- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.141
Aynen bakalım kaçla kapatcaz :) ama senin bebiş de kilolu benimki minnak bakalım büyümüş mü göreceğim bir hafta sonra sıpayıaynen cnm 70 le hamile kaldım 82 yim bendebiz baya bildiğin aynıyız
Canim anlıyorum seni çok haklisin , daha çok ugrasacaksn işte . O zihniyette büyümüş yetişmiş eşin . Babası gibi olmaması için , çünkü erkek çocukları babayı örnek alıyor . Benim KP de çok sikintili , ben eşimle konusarak bayagi astım . sürekli olması gereken bi baba yi anlattım . Babanın çocuğa nasıl davranması eşine nasıl davranmasını gerektiğini anlattm. Hemen düzelmedi bazı şeyler , İlk çok çatışmali geçti evliliğim , çoğu zaman red etti doğruları ama başardım şimdi çok şükür düzeldi . Çok şükür Allaha . Yani inatlasma sen dilinde tüy bitene kadar anlatmaya devam . Birde şimdi boşver zor bi dönem bekliyor seni . Allah yardımcımız olsun. Buarada annen ne yaparsa yapsın , cok değeri olmayacak . Sadece senin esin değil bence hepimizin eşi öyle . Hiç takdir edilen görmedim . Kıymet bilinmeyi bekleme yani . Annen senin ve torun için yapıyor herseyi . Boşver bilmesin kadir kıymet , zaten ihtiyaç da yok .ben hak veriyorum tabi ki canım sana. fakat benim kocamın zihin yapısının bu kadar bozuk olduğunu bilemezdim.maddiyattan ortak anladığı ne biliyormusun.bendekini son kuruşuna kadar harcayıp. elindekini biriktirmek kalanını alamayacağı kişilere kolayca borç vermek evdekini aç ve muhtaç bırakıp azarlamak. kendi baba evinde tek bunu görmüş.kayınvalidem artık aç kalmaktan bıkıp işe gidiyor Allahtan 45 yaşında eli ayağı tutuyor.yoksa açlıktan öldürürdü kpeder heralde.şimdi ben ve annem yaranamadığımız için hiçbir zaman.bize direnecektir nasıl kafasına soka soka anlatacağız bilmiyorum.
Çalışmicam canım doktora gidip raporu alıp okula gidicem dilekçeyi yaZcam doğum izni için..sonra doğum beklenenden erken olacak sezaryen olduğu için arta kalan süreyi de doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz inş sıkıntı çıkmazo pazartesi çalışmayacasınız değil mi anladığım kadarıyla pazartesi almak daha mantıklı görünüyor.
heee azcık tosungillerden en son öyleydi aldı mı bilmiyorum bu cuma gidicem cnm bakalım bende 3 hafta olacak görmeyeli acaba nst ye alır mı bizi bu haftalarda nst de çok sıkılıyorum ben ya yat yatAynen bakalım kaçla kapatcaz :) ama senin bebiş de kilolu benimki minnak bakalım büyümüş mü göreceğim bir hafta sonra sıpayı
Normal bence benim 31+3 te 1.788 gr 42 cm çıktı doktor iyi dedi.kizlar bende pazartesi 31 +0 da gittim doktora. kilosu 1700 gr çikti bu kilo normal mi
Allahtan eşinin değişmeye niyeti olmuş ki gerçeği görmüş.benimki nereye kadar direnir bilmiyorum.evliliği devam ettiren erkek darda zorda da olsa taşın altına elini koymak zorunda.ne hayta erkekler yuva kurunca insan olmayı öğreniyor.benim babam yok benim arkamda tek annem var. annemi ezemediği içinde çok batıyor annem ona.kızıma annem bakacak çıkar bir şey beklemeden. eğer kayınvalide baksaydı. para verirdi kocam. ailesi doğurdukları evladı doğurdukları için taksitle geri ödemesini bekleyen zihniyetteler.beni sinir eden ona bişey anlatmak değil.bana akıl verme para ver diyor saçmalayıp duruyor. o an insan o yarım beynini ikiye ayırası geliyor.Canim anlıyorum seni çok haklisin , daha çok ugrasacaksn işte . O zihniyette büyümüş yetişmiş eşin . Babası gibi olmaması için , çünkü erkek çocukları babayı örnek alıyor . Benim KP de çok sikintili , ben eşimle konusarak bayagi astım . sürekli olması gereken bi baba yi anlattım . Babanın çocuğa nasıl davranması eşine nasıl davranmasını gerektiğini anlattm. Hemen düzelmedi bazı şeyler , İlk çok çatışmali geçti evliliğim , çoğu zaman red etti doğruları ama başardım şimdi çok şükür düzeldi . Çok şükür Allaha . Yani inatlasma sen dilinde tüy bitene kadar anlatmaya devam . Birde şimdi boşver zor bi dönem bekliyor seni . Allah yardımcımız olsun. Buarada annen ne yaparsa yapsın , cok değeri olmayacak . Sadece senin esin değil bence hepimizin eşi öyle . Hiç takdir edilen görmedim . Kıymet bilinmeyi bekleme yani . Annen senin ve torun için yapıyor herseyi . Boşver bilmesin kadir kıymet , zaten ihtiyaç da yok .
