- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.261
Canım ben sezeryan istemiyorumcanım hayorlisi olsun arksim 36+2de sezeryan oldu bebekte annedecok iyi maşallah icini ferah tut
Amin canım sağol hayırlısı bakalım..LeylaKaya 35 çok da erken bir hafta değil.en fazla gözlemde kalır sağ sağlim hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
İnşallah canım benim bilmiyorum ki fazla iş yapma diyor bana ama inanki bir şey yapmıyorum tuvalete de mi gitmeyeyimCanım kıyamam sakin ol iyi olur her şey inş. Neden öyle oldu acaba
İnşallah canım dua edin bana alttan muayene yaptı da korktum birazKorkma canım bebeğin yaşama tutunacak kadar büyümüş,ama tabi ki tedirgin olman normal..birbirinize kavuşacaksınız inşallah sağlıklahem belli olmaz belki bir süre daha gelmez
Eşinin bunları bizden daha iyi bilip takip etmesi gerekiyor. Sen bozma sinirini, tuzla da mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam tavsiye eden bir arkadaş vardı. Sana yakın ise dene, minyon tipler neden normal doğum yapamıyormuş ne alaka. Çatın müsait ise bebeğin pozisyonu uygun ise olur yani.Bir kere ağrıdan dolayı idrar bakıldı. Başka hiçbir şey bakmadı kfayı yiycem sorma geçenlerde ben hatırlattım hatta son hafta bakıyorum gibi bir şey dedi. Ve ben zaten minyon değerleri düşük hassas bünyeli biriyim. Bana normal doğum yapamazsın yapı gereği demeyi biliyor ama tahlil alıp neyim eksik neyim var bakmak aklına gelmiyor. Geçen gün grip atlattım ama tam geçmedi kulak ağrım var diyorum enfeksiyon bakalım bile demiyor. Benim kafa bunlara basıyor ama dr umun ımrumda değil allaha emanet bir hamilelik geçiriyorum. İşin daha kötü tarafı eşim olacak insan doktor ama çalıştığı hastaneye beni götürüp tahlil aldıramadı bir türlü. Gücüm olsa ağlıycam da o da yok günler geçsin diye bekliyorum öyle
Maşallah tosuncuga :)) bende 39 da alsın istiyorum sezaryene gün verirse diğer haftalar erkenmiş gibi geliyor38 biter bitmez almışlardı40 a kadar beklesek 4,5 olur demişti doktor
Kurtköy Ada tıp canım yeni açıldı Neslihan Alan doktorum kadın pamuk gibiicnm hangi hastane ismi nedir ?
Maşallah canım normal dogum mu yaptı. İnşallah hepimiz icin hayırlısı neyse o olurGunaydin guzel annelerrr
Cnm ablam 4 kg doğurdu kizini masallahh. Brlki seninkide gününü beklemezse normal gelebilir allah herekese hayrli dogumlar nasip etsin cnm. Ins şekerde hic cikmaz.
Cnm benim de doktor sekersen şüphelendi. Ama yükleme yatirmadi iki hafta onceydi. Iki gun ard arda aclik tokluk baktrdi. Degerlere bakti aclik sekerim biraz yuksek cikti. Onun icinde ciddi bi yukseklik degil ydsiklerine dikkat et diyet uygula fln dedi.
