2018 mart-nisan anneleri

Kaç haftalik hamilesin?

bebisimize kocaman bi masallah
degistirsen iyi olur canim büyük olsun bi kismi benim arkadasimda 4.800 gr dogurdu bebegini oda hicbirini giydirememisti. zaten cok cabuk buyuyorlar aldiklarimiz biraz kullanilsin bari

degistirsen iyi olur canim büyük olsun bi kismi benim arkadasimda 4.800 gr dogurdu bebegini oda hicbirini giydirememisti. zaten cok cabuk buyuyorlar aldiklarimiz biraz kullanilsin bari
Maşallah canım şok oldum maşallah 5e yakın doğmuş

Kızlar moralim çok bozuk geçen gün doğum günüm vardı eşim saolsun kuru kuru bi kutladı En sevmediğim şekilde yok gel sanq bişey alayım ne alayım falan filan ve o gün tüm gnu ailesiyle geçirdik birlikte oturduk evde ya insan bi küçük te olsa pasta alır bi jest yapar ne biliyim bari baş basa kalsaydı k ordan bi sinir oldum 14 subayı zatrn kutlamiyoruz genelde ama böyle bi durumda insan bişey bekliyo yani yada bi ilgi ne biliyim anlıyorsunuz iste 7 de işten geldi yarım saat sonra uyudu ben bütün gece yalnız başıma oturdum sanki gündüzleri yalnız kaldığım yetmiyo gbi dün de işyerinden arkadaşlarıyla akşam bi yerlere gittiler erkek erkeğe yani bnimle dogumgunumde falan hiç bişey yapmayan adam onlarla alemlerde şimdide geldi işten hadi dışarı gidelim diyo kadikoye gezelim bn bu soğukta sokak sokak ne diye gezeyim ki yok teyzemlere gidelim yok halamlara gidelim bnde gitmk istemiyorum dedim o da o zmn bn kahveye gideyim babamlarla dedi bnde git dedim içimden hiçbişey yapmak zaman geçirmek gelmiyo onnla sanki bnmle geçirdiği zamana aciyo gibi çok sinirlerim bozuk valla

Haklısın canım alışmaya çalışıyorum duruma.. düne göre daha iyiyim içimde yine de dönse diye istek var tabi yine de hakkımızda hayırlısı

:))))oh iyi demişsin cnm valla bazen çok sinir oluyo insan laflarina bnde oram agriyo buram agriyo falan dediğimde bi iyi gününü gormedim ki diyo nasıl sinir oluyorum olduresim geliyo
Çok biliyorlar valla sıkıntıya gelemiyorlar biz nasıl bunca şeye dayanıyoruz bir gün yerimiZe geçseler dayanamazlar inan

Kaç haftalik hamilesin?

33+4 olduk

Gebelik ve loğusalık zamanlarında erkeklere de bir haller oluyor. Kendini yıpratmamaya çalış. Yine de bir şeyler yapalım diye teklif etmiş sana olumlu tarafından bakmaya çalış sakin ol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Biz bu dönemde aşırı hassas ve duyarlıyız. Ama çevremizdekiler böyle değil haliyle. Takıp üzerine kurdukça çığ gibi büyüyor. En güzeli kafanı dağıtıp kendini sakinleştirmen.

Canim benimde 32 de döndü . Dr bana 25 hafta da ters bebek birde yan secde posizyonu dedi . Sezaryen muhabbeti yaptı,özel hastaneye gitmistim ve inanılmaz üzüldüm . Bebek yüzünde plasenta var dedi , plasenta dönüş olacagi yerde Gelişmiş dedi bir sürü şey söyledi . İmkansız gibi konuştu ama . Senin de ne kadar üzüldügunu tahmin ediyorum . Birde anestezi fobim var . Uyanamama korkusu . 1 gün yine çok üzüldüm ertesi gün Dr gittim . Ama devlet hastanesine gittim . Dr ters değil bebek dedi . Dönmüş. Sen özel hastaneye mi gidiyorsun? O bebeği Allah bize nasıl nasip ettiyse,vakti gelince de dondurecek eminim . Seninkide dönecek yani..

en sonunda yazdığıni bende yasiyorum ama aslında oyle olmadigini da biliyorum yani son zamanlarda soyle dusunmeye basladim benim beklentilerim evet cok basit olabilir ama benim kocam o konularda eksik olabilir bununla kendimi uzunce cekilmez hale geliyor hayat ve erkekler umursamiyor da...cok benzer seyleri yasamisiz canım ben acik acik yap dememe ragmen daha yapmadı dusun yani:)

Aynen çok sağol cnm fikir verdiğin için hepimizin yavrularına maaşallah hepsinin sağlığı yerinde olsun da gerisi mühim değil

Maşallah canım şok oldum maşallah 5e yakın doğmuş
Benim yeğenimde 4.800 doğdu 62 cm bende 4.200 60 cm doğmuşum bizim aile çok iri baştan beri terwddütteydim ama büyükte çuval gibi durmasın çok zor ya böyle bilmeden bişeyler almak Çeyiz alışverişim hatta gelinliğimi bile kolaycık almıştım ben

