- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.181
3-4 gundur bebegimin hareketlerinde yari yariya azalma hissediyordum. Bugun dayanamadim doktoruma gittim. Nts ye bagladilar, ultrasonla baktilar. Nts de hersey normal cikti, ultrasonda da normal tepkiler veriyormus, sıkıntı yok dediler.
Ama doktorum ve hemsire direk olarak neye uzuldun kafayi taktin stres yaptin dedi. Gercekten de birkac gundur hep aglamakli sinirli huzursuz bir haldeyim. Bebegin sana küsmüş, senin uzuldugunden daha fazla uzuluyor o, bu yuzden durgunlasiyor o da dediler.ki ben de biliyorum etkiledigini aslinda.biraz konustuk moral verici konustular falan ama kendimi o kadar suçlu hissediyorum kievde butun gun tek basimayim, ailem esim hep destektir aslinda ama bazen boyle sebepsiz yere depresif hallere giriyorum, zor cikiyorum.
Demem o ki siz benim gibi yapmayinbebegim ultrasonda dudaklarini büzmüş duruyordu, gercekten bana küsmüş..
Canım çok geçmiş olsun inş böbreğine bir şey olmadan kurtulurÇok uzgünüm kızlar babam ameliyat olcakmis bobreginde kitle çıkmış ve buyuyomus doktor kesin ameliyat demiş bobregi kurtaramazsak almak zorunda kalırız demiş bizde böbrek genetik bi hastalık ben çok uzagim banada soylememisler aylardır az önce teyzemle konuşunca o dedi baban ne zmn ameliyat oluyo diye öyle Ogrendim çok uzgünüm uzagim yanlarında olamıyorum uçakla bu saatten sonra gidemem zaten otobüs desem nasıl gidcem bu halde taa iki hafta sonra doktor demiş ameliyat için arayacaz o zmn Mart oluyo hemen ameliyat olup nasıl gelcekler yanıma bn burda böyle onlar orda öyle çok kötüyüm elimden de bişey gelmiyo
Bende bayadır oluyor canım doktora sordum normal sulu akıntılar dedi için rahat olsun..iç çamaşırım hep su oluyor ara araKızlar çok önemli sizin de çamaşırınızda ara ara su oluyor mu akıntı gibi değil idrar kaçırsam kokar günde iki üç kez ıslaklık oluyor arkadaşım normal bana da oluyordu dedi. dr a gidesim yok kötü bir şey duymaktan korkup bekliyorum iki gündür
Evet canım ellerini yüzüne kapatıp dudaklarını büzüp agladı içimizi yaktı sıpa :)Allahım ya şapşik ağladı bir de heee tontiş
Aynen canım ağladı fındığım cok üzüldüm vallahi o dudak büzüşü ellerini yüzüne kapatışı mahvetti bizi annem kardeşimde vardı herkesi aglattı fındık kurdu ya :) kilosundan dolayı sezaryen olacak sanırım canım kurtköy ada tıp hastanesi Neslihan Alan dünyanın en pozitif en bilgili en harika doktoru bence sen nerede oturuyorsunBen de yarın vereceğim idrar tahlili inş bir şey çıkmaz ikimizin de ama bu şiş de çok zor bir şeymiş canı acıyo insanın ödemden
Yaa kıyamam bir de ağlıyorlar anne karnında evet ben de duygulandım okuyunca sevmiyorlar ultrasonu benimki de öyle hemen yüzünü kapıyor arkasını dönüyor şimdiden akıl küpü bunlar
Kilosundan mı pozisyonundn mı olmaz dedi
Dr nerede ist mu hangi hastane
Doktorlar komplikasyon olursa vaz geçiyor zaten bence şartlar uygunsa denemekte fayda var. Ben de ağrısı acısında değilim ama benim ki makat geliş dr daha da dönmez dedi vs keşke müsait olsam da denesem doğumu hep içimde ukde kalıcak normal doğum
Canım çok geçmiş olsun üzülme Allah can saglığı versin gerisi kolay bir ay geç görürler bebişi en fazla üzülme lütfenÇok uzgünüm kızlar babam ameliyat olcakmis bobreginde kitle çıkmış ve buyuyomus doktor kesin ameliyat demiş bobregi kurtaramazsak almak zorunda kalırız demiş bizde böbrek genetik bi hastalık ben çok uzagim banada soylememisler aylardır az önce teyzemle konuşunca o dedi baban ne zmn ameliyat oluyo diye öyle Ogrendim çok uzgünüm uzagim yanlarında olamıyorum uçakla bu saatten sonra gidemem zaten otobüs desem nasıl gidcem bu halde taa iki hafta sonra doktor demiş ameliyat için arayacaz o zmn Mart oluyo hemen ameliyat olup nasıl gelcekler yanıma bn burda böyle onlar orda öyle çok kötüyüm elimden de bişey gelmiyo
Canım kaçıncı haftada aldılar tosuncugu birde kac kilo dogdu dedikleri kadar var mıydıcnm tabiki böyle durumlar yaşanmıyor değil bana da 6 yıl önce oğlumda dedi ki doktor bebek iri çatın dar sende yeteri kadar ıkınamazsan kafasını vakumla çekeriz deyince içimiz ürperdi eşimde hiç gerek yok öyle bir şeye direkt sezeryan olsun demişti hani zorunlu durumları zaten doktor genelde öngörüp söylüyor sen şuan gidişata odaklan ve doktorunu dinle....
