- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.001
Haklısın canım stres yapma sola yatmak ve kedi pozisyonunda yerleri siliyokenki gibi durmak dönmesini sağlıyormus ebe demişti.ama yinede araştırYa evet sanırım biraz sezaryen seviyorlar hastanede genel olarak. Kimse bizim 10/12 saat doğurmamızı bekleyemeZ tabi çok haklılar :) İnş döner tubacım valla günüm Zehir oldu.inş bir mucize olup herkesi utanırır kızım. Çocuğuma küstürdüler bugün beni :,( zaten olur olr olmazsa kder evet ama bu kdr erken böyle demesi canımı çok sıktı.
Oyy maşallah kaç hafta kaç günlük canım.benim kızda iyice babaya benzemeye başladı tabi eşim ucuyo mutluluktanKontrolden çıktım 40 cm 1600 kgtipide aynı babasıııı neyse huyu benzemesin
evet canim.bende kendim mayaliyorum hergün 1 cay bardagi iciyorum. şifa olsun yarasın inşsllah bebişeAnnem bir ara yanımda iken mayalayıp yedirdi aslında çok faydalı
canim sakın tirnaklarinla kaşima dahada ķotü olmasin. bol bol nemlendirValla egilemiyorum ve göbeğim dehşet kasiniyo catlamis zaten hep mahvolmus moralm çok bozuluyor gorunce
bende göremedim bebegimi. ultrason kagitlari cok komik gecen ay ayak tabaninin fotosu bu ay enseden kulaginin fotosu var sadeceCanım ben detaylıda bile göremedim hiç göremedim bebeğimi daha :)
Oyy maşallah kaç hafta kaç günlük canım.benim kızda iyice babaya benzemeye başladı tabi eşim ucuyo mutluluktanbenimkide 30+1de 1600 40cm di
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebek iyi ama doktorum bebeğin malat geliş olduğunu ve daha da dönmeyeceğini belirtti. Bende başladım ağlamaya. Hem o kadar yalancı ağrı ile doğuma hazırlanıyorum psikolojik ve fizyolojik hem boşuna çekiyorum hem hiç istemediğim halde sezaryen olacağımı söylüyor. Benim yine de içimde bi umut döner hissi var. Aynı durumda olan var mı doktorunuz artık dönmez mi diyor. Çok çok çok mutsuzum. Sabahtan beri ağlıyorum. Ölsem de sezaryen olmasam diyorum içimden.
Gayet normal canımkizlar bende pazartesi 31 +0 da gittim doktora. kilosu 1700 gr çikti bu kilo normal mi
Oyyy maşallah allah nazarlardan korusun bebişi29+3 de canım biraz iri olacak anladığım kadarıyla , kızımla birlikte tombullaşıyoruz bende çok kilo aldım o da iyi maşallah1 hafta önde
Yok cnm kasimiyorm hicevet canim.bende kendim mayaliyorum hergün 1 cay bardagi iciyorum. şifa olsun yarasın inşsllah bebişe
canim sakın tirnaklarinla kaşima dahada ķotü olmasin. bol bol nemlendir
bende göremedim bebegimi. ultrason kagitlari cok komik gecen ay ayak tabaninin fotosu bu ay enseden kulaginin fotosu var sadece
Canım eşinin arkadaşının sağlık sorunu gibi elzem bi durum degilse borç vermesi saçma şuan sizin paraya en ihtiyaç duyduğunuz dönem en azından bizim için öyle yani.Konuş bence güzelce önce can sonra canan derlerKizlar aksam aksam erken dogurtmaya musait beni kocam 1200 tl ver arkadasima borc vereceğim diyor.elalemin caresizi icin mi sabah ezan okunmadan ise gidiyorum üstelik bende hamileyim 2 ay sonra doğuracağım ya böyle insan olur mu evine kısar millete yağdırır
Yani çok acil bidurumu yoksa hastalık gbi falan bnce böyle bişey istemesi saçma olmuş şu an o kadar çok masraf oluyo ki ki bebek doğunca daha d a ihtiyaç olcak paraya malesef para olmadan hiçbişey olmuyoKizlar aksam aksam erken dogurtmaya musait beni kocam 1200 tl ver arkadasima borc vereceğim diyor.elalemin caresizi icin mi sabah ezan okunmadan ise gidiyorum üstelik bende hamileyim 2 ay sonra doğuracağım ya böyle insan olur mu evine kısar millete yağdırır
al benden de o kadar süpriz yumurtaaa, bu saatten sonra da kucağımda görürüm artık inşallah..Canım ben detaylıda bile göremedim hiç göremedim bebeğimi daha :)
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebek iyi ama doktorum bebeğin malat geliş olduğunu ve daha da dönmeyeceğini belirtti. Bende başladım ağlamaya. Hem o kadar yalancı ağrı ile doğuma hazırlanıyorum psikolojik ve fizyolojik hem boşuna çekiyorum hem hiç istemediğim halde sezaryen olacağımı söylüyor. Benim yine de içimde bi umut döner hissi var. Aynı durumda olan var mı doktorunuz artık dönmez mi diyor. Çok çok çok mutsuzum. Sabahtan beri ağlıyorum. Ölsem de sezaryen olmasam diyorum içimden.
