- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.021
terbıyesız karısı ıle de munasebetı kesmeyı düşünüyorum kocam kendıne para ıle aarkadaş tutabılır ben öyle bır sey yapmam.başıma nankör ınsanları toplamam.Canım yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum eşin sonuçta ama affına sığınarak söylüyorum ki saçmalıyor yani ek hesaptan cekip vermek nedir ya ödeyecegi bile süpheli bence bu insanların.karısının tutumuna baksana terbiyesizlik resmen insan bi utanır sıkılır demi hayret ya.Para kolay kazanılıyor sanki akşama kadar çalışıyoruz ewde yatmayıda biliriz yani.tövbe yarabbim sinir geldi biran bu erkekler cocuk gibi oluyor bazen
Aynen sabahtan beri ağlıyorum az önce öf pöf yapıyor ağlamamdan sıkılmış beyefendi yazık.sıkıldıysan evden gidebilirsin dedimkatılıyorum hamıle kadınları bıle uzmek ıcın bınbır sorun ıcat edebılıyorlar.
erkeklere çok kolay onlarında erkeklıklerınde bır sıkıntı oldu mu kahırdan kahıra gırıyorlar.Aynen sabahtan beri ağlıyorum az önce öf pöf yapıyor ağlamamdan sıkılmış beyefendi yazık.sıkıldıysan evden gidebilirsin dedim
erkeklere çok kolay onlarında erkeklıklerınde bır sıkıntı oldu mu kahırdan kahıra gırıyorlar.
Ha birde anneleri ve annelerinin istekleri çok önemlidir :)erkeklere çok kolay onlarında erkeklıklerınde bır sıkıntı oldu mu kahırdan kahıra gırıyorlar.
bu arada bebeğımın devlet hast. de 1900 gr olduğunu öğrendım. nerdeyse 2 hafta önce 818 gr ıdı bu kadar zamanda bu kadar büyüyebılır mı anneme kalsa özelde gıttığım doktor eksık ölçuyorEn önemli kavram o tabi onlar için şu dünyada gerisi sonra geliyor doğru.
yarın anasına şıkayet edıcem.mecbura koştu benı.barı bı ışe yarasın anası olarak.Ha birde anneleri ve annelerinin istekleri çok önemlidir :)
Bu haftalarda çok hızlı büyüyor evet ama ultrason cihazı ve dr un ölçümü de farkeder ama gram olarak farkeder bence büyümüştür o haftalar benimki de hızlı büyüdü şaşırmıştımbu arada bebeğımın devlet hast. de 1900 gr olduğunu öğrendım. nerdeyse 2 hafta önce 818 gr ıdı bu kadar zamanda bu kadar büyüyebılır mı anneme kalsa özelde gıttığım doktor eksık ölçuyor
En güzeli o diyecektim zaten büyükleri sok devreye diye yani normalde yanlış aslında ama hamile halinle onla ığraşamazsın şimdi büyükler uğraşsınyarın anasına şıkayet edıcem.mecbura koştu benı.barı bı ışe yarasın anası olarak.
devlete gıtmem gerekıyor.uyuntu müdürlerım zorluk çıkarmak ıçın sıraya gırmezse ış yerınde.al boğ yemınle hepsını kafaları kötülüğe çalışıyor. ekmek parası ıçın sabah namazından önce gıdıyorum çok mu yaranıyorum kocama tabı kı hayır.Bu haftalarda çok hızlı büyüyor evet ama ultrason cihazı ve dr un ölçümü de farkeder ama gram olarak farkeder bence büyümüştür o haftalar benimki de hızlı büyüdü şaşırmıştım
devlete gıtmem gerekıyor.uyuntu müdürlerım zorluk çıkarmak ıçın sıraya gırmezse ış yerınde.al boğ yemınle hepsını kafaları kötülüğe çalışıyor. ekmek parası ıçın sabah namazından önce gıdıyorum çok mu yaranıyorum kocama tabı kı hayır.
İnş canımmal benden de o kadar süpriz yumurtaaa, bu saatten sonra da kucağımda görürüm artık inşallah..
