2018 mart-nisan anneleri

Hayırlısı olsun cnm tosunlarda çok datluuu oluyo ya hiç canını sıkma ilk 1 hafta zorlanırsın sonra geçiyor tecrübe konuşuyor burda kaç çıktı kızımız bir de sezeryan tarihi verdi mi cnm?
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah.. 34+3 3051 gramız maşallahımız var kadıncağız küçük ölçüyor ona rağmen böyle cıkıyor. Sezaryene gün vermedi canım son güne kadar bekleyecek gün vermek için sezaryenden yana değil hala çok tatlı doktorumuz Allah razı olsun

Kizlar alt tarafı agiran var mi boyle az yuruse bile kasik agrisi olan sirtimda cok agriyor uzandigim yerden kalkarken aci cekiyorum resmen
Cnm bn çok kötüyüm bu aralar kasiklarim dehşet agriyo zaten gobegimden altı felaket nasıl bi ağrı anlamdm oturduğu yerden kalkıp yuruyemiyom özellikle yoruldum zmn oluyo gece yatakta donemiyorum bi tarafa yatmaktan oldm uykular bölük porcuk

Cnm bn bu ay aldım başımı gittim anlamdm son iki aydır ne yiyosam ayını yiyorum ama daha 10 günde 4 kilo aldım valla cıldırıcam ekmek falan yemiyom tatlı yemiyorm nasıl aliyom ya off

Ooo çok çok iyi cnm kilosu vakla hayırlısı neyse o olsn minik.kusunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin allahim

Ooo çok çok iyi cnm kilosu vakla hayırlısı neyse o olsn minik.kusunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin allahim
Sağolasın canım tontik olmuş benim fındığım kavusmak istiyorum bir an önce o totosunu yanaklarını mıncırcam bir doğsun :) hepimiz sag salim kavusalım miniklerimize inşallah

Kizlar ben hala normal dogum ve sezeryan dogum arasinda kararsizim normal dogumda komplikasyon cok korkutuyor beni sezeryanda daha az var ama sezeryanin sonrasida korkutuyor ne yapmali bilmiyorum yani normal dogum o aciyi cekerim diyorum ama elimde olmadan komplikasyon olursa bebegime bisey olursa die cok korluyorum

Cnm bunları düşünmemeye çalış bence normal doğumda doktora güven çok önemli doktoruna güveniyorsan sorun olmaz Allahın izniyle şartlarda elveriyorsa mutlaka normal yapmaya çalış heee olmuyor mu hiç zorlama direkt sezeryana başvurmalısın o anda hiç birşey bebeğin ve annenin sağlığından daha önemli değil hakkınızda hayırlısı olsun cnm

Doğumu bahane edip imkanın varsa annende doğum yapmaya git derim ben de başka sebeplerle düşünüyorum annem çok uzak bizim evimiz çok küçük falan diye.. orada daha az strese girersin daha iyi olur bence

Benim de el ve ayak şişti. Doktor idrar tahlili ile idrar kültürü istedi. Sonuç daha çıkmadı kültürün. Bakalım ne diyecek sonuçlara

Ben de yarın vereceğim idrar tahlili inş bir şey çıkmaz ikimizin de ama bu şiş de çok zor bir şeymiş canı acıyo insanın ödemden

Yaa kıyamam bir de ağlıyorlar anne karnında evet ben de duygulandım okuyunca sevmiyorlar ultrasonu benimki de öyle hemen yüzünü kapıyor arkasını dönüyor şimdiden akıl küpü bunlar

Her şey yolunda canım normal doguramayacagım kesinleşti gibi bir şey doktorum cok üzülüyor ama ne yapalım bizim tosuncuk sürekli bişiler yiyor
Kilosundan mı pozisyonundn mı olmaz dedi

Dr nerede ist mu hangi hastane

Doktorlar komplikasyon olursa vaz geçiyor zaten bence şartlar uygunsa denemekte fayda var. Ben de ağrısı acısında değilim ama benim ki makat geliş dr daha da dönmez dedi vs keşke müsait olsam da denesem doğumu hep içimde ukde kalıcak normal doğum

Doğumu bahane edip imkanın varsa annende doğum yapmaya git derim ben de başka sebeplerle düşünüyorum annem çok uzak bizim evimiz çok küçük falan diye.. orada daha az strese girersin daha iyi olur bence
kocamın ekmeğine yağ sürerim o zaman temelli annemin üstüne yıkar. az buz yaptığı üç beş birşey var.onları da yapmaz.

Arkadasim normal dogum yapti ve bebegi gec cikardiklari icin oksijen eksikliginden sikintili dogdu maalesef bu tur korkularim var..

Arkadasim normal dogum yapti ve bebegi gec cikardiklari icin oksijen eksikliginden sikintili dogdu maalesef bu tur korkularim var..
cnm tabiki böyle durumlar yaşanmıyor değil bana da 6 yıl önce oğlumda dedi ki doktor bebek iri çatın dar sende yeteri kadar ıkınamazsan kafasını vakumla çekeriz deyince içimiz ürperdi eşimde hiç gerek yok öyle bir şeye direkt sezeryan olsun demişti hani zorunlu durumları zaten doktor genelde öngörüp söylüyor sen şuan gidişata odaklan ve doktorunu dinle....

Çok uzgünüm kızlar babam ameliyat olcakmis bobreginde kitle çıkmış ve buyuyomus doktor kesin ameliyat demiş bobregi kurtaramazsak almak zorunda kalırız demiş bizde böbrek genetik bi hastalık ben çok uzagim banada soylememisler aylardır az önce teyzemle konuşunca o dedi baban ne zmn ameliyat oluyo diye öyle Ogrendim çok uzgünüm uzagim yanlarında olamıyorum uçakla bu saatten sonra gidemem zaten otobüs desem nasıl gidcem bu halde taa iki hafta sonra doktor demiş ameliyat için arayacaz o zmn Mart oluyo hemen ameliyat olup nasıl gelcekler yanıma bn burda böyle onlar orda öyle çok kötüyüm elimden de bişey gelmiyo

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce inşallah. Sakin ol şu an yapabileceğin bir şey yok. İyi olacağına inanıp dua etmekten başka. Senin yanına gelemeyecek olmaları kötü olmuş. Belki babana başka biri bakar annen senin yanına gelir.

Kızlar çok önemli sizin de çamaşırınızda ara ara su oluyor mu akıntı gibi değil idrar kaçırsam kokar günde iki üç kez ıslaklık oluyor arkadaşım normal bana da oluyordu dedi. dr a gidesim yok kötü bir şey duymaktan korkup bekliyorum iki gündür

Nazlicim her gun yeni biseyler oluyor benimde gobegimin sag tarafinda dnden beridie agru var degisik bi agri ayagi kalkinca asiri agriyo akinti artti son haftalar daha cok artiyomus korkmana gerek yok

Bana cok sık olan birsey her gun mutlaka 2-3 kez camasir degistiriyorum bu yuzden. Doktoruma hic sormadim ama normaldir diye dusundum. Doktor suyumun normal oldugunu soyleyince ben de hic sorma geregi duymamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…