- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.161
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah.. 34+3 3051 gramız maşallahımız var kadıncağız küçük ölçüyor ona rağmen böyle cıkıyor. Sezaryene gün vermedi canım son güne kadar bekleyecek gün vermek için sezaryenden yana değil hala çok tatlı doktorumuz Allah razı olsunHayırlısı olsun cnm tosunlarda çok datluuu oluyo yahiç canını sıkma ilk 1 hafta zorlanırsın sonra geçiyor tecrübe konuşuyor burda kaç çıktı kızımız bir de sezeryan tarihi verdi mi cnm?
Cnm bn çok kötüyüm bu aralar kasiklarim dehşet agriyo zaten gobegimden altı felaket nasıl bi ağrı anlamdm oturduğu yerden kalkıp yuruyemiyom özellikle yoruldum zmn oluyo gece yatakta donemiyorum bi tarafa yatmaktan oldm uykular bölük porcukKizlar alt tarafı agiran var mi boyle az yuruse bile kasik agrisi olan sirtimda cok agriyor uzandigim yerden kalkarken aci cekiyorum resmen
Cnm bn bu ay aldım başımı gittim anlamdm son iki aydır ne yiyosam ayını yiyorum ama daha 10 günde 4 kilo aldım valla cıldırıcam ekmek falan yemiyom tatlı yemiyorm nasıl aliyom ya offCanım ama bunlar anneye kilo yapmaz ki.eger doktorun bu besinleri azalt dediyse doktorda problem var demektir.ben haftada 2 gün kırmızı et 2 gün balık 1 gün bakliyat 2 gün sebze yapıyorum.muz günde 2 defa ceviz 5 tane günlük.kaşar peynir süt yoğurt sürekli tüketiyorum ve şimdilik 11 kilo aldım ama bunlar degil kilo yapan yediğim tatlılar yani
Ben düşünüyorum canım ergonomik olmasına dikkat etmek gerekiyormus araştırıyorum ama kesinleştirmedim hangi marka olacağını
Ooo çok çok iyi cnm kilosu vakla hayırlısı neyse o olsn minik.kusunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin allahimAynen canım hayırlısı olsun inşallah.. 34+3 3051 gramız maşallahımız var kadıncağız küçük ölçüyor ona rağmen böyle cıkıyor. Sezaryene gün vermedi canım son güne kadar bekleyecek gün vermek için sezaryenden yana değil hala çok tatlı doktorumuz Allah razı olsun
Sorma canım ya yanaklar poğaça olmuş :)) bir de 4d ultrasonun sesinden korktu ağladı üzdü bizdi :) amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahanam onun dötü tam ısırmalık olmuş annesi yirim yirim ikiniz için de en sağlıklı neyse o olsun cnm LadyBird59
Sağolasın canım tontik olmuş benim fındığım kavusmak istiyorum bir an önce o totosunu yanaklarını mıncırcam bir doğsun :) hepimiz sag salim kavusalım miniklerimize inşallahOoo çok çok iyi cnm kilosu vakla hayırlısı neyse o olsn minik.kusunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin allahim
Allahım ya şapşik ağladı bir de heee tontişSorma canım ya yanaklar poğaça olmuş :)) bir de 4d ultrasonun sesinden korktu ağladı üzdü bizdi :) amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Cnm bunları düşünmemeye çalış bence normal doğumda doktora güven çok önemli doktoruna güveniyorsan sorun olmaz Allahın izniyle şartlarda elveriyorsa mutlaka normal yapmaya çalış heee olmuyor mu hiç zorlama direkt sezeryana başvurmalısın o anda hiç birşey bebeğin ve annenin sağlığından daha önemli değil hakkınızda hayırlısı olsun cnmKizlar ben hala normal dogum ve sezeryan dogum arasinda kararsizim normal dogumda komplikasyon cok korkutuyor beni sezeryanda daha az var ama sezeryanin sonrasida korkutuyor ne yapmali bilmiyorum yani normal dogum o aciyi cekerim diyorum ama elimde olmadan komplikasyon olursa bebegime bisey olursa die cok korluyorum
ben hak veriyorum tabi ki canım sana. fakat benim kocamın zihin yapısının bu kadar bozuk olduğunu bilemezdim.maddiyattan ortak anladığı ne biliyormusun.bendekini son kuruşuna kadar harcayıp. elindekini biriktirmek kalanını alamayacağı kişilere kolayca borç vermek evdekini aç ve muhtaç bırakıp azarlamak. kendi baba evinde tek bunu görmüş.kayınvalidem artık aç kalmaktan bıkıp işe gidiyor Allahtan 45 yaşında eli ayağı tutuyor.yoksa açlıktan öldürürdü kpeder heralde.şimdi ben ve annem yaranamadığımız için hiçbir zaman.bize direnecektir nasıl kafasına soka soka anlatacağız bilmiyorum.
