- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.121
çok geçmiş olsun inşallah bir çözümü vardır.benim henüz batacak kadar kemikli değil.iç karnımın genişliğinin avantajını kullanıyorum ama nereye kadar 37. hafta doğum iznine kadar inşallah ağırlaşmamBana da çok ağrın olursa acile git ağrı kesici iğne yaptır dedi ama cesaret edemedim nolur nolmaz diye zaten belki de yapmazlardı sorumluluk almamak için..çok zor valla canım ya bi an önce doğursak da ağrılarımız da gitse..zaman çabuk geçsin inş. Allahtan çalışmıyorum şuan zaten işe gitmem mümkün değilmiş bu halde. Hayırlısı bakalımm
cnm sat nedir senin ? benim mesela 14 temmuz buna göre 32+0 bu cuma oluyor o gün akşam üzeri doktora gidip raporu alıcam aldıktan sonra ertesi gün gitmeyebilirsin ama ben 28 şubata kadar çalışıp tam maaşımı alıcam meselaarkadaşlar bu 32. hafta çalışamaz raporu hangi gün almak mantıklı? aldığımız gün işe gidiyormuyuz? yani cuma mı almalı pazartesi mi karar veremedim. bileniniz var mı
cnm sat nedir senin ? benim mesela 14 temmuz buna göre 32+0 bu cuma oluyor o gün akşam üzeri doktora gidip raporu alıcam aldıktan sonra ertesi gün gitmeyebilirsin ama ben 28 şubata kadar çalışıp tam maaşımı alıcam mesela
Sağol canım herşeyi deneycez artıkcanim geceden kayisilari biraz ikiye üçe böl bi bardak suyun icine at sabah aç karnina onun suyunu ic sonra kayisilarini ye. gece yatmadan öncede 1 yemek kaşiği z.yagı iç. hatta birazda popoya sür. rahatlarsin allahin izni ile
bide bu davranisi cenaze evinde yapiyorlar. oturun okuyun yasininizi ama olmaz illa birseyler elestirilecek kusurlar bulunacak. sen takma canim kafana emin ol bmde karnim cok kücuk 6 kilo aldim sadece banada ay bu bebek cok kuçuk olur neden yemiyorsun diyorlar. halbuki herseyi yiyorum ve bebegin gelisimi onden gidiyor. ama gelde cahil insanlara anlat bunu. o yüzden hiç duyma.
Bende anlamadım canım ya doktor kendindenmi korluyor nedir bebek klolu olurda normal yaptıramam diye ama 4 klo normal doğuranlarda var ya allahım hakkımzda hayırlısını versin inş korkar oldum yemeye cins doktorCanım ama bunlar anneye kilo yapmaz ki.eger doktorun bu besinleri azalt dediyse doktorda problem var demektir.ben haftada 2 gün kırmızı et 2 gün balık 1 gün bakliyat 2 gün sebze yapıyorum.muz günde 2 defa ceviz 5 tane günlük.kaşar peynir süt yoğurt sürekli tüketiyorum ve şimdilik 11 kilo aldım ama bunlar degil kilo yapan yediğim tatlılar yani
Ben düşünüyorum canım ergonomik olmasına dikkat etmek gerekiyormus araştırıyorum ama kesinleştirmedim hangi marka olacağını
Sağ ol canım benim sanırım iç karnım hiç yokmuş :) gören sabah akşam doğurursun diyor halbuki daha 1,5 ay var..şiştim iyice kaburgaya tam baskı yaptı sanırım..inş senin ilerlemezçok geçmiş olsun inşallah bir çözümü vardır.benim henüz batacak kadar kemikli değil.iç karnımın genişliğinin avantajını kullanıyorum ama nereye kadar 37. hafta doğum iznine kadar inşallah ağırlaşmam
