- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.941
nasıl itebiliyorlar yok artık.nım özeldesin sanırım allah ıslah etsin o anlayışşızları ne denir ki.Hepimiz çok istiyoruz bebeklerimizi tabiki heleki seni çok iyi anlıyorum.Bak ben doğudayım burda gecen yıl bi hamile öğretmeni merdivenden itmişler bebeğini kaybetmiş ben o kadar korkuyorumki 32 oluyo ptz direk ayrılıcam.sağ salim cocugumu dünyaya getiriyimde.eşim olmadan lojman dışına adım atmıyorum güven yok kimseye
Olmus yani ben ilk geldiğimde uyardılar polis eşiyim deme herkese diye.tamam buralılar cok iyi insanlar herkes bir degil ama çürük yumurta da var demekkinasıl itebiliyorlar yok artık.
Allah kolaylık versin, benim el ve ayaklar şişti yürü desen de çok yürüyemiyorum o yüzden vakitli yaptım diye şükrettim canım. Yıkandı ütülendi herşey. Rahatladım biraz. Almaya başlayınca sormak istediğin Olursa sor ben çok araştırıp aldım bir çok şeyi :)Canım bu ara gidemeyiz ki kayınvaldem geldi kayınmla kayınvaldem 40 çıkana kadar kalcak kayınmda 3/4 gün burda gelen giden olacak o yüzden anca martta alırız bu gidişlehayırlısı olsun
Aminnnn canımm. Az kaldı ama ben gece horlamaya başlamışım :) elim ayağım şişti biraz gergin yeni birşeyle tanışıyorumGeçmiş olsun canım yaa. Tekrarlamaz inşallah bide hamilelikte cok daha zor
Dikkat et kaç gün wc ye çıktın çıkmadın diyebenimde kendi kendine ishalden kabızlığa döndü sanki.
Canım benim düşüktü 12 haftalıkken verdiğim tahlile göre.multivitamin ve demir ialcının içinde b12 varmıs onlar yeterli okur demişti doktor ektra bişey kullanmıyormkizlar kan değerlerime baktirdim saglik ocağında b12im dusuk cikmis birde lokosit falan yüksek sizde b12dusuk olan var mi doktor bir sey verdi mi
bende onun için benexol b12 kullanmıştım şimdi normale dönmüş bıraktırdı doktorkizlar kan değerlerime baktirdim saglik ocağında b12im dusuk cikmis birde lokosit falan yüksek sizde b12dusuk olan var mi doktor bir sey verdi mi
Yoğurt ye canım artık başlıyor yavaş yavaş sıkıntılar . Canım cicim ayları bitti :) geçmiş olsun . Ayak da kalma mümkün olduğuncaGünaydın kızlar dünden beri çatı ağrısı çekiyorum hatta işe gitmek için sabah kalktığımda sinirimden ağladım sol ayağımın üzerine basamıyorum sol taraftaki kemiğim ağrıyor çünkü bastığım anda canım çok yanıyor. Allahım kimseye vermesin bu ağrıyı berbat birşey
Vücut doğuma hazırlıyor kendini yalancı kasılma ama , magnezyum ve bol su iç canım . En son çok şiddetli olunca Dr gittim . Magnezyumu günde 2 ye çıkardı . Bol su içtim düzeldim. Birde muz ye günde 2 tane mutlaka fahatlatacak seni . Geçmiş olsun .Kizlar iki haftadir ara ara kasilmalarim oluyo ama son iki gunde arttilar. Bir saatte 10u buluyor. Agrili bir sey degil ama karnimin kasildigini hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Yarin doktor randevum var. Bir sey olur mu beklesem.
Ayyy o nasıl oluyOr, peki miğde yanması geçiyor mu? Başka neler olmaya başlıyor :) sürekli değişiyor benim. Şimdi miğde yanması, el ve ayak şişmesi varCnm oluyo öyle ya bnmde bazen çok hareketsiz bazen de oylw bi oynuyo ki sen dur bi kaç hafta sonra kaburgalarinin altına bi girecek inanamayacan canın yanacak biraz ama değiyor dogrusu
Aman dogum sancisi olmasin da dediklerini yiyeyim en iyisi. Sagol canimVücut doğuma hazırlıyor kendini yalancı kasılma ama , magnezyum ve bol su iç canım . En son çok şiddetli olunca Dr gittim . Magnezyumu günde 2 ye çıkardı . Bol su içtim düzeldim. Birde muz ye günde 2 tane mutlaka fahatlatacak seni . Geçmiş olsun .
