- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.061
Canım inşallah dediğin gibi olur beni çok iyi anlamışsın. Ben de özele gidiyorum. Şimdi bir kaç yere dha gideceğim. İnş döner küçük sıpam. Bir kaç ebeye sordum 36 dn sonra beklenir dönmesi dedi. Dr sağolsun erkenden moralimi bozdu. İmkansız dedi vs.. allahım hepimizin dileğini verir bizi üZmez inş..Canim benimde 32 de döndü . Dr bana 25 hafta da ters bebek birde yan secde posizyonu dedi . Sezaryen muhabbeti yaptı,özel hastaneye gitmistim ve inanılmaz üzüldüm . Bebek yüzünde plasenta var dedi , plasenta dönüş olacagi yerde Gelişmiş dedi bir sürü şey söyledi . İmkansız gibi konuştu ama . Senin de ne kadar üzüldügunu tahmin ediyorum . Birde anestezi fobim var . Uyanamama korkusu . 1 gün yine çok üzüldüm ertesi gün Dr gittim . Ama devlet hastanesine gittim . Dr ters değil bebek dedi . Dönmüş. Sen özel hastaneye mi gidiyorsun? O bebeği Allah bize nasıl nasip ettiyse,vakti gelince de dondurecek eminim . Seninkide dönecek yani..
bende çok yaşadım milletin işine gelirse hamileyim.kocamin bile.is yerinin bileAynen canım ben ayakkabılarımı giyemiyorum artık işkence olmaya başladı en basit eylemler bile. Benimde en cok zoruma bu gidiyor ben her hamileye cok hassas davrandım ama kendi hamileliğimde o hassasiyeti göremediğimi hissettim hep ne bileyim cok mu hassaslaştık ondan mıdır bilmiyorum cok kırılgan oldum herkese tavır alasım var
Güzel güzel büyümüştür umarım canımAynen canım bende coğunlukla 0-3ay aldım.çabuk büyüyorlarmıs.benimde ptz kontrol bakalım napmıs küçük hanım artık genetik faktörler etkiliymiş gelişiminde bende eşimde minyon tipli insanlarız bizim kızda minnak olur büyük ihtimalle
Hiç üzülme canım . Bende öyle Üzgün Üzgün 1 ay gezdim. Her sorana da ters bebeğim , sezaryen olacagm diyodum. Büyüklerim o yaşlı teyzelerim gülüyodu bana , bebek vakti gelince döner dediler . Hiç donmezsse son anda döner sen sonuna kadar git dediler , çok şükür döndü . Seninki de doner , belki 38 de donecek , Ya malesef insanlar konuşmayı bilmiyor . Ben öğrendim artık insanları takmamayi, geç oldu ama . Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip eylesin bebeklerimiziCanım inşallah dediğin gibi olur beni çok iyi anlamışsın. Ben de özele gidiyorum. Şimdi bir kaç yere dha gideceğim. İnş döner küçük sıpam. Bir kaç ebeye sordum 36 dn sonra beklenir dönmesi dedi. Dr sağolsun erkenden moralimi bozdu. İmkansız dedi vs.. allahım hepimizin dileğini verir bizi üZmez inş..
Dr bebeğin kg için bir şey söyledimi . 31 haftalik ken gittim 1930 gr benim . Benim ki tombul mu olacak acaba . Şişman bebek iyi değil diyor doktorlarDun doktora gittim. 33. Haftamin ilk gunuydu. 44cm ve 1640 gram olmus
Canım kilo boy orantısı önemli benim mesela 2,200 dü ama boyu uzun olduğundan çokta tombik olmıycak boy kısa kilo olursa kilolu oluyoDr bebeğin kg için bir şey söyledimi . 31 haftalik ken gittim 1930 gr benim . Benim ki tombul mu olacak acaba . Şişman bebek iyi değil diyor doktorlarKorkuyorum tombul olacak diye
Ben de benimki kucuk mu diye dusunuyorum sizinkileri duyunca ama ikimizinki de normal bence. Anormal olsa doktor soylerdi. O yuzden kafamiza takmayalim. Ne yapsak istedigi kilolari alcaklar zaten :)Dr bebeğin kg için bir şey söyledimi . 31 haftalik ken gittim 1930 gr benim . Benim ki tombul mu olacak acaba . Şişman bebek iyi değil diyor doktorlarKorkuyorum tombul olacak diye
Canım aynen ben de benimki düşük mü diye düşünüyorum maşallah diğer hamişlerin bebekleri kilolu gibi benimkine göre benim de 29 bittiğinde 1255ti bakalım senin gibi tam 33ün ilk günü 26sında gidicem kaç olmuş.. doktora sordum normal dedi gerçi ama insan kafasına takıyor. Önemli olan gelişim göstermesiymiş o yüzden dert etmeyelim normal yani aslındaBen de benimki kucuk mu diye dusunuyorum sizinkileri duyunca ama ikimizinki de normal bence. Anormal olsa doktor soylerdi. O yuzden kafamiza takmayalim. Ne yapsak istedigi kilolari alcaklar zaten :)
Üzüntüden de olsa böyle deme bence. Ölsem de sezeryan olmasam falan. Allah korusun ne durumlar oluyor normal doğum isteyip o kadar ağrı çekip bebeği tehlikeye atan durumlar vs sezeryana alınıyorsun. Önemli olan bebeğini sağ salim kucağına almak olmalı.Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebek iyi ama doktorum bebeğin malat geliş olduğunu ve daha da dönmeyeceğini belirtti. Bende başladım ağlamaya. Hem o kadar yalancı ağrı ile doğuma hazırlanıyorum psikolojik ve fizyolojik hem boşuna çekiyorum hem hiç istemediğim halde sezaryen olacağımı söylüyor. Benim yine de içimde bi umut döner hissi var. Aynı durumda olan var mı doktorunuz artık dönmez mi diyor. Çok çok çok mutsuzum. Sabahtan beri ağlıyorum. Ölsem de sezaryen olmasam diyorum içimden.
