2018 mart-nisan anneleri

Demekki hızlı gelişiyorlar bu dönem canım bide cok süt yoğurt kaşar tüketiyorum ya onunda etkisi olabilir

Oyy maşallah şeker falan cıkmaz inşallah annesi sağlıcakla gelsin bebiş
Çok iyi yapıyorsun canım ben kalsiyum alamıyorum öyle aman aman ihmal ediyorum hep teyzem cok dikkat ederdi oglunun kemikleri öyle saglam ki inanamazsın.
İnşallah kuzum ya şeker cıkmasın fıstığıma zarar vermesinde başka bir şey istemiyorum

ooooo maşallah cnm ya artık bol bol dinlenin darısı bana cuma bizim de 32 raporu alınacak minnoşu göreceğim çok özledim

cnm hangi hastane ismi nedir ?

devlette gittiğim doktor illa 75 gr şeker yüklemesi istiyor benim annem vs yüklettirmiyorlar.bende bayılmıyorum ama sadece 75 gr diye makul geldi.

Gunaydin guzel annelerrr

Cnm ablam 4 kg doğurdu kizini masallahh. Brlki seninkide gününü beklemezse normal gelebilir allah herekese hayrli dogumlar nasip etsin cnm. Ins şekerde hic cikmaz.
devlette gittiğim doktor illa 75 gr şeker yüklemesi istiyor benim annem vs yüklettirmiyorlar.bende bayılmıyorum ama sadece 75 gr diye makul geldi.
Cnm benim de doktor sekersen şüphelendi. Ama yükleme yatirmadi iki hafta onceydi. Iki gun ard arda aclik tokluk baktrdi. Degerlere bakti aclik sekerim biraz yuksek cikti. Onun icinde ciddi bi yukseklik degil ydsiklerine dikkat et diyet uygula fln dedi.

Senin icin de bu hafta yukleme icin biraz geç degilmi. Neden yaptrmak istio doktorun

bu haftada yapılıyor mu ki kararı en iyi sen verirsin cnm benim doktorumda hiç istemedi açlık tokluk baktır dedi açlık 75 tokluk da 93 çıkmıştı

ben 80 kg ile hamile kaldım.o kadar dedim sadece 8 kg aldım diye hamilelik boyunca.gerçi bir sene glukofen içtim çok sapma olmasa da gizli şeker vardı bende.hatta ödem adet düzensizliğinin %25 nedeniydi bu. birde çok sık vajinal mantar oluyordum. 1000mg glukofen içince mantar filan kalmadı ortada.antibiyotikte vajina florasını bozuyordu fakat o dönemde hiç antibiyotik kullanmadım hatta kullanmamak için vitamin hapı ile kışı geçirdim.standart açlık şekerimde sorun yok gibiydi.şu sıralar geniz- kulak iltihabından antibiyotik agumentin içtim 1000mg. biteli çok olmadan başladı bir kaşıntı bende. acaba dedim komple ağda günüm mü geldi. ön arka her yer kaşınıyor. gittim ağdaya ön geçti fakat arka hala kaşınıyor kağıt çiziği gibi acıyor.kıl kurdu mu var çatlak mı çözemedim.

bu haftada yapılıyor mu ki kararı en iyi sen verirsin cnm benim doktorumda hiç istemedi açlık tokluk baktır dedi açlık 75 tokluk da 93 çıkmıştı
ben istemiyorum ama neden yaptırtmak için ısrar ederler.daha önce yapılan takibimde gizli şekerime rağmen 1000mg glukofenin faydası olsaydı. 9 ay devam ettirirdi.kullandığım hamileliğin ilk 2 ayında bebeğim olduğundan daha minikti bırakınca şeker hapını normal haftasını yakaladı bir ay içinde

Doktor ben kadar anlayışsız ve kaba öyle söylenir mi ben senin haftanda 84 kiloydum suan 87 65 ile hamile kaldım doktor dikkat et sesi ama öyle bir kelime kullanmadı çok yanlış..
Anlamadım canım yesem bir türlü yemezsen bir türlü bende hergün değil de 2/3 gün aralıkla yerim napim bu hafta her doktor bir olmuyor malesf onlara kalsa sen hiç klo almayacan ben 63 le başladım 3 bucuk ay mide bulantısı yaşadım yiyemedim sonradan yedim hep açtım 2/3 saatte 6/7 öğün yedim sadce ama görünürde 80 klo olarak prk bişey yok bana göre ve sorduklarıma göre ya hayırlısı artık ne diyelim

Kıyamam çok üzüldüm , bende çok üzgün günler hatta aylar geçirdim yazık kuzularımıza çok üzüldüm

Kızlar reflü yastığı alıcam ama hangi marka alayım bilemedim, yorumlarda süngeri kimyasal kokuyo yazmışlar kokmayanı yokmu acaba

Galiba kilo konusunda forumun rekoru bende tam 17 kilo aldım almaya da devam ediyorum kızlar 10 günde 3 kilo nasıl alfim anlamıyorum aman aman yemiyorum 4 ten sonra hiç yemiyorum belki muz yada kayısı ekmek desen kahvaltıda 2 dilim nasıl oldu bilmiyom

aa nasıl agladı canım yani nasıl gözüküyordu kıyamam ya

Üzülme tatlım belli olmuyor bebeklerin ne zman döneceği bnm arkadaşımın 38de bile dönmemişti 39da döndü sen dua et bizim için en güzel en hayırlı şekilde olsun diye inan olucak
Amin inşallah hayırlısı tabi belki de döner sıpa dediğin gibi :)

Yaa süpermiş valla kesin gidicem randevu alıp benim dr bana tahlil bile yapmadı şu ana kadar öyle ya neyim var neyim eksildi vs hiç bakmadı kafayı yiycem sadece çocuğu merak edip gidiyoruz sanıyor sanırım ben kendimi de merak ediyorum iui miyim neyim o çocuğu ben taşıyıp doğurup bakıcam iyi olmazsam neye yarar anlamadım

Bu haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum ama riskli durum varsa istemiş olabilir onda da açlık toklukla çözülür belki yine de diren yaptırmamaya başka dr a da sor bence

Ben de az yiyorum kimine göre diyet yemeği gibi bazı öğünlerim ama neyle 12/13 kilo aldım bilmiyorum nasıl vercez verebilcez mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…