2018 mart-nisan anneleri

Haklısın canım stres yapma sola yatmak ve kedi pozisyonunda yerleri siliyokenki gibi durmak dönmesini sağlıyormus ebe demişti.ama yinede araştır

Annem bir ara yanımda iken mayalayıp yedirdi aslında çok faydalı
evet canim.bende kendim mayaliyorum hergün 1 cay bardagi iciyorum. şifa olsun yarasın inşsllah bebişe

Valla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunce
canim sakın tirnaklarinla kaşima dahada ķotü olmasin. bol bol nemlendir

Canım ben detaylıda bile göremedim hiç göremedim bebeğimi daha :)
bende göremedim bebegimi. ultrason kagitlari cok komik gecen ay ayak tabaninin fotosu bu ay enseden kulaginin fotosu var sadece

Oyy maşallah kaç hafta kaç günlük canım.benim kızda iyice babaya benzemeye başladı tabi eşim ucuyo mutluluktan benimkide 30+1de 1600 40cm di

29+3 de canım biraz iri olacak anladığım kadarıyla , kızımla birlikte tombullaşıyoruz bende çok kilo aldım o da iyi maşallah 1 hafta önde

Öyle deme Allah korusun, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun vardır bundada bi hayır

Kızlar ateş ölçer ne aldınız.marka ve fonksiyon olarak.Uzaktan ölçüm yapan temazssızlardan mı almalıyım yoksa hem alından hem kulatan olandan mı bilemedim en iyi sonuc veren marka hangisi ki

Yok cnm kasimiyorm hic

Kizlar aksam aksam erken dogurtmaya musait beni kocam 1200 tl ver arkadasima borc vereceğim diyor.elalemin caresizi icin mi sabah ezan okunmadan ise gidiyorum üstelik bende hamileyim 2 ay sonra doğuracağım ya böyle insan olur mu evine kısar millete yağdırır

Canım eşinin arkadaşının sağlık sorunu gibi elzem bi durum degilse borç vermesi saçma şuan sizin paraya en ihtiyaç duyduğunuz dönem en azından bizim için öyle yani.Konuş bence güzelce önce can sonra canan derler

Yani çok acil bidurumu yoksa hastalık gbi falan bnce böyle bişey istemesi saçma olmuş şu an o kadar çok masraf oluyo ki ki bebek doğunca daha d a ihtiyaç olcak paraya malesef para olmadan hiçbişey olmuyo

Kuzum bebeği çeviren ebeler de var doğuma yakın birde saçmalamış benim doktorum 36. haftada dönüyorlar genelde dedi benim arkadaşın bebeği 37. haftada döndü o kadar kendini yıpratma. Bebeğinin keyfine kalmış birde bazı yöntemler var doktorumda dedi mesela el lambasıyla bulunduğu yerden aşağıya doğru göster sürekli öyle de dönebiliyorlarmış bebiş artık onları algılıyormuş bir sürü şey var daha hepsini dene ve gönlünü rahat tut yapma böyle tamam mı .

bizimki de tam tersi/
Yani çok acil bidurumu yoksa hastalık gbi falan bnce böyle bişey istemesi saçma olmuş şu an o kadar çok masraf oluyo ki ki bebek doğunca daha d a ihtiyaç olcak paraya malesef para olmadan hiçbişey olmuyo
resmen dayak isteyen kopek sopaya surtunur.o da öyle yapıyor.annesıne yemını var sözde.benı üzende evden kısmaya çalışması.çok şeyler dedım hep benı susturmaya çalıstı ama sus dıyerek haklı sebep sunarak değıl tuttum karısını tanıyorum o adamın. mesaj attımım.sakız parası değıl kı 1200 tl.sonrasında karısı ne yazmış dersın kocam senden mı ıstedı parayı dırek demış. e benım kocayı çıkarınca öyle oluyor bıraz. bıraz daha durtsem utanmasa kavga edecek benım vermedğm para ıcın. kocam ek hesaptan çekıcem dıyor ya.bıde oncesınde. o kadar arkasından konuştu bu hakkımızı hıbe etmeyı duşunduğu arkadasına.

Ay sabahtan beri ağlıyorum aralıklarla şimdi yeni sustum sızıcam artık. bu mevcut durumdan çok dr un tavrı söyleme şekli falan canımı sıktı sanırım. Çok içerledim zaten hassasız bir de insanların düşüncesiz davranışları çok üzüyor. Normali ne kadar istediğimi biliyor. Çat diye böyle bir şey demesi sinirlerimi bozdu

Erkeklerin hepsinin canı cehenneme her biri ayrı cins

Canım yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum eşin sonuçta ama affına sığınarak söylüyorum ki saçmalıyor yani ek hesaptan cekip vermek nedir ya ödeyecegi bile süpheli bence bu insanların.karısının tutumuna baksana terbiyesizlik resmen insan bi utanır sıkılır demi hayret ya.Para kolay kazanılıyor sanki akşama kadar çalışıyoruz ewde yatmayıda biliriz yani.tövbe yarabbim sinir geldi biran bu erkekler cocuk gibi oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…