- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.881
Bende görmüyorum.tamam cok mız mız biri degilimdir ama doğum başka bişey allah yardımcımız olsunaynı korku bende de varkendimi normal doğum yapacak kapasitede görmüyorum ben ya
Naif bi isim canım sevdimKızlar Elis nasıl isim sizce
Anlamı güzel kokulu bir çiçek demekmiş
Ayy canımm video falanmı izliyorsunBende cok korkuyorum. Hatta bugun video izlerken kendimi tutamadim agladim Allah o dar kapidan rahatca kurtatsin hepimizi. Rabbim buyuk ona siginmamiz lazim..
Cnm oluyo öyle ya bnmde bazen çok hareketsiz bazen de oylw bi oynuyo ki sen dur bi kaç hafta sonra kaburgalarinin altına bi girecek inanamayacan canın yanacak biraz ama değiyor dogrusuKızlar bebeğim bu hafta daha yavaş hareket ediyor sanki.ewt hareket halinde ama sert tekmeler yok dalgalanma gibi ufak vuruşlar falan oluyor.dışarıdanda dalgalanma şeklinde görünüyor.bu hafta neden sakinki keyfimi yerinde degil yoksa
bu haftalarda beni de alırlar mı sence?bakalım normal mi ne yapacağım yüzde yüz yarın öğleden sonra kesinleşecek.devlette doktorla görüşeceğim için.ya zaten elimdeki izinleri doğuma yakın saklamaya çalışıyorum. mdr yardımcısı yarın yıllık izninden al demez mi kan beynime sıçradı Allahtan müdür de aynı düşünmüyor da o sayede. iznimin harcanmasından kurtuldum.daha rapor alacağım 6 marttaAnladım canım suan kaç haftalık kaç kilo bebiş
Girdim canım hersey yolunda dedi kalp atısı düzenliymiş sancıda yoktu
bana günlerin herhlade diyorlar ama ben zaten tosbiktim bir de karnım çıkıncatüp ve ikiz olsaydı kesin sezeryan olurdum 2 taneden bir tanesi tuttu.çevremde ilk olup da 2 taneden bir tanesi tutup sezeryan olan var. fakat ben ilk çocukta ameliyat olmak istemiyorum.çatım dar değil çocuk iri değil son haftalarda aniden 4.5 kg olmazsa sıkıntı olmaz belki şu haftalarda bile 7 aylık durmuyor. bana 5-6 aylık mı oldu diye soruyorlar.
şişkinlik başladı mı bende şuan için yok bişey Allaha şükür.bana günlerin herhlade diyorlar ama ben zaten tosbiktim bir de karnım çıkınca
Kızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne
Bnde 52 ile kaldım şu an 68 olmuş valla alınıyor bnde anlamdm ama inanki çok yemiyorum saat 10 gbi kahvaltı yapiyom arada bi meyve yiyorum 4 te yemek yiyom ekmeksiz tabi akşam da ya bi yoğurt yada ceviz yiyorum ama alıyorum anlamadigim şekildeBenimde 10 güne bire düştü kontroller p.tesi meleğimi görmeye gidicez sabırsızlanıyorum artık.. Benim uyurken gün içinde düzensiz cok sancım oluyor acaba nstde cıkar mı kibuarada hic kilo almamışsın maşallah ben 34. Haftadayım 55 le kaldım 72 yim nasıl oldum bu kadar hiç bilmiyorum
fiyati ne kdar di cnmFotoğrafını yolluyorum, çok çok beğendim, tam istediğim gibi oldu:) seninki nasıl?
