2018 mart-nisan anneleri

terbıyesız karısı ıle de munasebetı kesmeyı düşünüyorum kocam kendıne para ıle aarkadaş tutabılır ben öyle bır sey yapmam.başıma nankör ınsanları toplamam.

Aynen sabahtan beri ağlıyorum az önce öf pöf yapıyor ağlamamdan sıkılmış beyefendi yazık.sıkıldıysan evden gidebilirsin dedim
erkeklere çok kolay onlarında erkeklıklerınde bır sıkıntı oldu mu kahırdan kahıra gırıyorlar.

En önemli kavram o tabi onlar için şu dünyada gerisi sonra geliyor doğru.
bu arada bebeğımın devlet hast. de 1900 gr olduğunu öğrendım. nerdeyse 2 hafta önce 818 gr ıdı bu kadar zamanda bu kadar büyüyebılır mı anneme kalsa özelde gıttığım doktor eksık ölçuyor

Bu haftalarda çok hızlı büyüyor evet ama ultrason cihazı ve dr un ölçümü de farkeder ama gram olarak farkeder bence büyümüştür o haftalar benimki de hızlı büyüdü şaşırmıştım

devlete gıtmem gerekıyor.uyuntu müdürlerım zorluk çıkarmak ıçın sıraya gırmezse ış yerınde.al boğ yemınle hepsını kafaları kötülüğe çalışıyor. ekmek parası ıçın sabah namazından önce gıdıyorum çok mu yaranıyorum kocama tabı kı hayır.

Olsun sabret sen kendin ve bbeğin için çalışıyorsun güçlü olmak zorundayız zor ama olalım :/

Kızlar herkese selam nasıl gidiyor bayadır yazamadım.Dün kontrolümüz vardı 49 cm olmuş oğulcuğum baya uzun olucak dedi dr kilosu da haftasına göre baya fazla çıktı
Sizce yenidoğanları değiştirmelimiyim hiç giydiremiycem korkusu bastı
Ben 60 yeğenim 62 cm doğdu hani 60 a yakın olur diyoruz sizce neyapayım???

Ya kusura bakmada kocan tamamen sacmaliyo bide ek hesaptan cekicekmis şaka gbi cidden sen o halinle sabahın köründe kalk git çalış karşılığında böyle bi muamele gör bence kabul etme valla

Cnm doktorların çoğu artık oylw duyarsizlasmis ki işin içinde ola ola bnlar normal geliyo onlara karsilarindakini dusunmuyolar .ama bnce çok erken daha ya belki dönecek nasıl böyle emin konuşmuş ki bn 32.haftada kontrole gittim ve doğuma alakali bişey söylemek için erken dedi 36.haftada çağırdı ona göre bişey diycek galiba ama son dakika dönen bebeklerde varmış bnce erken daha kendini üzme hayırlısı neyse o olsn senin içinde bebişin içinde sağlıklı olsunda sezaryen olsun bnce farketmez böyle yipratma kendini

Cnm uzun doğacak gbi ya 50 cm olmaz o zmn bebişe degissesn daha iyi olcak gbi bnce bende hiç boyunu sormuyorum bu gidişte sorayim elimizde kalmasın kıyafetler

Aynen sabahtan beri ağlıyorum az önce öf pöf yapıyor ağlamamdan sıkılmış beyefendi yazık.sıkıldıysan evden gidebilirsin dedim
:))))oh iyi demişsin cnm valla bazen çok sinir oluyo insan laflarina bnde oram agriyo buram agriyo falan dediğimde bi iyi gününü gormedim ki diyo nasıl sinir oluyorum olduresim geliyo

Oo maşallah canım baya uzun benim 29 haftayken 39 santimdi. 26sında diğer kontrolüm bakalım. Değiştir istersen yenidoğan değil de 1-3 aylık falan al.

Cnm uzun doğacak gbi ya 50 cm olmaz o zmn bebişe degissesn daha iyi olcak gbi bnce bende hiç boyunu sormuyorum bu gidişte sorayim elimizde kalmasın kıyafetler
Sağol kuzum ya bana da olmıycak gibi geldi baya da aldım ilk heves
Bi kısmını değiştireyim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…