2018 mart-nisan anneleri

kızlar e bebek lansinoh ürünleri bugün indirimde göğüs ucu çatları için lansinoh krem almamıştım 40 ml 33 tl ye düşmüş bir bakın isterseniz.
Ben de gördüm ama hiç krem aklıma gelmemiş sağ ol canım. Bir de avent biberon alcam daha ama 60ml o indirimde göremedim bu aralar :)

Miğdeme kor alev atılmış gibi nefes aldırmıyor resmen yanmaya başlayınca. İlaç bile yetmiyor artık düşün inşallah saçlı olur benim kız :)

Alışveriş işi benim uzun sürdü, yavaş yavaş başla derim ben. Gittikçe ağırlaşıyor insan haldur huldur gezemiyor insan.

Canım senzayif kalmissin masallah biseycik olmaz saglikla yavruna kavuşurdum inşallah benim adet sancısı gibi sancilarim oluyordu doktorumuz bunlar yalancı sancılar dedi :)

Onlar sağlıklı olsunlar da ben çavdar ekmeği yiyorum :) tavsiye ederim ...

Sağlıklı günlerde güle güle kullanın.Benim hazirliklarim bitti cok sukur.Darisi butun gruptakilerin başına olsun.
Benim de bitti sayılır çok şükür :) annem şimdi yıkama ütüleme işini yapıyor. Evi de temizlettim yardımcı kadın tuttum. Tabi soğumam yakın dip temizlik yine şart

Annem bir ara yanımda iken mayalayıp yedirdi aslında çok faydalı

Kızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne

kadın doğumcu bunun için alttan muayene etmez değil mi?
BEn ettirdim valla. Öyle bir kabız oldum ki popom resmen elime gelecekti nerdeyse. Baktı zorlamadan dolayı ödem toplamış dedi 2 gün sonra normale dönmeye başladı şişliğim. Ben doktoru aradım adam hastaneden çıkacakken beklettim düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…