Ya kusura bakmada kocan tamamen sacmaliyo bide ek hesaptan cekicekmis şaka gbi cidden sen o halinle sabahın köründe kalk git çalış karşılığında böyle bi muamele gör bence kabul etme vallabizimki de tam tersi/
resmen dayak isteyen kopek sopaya surtunur.o da öyle yapıyor.annesıne yemını var sözde.benı üzende evden kısmaya çalışması.çok şeyler dedım hep benı susturmaya çalıstı ama sus dıyerek haklı sebep sunarak değıl tuttum karısını tanıyorum o adamın. mesaj attımım.sakız parası değıl kı 1200 tl.sonrasında karısı ne yazmış dersın kocam senden mı ıstedı parayı dırek demış. e benım kocayı çıkarınca öyle oluyor bıraz. bıraz daha durtsem utanmasa kavga edecek benım vermedğm para ıcın. kocam ek hesaptan çekıcem dıyor ya.bıde oncesınde. o kadar arkasından konuştu bu hakkımızı hıbe etmeyı duşunduğu arkadasına.
Cnm doktorların çoğu artık oylw duyarsizlasmis ki işin içinde ola ola bnlar normal geliyo onlara karsilarindakini dusunmuyolar .ama bnce çok erken daha ya belki dönecek nasıl böyle emin konuşmuş ki bn 32.haftada kontrole gittim ve doğuma alakali bişey söylemek için erken dedi 36.haftada çağırdı ona göre bişey diycek galiba ama son dakika dönen bebeklerde varmış bnce erken daha kendini üzme hayırlısı neyse o olsn senin içinde bebişin içinde sağlıklı olsunda sezaryen olsun bnce farketmez böyle yipratma kendiniAy sabahtan beri ağlıyorum aralıklarla şimdi yeni sustum sızıcam artık. bu mevcut durumdan çok dr un tavrı söyleme şekli falan canımı sıktı sanırım. Çok içerledim zaten hassasız bir de insanların düşüncesiz davranışları çok üzüyor. Normali ne kadar istediğimi biliyor. Çat diye böyle bir şey demesi sinirlerimi bozdu
Cnm uzun doğacak gbi ya 50 cm olmaz o zmn bebişe degissesn daha iyi olcak gbi bnce bende hiç boyunu sormuyorum bu gidişte sorayim elimizde kalmasın kıyafetlerKızlar herkese selam nasıl gidiyor bayadır yazamadım.Dün kontrolümüz vardı 49 cm olmuş oğulcuğum baya uzun olucak dedi dr kilosu da haftasına göre baya fazla çıktı
Sizce yenidoğanları değiştirmelimiyim hiç giydiremiycem korkusu bastı
Ben 60 yeğenim 62 cm doğdu hani 60 a yakın olur diyoruz sizce neyapayım???
:))))oh iyi demişsin cnm valla bazen çok sinir oluyo insan laflarina bnde oram agriyo buram agriyo falan dediğimde bi iyi gününü gormedim ki diyo nasıl sinir oluyorum olduresim geliyoAynen sabahtan beri ağlıyorum az önce öf pöf yapıyor ağlamamdan sıkılmış beyefendi yazık.sıkıldıysan evden gidebilirsin dedim
Oo maşallah canım baya uzun benim 29 haftayken 39 santimdi. 26sında diğer kontrolüm bakalım. Değiştir istersen yenidoğan değil de 1-3 aylık falan al.Kızlar herkese selam nasıl gidiyor bayadır yazamadım.Dün kontrolümüz vardı 49 cm olmuş oğulcuğum baya uzun olucak dedi dr kilosu da haftasına göre baya fazla çıktı
Sizce yenidoğanları değiştirmelimiyim hiç giydiremiycem korkusu bastı
Ben 60 yeğenim 62 cm doğdu hani 60 a yakın olur diyoruz sizce neyapayım???
Sağol kuzum ya bana da olmıycak gibi geldi baya da aldım ilk hevesCnm uzun doğacak gbi ya 50 cm olmaz o zmn bebişe degissesn daha iyi olcak gbi bnce bende hiç boyunu sormuyorum bu gidişte sorayim elimizde kalmasın kıyafetler
Aynen cnm ya 1/3 aylık daha iyi sanki büyük olması iyi olmamasından saOo maşallah canım baya uzun benim 29 haftayken 39 santimdi. 26sında diğer kontrolüm bakalım. Değiştir istersen yenidoğan değil de 1-3 aylık falan al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?