Tüh ya çok kötü oluyodur bnm de ara ara bahsettiğin şekilde agriyo ama hani seninki kadar deil geçiyo özellikle yürüyüşe çıktığım da ilk beş dakika o şekilde oluyom sonra geçiyo dikkat et keşke evde olabilen uzatır ayaklarını dinlenirdin gerçi bnde evde sikiliyom ama böyle ağrılı zmnlar da ev güzel oluyo yacnm benim ilk gebeliğimde de olmuştu çok pis bir ağrı evde yürürken kukumu tutuyorum düşünebiliyor musun ağrıya bastırıyorum şuan işteyim oturuyorum ama ayağa kalkmaya korkuyorum topallıyorum çünkü doktora gitsem diyeceği birşey yok ki benim çatı kemiği çok basık üzerine birde bebeğin baskısı çatı ağrısını ortaya çıkarıyor
Valla cnm kaynanamlar yakın ama ben yle çağırıp şunu yapar misin bnu yaparmisin diyemem onların dusunmesini beklerim o da yok malesef ha cagirsam hemen gelir ama işte bnmde huyum bu valla cidden egilemiyo insan dün ayak tirnaklarimj kescem valla iki saat uğraştım yapamadım yaniYardım edebilecek birileri yok mu tek cok zorlanırsın oturup kalkmak bile işkence artık eğilemiyorum ki öyle devasa bi karnımda yok. Yorma kendini canım birilerinden yardım iste
Ayyy seninki benden kötü cnm :)))olsn artık dogsunlarda doya doya bakalimCanım ben detaylıda bile göremedim hiç göremedim bebeğimi daha :)
Cnm bnm hiç mide yanma m olmadı sadece bi gün oldu o da muhtemelen yediğim biseydendi bence ha bulantı dersen 5.haftadan beri çekiyorum onu valla bak son bir haftadır şu gogsumun altındaki kemiğin altına giriyo ve nefes almakta bile zorlaniyorum oturamiyorum o kadar agriyo hareket ettikçe ve cok agirlastim bi haftadır cidden egilemiyorum donemiyorum yatakta gece lavaboya kalkınca bile işkence çekiyorum yataktan kalkıncaAyyy o nasıl oluyOr, peki miğde yanması geçiyor mu? Başka neler olmaya başlıyor :) sürekli değişiyor benim. Şimdi miğde yanması, el ve ayak şişmesi var
Senin çatlamaya geç başladı dimi canım. Kaçınılmaz son bakalım o haftalarda bizim ne olacakValla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunce
Ah ah Rabbim tek avazda hepimizi sağlıkla doğum yapmayı nasip etsinCnm bnm hiç mide yanma m olmadı sadece bi gün oldu o da muhtemelen yediğim biseydendi bence ha bulantı dersen 5.haftadan beri çekiyorum onu valla bak son bir haftadır şu gogsumun altındaki kemiğin altına giriyo ve nefes almakta bile zorlaniyorum oturamiyorum o kadar agriyo hareket ettikçe ve cok agirlastim bi haftadır cidden egilemiyorum donemiyorum yatakta gece lavaboya kalkınca bile işkence çekiyorum yataktan kalkınca
Aaa bn sok sebep neymiş te itmisler gerçi ne olursa olsn kabul edilemez bişey çok şaşırdım insanlik nereye gidiyo allahm böyle pis bi dünyaya geliyo miniklerimiz allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin sende dikkat et cnm nolur n olmazCanım özeldesin sanırım allah ıslah etsin o anlayışşızları ne denir ki.Hepimiz çok istiyoruz bebeklerimizi tabiki heleki seni çok iyi anlıyorum.Bak ben doğudayım burda gecen yıl bi hamile öğretmeni merdivenden itmişler bebeğini kaybetmiş ben o kadar korkuyorumki 32 oluyo ptz direk ayrılıcam.sağ salim cocugumu dünyaya getiriyimde.eşim olmadan lojman dışına adım atmıyorum güven yok kimseye
Ayy hadi bakalım annesi gör minik bebişini güzel haberlerle gel inşallah
Çok geçmiş olsun canım senin ilk gebelikte de vardı bu sorun sanırım.Allah yardımcın olsun az kaldı 1 hafta daha sık dişini sonra ewde rahat edeceksin inşallah ay sonunu falan bekleme bari çekilmez bu ağrı
Bende varım canım. Yanıyor birde arada, sabah kalkınca da üstüne basınca acıyor altlarıAyakları poğaça gibi kabaran tek ben miyim millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?