2018 mart-nisan anneleri

Kizlar iki haftadir ara ara kasilmalarim oluyo ama son iki gunde arttilar. Bir saatte 10u buluyor. Agrili bir sey degil ama karnimin kasildigini hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Yarin doktor randevum var. Bir sey olur mu beklesem.

Günaydın kızlar dünden beri çatı ağrısı çekiyorum hatta işe gitmek için sabah kalktığımda sinirimden ağladım sol ayağımın üzerine basamıyorum sol taraftaki kemiğim ağrıyor çünkü bastığım anda canım çok yanıyor. Allahım kimseye vermesin bu ağrıyı berbat birşey

Yaa geçmiş olsn cnm dinlensen belki geçer doktora mi gitsen bi yada nasıl bi hoc bilmediğim için biseyde diyemiyorum ama bu zamanlarda artık bütün ağrılar çok can yakiyo bnce

Yaa geçmiş olsn cnm dinlensen belki geçer doktora mi gitsen bi yada nasıl bi hoc bilmediğim için biseyde diyemiyorum ama bu zamanlarda artık bütün ağrılar çok can yakiyo bnce
cnm benim ilk gebeliğimde de olmuştu çok pis bir ağrı evde yürürken kukumu tutuyorum düşünebiliyor musun ağrıya bastırıyorum şuan işteyim oturuyorum ama ayağa kalkmaya korkuyorum topallıyorum çünkü doktora gitsem diyeceği birşey yok ki benim çatı kemiği çok basık üzerine birde bebeğin baskısı çatı ağrısını ortaya çıkarıyor

geçmiş olsun canım.37 ye kadar çalışacakmısın?bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.hala kulak tıkalı bitanesi zor duyuyorum.

geçmiş olsun canım.37 ye kadar çalışacakmısın?bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.hala kulak tıkalı bitanesi zor duyuyorum.
sağol cnm yok haftaya cuma 32 de çalışamaz raporu alıcam kesinlikle dayanamıyorum beni öldürüyor ağrı doktora yazdım whatsaptan umarım hızlı dönüş yapar senin kulak neden tıkalı cnm

Hiç sorma iyice agirlastim bn bugün çok hissettirdi kendini yani onca işi nasıl yapcm hiç bilmiyom ya
Yardım edebilecek birileri yok mu tek cok zorlanırsın oturup kalkmak bile işkence artık eğilemiyorum ki öyle devasa bi karnımda yok. Yorma kendini canım birilerinden yardım iste

sağol cnm yok haftaya cuma 32 de çalışamaz raporu alıcam kesinlikle dayanamıyorum beni öldürüyor ağrı doktora yazdım whatsaptan umarım hızlı dönüş yapar senin kulak neden tıkalı cnm
kulak burun boğaz enfeksiyonum düzelmedi tam manası ile. kadın doğuma kontrole gideceğim için hafta içi kulak burun boğazcıya gidemedim.kulağıma yine soğan suyu mu sıksam diyorum.

kulak burun boğaz enfeksiyonum düzelmedi tam manası ile. kadın doğuma kontrole gideceğim için hafta içi kulak burun boğazcıya gidemedim.kulağıma yine soğan suyu mu sıksam diyorum.
cnm faydası olur mu ben hiç bilmiyorum cnm şu işyerleri elimizi koluğumu bağlıyor

cnm faydası olur mu ben hiç bilmiyorum cnm şu işyerleri elimizi koluğumu bağlıyor
ya hamile olsan da her şeyin kabahat ben diğer hamilelere göre daha az doktora gitmişimdir sabah gelmişimdir işe.insana keyfi gidiyormuşsun muamelesi yapmalarına çok kızıyorum.benim kadın doğum harici hiç sıkıntım olmayacak mı?sen beslenebildin mi ? çalışırken benim iş saatlerım tatilim iyi olsa da çok erken kalkıp gidiyorum kendimi ancak atıyorum dışarı işe yetişiyorum.iş yerinde de iş arkadaşlarımın bile işlerine geldiğinde hamileyim.

Canım özeldesin sanırım allah ıslah etsin o anlayışşızları ne denir ki.Hepimiz çok istiyoruz bebeklerimizi tabiki heleki seni çok iyi anlıyorum.Bak ben doğudayım burda gecen yıl bi hamile öğretmeni merdivenden itmişler bebeğini kaybetmiş ben o kadar korkuyorumki 32 oluyo ptz direk ayrılıcam.sağ salim cocugumu dünyaya getiriyimde.eşim olmadan lojman dışına adım atmıyorum güven yok kimseye

Aynen canım bugün kontorolüm var inş herşey yolundadır kızım iydir birde o nur cemalini gösterirse çok sevinirim
Ayy hadi bakalım annesi gör minik bebişini güzel haberlerle gel inşallah
Çok geçmiş olsun canım senin ilk gebelikte de vardı bu sorun sanırım.Allah yardımcın olsun az kaldı 1 hafta daha sık dişini sonra ewde rahat edeceksin inşallah ay sonunu falan bekleme bari çekilmez bu ağrı

evet cnm allahım hiç kimseye vermesin şu ağrıyı tuvalete kalkacam diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…