Aman ya bu erkeklere bişeyler oluyor vallahi.Bizden daha bunalımdalar triplerdeler hayret bişey.Onlarında mı B12 si eksiliyo nedir beyinleri küçüldü ne anlayış ne bişey kalmadı.En iyisi bebeğe odaklanmak sanırım canım

Maşallah canım sen 1-3ay yenidoğanları 1 hafta anca giydirirsin o da belkisağlıcakla gelsinlerde heyecan artıyo artık

Valla bnde arrik zaman geçirmek istemiyorum içim çok soguk ona karsi

Oylede çok zoruma gidiyo bn ailemi bütün çevremizde arkadaşlarımı bıraktım da geldim burda teni bi hayat kurmaya çalışıyorum hala bi arkadaşım bile yok bütün gün evdeyim bu halimle bide onn yaptıklarına bak azcık dusunceli olsa keşke yoksa ondan hediye şu bu beklemiyorum bu dusuncesizligi beni deli ediyo

Bilmiyom cnm bnde beni sevdiğini biliyorum ama yinede beklediğim şeyler farklı azcik dusunceli olsn ya çok mu şey istiyorum

Bilmiyom cnm bnde beni sevdiğini biliyorum ama yinede beklediğim şeyler farklı azcik dusunceli olsn ya çok mu şey istiyorum
hayir canım ama iste beklentileri azaltmak mi lazim bende bilmiyorum ama konusmaya calistikca bende daha kotu oldu biraz sakinlemeye cabaliyorum kendim diyorum bana sunu yap bunu yap diye sansima da bu aralar rahatsiz esim deme ragmen olamiyor bunu da problem yaps yaparim hani ama ne gerek var iyilesince bi daha derim adamdan onemli degil su an mevzu zaten sadece beraber olmak vakit gecirmek diger konulardan birinde yeni anne olmus bi uye eski hayatimi çok özledim falan yazmis bende esimle hamilelikten onceki zamanlarimi cok ozledim bu duygunundakiymetini hamileligi yani bebek dogunca aricam sanirim:) benim yeni bi duruma adapte olmam cok uzun suruyo hamilelik bebek binlerce kez sukurler olsun nasip oldu ama duygu durumuna alismam esimden beklentilerim iste onlar zorluyo beni keske onlar ne dusunuyo onu ogrensek bide demi yani eve bi cicekle gelmek niye akillarina gelmiyo ya da durduk yere kocaman sarilip iyiki varsin demiyolar ya da tam tersi biz niye hepbunu isteyen tarafiz yapi geregi diyoruz buna ama iste beklenti bunun adi ama bundan nasil vazgeceriz bende bunun yolunu istiyorum:) niye vazgecelim dersen vazgecmeyip bekleyince senim benim psikolojim gidiyo iste:)

Hemen kilo alıyor diyorlar canım ben bile yenidoğan olarak az aldım çoğu 3 aylık aldıklarımın :) benim kız şuan biraz minyon olacak gibi bakalım bir sonraki kontrolde belli olur tam
Aynen canım bende coğunlukla 0-3ay aldım.çabuk büyüyorlarmıs.benimde ptz kontrol bakalım napmıs küçük hanım artık genetik faktörler etkiliymiş gelişiminde bende eşimde minyon tipli insanlarız bizim kızda minnak olur büyük ihtimalle

Ya kusura bakmada kocan tamamen sacmaliyo bide ek hesaptan cekicekmis şaka gbi cidden sen o halinle sabahın köründe kalk git çalış karşılığında böyle bi muamele gör bence kabul etme valla
benım k slaklıkta level atlıyor yalnız. bu ve bunun gıbılar hayatta bu ıyılığı yapmaz. arkadaşları da bunu vuruyor yüzüne.o tutmuş sankı tek ben garıpsıyorum. annem süreklı benı gazlıyormuş gıbı davranıyor ne ben ne annem yaranamadık. zaten para vermeyı düşündüğü adamın karısı da çırkef kocalarımızı tutuşturmaya kalkmışta. başka arkadaş sen napmak ıstıyorsun demış bız para vermedık ya bunlara aılece kötü olduk.o kadınla arkadaşlığım olduğunu da düşünmüyorum zatn bu zamana kadar onlar mı vardı hayatımda. bana kalsa beş kuruş borç ısteyecek kadar bıle samımıyet kuramadık.mılletın derdı kendı gtunu kapamak ıcın mılletın haram parasını yemek.bende 2 ay sonra doğum yapıcam bana da lazım para eve kıscan dışarı yağdırcan. ben değıl başkası da dese anlamamak ıçın ınsan üstü çaba sarfedıyor.

Aynen canım ben ayakkabılarımı giyemiyorum artık işkence olmaya başladı en basit eylemler bile. Benimde en cok zoruma bu gidiyor ben her hamileye cok hassas davrandım ama kendi hamileliğimde o hassasiyeti göremediğimi hissettim hep ne bileyim cok mu hassaslaştık ondan mıdır bilmiyorum cok kırılgan oldum herkese tavır alasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…