bizimki de tam tersi/Canım eşinin arkadaşının sağlık sorunu gibi elzem bi durum degilse borç vermesi saçma şuan sizin paraya en ihtiyaç duyduğunuz dönem en azından bizim için öyle yani.Konuş bence güzelce önce can sonra canan derler
resmen dayak isteyen kopek sopaya surtunur.o da öyle yapıyor.annesıne yemını var sözde.benı üzende evden kısmaya çalışması.çok şeyler dedım hep benı susturmaya çalıstı ama sus dıyerek haklı sebep sunarak değıl tuttum karısını tanıyorum o adamın. mesaj attımım.sakız parası değıl kı 1200 tl.sonrasında karısı ne yazmış dersın kocam senden mı ıstedı parayı dırek demış. e benım kocayı çıkarınca öyle oluyor bıraz. bıraz daha durtsem utanmasa kavga edecek benım vermedğm para ıcın. kocam ek hesaptan çekıcem dıyor ya.bıde oncesınde. o kadar arkasından konuştu bu hakkımızı hıbe etmeyı duşunduğu arkadasına.Yani çok acil bidurumu yoksa hastalık gbi falan bnce böyle bişey istemesi saçma olmuş şu an o kadar çok masraf oluyo ki ki bebek doğunca daha d a ihtiyaç olcak paraya malesef para olmadan hiçbişey olmuyo
Kuzum bebeği çeviren ebeler de var doğuma yakın birde saçmalamış benim doktorum 36. haftada dönüyorlar genelde dedi benim arkadaşın bebeği 37. haftada döndü o kadar kendini yıpratma. Bebeğinin keyfine kalmış birde bazı yöntemler var doktorumda dedi mesela el lambasıyla bulunduğu yerden aşağıya doğru göster sürekli öyle de dönebiliyorlarmış bebiş artık onları algılıyormuş bir sürü şey var daha hepsini dene ve gönlünü rahat tut yapma böyle tamam mı .
Kizlar aksam aksam erken dogurtmaya musait beni kocam 1200 tl ver arkadasima borc vereceğim diyor.elalemin caresizi icin mi sabah ezan okunmadan ise gidiyorum üstelik bende hamileyim 2 ay sonra doğuracağım ya böyle insan olur mu evine kısar millete yağdırır
Canım yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum eşin sonuçta ama affına sığınarak söylüyorum ki saçmalıyor yani ek hesaptan cekip vermek nedir ya ödeyecegi bile süpheli bence bu insanların.karısının tutumuna baksana terbiyesizlik resmen insan bi utanır sıkılır demi hayret ya.Para kolay kazanılıyor sanki akşama kadar çalışıyoruz ewde yatmayıda biliriz yani.tövbe yarabbim sinir geldi biran bu erkekler cocuk gibi oluyor bazenbizimki de tam tersi/
resmen dayak isteyen kopek sopaya surtunur.o da öyle yapıyor.annesıne yemını var sözde.benı üzende evden kısmaya çalışması.çok şeyler dedım hep benı susturmaya çalıstı ama sus dıyerek haklı sebep sunarak değıl tuttum karısını tanıyorum o adamın. mesaj attımım.sakız parası değıl kı 1200 tl.sonrasında karısı ne yazmış dersın kocam senden mı ıstedı parayı dırek demış. e benım kocayı çıkarınca öyle oluyor bıraz. bıraz daha durtsem utanmasa kavga edecek benım vermedğm para ıcın. kocam ek hesaptan çekıcem dıyor ya.bıde oncesınde. o kadar arkasından konuştu bu hakkımızı hıbe etmeyı duşunduğu arkadasına.
katılıyorum hamıle kadınları bıle uzmek ıcın bınbır sorun ıcat edebılıyorlar.Erkeklerin hepsinin canı cehenneme her biri ayrı cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?