2018 mart-nisan anneleri

3-4 gundur bebegimin hareketlerinde yari yariya azalma hissediyordum. Bugun dayanamadim doktoruma gittim. Nts ye bagladilar, ultrasonla baktilar. Nts de hersey normal cikti, ultrasonda da normal tepkiler veriyormus, sıkıntı yok dediler.

Ama doktorum ve hemsire direk olarak neye uzuldun kafayi taktin stres yaptin dedi. Gercekten de birkac gundur hep aglamakli sinirli huzursuz bir haldeyim. Bebegin sana küsmüş, senin uzuldugunden daha fazla uzuluyor o, bu yuzden durgunlasiyor o da dediler.ki ben de biliyorum etkiledigini aslinda.biraz konustuk moral verici konustular falan ama kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki evde butun gun tek basimayim, ailem esim hep destektir aslinda ama bazen boyle sebepsiz yere depresif hallere giriyorum, zor cikiyorum.

Demem o ki siz benim gibi yapmayin bebegim ultrasonda dudaklarini büzmüş duruyordu, gercekten bana küsmüş..

Kıyamam sana Canım ya hormonlardan insan bazen yanında birilerini arıyor geçen cuma banada olmuştu farklı ilgini çekecek şeyler bulman iyi gelebilir annem hep örgü stresi alır derdi eğer biliyosan aklından hep sevgi cümleleri düşünerek bebişine battaniye gibi bişey örebilirsin yada sporda çok iyi geliyor yoga pilates cdsi alıp yavaş yavaş hareket edebilirsin yada hiç olmadı öyle hissettiğinde dışarı çık çocuğunla aynı sokaklarda yürüdüğünü çok neşeli bi çocuğun olduğunu hayal et bn kendi kendime içimden kızımla konuşuyorum seninle bi başka yürüyeceğim bu yolları harika vakitler geçiricez bnm Canım yavrum filan diyorum hep

Canım çok geçmiş olsun inş böbreğine bir şey olmadan kurtulur

Bende bayadır oluyor canım doktora sordum normal sulu akıntılar dedi için rahat olsun..iç çamaşırım hep su oluyor ara ara

Aynen canım ağladı fındığım cok üzüldüm vallahi o dudak büzüşü ellerini yüzüne kapatışı mahvetti bizi annem kardeşimde vardı herkesi aglattı fındık kurdu ya :) kilosundan dolayı sezaryen olacak sanırım canım kurtköy ada tıp hastanesi Neslihan Alan dünyanın en pozitif en bilgili en harika doktoru bence sen nerede oturuyorsun

Canım çok geçmiş olsun üzülme Allah can saglığı versin gerisi kolay bir ay geç görürler bebişi en fazla üzülme lütfen

Canım kaçıncı haftada aldılar tosuncugu birde kac kilo dogdu dedikleri kadar var mıydı

Yeni doğan 52 cm e kadar mıydı tam hatırlayamadım ama maşallah subanallah böyle giderse 1-2 adet bırak gerisini değiştir bence de
Sanırım 52 ye kadar benim aldıklarım da 60 cm e kadar
Öyle yapıcam cnm bi kısmını değiştirip diğerlerini büyük alıcam

Sorma canım ya yanaklar poğaça olmuş :)) bir de 4d ultrasonun sesinden korktu ağladı üzdü bizdi :) amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
maşalha onu verene kurban olurum ben yavrumm. Annesi bu gibi durumlarda daha erken alma durumu oluyormuş ? İlla beklemesin son ana kadar gelmek istediği vakite kadar yani. 37. haftada alsın miniki olmaz mı ? Bunu konuştunuz mu hiç?

LadyBird59 ve T tuba-kumsal hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş.
Çok şükür herşey yolundaymıs canım

arkadaşlar bu 32. hafta çalışamaz raporu hangi gün almak mantıklı? aldığımız gün işe gidiyormuyuz? yani cuma mı almalı pazartesi mi karar veremedim. bileniniz var mı
Canım ben bugün 32+0 oldum işe hiç gitmedim raporu aldım

Maşallah yerim yaaa bizimki yine gösterdi yüzünü
Allah nazarlardan korusun annesi maşallah

Cnm bn bu ay aldım başımı gittim anlamdm son iki aydır ne yiyosam ayını yiyorum ama daha 10 günde 4 kilo aldım valla cıldırıcam ekmek falan yemiyom tatlı yemiyorm nasıl aliyom ya off
Sen iyi gidiyodun canım gecen ay pek almamıstın toplam kaç oldu

Çok geçmiş olsun canım dualarımız babanla sende sıkma canını kolay degil uzakta olmak tabi ama sağlık olsun

Evet canım ellerini yüzüne kapatıp dudaklarını büzüp agladı içimizi yaktı sıpa :)
Yaa nerden bilirsin sen ağlamayı yerimmm.içim parcalandı yaa kesin bende ağlardım görsem.tombik yanaklarından yerim onun

Sağol canım çok güzeller gerçekten :) 37. Haftada kararlaştıracak 38 de alır gibi geliyor bende bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum aslında hatta normal dogum sancıları basladıgı an alsınlar istiyorum diğer türlü bebeğe karşı vicdan azabı duyuyorum

Sorma canım bildiğin büzdü dudagı agladı kurban olduğum ya herkesi aglattı kadıncagız ultrasonu durdurdu üzülmeyelim diye tekrar açtıgında ellerini yüzüne cekmiş suratını asmıştı içimi parcaladı :) size ne dediler canım nasılmış prenses 15 günde 700 gram almışım doktor cok iyi dedi sevindim vallahi

Oyy yerim yerimmm bizimkide babasına benziyordu şimdide bana benzemeye başladı :) bakalım dogunca ne olacak:)

Canım bebişe iyi dedi ama benim kafama bişey takıldı.13 gün önce 40cm demişti şimdi 45cm dedi.13 günde 5 cm uzayabilirmi ya yoksa yanlış mı ölçtü ki

Kizlar alt tarafı agiran var mi boyle az yuruse bile kasik agrisi olan sirtimda cok agriyor uzandigim yerden kalkarken aci cekiyorum resmen
Beeen çatı kemiklerim ağrıyor 1 haftadır berbat bir şey allahtan sürekli olmuypr çömelirken filan daha çok hissediyorum..

Ben internette buldum bir tane 160 fiyatı ama çok hoşuma gitti kullananlarda memnun

Doktor ben kadar anlayışsız ve kaba öyle söylenir mi ben senin haftanda 84 kiloydum suan 87 65 ile hamile kaldım doktor dikkat et sesi ama öyle bir kelime kullanmadı çok yanlış..

Yaa kıyamam etkileniyorlar evet aynı şeyi ben de farkettim bi kaç kez tepkisizlikle tepki verip üzülüyorlar gerçekten

Kıyamam ben ona ellerini severim :) aslında yakın sayılır tuzla da oturuyorum. Normal doğum yanlısı bir dr arıyorum yakınlarda açıkcası kendi dr um da iyi ama pek bana normali önermiyor yapım gereği yapamazmışım vs minyonum diye mi dedi canın kıymetli mi diyor anlmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…