- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.101
Ne guzel tespitler bn lar böyle ya valla içlerindeki odun bi.türlü yontulmuyoErkeklere bişey oldu bizi hamile bıraktılar belgesellerdeki öküz başlı antiloplar gibi görevleri bitti hepsinde hava 1500 bildiğin ayıya bağladılar ne ilgi var ne şevkat
Aynen canım hergün yürümek şart yoksa ayaklarım benimde şişyor ve acıyor ben çömelemiyorum bile bacaklarımda ağrı oluyor ayaklarım da ağrıyorallah yardımcım olsun 7 haftamız kaldı hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişlerimz
Doktor neden frenlemeni istedi canım bebek için mi senin için miKız o dediklerini ben faZla kaçırıdm sonuç doktor hanım frenle ne yiyorsan dedi iymibende 4 günde bir yicem muzu kaşarıda 2 günde bir ceviz de 1 günde bir zaten sütü hafta bir içiyorum balk desen ayda bir etide hafta bir yerim artık doktor öyle dedi diye yemeğede korkar oldum iymi
Kızlar bebek için kanguru almayı düşünüyor musunuz? Bebek arabası aldım ama günlük market alışverişinde kullanışsız olur diye düşünüyorum. Hem yokuşlu bir yerde yaşıyorum. Hatta bebek arabası tamamen mi kullanışsız acaba? Neyse kanguru düşünüyorsanız, düşündüğünüz model var mı?
Canım ben şuan yatar pozisyon bile alamadım o kadar kötüyüm ki hatta oturamıyorum bile oklava yutmuş gibi ayakta dik duruyorum ya da koltuğun ucunda sırtım dik olacak şekilde oturabiliyorum ..eşim de başımda bekliyor yazık uyuyamadı..acile gitsem napacaklar kadın doğum acil de yok bulunduğum yerde sabahı bekliyorum çaresizce..aşırı bir kasılma oluyor sağ kısımda kolumun altında yanlara doğruCanım bende şimdi yazıp sorucaktım sırt ağrısı çeken var mı diye? Birşey batıyor gibi çok ağrı oluyor. Nasıl oturacağımı nasıl uzanacağımı çözemedim bir türlü
Neresinde batıyor canım sırtınınCanım bende şimdi yazıp sorucaktım sırt ağrısı çeken var mı diye? Birşey batıyor gibi çok ağrı oluyor. Nasıl oturacağımı nasıl uzanacağımı çözemedim bir türlü
Belli değil canım benim doğum nasıl olcak bu konuda konuşmadık 31+5 te gittim yani cuma günü bna 80 klo olmuşsun bebek bir hafta önde dedi böyle giderse normal de doğuramzsın dedi onun için ne yiyorsan frenle biraz dedi ve 15 günde bir gelcksn dediAmin inşallah sezaryen mi olacak senin doğum
Doktor neden frenlemeni istedi canım bebek için mi senin için mi
Chicho güZel ve fiyat olarak iyi geldi bana ama çok arştırmdım açıkcası
canim geceden kayisilari biraz ikiye üçe böl bi bardak suyun icine at sabah aç karnina onun suyunu ic sonra kayisilarini ye. gece yatmadan öncede 1 yemek kaşiği z.yagı iç. hatta birazda popoya sür. rahatlarsin allahin izni ileHerkese hayırlı hafta sonları olsun kızlar wcde zorlanıyordum ama yinede rahatlıyordum ama şu iki gündür zorlanıyorum zorlamak istemiyorum kayısı yiyorum ama pek faydası olmuyor malesf duphalac şurp var birde prebiyotik yazmıştık doktor o var ama aç mı tokmu içiliyor yazmıyor duplacı biliyorum ama doktora sormadan içmek istemiyorum sabh yine üç kayısı yedim ama çok fazla bi etki olmadı bu aylarda böyle oluyormuş sanırım allah yardımcımz olsun inş
bide bu davranisi cenaze evinde yapiyorlar. oturun okuyun yasininizi ama olmaz illa birseyler elestirilecek kusurlar bulunacak. sen takma canim kafana emin ol bmde karnim cok kücuk 6 kilo aldim sadece banada ay bu bebek cok kuçuk olur neden yemiyorsun diyorlar. halbuki herseyi yiyorum ve bebegin gelisimi onden gidiyor. ama gelde cahil insanlara anlat bunu. o yüzden hiç duyma.Merhaba kızlar valla dün bir cenazemiz vardi 7 kuranina gittim pisman oldum yok cok şişmişsin yok ikiz mi ayyy canımı sıktılar bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz anlamıyorum ya hassasiz yaa can taşıyoruz stresliyiz kürekle ağızlarına vurmak istedim
Kızlar bebek için kanguru almayı düşünüyor musunuz? Bebek arabası aldım ama günlük market alışverişinde kullanışsız olur diye düşünüyorum. Hem yokuşlu bir yerde yaşıyorum. Hatta bebek arabası tamamen mi kullanışsız acaba? Neyse kanguru düşünüyorsanız, düşündüğünüz model var mı?