Cnm valla hiç korkma bence kimler kimler normal yapiyo biz mi yapamayacaz sanki eskiden sezeryan mi varmış en sağlıklı olanı o hiç bişey çık te olmaz bnce insan başına ne geleceğini bilmiyo tabi sancısı falan nasıl urkmen çok normal ama herkesinde öyle acili olmuyo bnm yengem doğum yapmıştı bn sok oldum dogumhaneden yürüyerek çıktı gitti odasına yani o ağrı danla doğduktan sonra hiçbişey kalmiyo ki bana bnm doğum sirasindada hiç ağrım olmadı demişti olsa bagirirdi falan kadında tık yoktu sadece ebe bebek aşağı insin diye gogsunun altına yukleniyomus o zmn cnm yandı diyodu inşallah Bizimki de böyle olur ağrısızKızlar ya beni doğum korkusu sardı hemde fena sekilde.rüyalarıma giriyor 2 gecedir.yapabilirmiyim sancı nasıl bişey bilmiyorum insan bilmediğinden de korkuyor.yaparım Allah yardım eder yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyo diyodum ama vakit azaldıkça direncim kırıldı ben çok korkuyorum.sizde durum ne
fiyati ne kdar di cnm
Bnde 52 ile kaldım şu an 68 olmuş valla alınıyor bnde anlamdm ama inanki çok yemiyorum saat 10 gbi kahvaltı yapiyom arada bi meyve yiyorum 4 te yemek yiyom ekmeksiz tabi akşam da ya bi yoğurt yada ceviz yiyorum ama alıyorum anlamadigim şekilde
Kızlar yemin ederim kaburgalarim agriyo nasıl hareket ediyo altına girip çok can yakiyo ya
Canım senin iş yerindekilerde gıcıkmış bari bu dönemdr anlayış gösterseler hayret bişey yabu haftalarda beni de alırlar mı sence?bakalım normal mi ne yapacağım yüzde yüz yarın öğleden sonra kesinleşecek.devlette doktorla görüşeceğim için.ya zaten elimdeki izinleri doğuma yakın saklamaya çalışıyorum. mdr yardımcısı yarın yıllık izninden al demez mi kan beynime sıçradı Allahtan müdür de aynı düşünmüyor da o sayede. iznimin harcanmasından kurtuldum.daha rapor alacağım 6 martta
onun için 1 gün giderim heralde işimi şansa bırakmamak için.
Ne güzel söylemişsin içime su serpildi resmen güç geldi canım teşekkür ederim.Aynen olaya kızıma kavusmak olarak bakıyım böyle cok daha motive edici oluyorhayır hiç endişe etme bence, aynen dediğin gibi yüz yıllardır kadınlar doğuruyor, analarımız bizleri de doğurmuş, biz zaten o potansiyelle donatılmışız, o yüzden korkma. Başarabileceğin bir şey, doğum başlar başlamaz zaten o iç güdüyle yılmayacaksın, çok şiddetli adet sancısı çektin mi hiç? Seni bayıltan hastanelik eden ? Her acının sonunda ayağa kalkıyoruz merak etme bunda da kalkacaksın. Sonunda bebeğini görür görmez unutacaksın her şeyi. Her annenin yaşadığı gibi bizlerde öyle olacağız. Ama fazla içselleştirme korkuyu o zaman zorlanırsın, derin derin nefes al ver ve olaya sadece içinde büyüyen mucizene kavuşma anı olarak bak. Düşünmede başa geldiği an yaşayacağız ve bitecek. Kadınlar yoksa nasıl ikinci, üçüncüyü vs doğursun? Sonunda ölüm yok hayat var, güzellik var, muhabbet var, en büyük nimet var, evlat kokusu var elhamdulillah bu günleri bize gösteren Allah'a. O yüzden hadi bakalım sakinleş...
Oyy maşallah kilosu cok iyi canım allah nazarlardan korusun haftasına göre ilerdeKızlar biz kontrolden geldik. Sagligimiz gayet iyi.
32+1 2100gram cikti
Ins iyidir sizin melekler ayni haftada kac kilo :)
İnşallah canım içim rahatlıyor böyle seyler duyunca Allah o an güç verir inanıyorum ama korkuda var içimde son haftalar cok ağırlaşınca doğuruyum artık diye istiyormussun olsun bitsin biran önce diyeCnm valla hiç korkma bence kimler kimler normal yapiyo biz mi yapamayacaz sanki eskiden sezeryan mi varmış en sağlıklı olanı o hiç bişey çık te olmaz bnce insan başına ne geleceğini bilmiyo tabi sancısı falan nasıl urkmen çok normal ama herkesinde öyle acili olmuyo bnm yengem doğum yapmıştı bn sok oldum dogumhaneden yürüyerek çıktı gitti odasına yani o ağrı danla doğduktan sonra hiçbişey kalmiyo ki bana bnm doğum sirasindada hiç ağrım olmadı demişti olsa bagirirdi falan kadında tık yoktu sadece ebe bebek aşağı insin diye gogsunun altına yukleniyomus o zmn cnm yandı diyodu inşallah Bizimki de böyle olur ağrısız
Evet canım ince baya ama fiyatı cok uygun 70 tane fazla ben yerim kalanını :)) sen desenini ne tercih etmiştinCnm normal kare ince cikolatalar varya bunlar onlardan. Ekstradan dagitmak icin işte o yüzden ben beğenmiştim. 2 sene once istemistm kziim icin :) bunda da isteyecegim sanırım. Isimli yapiolar gayet hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?