Sanırım 52 ye kadar benim aldıklarım da 60 cm e kadarYeni doğan 52 cm e kadar mıydı tam hatırlayamadım ama maşallah subanallah böyle giderse 1-2 adet bırak gerisini değiştir bence de
maşalha onu verene kurban olurum ben yavrumm. Annesi bu gibi durumlarda daha erken alma durumu oluyormuş ? İlla beklemesin son ana kadar gelmek istediği vakite kadar yani. 37. haftada alsın miniki olmaz mı ? Bunu konuştunuz mu hiç?Sorma canım ya yanaklar poğaça olmuş :)) bir de 4d ultrasonun sesinden korktu ağladı üzdü bizdi :) amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür herşey yolundaymıs canım
Canım ben bugün 32+0 oldum işe hiç gitmedim raporu aldımarkadaşlar bu 32. hafta çalışamaz raporu hangi gün almak mantıklı? aldığımız gün işe gidiyormuyuz? yani cuma mı almalı pazartesi mi karar veremedim. bileniniz var mı
Maşallah yerim yaaa bizimki yine gösterdi yüzünüCok sevindim canım dinlenin sizde artık emekçi annelerimiz bizim hakkınız ödenmez. Sürpriz yapacak size demek ki annesi güzel yüzünü ondan saklıyor :) bizim fındıgı da gördük doktor 4d baktı makinanın sesinden korktu herhalde aglamaya basladı elini yüzüne koyup doktoruda benide duygulandırdı bizide aglattı cadı kızım ya agladı üzdü beni
Allah nazarlardan korusun annesi maşallahAynen canım hayırlısı olsun inşallah.. 34+3 3051 gramız maşallahımız var kadıncağız küçük ölçüyor ona rağmen böyle cıkıyor. Sezaryene gün vermedi canım son güne kadar bekleyecek gün vermek için sezaryenden yana değil hala çok tatlı doktorumuz Allah razı olsun
Sen iyi gidiyodun canım gecen ay pek almamıstın toplam kaç olduCnm bn bu ay aldım başımı gittim anlamdm son iki aydır ne yiyosam ayını yiyorum ama daha 10 günde 4 kilo aldım valla cıldırıcam ekmek falan yemiyom tatlı yemiyorm nasıl aliyom ya off
Çok geçmiş olsun canım dualarımız babanla sende sıkma canını kolay degil uzakta olmak tabi ama sağlık olsunÇok uzgünüm kızlar babam ameliyat olcakmis bobreginde kitle çıkmış ve buyuyomus doktor kesin ameliyat demiş bobregi kurtaramazsak almak zorunda kalırız demiş bizde böbrek genetik bi hastalık ben çok uzagim banada soylememisler aylardır az önce teyzemle konuşunca o dedi baban ne zmn ameliyat oluyo diye öyle Ogrendim çok uzgünüm uzagim yanlarında olamıyorum uçakla bu saatten sonra gidemem zaten otobüs desem nasıl gidcem bu halde taa iki hafta sonra doktor demiş ameliyat için arayacaz o zmn Mart oluyo hemen ameliyat olup nasıl gelcekler yanıma bn burda böyle onlar orda öyle çok kötüyüm elimden de bişey gelmiyo
Yaa nerden bilirsin sen ağlamayı yerimmm.içim parcalandı yaa kesin bende ağlardım görsem.tombik yanaklarından yerim onunEvet canım ellerini yüzüne kapatıp dudaklarını büzüp agladı içimizi yaktı sıpa :)
Sağol canım çok güzeller gerçekten :) 37. Haftada kararlaştıracak 38 de alır gibi geliyor bende bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum aslında hatta normal dogum sancıları basladıgı an alsınlar istiyorum diğer türlü bebeğe karşı vicdan azabı duyuyorummaşalha onu verene kurban olurum ben yavrumm. Annesi bu gibi durumlarda daha erken alma durumu oluyormuş ? İlla beklemesin son ana kadar gelmek istediği vakite kadar yani. 37. haftada alsın miniki olmaz mı ? Bunu konuştunuz mu hiç?