Doğumdan önce çok strese girmissin . Hemen topla kendini canım , bebeğini düşün . Boşver bazıları geç olgunlaşıyor, geç idrak ediyor . Biraz sabır anlatacaksn mecbur , kafasına vura vura sokacaksin ogreteceksn bazı şeyleri . Hangimiz uğraşmiyorki. Öyle evin bütün giderleri ortak olmalı , zamanla öğretirsn ,şimdi bunları kenara koy . Bebeğin ve seni özellikle lohusa dönemi bekliyor . Yorucu olacak , bazen yipranicaksin .Güzelce kendini hazırla . Kim ne yapmış hiç ilgilenmë. Sadece bebeğin ve kendini düşün . Sonra kendini toplayınca tek tek ugrasirsn. Doğum du lohusaydi bunları bi sen tek başına yasayacaksin başka kimse değil . O yüzden enerjini kendine sakla .neler neler öğrendim kızlar.adliyeye gidilmiş.kocam o arkadaşı için kredi çekmeye niyetlenmiş banka icrada kredi vermek istememiş.benim kocamın slaklığına erişecek bu konuda tacını alacak erkek tanımıyorum.Allah korumuşta çekememiş.ev almak istiyorum kvalde ve kpederin iki dudağı arasında olsun istemiyorum evlerinde oturmamızın.ev için kredi çekmez sen ne yaparsan yap der.ben borca girmeyeceğim. der.sanki kendi vereccek hepsini.nasıl bir evlilik hayatı bu anlamış değilim.insan çocuğunu düşünür artık beni de geçtim birine üç kuruş verirken ki vermeyeceği ayan beyan geri neyin ısrarını yapıyor anlamış değilim. bu adliye ve banka olayını duyup suratına yapıştırmadım da.sanki onun yaptıklarını ben yapmışım gibi tavırlı davranıp duruyor.arkadaşları benim ve annemin dediklerinin bin katını dedi onlara bir şey demiyor hep benle annem kötü bişey de yapsak yaranamıyoruz.evde yemeği detarjanı ben alıyorum o arada sırada bir şeyler alırsa alır utanmadan maaştan bir şey görmedik diyor.hala cahil hala aptal.bir şeyler anlatmaktan vazgeçtim.nasıl olsa anlamak istemiyor işine gelmiyor.bebeğimiz nasıl diyor bazen onun zamanında neden doktora gittin deyip azarladığı.tüp bebek transferinin parasını bile ben verdiğim bebek nasıl bir bebeğimiz oluyorsa.tohumluk hayvandan başka ne işe yarıyor.şu son zamanları evli arkadaşlarının yanında işi olduğu için eve vaktinde geliyor.eve geliyorum bak şimdi farkettiysen diyor. onla tehdit ediyor beni eve gelmem hesabı bu zamana kadar doldurdu ya eve gelmeyi.dışarıya git para kazanıyorum bahane asalak arkadaşlarının karnını doyurup evdeki aç mı tok mu umursamamak şahane. şimdi benim doğurduğum bu çocuk bunlara da şahit olacağı için ne hayır görecek ki.
benim nerdeyse bu aya kadar cidden hamilemisin dediler şu haliyle 6 aylık sanıyorlar.bir arkadaşla 2 ay vardı aramızda nerdeyse bu halimle eşitizSağ ol canım benim sanırım iç karnım hiç yokmuş :) gören sabah akşam doğurursun diyor halbuki daha 1,5 ay var..şiştim iyice kaburgaya tam baskı yaptı sanırım..inş senin ilerlemez
cnm hafta hesaplamaları birşey değiştirmez ki sen tam sat ın olduğu gün çarşamba git ki raporuna geç yazılmasın ondan sonrası tam hesaplanır 2 gününü geçirme detaylı bilgi almak için hastanenin muhasebesine çıkıp sorabilirsin cnm12 temmuz.bu çarşamba 32+0 oluyor ben hafta bölünmesin diye cuma düşünmüştüm.5 hafta çalışabilir raporu alıcam çünkü.ama geç olur mu pazartesi mi kafam karıştı
Canım seninle aynı bizim tarihlerimiz ama bana doktor 26şubatta pazartesi verecek 32.hafta bitmesinin raporunu..ona göre de şimdi gitmediğim raporu yazdı yani artık erken de gidemem iki günlük bir fark oluyor bir şey olmaz demekki..pzt de şimdiki sağlık raporum bitmş olacak doğum iznimi başlatıcam okula gidipcnm sat nedir senin ? benim mesela 14 temmuz buna göre 32+0 bu cuma oluyor o gün akşam üzeri doktora gidip raporu alıcam aldıktan sonra ertesi gün gitmeyebilirsin ama ben 28 şubata kadar çalışıp tam maaşımı alıcam mesela
cnm bana da günlerin herhalde diyorlarSağ ol canım benim sanırım iç karnım hiç yokmuş :) gören sabah akşam doğurursun diyor halbuki daha 1,5 ay var..şiştim iyice kaburgaya tam baskı yaptı sanırım..inş senin ilerlemez