Benim de el ve ayak şişti. Doktor idrar tahlili ile idrar kültürü istedi. Sonuç daha çıkmadı kültürün. Bakalım ne diyecek sonuçlara
Yaa kıyamam bir de ağlıyorlar anne karnında evet ben de duygulandım okuyunca sevmiyorlar ultrasonu benimki de öyle hemen yüzünü kapıyor arkasını dönüyor şimdiden akıl küpü bunlarCok sevindim canım dinlenin sizde artık emekçi annelerimiz bizim hakkınız ödenmez. Sürpriz yapacak size demek ki annesi güzel yüzünü ondan saklıyor :) bizim fındıgı da gördük doktor 4d baktı makinanın sesinden korktu herhalde aglamaya basladı elini yüzüne koyup doktoruda benide duygulandırdı bizide aglattı cadı kızım ya agladı üzdü beni
Kilosundan mı pozisyonundn mı olmaz dediHer şey yolunda canım normal doguramayacagım kesinleşti gibi bir şey doktorum cok üzülüyor ama ne yapalım bizim tosuncuk sürekli bişiler yiyor
Dr nerede ist mu hangi hastaneAynen canım hayırlısı olsun inşallah.. 34+3 3051 gramız maşallahımız var kadıncağız küçük ölçüyor ona rağmen böyle cıkıyor. Sezaryene gün vermedi canım son güne kadar bekleyecek gün vermek için sezaryenden yana değil hala çok tatlı doktorumuz Allah razı olsun
Kizlar ben hala normal dogum ve sezeryan dogum arasinda kararsizim normal dogumda komplikasyon cok korkutuyor beni sezeryanda daha az var ama sezeryanin sonrasida korkutuyor ne yapmali bilmiyorum yani normal dogum o aciyi cekerim diyorum ama elimde olmadan komplikasyon olursa bebegime bisey olursa die cok korluyorum
kocamın ekmeğine yağ sürerim o zaman temelli annemin üstüne yıkar. az buz yaptığı üç beş birşey var.onları da yapmaz.Doğumu bahane edip imkanın varsa annende doğum yapmaya git derim ben de başka sebeplerle düşünüyorum annem çok uzak bizim evimiz çok küçük falan diye.. orada daha az strese girersin daha iyi olur bence
cnm tabiki böyle durumlar yaşanmıyor değil bana da 6 yıl önce oğlumda dedi ki doktor bebek iri çatın dar sende yeteri kadar ıkınamazsan kafasını vakumla çekeriz deyince içimiz ürperdi eşimde hiç gerek yok öyle bir şeye direkt sezeryan olsun demişti hani zorunlu durumları zaten doktor genelde öngörüp söylüyor sen şuan gidişata odaklan ve doktorunu dinle....Arkadasim normal dogum yapti ve bebegi gec cikardiklari icin oksijen eksikliginden sikintili dogdu maalesef bu tur korkularim var..
Çok uzgünüm kızlar babam ameliyat olcakmis bobreginde kitle çıkmış ve buyuyomus doktor kesin ameliyat demiş bobregi kurtaramazsak almak zorunda kalırız demiş bizde böbrek genetik bi hastalık ben çok uzagim banada soylememisler aylardır az önce teyzemle konuşunca o dedi baban ne zmn ameliyat oluyo diye öyle Ogrendim çok uzgünüm uzagim yanlarında olamıyorum uçakla bu saatten sonra gidemem zaten otobüs desem nasıl gidcem bu halde taa iki hafta sonra doktor demiş ameliyat için arayacaz o zmn Mart oluyo hemen ameliyat olup nasıl gelcekler yanıma bn burda böyle onlar orda öyle çok kötüyüm elimden de bişey gelmiyo
Kızlar çok önemli sizin de çamaşırınızda ara ara su oluyor mu akıntı gibi değil idrar kaçırsam kokar günde iki üç kez ıslaklık oluyor arkadaşım normal bana da oluyordu dedi. dr a gidesim yok kötü bir şey duymaktan korkup bekliyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?