2018 mart-nisan anneleri

Zaten normal dogum kilosu 2.500 den 4 kiloya kadar degisen genis bir aralik. Saglikli olsun da gerisi onemli degil. Doktora gidince yaz sen de canim.
Canım önemli olan gelişiminin güzel olması.genetik yapıyla ilgili birazda bebişlerin kilosu.ama kilo alsın dersende muz kaşar balık kırmızı et ceviz süt kilo yapıyo direk bebeğe

Allah bu kocalarımızı ıslah etsin hakikaten hepsi ayrı cins ... bana çok kötü bi hamilelik yaşatıyor hakkımı helal etmiyorum ...

Erkeklere bişey oldu bizi hamile bıraktılar belgesellerdeki öküz başlı antiloplar gibi görevleri bitti hepsinde hava 1500 bildiğin ayıya bağladılar ne ilgi var ne şevkat

Ben bugün avent aldım e ebbekteki kampanyadan bitanede Dr browns alcam.

al al bitmiyor :) kuveti kovası masrabasi kaldı minik tosunumun birde e bebekte 28inde indirime girecek.olan su unlu pisik.kremini alcam (sudocream miydi neydi :) yan yatırma yastığı da alcam size de atiyorum ben pimpirikliyim boğulmaya karşı önleyici ..icim.rahat olsun.kıyafetleri yikadim bu haftada utulucem inşallah sonrada çantayı hazirlicam

Kızlar benim gibi sırt ağrısından geceleri harap olan var mı?romatizma var onun için de ilaç kullanıyorum ama tamamen hamilelikle mi ilgili anlamadım..çok kötü durumdayım geceleri beton gibi tutuluyor sabah uyanınca hareket edemiyorum gündüz de batar derler ya hani cız cız batıyor her hareketimde..iki haftadır var birkaç gün hafiflemişti iki gündür yine uyuyamıyorum kafayı yicem doğuma kadar böyle giderse naparım

Tuz çok az atıyorum her şeye tuzsuz gibi yiyorum genelde ama yürüyüş bi kaç gündür yapamadım sanırım etkisi var
Aynen canım hergün yürümek şart yoksa ayaklarım benimde şişyor ve acıyor ben çömelemiyorum bile bacaklarımda ağrı oluyor ayaklarım da ağrıyor allah yardımcım olsun 7 haftamız kaldı hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişlerimz

Canım önemli olan gelişiminin güzel olması.genetik yapıyla ilgili birazda bebişlerin kilosu.ama kilo alsın dersende muz kaşar balık kırmızı et ceviz süt kilo yapıyo direk bebeğe
Kız o dediklerini ben faZla kaçırıdm sonuç doktor hanım frenle ne yiyorsan dedi iymi bende 4 günde bir yicem muzu kaşarıda 2 günde bir ceviz de 1 günde bir zaten sütü hafta bir içiyorum balk desen ayda bir etide hafta bir yerim artık doktor öyle dedi diye yemeğede korkar oldum iymi

Kızlar bebek için kanguru almayı düşünüyor musunuz? Bebek arabası aldım ama günlük market alışverişinde kullanışsız olur diye düşünüyorum. Hem yokuşlu bir yerde yaşıyorum. Hatta bebek arabası tamamen mi kullanışsız acaba? Neyse kanguru düşünüyorsanız, düşündüğünüz model var mı?

Canım bende şimdi yazıp sorucaktım sırt ağrısı çeken var mı diye? Birşey batıyor gibi çok ağrı oluyor. Nasıl oturacağımı nasıl uzanacağımı çözemedim bir türlü

Valla nasılda güzel yazmışsın altına imzami atmak istiyorum her kelimesine hemde

Haklisin cnm sıkma canını. Sen boşver ne yapcan kendi.kendini yiyip durcan değişen bişey olsa keske

Hahahah bende bazen öyle oluyom herkesin.kalbini kirasim var bugün diyorum tabi.yapamıyorum kendi kendimi yiyorum☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…