2018 mart-nisan anneleri

Offf bilirim bana da oldu 29. Haftada, ağrıdan adım atamadım topalladım resmen. Şuan o ağrı yok ama gerçekten çok acı verici. Helal olsun işe gidebilmişsin ben adım atamadım. Bacak arana yastık koy canım beni rahatlattı biraz öyle

Senin ilk doğumda çatın dar mı demişti doktor? Aynı dediğin ağrıyı yaşadım

Olmus yani ben ilk geldiğimde uyardılar polis eşiyim deme herkese diye.tamam buralılar cok iyi insanlar herkes bir degil ama çürük yumurta da var demekki
Hatırlıyorum daha önce de yazmıştın canım. Hele kış zamanı ne korkmuştum sen anlattıktan sonra, tanımasam da düşünmüştüm seni. Çok şükür bu zamanlara gelebildik birlikte

Senin ilk doğumda çatın dar mı demişti doktor? Aynı dediğin ağrıyı yaşadım
evet cnm çatı kontrolünde çok dar olduğunu bebeğin kilolu olduğunu bu yüzden ağrı yaptığını söylemişti valla eşim arabayla kapıya kadar bıraktı işyerinde de oturuyorum zaruri ihtiyaç dışında kalkmıyorum cnm hayırlısı artık

Canım işte kişisel bi sebebi yok ki sevilmiyoruz doğuda belli kesimler tarafından

Hatırlıyorum daha önce de yazmıştın canım. Hele kış zamanı ne korkmuştum sen anlattıktan sonra, tanımasam da düşünmüştüm seni. Çok şükür bu zamanlara gelebildik birlikte
Çok sükür canım hayırlısıyla saglıcakla dünyaya gelseydi bebişlerimiz.Bugünde sosyal medya çalkalanıyor 3 yaşındaki kıza istismarla ilgili tüylerim ürperdi allahım ewlatlarımızı korusun her türlü kötülükten

Muz bende yemepe çalışıyorum bebeğe kilo aldırıyor diye ama fazlası kabızlık yaptı bende :)
Hiç sorma günde 2 muz yiyorum ama 10 tane kuru kayısı yemesem işim zor ancak o şekilde dengeleyebildim

Ayyy seninki benden kötü cnm :)))olsn artık dogsunlarda doya doya bakalim
Aynen ya çok merak ediyorum ama böyle detaylıda epey bekledik ellerini yüzünden hiç çekmedi sıpa :) sonraki kontrollerde de aynı şekilde göremedik yüzü arkaya dönüktü birisinde de doktorumun makinesi bozuktu net göstermiyordu..ancak doğunca göreceğim sanırım

hadi hayırlı haberle gelirsin inş.cnm
Sağol canım herşey iyimiş şükür klo almama takıldı bakalım hayırlısı olsun ekmeği azaltcam birde çavdar yada kepk ekmeği yicem baklım kontorolleride 15 güne düşürdü her doktor garklı düşünüyor anlayamdım yine göstermedi kızçem yüzünü yandan baktık elin yüzündeydi

Oyy tatlış ya süpriz yapmak istiyor demekki annesi bebiş.bebeğin boyu kilosu nasılmış canım 32.haftadasın demi.senin kilona niye takıldı kaç kilo aldın ki

İnanır misin bn yuzunu sadece ayrıntılıda bi defa gorebildm başka hep arkası dönüKTÜ malesef
Aynen canım bende ozamn gördüm net ondan sonra ki zamnlar yok malesf bu kezde görmedim yandan azcık oda tam değildi baklım ne zmn göstercek

Sağol canım gördüm şükür iydi hamd olsun ama yüzünü göremdim

Sağol canım allah hepimize kolylık versin benm ayakarda şişiyor yüryünce geçiyor ama yürüyüş yapmak lazım tamam sorarım almadan doğuma 7 hafta kalıyor bu pazardan sonra inş hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza

aman bu kızlar da çok nazlı canım sağlık olsun bebişin boyu posu nasılmış birde çok mu kilo aldın cnm

Oyy tatlış ya süpriz yapmak istiyor demekki annesi bebiş.bebeğin boyu kilosu nasılmış canım 32.haftadasın demi.senin kilona niye takıldı kaç kilo aldın ki
Canım ben merak ediyordum bir görsem diye ama anne bekle diyor prensesim canım ben 31 hafta 5 günlüğüm pazardan pazara doluyor haftalarım ama bebiş bir hafta öndeymiş bana dedi normal doğum yapmazsın ne yiyorsan frenle dedi bende muz kaşar peyniri yoğurt süt et tavuk ceviz felan dedim ekmeği azalt dedi 80 klo olmuşsun dedi birde şeker yükletmedim onuda söyledi açıklık tokluk bakmışlardı bişey çıkmamıştı ama görsen senin neren 80 klo dersin ben anlamadım doktordan bişey resmen iştahım kesildi bebek iyi ama önde gidiyor diye ben klo aldım diye öyke demsine anlam vermedim naplım yemeylimmi

aman bu kızlar da çok nazlı canım sağlık olsun bebişin boyu posu nasılmış birde çok mu kilo aldın cnm
Aynen nazlı kızlar bizmkiler sağlık olsun canım görünürde almadım sadce baldır ve göbek var soruyorum görenler senin çok klon yok diyolar sanırım bebişe yarayn şeyler fazla yedim banda yaradı hayırlısı

Aman hiç takılma bende 11 kilo aldım ama nereme aldım bilmiyorum doktorlar doğum zor olmasın diye kilo alma diyo benim doktorda kiloya cok takıntılı ona göre ben eeenn üssstt sınırdan gidiyomusum şaşırmış bunlar.ayol hamişliktede kilo almayacaksam ne zaman alacam ki.eger veremezsem laf söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…