- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.981
Maşallah ya annesi o gelişşinde benimkinede 1 hafta önde dedi söylemedimi kilosunu bebişinAynen nazlı kızlarbizmkiler sağlık olsun canım görünürde almadım sadce baldır ve göbek var soruyorum görenler senin çok klon yok diyolar sanırım bebişe yarayn şeyler fazla yedim banda yaradı hayırlısı
valla benim göbek fırlamış durumda her gören ikimiz diye soruyor ama benim karın yapım böyle ilkinde de böyleydim yapacak birşey yok doğumdan sonra verilir kilolar bebişler ve bizler iyi olalım da aman salla gitsin benim 2 hafta önce gittiğimde doktorun tartısı bozuktu ama farkında değildi çıktım tartıya 4 kilo düşük gösteriyor hiç bişey söylemedim doktor aaaa ne güzel kilo almamışsın demiştiAynen nazlı kızlarbizmkiler sağlık olsun canım görünürde almadım sadce baldır ve göbek var soruyorum görenler senin çok klon yok diyolar sanırım bebişe yarayn şeyler fazla yedim banda yaradı hayırlısı
Ayne canım ama işte öyle laf ediyolarki insan bian takılıyor malesfAman hiç takılma bende 11 kilo aldım ama nereme aldım bilmiyorum doktorlar doğum zor olmasın diye kilo alma diyo benim doktorda kiloya cok takıntılı ona göre ben eeenn üssstt sınırdan gidiyomusum şaşırmış bunlar.ayol hamişliktede kilo almayacaksam ne zaman alacam ki.eger veremezsem laf söylesin
cnm öncelikle geçmiş olsun gebelikte hemoroid de zor olur allah yardım etsin altıma yapacakmış mesanem patlayacak gibi olma durumu bende 1 haftadır var cnmKızlar merhaba bende dış hemoroid çıktıGeceleri uyuyamıyorum. Mide yanmam ve göğüs kafesimin altında gaz sıkışması gibi asit sıkışıyor yatakta oturuyorum Bugünde gözlerimi açamıyorum yanma yanında hafif bulantı gibi de oldu. Ağrı desen artık biraz ayakta durayım hemen aşağıda ağrı oluyor belime kuyruk sokumuma doğru vuruyor. Cidden artık zormuş 33 ten sonrası. Çok ağırlaştım ne yana dönsem rahatsızım. Sizde durumlar ne? Bi de böyle sanki altıma yapacakmışım gibi bişi akacakmış gibi his oluyor :/ sizde de var mı?
Bende de dış hemoroid çıktı canm dün akşam ağrısından uyuyamadım hindistan cevizi yağı sürüp yumuşatıp içeri itiyorum ben gece yatıncada pamuğa zeytinyağı sürüp koyuyorum duphalac şurup aldım iki gündür içiyorum dün baya rahat yaptım hatta ishal mi oluyorum bu sefer diye de korktum ilk defa başıma böyle birşey geldi uff ya ne güzel gidiyordu çok canımı sıktı bu durum inşallah düzelir canmKızlar merhaba bende dış hemoroid çıktıGeceleri uyuyamıyorum. Mide yanmam ve göğüs kafesimin altında gaz sıkışması gibi asit sıkışıyor yatakta oturuyorum Bugünde gözlerimi açamıyorum yanma yanında hafif bulantı gibi de oldu. Ağrı desen artık biraz ayakta durayım hemen aşağıda ağrı oluyor belime kuyruk sokumuma doğru vuruyor. Cidden artık zormuş 33 ten sonrası. Çok ağırlaştım ne yana dönsem rahatsızım. Sizde durumlar ne? Bi de böyle sanki altıma yapacakmışım gibi bişi akacakmış gibi his oluyor :/ sizde de var mı?
Cnm kac kilo cikti bebisinAynen nazlı kızlarbizmkiler sağlık olsun canım görünürde almadım sadce baldır ve göbek var soruyorum görenler senin çok klon yok diyolar sanırım bebişe yarayn şeyler fazla yedim banda yaradı hayırlısı
benim de çok canım sıkıldı. Korkum kendiliğinden geçmezse aldırmamız gerekirBende de dış hemoroid çıktı canm dün akşam ağrısından uyuyamadım hindistan cevizi yağı sürüp yumuşatıp içeri itiyorum ben gece yatıncada pamuğa zeytinyağı sürüp koyuyorum duphalac şurup aldım iki gündür içiyorum dün baya rahat yaptım hatta ishal mi oluyorum bu sefer diye de korktum ilk defa başıma böyle birşey geldi uff ya ne güzel gidiyordu çok canımı sıktı bu durum inşallah düzelir canm
kendiliğinden geçmez diyorlar ama inşallah gebeliğe bağlıdır da sonra geçer içte olsa sıkıntı değil dışta olması canımı sıktı daha çok aldırsan gene çıkyormuş ki en ufak bir kabız olunca bakalım inşallah geçer benimki kabız olmamaya bak kuru kayısı falan ye dedi normal dedi herşey de olduğu gibibenim de çok canım sıkıldı. Korkum kendiliğinden geçmezse aldırmamız gerekirBakalım haftaya doktora söylicem.
doktor mu böyle dedi? normal zararı yok mu yani? zaten gebelikte ilaç içemeyiz veya müdahale olmaz da. bakalım inş geçer.kendiliğinden geçmez diyorlar ama inşallah gebeliğe bağlıdır da sonra geçer içte olsa sıkıntı değil dışta olması canımı sıktı daha çok aldırsan gene çıkyormuş ki en ufak bir kabız olunca bakalım inşallah geçer benimki kabız olmamaya bak kuru kayısı falan ye dedi normal dedi herşey de olduğu gibi
gittiğim zaman kabızlık vardı sonra hemroid çıktı kabızlık için demişti ama hemroid için de aynısını der sonuçta kabız olmamamız lazım yapılacak birşey de yok sen doktoruna bir sor genede benimde haftaya kontrolümdoktor mu böyle dedi? normal zararı yok mu yani? zaten gebelikte ilaç içemeyiz veya müdahale olmaz da. bakalım inş geçer.