Hiç üzülme canım . Bende öyle Üzgün Üzgün 1 ay gezdim. Her sorana da ters bebeğim , sezaryen olacagm diyodum. Büyüklerim o yaşlı teyzelerim gülüyodu bana , bebek vakti gelince döner dediler . Hiç donmezsse son anda döner sen sonuna kadar git dediler , çok şükür döndü . Seninki de doner , belki 38 de donecek , Ya malesef insanlar konuşmayı bilmiyor . Ben öğrendim artık insanları takmamayi, geç oldu ama . Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip eylesin bebeklerimizi
Dr bebeğin kg için bir şey söyledimi . 31 haftalik ken gittim 1930 gr benim . Benim ki tombul mu olacak acaba . Şişman bebek iyi değil diyor doktorlarKorkuyorum tombul olacak diye
Herkese hayırlı hafta sonları olsun kızlar wcde zorlanıyordum ama yinede rahatlıyordum ama şu iki gündür zorlanıyorum zorlamak istemiyorum kayısı yiyorum ama pek faydası olmuyor malesf duphalac şurp var birde prebiyotik yazmıştık doktor o var ama aç mı tokmu içiliyor yazmıyor duplacı biliyorum ama doktora sormadan içmek istemiyorum sabh yine üç kayısı yedim ama çok fazla bi etki olmadı bu aylarda böyle oluyormuş sanırım allah yardımcımz olsun inş
Merhaba kızlar valla dün bir cenazemiz vardi 7 kuranina gittim pisman oldum yok cok şişmişsin yok ikiz mi ayyy canımı sıktılar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz anlamıyorum ya hassasiz yaa can taşıyoruz stresliyiz kürekle ağızlarına vurmak istedim
Maşallah canım sağlıcakla dünyaya gelsinler.bende yarın gidicem 32 oluyoruz tam.çalışamaz raporu alıcamDun doktora gittim. 33. Haftamin ilk gunuydu. 44cm ve 1640 gram olmus
Canım bebeğin boyunu kasdediyorlar bence 56cm bebeğin boyuKızlar bu tulumların üstünde mesela 56 cm yazıyo 3 ay diyo bu şu demek mi oluyor 56 cme kadar olur manasında mı?
Tulumu ölçtüm 50 cm ama 56 cm yazıyo kafayıda katıp öyle mi yazıyolar beden olarak acaba
Hey allahım ya.yok canım kendileri sanki hamileyken hiç kilo almadı mı.ne gıcık insanlar varya düşünesizler.boşver kıskanmışlardır seni hiiiçç takma kafana sana kilolu diyenler asıl şuan hamile bile degilken şişkodur eminimMerhaba kızlar valla dün bir cenazemiz vardi 7 kuranina gittim pisman oldum yok cok şişmişsin yok ikiz mi ayyy canımı sıktılar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz anlamıyorum ya hassasiz yaa can taşıyoruz stresliyiz kürekle ağızlarına vurmak istedim
Zaten normal dogum kilosu 2.500 den 4 kiloya kadar degisen genis bir aralik. Saglikli olsun da gerisi onemli degil. Doktora gidince yaz sen de canim.Canım aynen ben de benimki düşük mü diye düşünüyorum maşallah diğer hamişlerin bebekleri kilolu gibi benimkine göre benim de 29 bittiğinde 1255ti bakalım senin gibi tam 33ün ilk günü 26sında gidicem kaç olmuş.. doktora sordum normal dedi gerçi ama insan kafasına takıyor. Önemli olan gelişim göstermesiymiş o yüzden dert etmeyelim normal yani aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?