Sorma canım bildiğin büzdü dudagı agladı kurban olduğum ya herkesi aglattı kadıncagız ultrasonu durdurdu üzülmeyelim diye tekrar açtıgında ellerini yüzüne cekmiş suratını asmıştı içimi parcaladı :) size ne dediler canım nasılmış prensesÇok şükür herşey yolundaymıs canım
Canım ben bugün 32+0 oldum işe hiç gitmedim raporu aldım
Maşallah yerim yaaa bizimki yine gösterdi yüzünü
Allah nazarlardan korusun annesi maşallah
Sen iyi gidiyodun canım gecen ay pek almamıstın toplam kaç oldu
Çok geçmiş olsun canım dualarımız babanla sende sıkma canını kolay degil uzakta olmak tabi ama sağlık olsun
Yaa nerden bilirsin sen ağlamayı yerimmm.içim parcalandı yaa kesin bende ağlardım görsem.tombik yanaklarından yerim onun
Oyy yerim yerimmm bizimkide babasına benziyordu şimdide bana benzemeye başladı :) bakalım dogunca ne olacak:)Kızlar bugün 32+0 olduk muayenemiz vardı çalışamaz raporu aldım çok şükür ewimdeyim artık.kızımız yine yüzünü gösterdi ayynııı babasına benziyoo minnoş.eşim mutluluktan ucuyor tabihersey yolundaymıs çok şükür hareketli bi bebek dedi.1950 kilosu 45cm boyu.
Canım bebişe iyi dedi ama benim kafama bişey takıldı.13 gün önce 40cm demişti şimdi 45cm dedi.13 günde 5 cm uzayabilirmi ya yoksa yanlış mı ölçtü kiSorma canım bildiğin büzdü dudagı agladı kurban olduğum ya herkesi aglattı kadıncagız ultrasonu durdurdu üzülmeyelim diye tekrar açtıgında ellerini yüzüne cekmiş suratını asmıştı içimi parcaladı :) size ne dediler canım nasılmış prenses15 günde 700 gram almışım doktor cok iyi dedi sevindim vallahi
Beeen çatı kemiklerim ağrıyor 1 haftadır berbat bir şey allahtan sürekli olmuypr çömelirken filan daha çok hissediyorum..Kizlar alt tarafı agiran var mi boyle az yuruse bile kasik agrisi olan sirtimda cok agriyor uzandigim yerden kalkarken aci cekiyorum resmen
Ben internette buldum bir tane 160 fiyatı ama çok hoşuma gitti kullananlarda memnunCanım ama bunlar anneye kilo yapmaz ki.eger doktorun bu besinleri azalt dediyse doktorda problem var demektir.ben haftada 2 gün kırmızı et 2 gün balık 1 gün bakliyat 2 gün sebze yapıyorum.muz günde 2 defa ceviz 5 tane günlük.kaşar peynir süt yoğurt sürekli tüketiyorum ve şimdilik 11 kilo aldım ama bunlar degil kilo yapan yediğim tatlılar yani
Ben düşünüyorum canım ergonomik olmasına dikkat etmek gerekiyormus araştırıyorum ama kesinleştirmedim hangi marka olacağını
Doktor ben kadar anlayışsız ve kaba öyle söylenir mi ben senin haftanda 84 kiloydum suan 87 65 ile hamile kaldım doktor dikkat et sesi ama öyle bir kelime kullanmadı çok yanlış..Belli değil canım benim doğum nasıl olcak bu konuda konuşmadık 31+5 te gittim yani cuma günü bna 80 klo olmuşsun bebek bir hafta önde dedi böyle giderse normal de doğuramzsın dedi onun için ne yiyorsan frenle biraz dedi ve 15 günde bir gelcksn dedihayırlısı baklım
3-4 gundur bebegimin hareketlerinde yari yariya azalma hissediyordum. Bugun dayanamadim doktoruma gittim. Nts ye bagladilar, ultrasonla baktilar. Nts de hersey normal cikti, ultrasonda da normal tepkiler veriyormus, sıkıntı yok dediler.
Ama doktorum ve hemsire direk olarak neye uzuldun kafayi taktin stres yaptin dedi. Gercekten de birkac gundur hep aglamakli sinirli huzursuz bir haldeyim. Bebegin sana küsmüş, senin uzuldugunden daha fazla uzuluyor o, bu yuzden durgunlasiyor o da dediler.ki ben de biliyorum etkiledigini aslinda.biraz konustuk moral verici konustular falan ama kendimi o kadar suçlu hissediyorum kievde butun gun tek basimayim, ailem esim hep destektir aslinda ama bazen boyle sebepsiz yere depresif hallere giriyorum, zor cikiyorum.
Demem o ki siz benim gibi yapmayinbebegim ultrasonda dudaklarini büzmüş duruyordu, gercekten bana küsmüş..
Aynen canım ağladı fındığım cok üzüldüm vallahi o dudak büzüşü ellerini yüzüne kapatışı mahvetti bizi annem kardeşimde vardı herkesi aglattı fındık kurdu ya :) kilosundan dolayı sezaryen olacak sanırım canım kurtköy ada tıp hastanesi Neslihan Alan dünyanın en pozitif en bilgili en harika doktoru bence sen nerede oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?