canim bende yokuslu biryerde yasiyorum o yuzden kanguru almak istiyorum fakat dogumdan sonraya biŕaktim onu. ben solomom baby alacagim insallah ergonomik
Canım ama bunlar anneye kilo yapmaz ki.eger doktorun bu besinleri azalt dediyse doktorda problem var demektir.ben haftada 2 gün kırmızı et 2 gün balık 1 gün bakliyat 2 gün sebze yapıyorum.muz günde 2 defa ceviz 5 tane günlük.kaşar peynir süt yoğurt sürekli tüketiyorum ve şimdilik 11 kilo aldım ama bunlar degil kilo yapan yediğim tatlılar yaniKız o dediklerini ben faZla kaçırıdm sonuç doktor hanım frenle ne yiyorsan dedi iymibende 4 günde bir yicem muzu kaşarıda 2 günde bir ceviz de 1 günde bir zaten sütü hafta bir içiyorum balk desen ayda bir etide hafta bir yerim artık doktor öyle dedi diye yemeğede korkar oldum iymi
Ben düşünüyorum canım ergonomik olmasına dikkat etmek gerekiyormus araştırıyorum ama kesinleştirmedim hangi marka olacağınıKızlar bebek için kanguru almayı düşünüyor musunuz? Bebek arabası aldım ama günlük market alışverişinde kullanışsız olur diye düşünüyorum. Hem yokuşlu bir yerde yaşıyorum. Hatta bebek arabası tamamen mi kullanışsız acaba? Neyse kanguru düşünüyorsanız, düşündüğünüz model var mı?
Tansiyonuna baktiriyormusun ? birde idrar tahlili yaptir bence .Ayaklarım poğaçadan davula terfi etti
Sorma gerçekten artık bitsin diyorum :) hormonlarım hic iyi değil:)Hahahah bende bazen öyle oluyom herkesin.kalbini kirasim var bugün diyorum tabi.yapamıyorum kendi kendimi yiyorum☺
Tansiyonum genelde düşük idrar baktıramadım dr uma söyledim çok normal karşıladı tuz yeme ayaklarını yüksek tut dinlen dedi idrar tahlili yapalım demediTansiyonuna baktiriyormusun ? birde idrar tahlili yaptir bence .
Evet canim çatı ağrıların başlamışKizlar alt tarafı agiran var mi boyle az yuruse bile kasik agrisi olan sirtimda cok agriyor uzandigim yerden kalkarken aci cekiyorum resmen
Canım bizimde bugün saat 3 de randevumuz.bakalım bizim kız napıyor bende merak ediyorum ama bu sefer yüzünü göstermez gibi geliyor 2 seferdir gösteriyodu.çalışamaz raporu alıcam artık inzivaya çekiliyorum kızımla.Hep beraber sağlıklı haberlerle gelelim inşallahYarın doktor kontrolümüz var heyecandan uyuyamıyorum ben doğum yapacagımız zaman nasıl olacak Allah bilirİnşallah güzel haberlerle gelirim
Canım sanki sağ oburgamın altında bir şey batıyor. Ayakta iken uzanma ihtiyacı duyuyorum sırtım patladı diyorum neredeyse uzaninca da sırtım ağrıyor diyip kalkıyorum tekrar. Hep bu şekilde devam etmez inşCanım ben şuan yatar pozisyon bile alamadım o kadar kötüyüm ki hatta oturamıyorum bile oklava yutmuş gibi ayakta dik duruyorum ya da koltuğun ucunda sırtım dik olacak şekilde oturabiliyorum ..eşim de başımda bekliyor yazık uyuyamadı..acile gitsem napacaklar kadın doğum acil de yok bulunduğum yerde sabahı bekliyorum çaresizce..aşırı bir kasılma oluyor sağ kısımda kolumun altında yanlara doğru
Allah bu kocalarımızı ıslah etsin hakikaten hepsi ayrı cins ... bana çok kötü bi hamilelik yaşatıyor hakkımı helal etmiyorum ...
