlerimize bende en son gidince 76 dım 13 klo almışım bende ama görünürde klom yok nereme aldım acba diyorum bazen aynen canım erken gelebilirler bebişler 40 beklemez ama bekleyende vardır tabi ben daha hazırlık yapmadım hiç bişey yok martta yapcam tabi hem kendime hem bebeğe alıncak 35 haftadan sonra doğum için ne diycek bakalım inş normal olur diyorum allhın izniyle tabi n ebekliyor bizi nasıl olucak hiç bir fikrim yok allah hepimizi bi avzda kurtarsın inş günü gelince
Benimde 10 güne bire düştü kontroller p.tesi meleğimi görmeye gidicez sabırsızlanıyorum artık.. Benim uyurken gün içinde düzensiz cok sancım oluyor acaba nstde cıkar mı kibuarada hic kilo almamışsın maşallah ben 34. Haftadayım 55 le kaldım 72 yim nasıl oldum bu kadar hiç bilmiyorum
Bende en son kontorlümde girdim nst ye bişey yoktu şükür sen 75 olmuşsun ben bugün tartıldım 79 klo olmuşum sağlık ocağındaki kontorolde doktor ekmeği az ye dediekmeksiz doymuyorum ben sağlık olsun gözle görülür bir dombik halim yok zaten
Benim de bitti sayılır çok şükür :) annem şimdi yıkama ütüleme işini yapıyor. Evi de temizlettim yardımcı kadın tuttum. Tabi soğumam yakın dip temizlik yine şartSağlıklı günlerde güle güle kullanın.Benim hazirliklarim bitti cok sukur.Darisi butun gruptakilerin başına olsun.
Avent soothie 0-3 ay aldık biz canım.emzik vermeyi düşünmüyorum ama ultrasyında ellerini yiyordu resmen emme içgüdüsü yüksek diye aldımYenidoğan için silikon mu kaucuk mu damaklı mi damaksiz mi ? Ne alıcaz?
Annem bir ara yanımda iken mayalayıp yedirdi aslında çok faydalıbende normal doğum istiyorum her ne kadar korksam dadoktor 37. haftada catıya bakacakmış o sekilde birşey soyleyebileceğini belirtti. artık kontrolleri 2 haftada bir yapacakmış. bu arada kızlar gebelikte kefir tuketen var mı ?
Hadi gözün aydın olsun,insan rahatlıyor valla işler bitince.Benim de bitti sayılır çok şükür :) annem şimdi yıkama ütüleme işini yapıyor. Evi de temizlettim yardımcı kadın tuttum. Tabi soğumam yakın dip temizlik yine şart
BEn ettirdim valla. Öyle bir kabız oldum ki popom resmen elime gelecekti nerdeyse. Baktı zorlamadan dolayı ödem toplamış dedi 2 gün sonra normale dönmeye başladı şişliğim. Ben doktoru aradım adam hastaneden çıkacakken beklettim düşün :)kadın doğumcu bunun için alttan muayene etmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?