- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.861
Bendede var canım aklıma gelince gözümden yaşlar akıyor benim kimseye belli etmemeye çalışıyorum.Kızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne
Aynen yaa yiğitliği elden bırakmıyorum soranlara ama gel bide içimi sor.Nefesim kesiliyor düşündükçe.kimi karın agrısına doğuruyor kimi o sancıyı bütün kemiklerin kırılıyor sanki diye tanımlıyor.Kimseye demiyorumda bebek kilolu olsun diye elimden geleni yapıyorum belki sezeryan olur kilolu olursa diyeBendede var canım aklıma gelince gözümden yaşlar akıyor benim kimseye belli etmemeye çalışıyorum.
markette de satılıyor ama mayalanan çok daha faydalıdırAnnem bir ara yanımda iken mayalayıp yedirdi aslında çok faydalı
ay geçmiş olsun.BEn ettirdim valla. Öyle bir kabız oldum ki popom resmen elime gelecekti nerdeyse. Baktı zorlamadan dolayı ödem toplamış dedi 2 gün sonra normale dönmeye başladı şişliğim. Ben doktoru aradım adam hastaneden çıkacakken beklettim düşün :)
Kefirin mayası zor bulunuyor böyle tohum gibi çok ilginç. Mayaladıkça tohum büyüyormarkette de satılıyor ama mayalanan çok daha faydalıdır
Sağ ol canım, hamileliğimin en sıkıntılı günüydü şimdi ilaç verdi kabızlık içinay geçmiş olsun.
ayy tuba yorumuna güldüm valla kilolu olsun da zorunlu sezeryan olsun modundasın yani heeAynen yaa yiğitliği elden bırakmıyorum soranlara ama gel bide içimi sor.Nefesim kesiliyor düşündükçe.kimi karın agrısına doğuruyor kimi o sancıyı bütün kemiklerin kırılıyor sanki diye tanımlıyor.Kimseye demiyorumda bebek kilolu olsun diye elimden geleni yapıyorum belki sezeryan olur kilolu olursa diye
Geçmiş olsun canım yaa. Tekrarlamaz inşallah bide hamilelikte cok daha zorBEn ettirdim valla. Öyle bir kabız oldum ki popom resmen elime gelecekti nerdeyse. Baktı zorlamadan dolayı ödem toplamış dedi 2 gün sonra normale dönmeye başladı şişliğim. Ben doktoru aradım adam hastaneden çıkacakken beklettim düşün :)
benimde kendi kendine ishalden kabızlığa döndü sanki.Sağ ol canım, hamileliğimin en sıkıntılı günüydü şimdi ilaç verdi kabızlık için
Kız valla ya ne yalan söyleyim o moddayım.İsteyerek sezeryan yaptıramam şu saatten sonra o kadar normal demişken tükürdüğümü yalamam ama zorunlu olsa başımın üstüneayy tuba yorumuna güldüm valla kilolu olsun da zorunlu sezeryan olsun modundasın yani heehayırlısı olsun cnm hakkında
valla ne yalan söyleyeyim bende oğluma hamileyken aynı düşünüyordum sonra çatı kontrolünde imkansız çatın dar bebek kilolu deyince içten içten sevinmiştim ama bir yandan da normal doğumu da merak etmiyor değildim yaniKız valla ya ne yalan söyleyim o moddayım.İsteyerek sezeryan yaptıramam şu saatten sonra o kadar normal demişken tükürdüğümü yalamam ama zorunlu olsa başımın üstüne
Aman canım insanın başına ne gelirse meraktan.valla ne yalan söyleyeyim bende oğluma hamileyken aynı düşünüyordum sonra çatı kontrolünde imkansız çatın dar bebek kilolu deyince içten içten sevinmiştim ama bir yandan da normal doğumu da merak etmiyor değildim yani
bende tüp olmasına rağmen ilk çocuğum diye öyle düşünüyorum karnım geniş cerviks iyi bebek çok iri değil neden normal olmasın tabi son anda bir sıkıntı olup da mecbur kalırsak yapacak bir şey yok.Kız valla ya ne yalan söyleyim o moddayım.İsteyerek sezeryan yaptıramam şu saatten sonra o kadar normal demişken tükürdüğümü yalamam ama zorunlu olsa başımın üstüne
Canım senin tüp bebekmi.tüp olanlarda sezeryan oluyor diye duymustum ne alaka bilmiyorumdabende tüp olmasına rağmen ilk çocuğum diye öyle düşünüyorum karnım geniş cerviks iyi bebek çok iri değil neden normal olmasın tabi son anda bir sıkıntı olup da mecbur kalırsak yapacak bir şey yok.
tüp ve ikiz olsaydı kesin sezeryan olurdum 2 taneden bir tanesi tuttu.çevremde ilk olup da 2 taneden bir tanesi tutup sezeryan olan var. fakat ben ilk çocukta ameliyat olmak istemiyorum.çatım dar değil çocuk iri değil son haftalarda aniden 4.5 kg olmazsa sıkıntı olmaz belki şu haftalarda bile 7 aylık durmuyor. bana 5-6 aylık mı oldu diye soruyorlar.Canım senin tüp bebekmi.tüp olanlarda sezeryan oluyor diye duymustum ne alaka bilmiyorumda
Kızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi
Yazarsan tadını vs çok sevinirim isim kararlaştırsam ben de vericem ama isme karar veremiyorumbende bugun verdım bakalım nasıl gelcek :)
Düşünmemeye çalış tatlım düşünüp kendini yorma ddiğin gibi doğum yüzyıllardır olan bir şey hallederiz Allahın izniyleKızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne
nts ye filan girdin mi?Canım senin tüp bebekmi.tüp olanlarda sezeryan oluyor diye duymustum ne alaka bilmiyorumda
çok ilginç ya Allah ın hikmeti işte =)Kefirin mayası zor bulunuyor böyle tohum gibi çok ilginç. Mayaladıkça tohum büyüyor
aynı korku bende de varKızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne
Anladım canım suan kaç haftalık kaç kilo bebiştüp ve ikiz olsaydı kesin sezeryan olurdum 2 taneden bir tanesi tuttu.çevremde ilk olup da 2 taneden bir tanesi tutup sezeryan olan var. fakat ben ilk çocukta ameliyat olmak istemiyorum.çatım dar değil çocuk iri değil son haftalarda aniden 4.5 kg olmazsa sıkıntı olmaz belki şu haftalarda bile 7 aylık durmuyor. bana 5-6 aylık mı oldu diye soruyorlar.
Girdim canım hersey yolunda dedi kalp atısı düzenliymiş sancıda yoktunts ye filan girdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?