Verme bence, ben acıdım verdim zamanında hemşerim hatrı sayılır bir paraydı. Veripte kötü olacağına verme kötü ol daha iyiKizlar aksam aksam erken dogurtmaya musait beni kocam 1200 tl ver arkadasima borc vereceğim diyor.elalemin caresizi icin mi sabah ezan okunmadan ise gidiyorum üstelik bende hamileyim 2 ay sonra doğuracağım ya böyle insan olur mu evine kısar millete yağdırır
ben kötü olmayı seçtim. benle para için muhabbet edecek arkadaşım olacaksa hiç olmasın umrumda olmaz.verdirmedim de 2 ay sonra doğum yapacağım paramı izinlerimi ona göre kullanıyorum.Verme bence, ben acıdım verdim zamanında hemşerim hatrı sayılır bir paraydı. Veripte kötü olacağına verme kötü ol daha iyi
Ben hiç bilmiyorum onu doktor bişi demedi ama benimki baya rahat bir doktor bağlamaz belki erken diye düşünür :)heee azcık tosungillerden en son öyleydi aldı mı bilmiyorum bu cuma gidicem cnm bakalım bende 3 hafta olacak görmeyeli acaba nst ye alır mı bizi bu haftalarda nst de çok sıkılıyorum ben ya yat yat
Terbiyesiz kadına bak mahçup olacağına çamura yatıyor. Verme valla bacım, acıma yetime koyar bilmem nerene demişler. Zamanında bende acıdım olan eşşek gibi çalışıp kuruş kuruş biriktirdiğim paraya oldu. Daha para isterken adamın Karısı bu halde ise gerisini sen düşün.bizimki de tam tersi/
resmen dayak isteyen kopek sopaya surtunur.o da öyle yapıyor.annesıne yemını var sözde.benı üzende evden kısmaya çalışması.çok şeyler dedım hep benı susturmaya çalıstı ama sus dıyerek haklı sebep sunarak değıl tuttum karısını tanıyorum o adamın. mesaj attımım.sakız parası değıl kı 1200 tl.sonrasında karısı ne yazmış dersın kocam senden mı ıstedı parayı dırek demış. e benım kocayı çıkarınca öyle oluyor bıraz. bıraz daha durtsem utanmasa kavga edecek benım vermedğm para ıcın. kocam ek hesaptan çekıcem dıyor ya.bıde oncesınde. o kadar arkasından konuştu bu hakkımızı hıbe etmeyı duşunduğu arkadasına.
Yeni doğan 52 cm e kadar mıydı tam hatırlayamadım ama maşallah subanallah böyle giderse 1-2 adet bırak gerisini değiştir bence deKızlar herkese selam nasıl gidiyor bayadır yazamadım.Dün kontrolümüz vardı 49 cm olmuş oğulcuğum baya uzun olucak dedi dr kilosu da haftasına göre baya fazla çıktı
Sizce yenidoğanları değiştirmelimiyim hiç giydiremiycem korkusu bastı
Ben 60 yeğenim 62 cm doğdu hani 60 a yakın olur diyoruz sizce neyapayım???
