- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.901
Gelince resmini paylaşır mısın canım inşallah gönlüne göre gelir:)bende bugun verdım bakalım nasıl gelcek :)
17 kilo aldım canım her gören hic almamışsın diyor nereme aldım anlamadım ki acaba kaçla bitecek :) aynen benimde cok sancım oluyor bacaklarımı karıncalandıracak derecede oluyor bazenCanım senzayif kalmissin masallah biseycik olmaz saglikla yavruna kavuşurdum inşallah benim adet sancısı gibi sancilarim oluyordu doktorumuz bunlar yalancı sancılar dedi :)
Aynen al benden de o kdar hiç güzel besleyemiyorum kendimi hamile gibi yemek tabiri vardır ya bir türlü öyle iştahlı olamadım yinede aldım baya herkes hic almamışsın inş böyle hamile kalırım bende diyor ee almadıysam 17 kiloyu kim aldı dahada bir ay var doguma bakalım neler olacak:)Bnde 52 ile kaldım şu an 68 olmuş valla alınıyor bnde anlamdm ama inanki çok yemiyorum saat 10 gbi kahvaltı yapiyom arada bi meyve yiyorum 4 te yemek yiyom ekmeksiz tabi akşam da ya bi yoğurt yada ceviz yiyorum ama alıyorum anlamadigim şekilde
Kizlar kasilmalar ne alemde. Hani bebek toplaniyorya bi tarafa. Benim bugun mesela en az 20kere oldu. Normal mi acaba. Yoksa.agri falan yok şükür
Ay hatrlayamadim cnmm yaaaa :)Evet canım ince baya ama fiyatı cok uygun 70 tane fazla ben yerim kalanını :)) sen desenini ne tercih etmiştin
Demekki normal ya cnm napalim :)Benim de çok sık oluyor hem de çok uzun zamandır böyle. Artık saymıyorum bile o derece bir kaç kez öyle sık olunca nst ye girdim sıfır sncı sıfır kasılma çıktı derken şimdi kendi kendine geçsin diye bekliyorum. Doğumum başlasa yine sahte sancı ve kasılmlar snıp evde takılcam bu gidişle
Evet Görseli çok. Hostu cnmCanim kapı süsüne 100lira verdim ben ama İnan her kuruşunu hakediyor.
Valla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunceCanım yürüyüş yap mutlaka ödem attırıyor ben yürüyüş yapınca ertesi güne bir kilo eksik çıkıyorum tartıda
Kaburgayı bilmiyorum da benim mideme basıyor kafasını. Kafasını yediğim yaa. :) bir de karnımda batma gibi ağrı acı var şuan tırnaklarını mı batırdı ne diyorum belki de alakası yok bilemedim
Hiç sorma ya bnde.bnde şu an bi an once olsn diyorum inanki vok zorlanıyorum egilemiyorum donemiyorum heryanim agriyo berbat haldeyimCanım senin iş yerindekilerde gıcıkmış bari bu dönemdr anlayış gösterseler hayret bişey ya
Ne güzel söylemişsin içime su serpildi resmen güç geldi canım teşekkür ederim.Aynen olaya kızıma kavusmak olarak bakıyım böyle cok daha motive edici oluyor
Oyy maşallah kilosu cok iyi canım allah nazarlardan korusun haftasına göre ilerdebende 32 de gidicem rapor almak için ptz yazarım kilosunu
İnşallah canım içim rahatlıyor böyle seyler duyunca Allah o an güç verir inanıyorum ama korkuda var içimde son haftalar cok ağırlaşınca doğuruyum artık diye istiyormussun olsun bitsin biran önce diye
Hiç sorma iyice agirlastim bn bugün çok hissettirdi kendini yani onca işi nasıl yapcm hiç bilmiyom yaAynen al benden de o kdar hiç güzel besleyemiyorum kendimi hamile gibi yemek tabiri vardır ya bir türlü öyle iştahlı olamadım yinede aldım baya herkes hic almamışsın inş böyle hamile kalırım bende diyor ee almadıysam 17 kiloyu kim aldı dahada bir ay var doguma bakalım neler olacak:)
Aynen ama yine de 3 dk da bire düşerse dr unu ara mutlaka :)Ay hatrlayamadim cnmm yaaaa :)
Demekki normal ya cnm napalim :)
Hindistan cevizi yağı denedin miValla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunce
Haklısın canım inşallah dua ediyorum Allaha teslim oldum artık hayırlısıyla kucagımıza alalımda yavrularımızı sağ salimT tuba-kumsal canım korkman coook normal bende normalden korkuyordum sezaryen ameliyatı görünce ondan dahada korkmaya basladım :) bakıyorum çıt kırıldım kızlar bile normal doğurdum diyor bizim ne eksiğimiz var Allah o gücü veriyor inşallah ben de normal dogurabilirim.. Hem dogum anında aynı zamanda vücut kendi uyuşturucusunu salgılıyormuş anneyi gevşetiyormuş bundan mükemmel bir şey var mı o mucizeyi yaşamayı cok istiyorum maksimum bir gün sonunda zafer bizim olacak inşallah :)
Canım bol su iç ayaklarını uzatıp dinlen ve mümkün oldugunda sola yat bacaklarının arasına yastık alıp iyi geliyo şişliğe.En önemlisi tuzu hayatımızdan cıkarmak sanırımAyakları poğaça gibi kabaran tek ben miyim millet
Haklısın canım inşallah dua ediyorum Allaha teslim oldum artık hayırlısıyla kucagımıza alalımda yavrularımızı sağ salim
Canım bol su iç ayaklarını uzatıp dinlen ve mümkün oldugunda sola yat bacaklarının arasına yastık alıp iyi geliyo şişliğe.En önemlisi tuzu hayatımızdan cıkarmak sanırım
öyle sanki her hafta gidiyorum ya işimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. zaten gelemecek gibi olsam tüm gün hakkkımı kullanırım daha rapor alıcam ben 37. hafta için daha alıncak edinceklerim var.kaç seneden beri bu çocuğu istiyorum.daha neler neler varda. işte ne başındakilerde ne sonundakilerde hayır var.tek gün bile benim için değerli.izinle ilgili babamın tır filosu yokki ilçede oturuyorum. merkezdeki hastaneye bu halimle gitmek için mecburen belli zamanda çıkmam lazım arabası olanlar bir iki saatte varıyorlar merkeze.Canım senin iş yerindekilerde gıcıkmış bari bu dönemdr anlayış gösterseler hayret bişey ya
Dr kontrolun ne zaman ? Gittiğinde ya da sağlık ocağında idrar tahlili yaptır istersen ,çok şişmelerde sıkıntı bu haftalar da . Geçmiş olsunAyakları poğaça gibi kabaran tek ben miyim millet
Benim midem pek yanmıyorMiğdeme kor alev atılmış gibi nefes aldırmıyor resmen yanmaya başlayınca. İlaç bile yetmiyor artık düşün inşallah saçlı olur benim kız :)
Canım bu ara gidemeyiz ki kayınvaldem geldi kayınmla kayınvaldem 40 çıkana kadar kalcak kayınmda 3/4 gün burda gelen giden olacak o yüzden anca martta alırız bu gidişleAlışveriş işi benim uzun sürdü, yavaş yavaş başla derim ben. Gittikçe ağırlaşıyor insan haldur huldur gezemiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?