2018 mart-nisan anneleri

Canım senzayif kalmissin masallah biseycik olmaz saglikla yavruna kavuşurdum inşallah benim adet sancısı gibi sancilarim oluyordu doktorumuz bunlar yalancı sancılar dedi :)
17 kilo aldım canım her gören hic almamışsın diyor nereme aldım anlamadım ki acaba kaçla bitecek :) aynen benimde cok sancım oluyor bacaklarımı karıncalandıracak derecede oluyor bazen

Aynen al benden de o kdar hiç güzel besleyemiyorum kendimi hamile gibi yemek tabiri vardır ya bir türlü öyle iştahlı olamadım yinede aldım baya herkes hic almamışsın inş böyle hamile kalırım bende diyor ee almadıysam 17 kiloyu kim aldı dahada bir ay var doguma bakalım neler olacak:)

Kizlar kasilmalar ne alemde. Hani bebek toplaniyorya bi tarafa. Benim bugun mesela en az 20kere oldu. Normal mi acaba. Yoksa.agri falan yok şükür

Benim de çok sık oluyor hem de çok uzun zamandır böyle. Artık saymıyorum bile o derece bir kaç kez öyle sık olunca nst ye girdim sıfır sncı sıfır kasılma çıktı derken şimdi kendi kendine geçsin diye bekliyorum. Doğumum başlasa yine sahte sancı ve kasılmlar snıp evde takılcam bu gidişle

T tuba-kumsal canım korkman coook normal bende normalden korkuyordum sezaryen ameliyatı görünce ondan dahada korkmaya basladım :) bakıyorum çıt kırıldım kızlar bile normal doğurdum diyor bizim ne eksiğimiz var Allah o gücü veriyor inşallah ben de normal dogurabilirim.. Hem dogum anında aynı zamanda vücut kendi uyuşturucusunu salgılıyormuş anneyi gevşetiyormuş bundan mükemmel bir şey var mı o mucizeyi yaşamayı cok istiyorum maksimum bir gün sonunda zafer bizim olacak inşallah :)

Evet canım ince baya ama fiyatı cok uygun 70 tane fazla ben yerim kalanını :)) sen desenini ne tercih etmiştin
Ay hatrlayamadim cnmm yaaaa :)
Demekki normal ya cnm napalim :)

Valla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunce

Hiç sorma ya bnde.bnde şu an bi an once olsn diyorum inanki vok zorlanıyorum egilemiyorum donemiyorum heryanim agriyo berbat haldeyim

Hiç sorma iyice agirlastim bn bugün çok hissettirdi kendini yani onca işi nasıl yapcm hiç bilmiyom ya

Haklısın canım inşallah dua ediyorum Allaha teslim oldum artık hayırlısıyla kucagımıza alalımda yavrularımızı sağ salim

Ayakları poğaça gibi kabaran tek ben miyim millet
Canım bol su iç ayaklarını uzatıp dinlen ve mümkün oldugunda sola yat bacaklarının arasına yastık alıp iyi geliyo şişliğe.En önemlisi tuzu hayatımızdan cıkarmak sanırım

Ben neredeyse tuz yemiyorum su da 3 litre içiyorum ama faydası yok :,(

Canım senin iş yerindekilerde gıcıkmış bari bu dönemdr anlayış gösterseler hayret bişey ya
öyle sanki her hafta gidiyorum ya işimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. zaten gelemecek gibi olsam tüm gün hakkkımı kullanırım daha rapor alıcam ben 37. hafta için daha alıncak edinceklerim var.kaç seneden beri bu çocuğu istiyorum.daha neler neler varda. işte ne başındakilerde ne sonundakilerde hayır var.tek gün bile benim için değerli.izinle ilgili babamın tır filosu yokki ilçede oturuyorum. merkezdeki hastaneye bu halimle gitmek için mecburen belli zamanda çıkmam lazım arabası olanlar bir iki saatte varıyorlar merkeze.

Ben geçen yıl , gece nin yarısı evde böbrek taşı düşürdüm. Yaklaşık 1 saat yerlerde süründum. Aklıma geldikçe o sancı istem dışı sinirlerim bozuluyor ve gülüyorum .. Çok kötüydü , doğum sancısı bu kadar kötü değildir diye düşünüyorum . :) yani ben böbrek taşı dusurduysem , normal doğum da yaparım diyorum . Çünkü annem en son böbrek taşı düşürdüğün de , bu ne biçim sancı 1 günde 3 kere dogurmustum dedi . :) Daha bi güven geldi kendime .Rabbim.hepimize hayırlı bi doğum nasip eylesin .

Alışveriş işi benim uzun sürdü, yavaş yavaş başla derim ben. Gittikçe ağırlaşıyor insan haldur huldur gezemiyor insan.
Canım bu ara gidemeyiz ki kayınvaldem geldi kayınmla kayınvaldem 40 çıkana kadar kalcak kayınmda 3/4 gün burda gelen giden olacak o yüzden anca martta alırız bu gidişle hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…