2018 mart-nisan anneleri

Bendede var canım aklıma gelince gözümden yaşlar akıyor benim kimseye belli etmemeye çalışıyorum.

Bendede var canım aklıma gelince gözümden yaşlar akıyor benim kimseye belli etmemeye çalışıyorum.
Aynen yaa yiğitliği elden bırakmıyorum soranlara ama gel bide içimi sor.Nefesim kesiliyor düşündükçe.kimi karın agrısına doğuruyor kimi o sancıyı bütün kemiklerin kırılıyor sanki diye tanımlıyor.Kimseye demiyorumda bebek kilolu olsun diye elimden geleni yapıyorum belki sezeryan olur kilolu olursa diye

ay geçmiş olsun.

ayy tuba yorumuna güldüm valla kilolu olsun da zorunlu sezeryan olsun modundasın yani hee hayırlısı olsun cnm hakkında

Geçmiş olsun canım yaa. Tekrarlamaz inşallah bide hamilelikte cok daha zor

ayy tuba yorumuna güldüm valla kilolu olsun da zorunlu sezeryan olsun modundasın yani hee hayırlısı olsun cnm hakkında
Kız valla ya ne yalan söyleyim o moddayım.İsteyerek sezeryan yaptıramam şu saatten sonra o kadar normal demişken tükürdüğümü yalamam ama zorunlu olsa başımın üstüne

Kız valla ya ne yalan söyleyim o moddayım.İsteyerek sezeryan yaptıramam şu saatten sonra o kadar normal demişken tükürdüğümü yalamam ama zorunlu olsa başımın üstüne
valla ne yalan söyleyeyim bende oğluma hamileyken aynı düşünüyordum sonra çatı kontrolünde imkansız çatın dar bebek kilolu deyince içten içten sevinmiştim ama bir yandan da normal doğumu da merak etmiyor değildim yani

Aman canım insanın başına ne gelirse meraktan.

bende tüp olmasına rağmen ilk çocuğum diye öyle düşünüyorum karnım geniş cerviks iyi bebek çok iri değil neden normal olmasın tabi son anda bir sıkıntı olup da mecbur kalırsak yapacak bir şey yok.

Canım senin tüp bebekmi.tüp olanlarda sezeryan oluyor diye duymustum ne alaka bilmiyorumda

Canım senin tüp bebekmi.tüp olanlarda sezeryan oluyor diye duymustum ne alaka bilmiyorumda
tüp ve ikiz olsaydı kesin sezeryan olurdum 2 taneden bir tanesi tuttu.çevremde ilk olup da 2 taneden bir tanesi tutup sezeryan olan var. fakat ben ilk çocukta ameliyat olmak istemiyorum.çatım dar değil çocuk iri değil son haftalarda aniden 4.5 kg olmazsa sıkıntı olmaz belki şu haftalarda bile 7 aylık durmuyor. bana 5-6 aylık mı oldu diye soruyorlar.

Kızlar hacişeriften sipariş verenler paylaşabilirler mi resmini bende sipariş vericem ama kararsızım. bana cikolataları baya inceymiş gibi geldi

Ben henüz vermedim

bende bugun verdım bakalım nasıl gelcek :)
Yazarsan tadını vs çok sevinirim isim kararlaştırsam ben de vericem ama isme karar veremiyorum
Düşünmemeye çalış tatlım düşünüp kendini yorma ddiğin gibi doğum yüzyıllardır olan bir şey hallederiz Allahın izniyle

aynı korku bende de var kendimi normal doğum yapacak kapasitede görmüyorum ben ya

Anladım canım suan kaç haftalık kaç kilo bebiş
nts ye filan girdin mi?
Girdim canım hersey yolunda dedi kalp atısı düzenliymiş sancıda yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…