Benim de el ve ayak şişti. Doktor idrar tahlili ile idrar kültürü istedi. Sonuç daha çıkmadı kültürün. Bakalım ne diyecek sonuçlaraAyaklarım poğaçadan davula terfi etti
Bende aldım bundan e bebekte var bir kaç marka.al al bitmiyor :) kuveti kovası masrabasi kaldı minik tosunumun birde e bebekte 28inde indirime girecek.olan su unlu pisik.kremini alcam (sudocream miydi neydi :) yan yatırma yastığı da alcam size de atiyorum ben pimpirikliyim boğulmaya karşı önleyici ..icim.rahat olsun.kıyafetleri yikadim bu haftada utulucem inşallah sonrada çantayı hazirlicam Eki Görüntüle 2112890
+1 bende merak ediyorum bu konuyuKızlar bebek için kanguru almayı düşünüyor musunuz? Bebek arabası aldım ama günlük market alışverişinde kullanışsız olur diye düşünüyorum. Hem yokuşlu bir yerde yaşıyorum. Hatta bebek arabası tamamen mi kullanışsız acaba? Neyse kanguru düşünüyorsanız, düşündüğünüz model var mı?
Aaa sat aynı seninle benim :)12 temmuz.bu çarşamba 32+0 oluyor ben hafta bölünmesin diye cuma düşünmüştüm.5 hafta çalışabilir raporu alıcam çünkü.ama geç olur mu pazartesi mi kafam karıştı
Sevgiliysen de böyle miydi yada söz ve nişan dönemi? Ben bu adama çocuk yapmazdımben hak veriyorum tabi ki canım sana. fakat benim kocamın zihin yapısının bu kadar bozuk olduğunu bilemezdim.maddiyattan ortak anladığı ne biliyormusun.bendekini son kuruşuna kadar harcayıp. elindekini biriktirmek kalanını alamayacağı kişilere kolayca borç vermek evdekini aç ve muhtaç bırakıp azarlamak. kendi baba evinde tek bunu görmüş.kayınvalidem artık aç kalmaktan bıkıp işe gidiyor Allahtan 45 yaşında eli ayağı tutuyor.yoksa açlıktan öldürürdü kpeder heralde.şimdi ben ve annem yaranamadığımız için hiçbir zaman.bize direnecektir nasıl kafasına soka soka anlatacağız bilmiyorum.
çok fazla olmasa da yanımdaydı yine. evlenince 90 derece döndü.benim kendi evimi almam lazım. kocamdan hayır beklemeyeceğim son nokta da kredi çekmeye niyetlenmek oldu.çekemedi AllahtanSevgiliysen de böyle miydi yada söz ve nişan dönemi? Ben bu adama çocuk yapmazdım
Cok sevindim canım dinlenin sizde artık emekçi annelerimiz bizim hakkınız ödenmez. Sürpriz yapacak size demek ki annesi güzel yüzünü ondan saklıyor :) bizim fındıgı da gördük doktor 4d baktı makinanın sesinden korktu herhalde aglamaya basladı elini yüzüne koyup doktoruda benide duygulandırdı bizide aglattı cadı kızım ya agladı üzdü beniCanım bizimde bugün saat 3 de randevumuz.bakalım bizim kız napıyor bende merak ediyorum ama bu sefer yüzünü göstermez gibi geliyor 2 seferdir gösteriyodu.çalışamaz raporu alıcam artık inzivaya çekiliyorum kızımla.Hep beraber sağlıklı haberlerle gelelim inşallah
Her şey yolunda canım normal doguramayacagım kesinleşti gibi bir şey doktorum cok üzülüyor ama ne yapalım bizim tosuncuk sürekli bişiler yiyor
Hayırlısı olsun cnm tosunlarda çok datluuu oluyo yaHer şey yolunda canım normal doguramayacagım kesinleşti gibi bir şey doktorum cok üzülüyor ama ne yapalım bizim tosuncuk sürekli bişiler yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?