2018 mart-nisan anneleri

Yani ben söyle demek istemiştim sezeryanla değil benim bir arkadaşımın bebeği 4 kg ya yaklaştı 36. haftada 37. de suni sancı vererek normal doğum yaptırdılar.

Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah ameliyat güzel geçer ve çifte mutluluk yaşarsınız

Benim oluyor acaba terliyor muyum diye düşünmüştüm bende

Yakın canım bende pendikten gidiyorum kadın gerçekten inanılmaz tatlı cana yakın bebeği aşkım balım diye seviyor o bile yeter :) benim bebiş belli sezaryenle olacak ona ragmen hala bekleyelim bi belki kendi gelir şimdilik sezaryeni dusunmeyelim dedi bu muayenemde de normal dogum zorlar seni iri bebek baya çatıya sıkışıyolar tek sıkıntı bu üzülüyorum sezaryen yapmak kolay olanı normal doğamıyolar o üzüyor dedi ve gerçekten üzüldüğünü hissedebiliyorum kendiside anne cünkü cok samimi bi doktor

Benim oluyor acaba terliyor muyum diye düşünmüştüm bende

Ben de su mu sızdı diye korktum ama herkes olur normal diyor

Evet araştırdım yorumları çok güzel ama hastane yorumları kötü o biraz düşündürdü sen memnun musun işleyişinden vs hastanenin

Bilmiyom cnm kimsede yok iyi olsun da ben bi şekilde başımın çaresine bakarm artık ya

Bilemedim ki canım doğru ölçmüştür herhalde benimde en son 44 dü 32 de iki haftada 47 48 arası bişi olmuş
Demekki hızlı gelişiyorlar bu dönem canım bide cok süt yoğurt kaşar tüketiyorum ya onunda etkisi olabilir
Oyy maşallah şeker falan cıkmaz inşallah annesi sağlıcakla gelsin bebiş

Valla cnm çok. Oldm tam 69 um şu an anlamadm bnde çok da kötüyüm heryeri agriyo .saol cnm inşallah hersey yolunda olur uzak olmak çok kötü bide bu durumda gidemiyorum aklım hep orda

Bnde 36 da gidecem bakalm nst ye bağlayacak mi ne diycek merak ediyorum

Ayy amin canım çok sağol moralin için ağzın bal yesin :) hepimiz sağlıklı kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah.
Üzülme tatlım belli olmuyor bebeklerin ne zman döneceği bnm arkadaşımın 38de bile dönmemişti 39da döndü sen dua et bizim için en güzel en hayırlı şekilde olsun diye inan olucak

Ben de su mu sızdı diye korktum ama herkes olur normal diyor

Evet araştırdım yorumları çok güzel ama hastane yorumları kötü o biraz düşündürdü sen memnun musun işleyişinden vs hastanenin
Canım o sakaryadaki hastanenin yorumları kurtköydekine bak kurtköydeki daha yeni açıldı cok temiz ilgi alaka cok güzel ben cok memnunum herşeyinden sen odaklı calısıyorlar para odaklı değil. Tahlillerin coğu ücretsiz kalan kısmıda inanılmaz uygun ben emseyde üc degere 800 tl istediklerini bilirim ki sgklıyım burada gecen dunyanın testini yaptırdım 56 lira ödedim ki bu kdr lüks bir hastane icin cok ütopik bir rakam mutlaka denemelisin benim cok arkadasım başladı neslihan hanıma hepsi duacım oldu

Yok cnm zaten gelememe ihtimaline uzulmedim ben bi şekilde yaparım iyi olsunda başka hiçbişey istemem çok. Korkuyorum bişey olcak diye
Olmaz Allahın izniyle canım ne dertler var dermansız en azından caresi var öyle düşün sıkma canını ayrıca sen pozitif düşün bir şey olmayacak de hatta bir şey olmadı geçti gitti diye düşün hem sen rahatla hem onlara güzel enerji gönder bak nasıl işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…