neler neler öğrendim kızlar.adliyeye gidilmiş.kocam o arkadaşı için kredi çekmeye niyetlenmiş banka icrada kredi vermek istememiş.benim kocamın slaklığına erişecek bu konuda tacını alacak erkek tanımıyorum.Allah korumuşta çekememiş.ev almak istiyorum kvalde ve kpederin iki dudağı arasında olsun istemiyorum evlerinde oturmamızın.ev için kredi çekmez sen ne yaparsan yap der.ben borca girmeyeceğim. der.sanki kendi vereccek hepsini.nasıl bir evlilik hayatı bu anlamış değilim.insan çocuğunu düşünür artık beni de geçtim birine üç kuruş verirken ki vermeyeceği ayan beyan geri neyin ısrarını yapıyor anlamış değilim. bu adliye ve banka olayını duyup suratına yapıştırmadım da.sanki onun yaptıklarını ben yapmışım gibi tavırlı davranıp duruyor.arkadaşları benim ve annemin dediklerinin bin katını dedi onlara bir şey demiyor hep benle annem kötü bişey de yapsak yaranamıyoruz.evde yemeği detarjanı ben alıyorum o arada sırada bir şeyler alırsa alır utanmadan maaştan bir şey görmedik diyor.hala cahil hala aptal.bir şeyler anlatmaktan vazgeçtim.nasıl olsa anlamak istemiyor işine gelmiyor.bebeğimiz nasıl diyor bazen onun zamanında neden doktora gittin deyip azarladığı.tüp bebek transferinin parasını bile ben verdiğim bebek nasıl bir bebeğimiz oluyorsa.tohumluk hayvandan başka ne işe yarıyor.şu son zamanları evli arkadaşlarının yanında işi olduğu için eve vaktinde geliyor.eve geliyorum bak şimdi farkettiysen diyor. onla tehdit ediyor beni eve gelmem hesabı bu zamana kadar doldurdu ya eve gelmeyi.dışarıya git para kazanıyorum bahane asalak arkadaşlarının karnını doyurup evdeki aç mı tok mu umursamamak şahane. şimdi benim doğurduğum bu çocuk bunlara da şahit olacağı için ne hayır görecek ki.Haklisin cnm sıkma canını. Sen boşver ne yapcan kendi.kendini yiyip durcan değişen bişey olsa keske
Ben dün gece iki üç saat nefes dahi alamadım o batma yüzünden canım iki saatlik bi uykum vardır toplamda..sağ kaburgamda benim de ama arkadan başlayıp yanlara doğru batıyor ve ara ara çok şiddetleniyor.parol içtim birazcık rahatlattı ama hala da var..doğuma kadar geçmezse diye düşünüyorum ben de berbat bir şeyCanım sanki sağ oburgamın altında bir şey batıyor. Ayakta iken uzanma ihtiyacı duyuyorum sırtım patladı diyorum neredeyse uzaninca da sırtım ağrıyor diyip kalkıyorum tekrar. Hep bu şekilde devam etmez inş
kimimizde kaburgamız batıyor kimimizde kukumuzun kemiği Allah sonumuzu hayır etsinBen dün gece iki üç saat nefes dahi alamadım o batma yüzünden canım iki saatlik bi uykum vardır toplamda..sağ kaburgamda benim de ama arkadan başlayıp yanlara doğru batıyor ve ara ara çok şiddetleniyor.parol içtim birazcık rahatlattı ama hala da var..doğuma kadar geçmezse diye düşünüyorum ben de berbat bir şey
Bana da çok ağrın olursa acile git ağrı kesici iğne yaptır dedi ama cesaret edemedim nolur nolmaz diye zaten belki de yapmazlardı sorumluluk almamak için..çok zor valla canım ya bi an önce doğursak da ağrılarımız da gitse..zaman çabuk geçsin inş. Allahtan çalışmıyorum şuan zaten işe gitmem mümkün değilmiş bu halde. Hayırlısı bakalımmkimimizde kaburgamız batıyor kimimizde kukumuzun kemiği Allah sonumuzu hayır etsinçatı ağrım için doktora yazdım whatsaptan ağrı kesici iç diyor çok ağrırsa acile git dedi kadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?