2018 mart-nisan anneleri

Amin inşallah sezaryen mi olacak senin doğum

Doktor neden frenlemeni istedi canım bebek için mi senin için mi

Chicho güZel ve fiyat olarak iyi geldi bana ama çok arştırmdım açıkcası

Canım bende şimdi yazıp sorucaktım sırt ağrısı çeken var mı diye? Birşey batıyor gibi çok ağrı oluyor. Nasıl oturacağımı nasıl uzanacağımı çözemedim bir türlü
Canım ben şuan yatar pozisyon bile alamadım o kadar kötüyüm ki hatta oturamıyorum bile oklava yutmuş gibi ayakta dik duruyorum ya da koltuğun ucunda sırtım dik olacak şekilde oturabiliyorum ..eşim de başımda bekliyor yazık uyuyamadı..acile gitsem napacaklar kadın doğum acil de yok bulunduğum yerde sabahı bekliyorum çaresizce..aşırı bir kasılma oluyor sağ kısımda kolumun altında yanlara doğru

Amin inşallah sezaryen mi olacak senin doğum

Doktor neden frenlemeni istedi canım bebek için mi senin için mi

Chicho güZel ve fiyat olarak iyi geldi bana ama çok arştırmdım açıkcası
Belli değil canım benim doğum nasıl olcak bu konuda konuşmadık 31+5 te gittim yani cuma günü bna 80 klo olmuşsun bebek bir hafta önde dedi böyle giderse normal de doğuramzsın dedi onun için ne yiyorsan frenle biraz dedi ve 15 günde bir gelcksn dedi hayırlısı baklım

canim geceden kayisilari biraz ikiye üçe böl bi bardak suyun icine at sabah aç karnina onun suyunu ic sonra kayisilarini ye. gece yatmadan öncede 1 yemek kaşiği z.yagı iç. hatta birazda popoya sür. rahatlarsin allahin izni ile

bide bu davranisi cenaze evinde yapiyorlar. oturun okuyun yasininizi ama olmaz illa birseyler elestirilecek kusurlar bulunacak. sen takma canim kafana emin ol bmde karnim cok kücuk 6 kilo aldim sadece banada ay bu bebek cok kuçuk olur neden yemiyorsun diyorlar. halbuki herseyi yiyorum ve bebegin gelisimi onden gidiyor. ama gelde cahil insanlara anlat bunu. o yüzden hiç duyma.

Canım ama bunlar anneye kilo yapmaz ki.eger doktorun bu besinleri azalt dediyse doktorda problem var demektir.ben haftada 2 gün kırmızı et 2 gün balık 1 gün bakliyat 2 gün sebze yapıyorum.muz günde 2 defa ceviz 5 tane günlük.kaşar peynir süt yoğurt sürekli tüketiyorum ve şimdilik 11 kilo aldım ama bunlar degil kilo yapan yediğim tatlılar yani

Ben düşünüyorum canım ergonomik olmasına dikkat etmek gerekiyormus araştırıyorum ama kesinleştirmedim hangi marka olacağını

Yarın doktor kontrolümüz var heyecandan uyuyamıyorum ben doğum yapacagımız zaman nasıl olacak Allah bilir İnşallah güzel haberlerle gelirim
Canım bizimde bugün saat 3 de randevumuz.bakalım bizim kız napıyor bende merak ediyorum ama bu sefer yüzünü göstermez gibi geliyor 2 seferdir gösteriyodu.çalışamaz raporu alıcam artık inzivaya çekiliyorum kızımla.Hep beraber sağlıklı haberlerle gelelim inşallah

Canım sanki sağ oburgamın altında bir şey batıyor. Ayakta iken uzanma ihtiyacı duyuyorum sırtım patladı diyorum neredeyse uzaninca da sırtım ağrıyor diyip kalkıyorum tekrar. Hep bu şekilde devam etmez inş

Allah bu kocalarımızı ıslah etsin hakikaten hepsi ayrı cins ... bana çok kötü bi hamilelik yaşatıyor hakkımı helal etmiyorum ...

Haklisin cnm sıkma canını. Sen boşver ne yapcan kendi.kendini yiyip durcan değişen bişey olsa keske
neler neler öğrendim kızlar.adliyeye gidilmiş.kocam o arkadaşı için kredi çekmeye niyetlenmiş banka icrada kredi vermek istememiş.benim kocamın slaklığına erişecek bu konuda tacını alacak erkek tanımıyorum.Allah korumuşta çekememiş.ev almak istiyorum kvalde ve kpederin iki dudağı arasında olsun istemiyorum evlerinde oturmamızın.ev için kredi çekmez sen ne yaparsan yap der.ben borca girmeyeceğim. der.sanki kendi vereccek hepsini.nasıl bir evlilik hayatı bu anlamış değilim.insan çocuğunu düşünür artık beni de geçtim birine üç kuruş verirken ki vermeyeceği ayan beyan geri neyin ısrarını yapıyor anlamış değilim. bu adliye ve banka olayını duyup suratına yapıştırmadım da.sanki onun yaptıklarını ben yapmışım gibi tavırlı davranıp duruyor.arkadaşları benim ve annemin dediklerinin bin katını dedi onlara bir şey demiyor hep benle annem kötü bişey de yapsak yaranamıyoruz.evde yemeği detarjanı ben alıyorum o arada sırada bir şeyler alırsa alır utanmadan maaştan bir şey görmedik diyor.hala cahil hala aptal.bir şeyler anlatmaktan vazgeçtim.nasıl olsa anlamak istemiyor işine gelmiyor.bebeğimiz nasıl diyor bazen onun zamanında neden doktora gittin deyip azarladığı.tüp bebek transferinin parasını bile ben verdiğim bebek nasıl bir bebeğimiz oluyorsa.tohumluk hayvandan başka ne işe yarıyor.şu son zamanları evli arkadaşlarının yanında işi olduğu için eve vaktinde geliyor.eve geliyorum bak şimdi farkettiysen diyor. onla tehdit ediyor beni eve gelmem hesabı bu zamana kadar doldurdu ya eve gelmeyi.dışarıya git para kazanıyorum bahane asalak arkadaşlarının karnını doyurup evdeki aç mı tok mu umursamamak şahane. şimdi benim doğurduğum bu çocuk bunlara da şahit olacağı için ne hayır görecek ki.

Ben dün gece iki üç saat nefes dahi alamadım o batma yüzünden canım iki saatlik bi uykum vardır toplamda..sağ kaburgamda benim de ama arkadan başlayıp yanlara doğru batıyor ve ara ara çok şiddetleniyor.parol içtim birazcık rahatlattı ama hala da var..doğuma kadar geçmezse diye düşünüyorum ben de berbat bir şey

kimimizde kaburgamız batıyor kimimizde kukumuzun kemiği Allah sonumuzu hayır etsin çatı ağrım için doktora yazdım whatsaptan ağrı kesici iç diyor çok ağrırsa acile git dedi kadın ya

kimimizde kaburgamız batıyor kimimizde kukumuzun kemiği Allah sonumuzu hayır etsin çatı ağrım için doktora yazdım whatsaptan ağrı kesici iç diyor çok ağrırsa acile git dedi kadın ya
Bana da çok ağrın olursa acile git ağrı kesici iğne yaptır dedi ama cesaret edemedim nolur nolmaz diye zaten belki de yapmazlardı sorumluluk almamak için..çok zor valla canım ya bi an önce doğursak da ağrılarımız da gitse..zaman çabuk geçsin inş. Allahtan çalışmıyorum şuan zaten işe gitmem mümkün değilmiş bu halde. Hayırlısı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…