Dogunca gorcez biz cnmAynen canım bende ozamn gördüm netondan sonra ki zamnlar yok malesf bu kezde görmedim yandan azcık oda tam değildi baklım ne zmn göstercek
Off valla bu doktorların bizim.kilolarimiza takmasina anlam veremiyorum resmen psikoloji bozuyolar benmkide öyleydi geçen iki ay rahatım kilo almamistm çok ama bu ay gitsem daha şimdiden 2 kilo aldm yani yine başlar soylenmeye.bn anlamıyorum şu 100 kilo ile normal doğum yapanlar nasıl yapiyolarda bize normal yapamazsın diyolar kilodan ötürü sanki kaç kiloyuz:)))Canım ben merak ediyordum bir görsem diye ama anne bekle diyor prensesim canım ben 31 hafta 5 günlüğüm pazardan pazara doluyor haftalarım ama bebiş bir hafta öndeymiş bana dedi normal doğum yapmazsın ne yiyorsan frenle dedi bende muz kaşar peyniri yoğurt süt et tavuk ceviz felan dedim ekmeği azalt dedi 80 klo olmuşsun dedi birde şeker yükletmedim onuda söyledi açıklık tokluk bakmışlardı bişey çıkmamıştı ama görsen senin neren 80 klo dersin ben anlamadım doktordan bişey resmen iştahım kesildi bebek iyi ama önde gidiyor diye ben klo aldım diye öyke demsine anlam vermedimnaplım yemeylimmi
Yaptırcam canım sağolDr kontrolun ne zaman ? Gittiğinde ya da sağlık ocağında idrar tahlili yaptır istersen ,çok şişmelerde sıkıntı bu haftalar da . Geçmiş olsun
Kizlar iki haftadir ara ara kasilmalarim oluyo ama son iki gunde arttilar. Bir saatte 10u buluyor. Agrili bir sey degil ama karnimin kasildigini hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Yarin doktor randevum var. Bir sey olur mu beklesem.
Aynen onda da yarım yamalakİnanır misin bn yuzunu sadece ayrıntılıda bi defa gorebildm başka hep arkası dönüKTÜ malesef
Bende varım canım. Yanıyor birde arada, sabah kalkınca da üstüne basınca acıyor altları
Canım bebek havlusuda koyucam ben kendimede havluKızlar şimdi bebek cantasi için hazırladıklarımi yazıyorum eksik olan var mı söyler misin alayım
2 tane 10 lu hastane çıkışı (içinde Penye battaniye var 2adet eldiven ve şapkalar var )
1 tane Beşli hastane cikisi
1 tane patikli tulum
2 tane çorap
Ağız Mendili
Bebek bakım örtüsü
15 tane bebek bezi
Islak mendil ,pamuk
Pişik kremi
Kalın battaniye
Emzik,biberon,
Çarşaf
Kendim için :1 tane onden dugmeli pijama takimi
1 tane normal pijama takimi
Çorap
Emzirme Sütyeni ve emzirme atleti
Depend
4 adet alt ic camasir
Hırka
Hijyenik Ped
Göğüs ucu kremi
Terlik,taç
Makyaj malzemesi :))
Eve gidiş içinde ya esoftman takımı yada tayt bluz karar veremedim
Başka ihtiyaç duyulacak bişey var mi
Aaa olur mu öyle saçma şey son dakika dönen bebekler var canım 37 ye kadar dönmezse sezeryan der doktor anlarım şimdiden neyin kafasını yaşıyor yapma nokur üzme kendini tamam hangisi hayırlıysa öyle olsun doğum ama dönmez diye bişey yok sende araştır netten başka doktora git gerekirse ne meraklıymıs sezeryana.benim doktorum bebek 38 bile dönüyor şimdiden sevinme doğum pozisyonu aldı diye demişti.ayrıca bebeklerin yüzde 96 sı baş aşagı gelişli okuyormus son haftalar bunuda eklediKızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebek iyi ama doktorum bebeğin malat geliş olduğunu ve daha da dönmeyeceğini belirtti. Bende başladım ağlamaya. Hem o kadar yalancı ağrı ile doğuma hazırlanıyorum psikolojik ve fizyolojik hem boşuna çekiyorum hem hiç istemediğim halde sezaryen olacağımı söylüyor. Benim yine de içimde bi umut döner hissi var. Aynı durumda olan var mı doktorunuz artık dönmez mi diyor. Çok çok çok mutsuzum. Sabahtan beri ağlıyorum. Ölsem de sezaryen olmasam diyorum içimden.
A bak doğru diyon havlu muslin örtü şu iç zibinlardan falan koycam ekstradanCanım bebek havlusuda koyucam ben kendimede havlu
Aaa olur mu öyle saçma şey son dakika dönen bebekler var canım 37 ye kadar dönmezse sezeryan der doktor anlarım şimdiden neyin kafasını yaşıyor yapma nokur üzme kendini tamam hangisi hayırlıysa öyle olsun doğum ama dönmez diye bişey yok sende araştır netten başka doktora git gerekirse ne meraklıymıs sezeryana.benim doktorum bebek 38 bile dönüyor şimdiden sevinme doğum pozisyonu aldı diye demişti.ayrıca bebeklerin yüzde 96 sı baş aşagı gelişli okuyormus son haftalar bunuda ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?