ben hak veriyorum tabi ki canım sana. fakat benim kocamın zihin yapısının bu kadar bozuk olduğunu bilemezdim.maddiyattan ortak anladığı ne biliyormusun.bendekini son kuruşuna kadar harcayıp. elindekini biriktirmek kalanını alamayacağı kişilere kolayca borç vermek evdekini aç ve muhtaç bırakıp azarlamak. kendi baba evinde tek bunu görmüş.kayınvalidem artık aç kalmaktan bıkıp işe gidiyor Allahtan 45 yaşında eli ayağı tutuyor.yoksa açlıktan öldürürdü kpeder heralde.şimdi ben ve annem yaranamadığımız için hiçbir zaman.bize direnecektir nasıl kafasına soka soka anlatacağız bilmiyorum.Doğumdan önce çok strese girmissin . Hemen topla kendini canım , bebeğini düşün . Boşver bazıları geç olgunlaşıyor, geç idrak ediyor . Biraz sabır anlatacaksn mecbur , kafasına vura vura sokacaksin ogreteceksn bazı şeyleri . Hangimiz uğraşmiyorki. Öyle evin bütün giderleri ortak olmalı , zamanla öğretirsn ,şimdi bunları kenara koy . Bebeğin ve seni özellikle lohusa dönemi bekliyor . Yorucu olacak , bazen yipranicaksin .Güzelce kendini hazırla . Kim ne yapmış hiç ilgilenmë. Sadece bebeğin ve kendini düşün . Sonra kendini toplayınca tek tek ugrasirsn. Doğum du lohusaydi bunları bi sen tek başına yasayacaksin başka kimse değil . O yüzden enerjini kendine sakla .
Ben birden şiştim canım 6dan sonra bomba oldum resmenbenim nerdeyse bu aya kadar cidden hamilemisin dediler şu haliyle 6 aylık sanıyorlar.bir arkadaşla 2 ay vardı aramızda nerdeyse bu halimle eşitiz
Senle benziyor sanırım yapımız canım kilomuz da yakındı galiba bu arada ben 82 oldum 70le başlamıştımcnm bana da günlerin herhalde diyorlarama benim karnım 2 hamişliğim de de böyleydi ne yapayım ifrit oluyorum karnımla ilgili yorum yapanlara
her bebeğin hamileliği farklı geçiyormuş.düşün o minicik embriyo her seferinde kadın vücuduna farklı etkiler geçirtiyor 9 ay. benim bu dondurulmuş embiriyolardan biri olduğu için şimdilik sakin geçti. iki embriyo da tutsa farklı ,2. bir çocuğum olsa kendi kendine onda da farklı belirtiler yaşayacağım belki.Ben birden şiştim canım 6dan sonra bomba oldum resmenhalbuki bebiş de çok kilolu filan değil demek ki yapım böyle. 12 kilo aldım şuana kadar da güya hedefim hamileliği 12yle tamamlamaktı inş fazla almam artık
cnm ne bileyim insan 2 gününü bile bırakmak istemiyorCanım seninle aynı bizim tarihlerimiz ama bana doktor 26şubatta pazartesi verecek 32.hafta bitmesinin raporunu..ona göre de şimdi gitmediğim raporu yazdı yani artık erken de gidemem iki günlük bir fark oluyor bir şey olmaz demekki..pzt de şimdiki sağlık raporum bitmş olacak doğum iznimi başlatıcam okula gidip
cnm hafta hesaplamaları birşey değiştirmez ki sen tam sat ın olduğu gün çarşamba git ki raporuna geç yazılmasın ondan sonrası tam hesaplanır 2 gününü geçirme detaylı bilgi almak için hastanenin muhasebesine çıkıp sorabilirsin cnm
aynen cnm 70 le hamile kaldım 82 yim bendeSenle benziyor sanırım yapımız canım kilomuz da yakındı galiba bu arada ben 82 oldum 70le başlamıştım
Canım seninle aynı bizim tarihlerimiz ama bana doktor 26şubatta pazartesi verecek 32.hafta bitmesinin raporunu..ona göre de şimdi gitmediğim raporu yazdı yani artık erken de gidemem iki günlük bir fark oluyor bir şey olmaz demekki..pzt de şimdiki sağlık raporum bitmş olacak doğum iznimi başlatıcam okula gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?