2018 mart-nisan anneleri

nasıl itebiliyorlar yok artık.

Canım bu ara gidemeyiz ki kayınvaldem geldi kayınmla kayınvaldem 40 çıkana kadar kalcak kayınmda 3/4 gün burda gelen giden olacak o yüzden anca martta alırız bu gidişle hayırlısı olsun
Allah kolaylık versin, benim el ve ayaklar şişti yürü desen de çok yürüyemiyorum o yüzden vakitli yaptım diye şükrettim canım. Yıkandı ütülendi herşey. Rahatladım biraz. Almaya başlayınca sormak istediğin Olursa sor ben çok araştırıp aldım bir çok şeyi :)

kizlar kan değerlerime baktirdim saglik ocağında b12im dusuk cikmis birde lokosit falan yüksek sizde b12dusuk olan var mi doktor bir sey verdi mi

kizlar kan değerlerime baktirdim saglik ocağında b12im dusuk cikmis birde lokosit falan yüksek sizde b12dusuk olan var mi doktor bir sey verdi mi
Canım benim düşüktü 12 haftalıkken verdiğim tahlile göre.multivitamin ve demir ialcının içinde b12 varmıs onlar yeterli okur demişti doktor ektra bişey kullanmıyorm

Yoğurt ye canım artık başlıyor yavaş yavaş sıkıntılar . Canım cicim ayları bitti :) geçmiş olsun . Ayak da kalma mümkün olduğunca

Kizlar iki haftadir ara ara kasilmalarim oluyo ama son iki gunde arttilar. Bir saatte 10u buluyor. Agrili bir sey degil ama karnimin kasildigini hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Yarin doktor randevum var. Bir sey olur mu beklesem.
Vücut doğuma hazırlıyor kendini yalancı kasılma ama , magnezyum ve bol su iç canım . En son çok şiddetli olunca Dr gittim . Magnezyumu günde 2 ye çıkardı . Bol su içtim düzeldim. Birde muz ye günde 2 tane mutlaka fahatlatacak seni . Geçmiş olsun .

Cnm oluyo öyle ya bnmde bazen çok hareketsiz bazen de oylw bi oynuyo ki sen dur bi kaç hafta sonra kaburgalarinin altına bi girecek inanamayacan canın yanacak biraz ama değiyor dogrusu
Ayyy o nasıl oluyOr, peki miğde yanması geçiyor mu? Başka neler olmaya başlıyor :) sürekli değişiyor benim. Şimdi miğde yanması, el ve ayak şişmesi var

Aman dogum sancisi olmasin da dediklerini yiyeyim en iyisi. Sagol canim

Tüh ya çok kötü oluyodur bnm de ara ara bahsettiğin şekilde agriyo ama hani seninki kadar deil geçiyo özellikle yürüyüşe çıktığım da ilk beş dakika o şekilde oluyom sonra geçiyo dikkat et keşke evde olabilen uzatır ayaklarını dinlenirdin gerçi bnde evde sikiliyom ama böyle ağrılı zmnlar da ev güzel oluyo ya

Yardım edebilecek birileri yok mu tek cok zorlanırsın oturup kalkmak bile işkence artık eğilemiyorum ki öyle devasa bi karnımda yok. Yorma kendini canım birilerinden yardım iste
Valla cnm kaynanamlar yakın ama ben yle çağırıp şunu yapar misin bnu yaparmisin diyemem onların dusunmesini beklerim o da yok malesef ha cagirsam hemen gelir ama işte bnmde huyum bu valla cidden egilemiyo insan dün ayak tirnaklarimj kescem valla iki saat uğraştım yapamadım yani

Ayyy o nasıl oluyOr, peki miğde yanması geçiyor mu? Başka neler olmaya başlıyor :) sürekli değişiyor benim. Şimdi miğde yanması, el ve ayak şişmesi var
Cnm bnm hiç mide yanma m olmadı sadece bi gün oldu o da muhtemelen yediğim biseydendi bence ha bulantı dersen 5.haftadan beri çekiyorum onu valla bak son bir haftadır şu gogsumun altındaki kemiğin altına giriyo ve nefes almakta bile zorlaniyorum oturamiyorum o kadar agriyo hareket ettikçe ve cok agirlastim bi haftadır cidden egilemiyorum donemiyorum yatakta gece lavaboya kalkınca bile işkence çekiyorum yataktan kalkınca

Ah ah Rabbim tek avazda hepimizi sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

Aaa bn sok sebep neymiş te itmisler gerçi ne olursa olsn kabul edilemez bişey çok şaşırdım insanlik nereye gidiyo allahm böyle pis bi dünyaya geliyo miniklerimiz allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin sende dikkat et cnm nolur n olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…