2018 mart-nisan anneleri

Canim anlıyorum seni çok haklisin , daha çok ugrasacaksn işte . O zihniyette büyümüş yetişmiş eşin . Babası gibi olmaması için , çünkü erkek çocukları babayı örnek alıyor . Benim KP de çok sikintili , ben eşimle konusarak bayagi astım . sürekli olması gereken bi baba yi anlattım . Babanın çocuğa nasıl davranması eşine nasıl davranmasını gerektiğini anlattm. Hemen düzelmedi bazı şeyler , İlk çok çatışmali geçti evliliğim , çoğu zaman red etti doğruları ama başardım şimdi çok şükür düzeldi . Çok şükür Allaha . Yani inatlasma sen dilinde tüy bitene kadar anlatmaya devam . Birde şimdi boşver zor bi dönem bekliyor seni . Allah yardımcımız olsun. Buarada annen ne yaparsa yapsın , cok değeri olmayacak . Sadece senin esin değil bence hepimizin eşi öyle . Hiç takdir edilen görmedim . Kıymet bilinmeyi bekleme yani . Annen senin ve torun için yapıyor herseyi . Boşver bilmesin kadir kıymet , zaten ihtiyaç da yok .

o pazartesi çalışmayacasınız değil mi anladığım kadarıyla pazartesi almak daha mantıklı görünüyor.
Çalışmicam canım doktora gidip raporu alıp okula gidicem dilekçeyi yaZcam doğum izni için..sonra doğum beklenenden erken olacak sezaryen olduğu için arta kalan süreyi de doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz inş sıkıntı çıkmaz

Aynen bakalım kaçla kapatcaz :) ama senin bebiş de kilolu benimki minnak bakalım büyümüş mü göreceğim bir hafta sonra sıpayı
heee azcık tosungillerden en son öyleydi aldı mı bilmiyorum bu cuma gidicem cnm bakalım bende 3 hafta olacak görmeyeli acaba nst ye alır mı bizi bu haftalarda nst de çok sıkılıyorum ben ya yat yat

Allahtan eşinin değişmeye niyeti olmuş ki gerçeği görmüş.benimki nereye kadar direnir bilmiyorum.evliliği devam ettiren erkek darda zorda da olsa taşın altına elini koymak zorunda.ne hayta erkekler yuva kurunca insan olmayı öğreniyor.benim babam yok benim arkamda tek annem var. annemi ezemediği içinde çok batıyor annem ona.kızıma annem bakacak çıkar bir şey beklemeden. eğer kayınvalide baksaydı. para verirdi kocam. ailesi doğurdukları evladı doğurdukları için taksitle geri ödemesini bekleyen zihniyetteler.beni sinir eden ona bişey anlatmak değil.bana akıl verme para ver diyor saçmalayıp duruyor. o an insan o yarım beynini ikiye ayırası geliyor.
bu zamana kadar yaptıklarına başka biri en fazla 3 ay dayanıp kaçardı.

Verme bence, ben acıdım verdim zamanında hemşerim hatrı sayılır bir paraydı. Veripte kötü olacağına verme kötü ol daha iyi

Verme bence, ben acıdım verdim zamanında hemşerim hatrı sayılır bir paraydı. Veripte kötü olacağına verme kötü ol daha iyi
ben kötü olmayı seçtim. benle para için muhabbet edecek arkadaşım olacaksa hiç olmasın umrumda olmaz.verdirmedim de 2 ay sonra doğum yapacağım paramı izinlerimi ona göre kullanıyorum.

heee azcık tosungillerden en son öyleydi aldı mı bilmiyorum bu cuma gidicem cnm bakalım bende 3 hafta olacak görmeyeli acaba nst ye alır mı bizi bu haftalarda nst de çok sıkılıyorum ben ya yat yat
Ben hiç bilmiyorum onu doktor bişi demedi ama benimki baya rahat bir doktor bağlamaz belki erken diye düşünür :)

Terbiyesiz kadına bak mahçup olacağına çamura yatıyor. Verme valla bacım, acıma yetime koyar bilmem nerene demişler. Zamanında bende acıdım olan eşşek gibi çalışıp kuruş kuruş biriktirdiğim paraya oldu. Daha para isterken adamın Karısı bu halde ise gerisini sen düşün.

Yeni doğan 52 cm e kadar mıydı tam hatırlayamadım ama maşallah subanallah böyle giderse 1-2 adet bırak gerisini değiştir bence de

Bende aldım bundan e bebekte var bir kaç marka.

+1 bende merak ediyorum bu konuyu

Sevgiliysen de böyle miydi yada söz ve nişan dönemi? Ben bu adama çocuk yapmazdım

Sevgiliysen de böyle miydi yada söz ve nişan dönemi? Ben bu adama çocuk yapmazdım
çok fazla olmasa da yanımdaydı yine. evlenince 90 derece döndü.benim kendi evimi almam lazım. kocamdan hayır beklemeyeceğim son nokta da kredi çekmeye niyetlenmek oldu.çekemedi Allahtan

Cok sevindim canım dinlenin sizde artık emekçi annelerimiz bizim hakkınız ödenmez. Sürpriz yapacak size demek ki annesi güzel yüzünü ondan saklıyor :) bizim fındıgı da gördük doktor 4d baktı makinanın sesinden korktu herhalde aglamaya basladı elini yüzüne koyup doktoruda benide duygulandırdı bizide aglattı cadı kızım ya agladı üzdü beni

Her şey yolunda canım normal doguramayacagım kesinleşti gibi bir şey doktorum cok üzülüyor ama ne yapalım bizim tosuncuk sürekli bişiler yiyor
Hayırlısı olsun cnm tosunlarda çok datluuu oluyo ya hiç canını sıkma ilk 1 hafta zorlanırsın sonra geçiyor tecrübe konuşuyor burda kaç çıktı kızımız bir de sezeryan tarihi verdi mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…