2018 mart-nisan anneleri

ooooo maşallah cnm ya artık bol bol dinlenin darısı bana cuma bizim de 32 raporu alınacak minnoşu göreceğim çok özledim
Teşekkür ederiz teyzesi.büyüyorlar artık.hashas tanesi kadar bugün diye gelip eşime anlattığım günler dün gibi.ne cabuk gecti zaman allahımın mucizesi

Aaaa kan testi idrar testi vs hiç bakmadı mı doktor. Demir mi eksik, D vitaminin mi yoksa tsh yüksek mi nasıl bakmaz. İnan şaşırdım bence de değiştir doktorunu sen

Aaaa kan testi idrar testi vs hiç bakmadı mı doktor. Demir mi eksik, D vitaminin mi yoksa tsh yüksek mi nasıl bakmaz. İnan şaşırdım bence de değiştir doktorunu sen

Bir kere ağrıdan dolayı idrar bakıldı. Başka hiçbir şey bakmadı kfayı yiycem sorma geçenlerde ben hatırlattım hatta son hafta bakıyorum gibi bir şey dedi. Ve ben zaten minyon değerleri düşük hassas bünyeli biriyim. Bana normal doğum yapamazsın yapı gereği demeyi biliyor ama tahlil alıp neyim eksik neyim var bakmak aklına gelmiyor. Geçen gün grip atlattım ama tam geçmedi kulak ağrım var diyorum enfeksiyon bakalım bile demiyor. Benim kafa bunlara basıyor ama dr umun ımrumda değil allaha emanet bir hamilelik geçiriyorum. İşin daha kötü tarafı eşim olacak insan doktor ama çalıştığı hastaneye beni götürüp tahlil aldıramadı bir türlü. Gücüm olsa ağlıycam da o da yok günler geçsin diye bekliyorum öyle

ben geniz ve kulak enfeksiyonu geçirdim agumanentin 1000mg içtim boğazım düzeldi kaç haftadır tıkalı kulakla geziyorum. damla hiçbir şey veremiyorlar.

geçmiş olsun.hamilelik takvimi ile uyumlu ise aşırı ufak sayılmaz bebiş şuan nasıl.
Teşekkür ederim bebek gayet iyi sağlığı filan Ama şuan hiç hazır hissetmiyorum kendimi rahim ağzım kısalmış bir de bebek çok baskı yapıyor muş aşağı kasılmam oluyormuş ama ben anlamıyordum tabi doktor uyardı beni

bebiş gelmek istiyorsa mani olmaz zor. bir de şu sancı konusu çok karışık. bi arkadaşin 9. ay bitti bi hafta geçti.kadın sancıyı hissetmiyor.suni sancı ile doğum yaptı.

Kızlar merhaba hastanedeyim erken doğum riskim var doktor progesteron ve akciğer geliştirici verdi alttan muayene etti çok tedirgindim çok korkuyorum
Korkma canım bebeğin yaşama tutunacak kadar büyümüş,ama tabi ki tedirgin olman normal..birbirinize kavuşacaksınız inşallah sağlıkla hem belli olmaz belki bir süre daha gelmez

ben geniz ve kulak enfeksiyonu geçirdim agumanentin 1000mg içtim boğazım düzeldi kaç haftadır tıkalı kulakla geziyorum. damla hiçbir şey veremiyorlar.

Ateş oluyor muydu bana onu sordular ateşim hiç çıkmadı ama kulaklarımda tıkanıklık ve ağrı vardı bir ara şimdi daha iyi şükür

Canim sogan suyu kulaktaki iltihabi agriyi aliyor tavsiye ederim. Ben kbb doktoruna da sormustum onceden oyle bir skntm vardi. Ise yariyorsa kullan dedi bana. Sadece bir iki damla. Sogani rendeyip tulbentle süz suyunu damlat insaallah faydasni gorursun.

Kızlar merhaba hastanedeyim erken doğum riskim var doktor progesteron ve akciğer geliştirici verdi alttan muayene etti çok tedirgindim çok korkuyorum
Canım bebişin sağlığı iyiyse sende pozitif düşün ewt erken bi hafta ama yaşama tutunması için yeterli bi haftadasın.ufaklık gelmek istemişse yapacak bişey yok annesi kendini hazırla bu duruma bol bol dinlen dualarımız seninle ve minik yavrunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…