Senin icin de bu hafta yukleme icin biraz geç degilmi. Neden yaptrmak istio doktorun
İçimi parçaladı canım ya hala gözümün önünde o hali. Dr. Renkli ultrasonla baktı oda bir ses cıkarıyor titreşimli ondan korktu sanırım dudaklarını büzdü elini yüzüne koydu agladı hepimiz sok olduk kız kardeşim videoya cekti sandım o anı ama cekmemiş agladıktan sonra ellerini gözüne koyduğu kısmı kaydetmiş ama ordada dudaklardan belli agladıgı cok hayıflandım nasıl cekmezsin diye:) gerçi iyide yapmış dünden beri aklımdan o hali gitmiyor ya yine aglıyorsa diye annelik ne tuhafmışaa nasıl agladı canım yani nasıl gözüküyordu kıyamam ya
Ciddi misin canım ya nasıl bakmaz benim doktor rutin bir şekilde kontrol etti hep tiroidi tam kan sayımını ihmal etmedi hiç şimdide bebegin kilosundan dolayı 10 günde bir şekere baktırıyor ki şeker cıkıp bebeğe zarar vermesin diye üstelik para icinde yapmıyor bunu hastanede açlık tokluk şeker testi idrar tahlili vs ücretsiz bana ister dışarıda yaptır ister burada bile diyor her seferindeAmin inşallah hayırlısı tabi belki de döner sıpa dediğin gibi :)
Yaa süpermiş valla kesin gidicem randevu alıp benim dr bana tahlil bile yapmadı şu ana kadar öyle ya neyim var neyim eksildi vs hiç bakmadı kafayı yiycem sadece çocuğu merak edip gidiyoruz sanıyor sanırım ben kendimi de merak ediyorum iui miyim neyim o çocuğu ben taşıyıp doğurup bakıcam iyi olmazsam neye yarar anlamadım
Bu haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum ama riskli durum varsa istemiş olabilir onda da açlık toklukla çözülür belki yine de diren yaptırmamaya başka dr a da sor bence
Ahhh canım çok sağol :)) allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah bir ton ilaç verdi hiç sevmiyorum kullanmayı alttan muayene dede korktum bayaCanım bebişin sağlığı iyiyse sende pozitif düşün ewt erken bi hafta ama yaşama tutunması için yeterli bi haftadasın.ufaklık gelmek istemişse yapacak bişey yok annesi kendini hazırla bu duruma bol bol dinlen dualarımız seninle ve minik yavrunla
Nasıl muayene etti canım çatı muayenesi gibi eliylemiAhhh canım çok sağol :)) allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah bir ton ilaç verdi hiç sevmiyorum kullanmayı alttan muayene dede korktum baya
Tabiki de normal dogum. Hatta en kolay dogumumdu dedi. Ikinci cocuktuMaşallah canım normal dogum mu yaptı. İnşallah hepimiz icin hayırlısı neyse o olur
Canım ben sezeryan istemiyorum
Amin canım sağol hayırlısı bakalım..
İnşallah canım benim bilmiyorum ki fazla iş yapma diyor bana ama inanki bir şey yapmıyorum tuvalete de mi gitmeyeyim
İnşallah canım dua edin bana alttan muayene yaptı da korktum biraz
Eşinin bunları bizden daha iyi bilip takip etmesi gerekiyor. Sen bozma sinirini, tuzla da mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam tavsiye eden bir arkadaş vardı. Sana yakın ise dene, minyon tipler neden normal doğum yapamıyormuş ne alaka. Çatın müsait ise bebeğin pozisyonu uygun ise olur yani.
İnşallah canımDirenir inş zamanında doğumuna kadar
Evet eliyle yaptı canım .. canım acıdı biraz da kastım doğal olarak hazırlıklı değildim psikolojik olarakNasıl muayene etti canım çatı muayenesi gibi eliylemi
Cnm 35.haftandsysan normalde akciğer geliştirici iğneye çok. İhtiyaç duyulmuyo diye biliyodum bn bu haftalarda .üzülme bebişin çok küçük deildir Dualarimiz seninleKızlar merhaba hastanedeyim erken doğum riskim var doktor progesteron ve akciğer geliştirici verdi alttan muayene etti çok tedirgindim çok korkuyorum
Cnm. Gecms olsun ins bebein zamaninda gelir. Kisalma var dedin kac cm cikti doktor soyledimi. Benim dikisim olmasina rağmen 20.haftadan beri 2 cm ile gidiyoruz. Doktor 20den beri heran dogabilir dedi. Yata yata sukur bugunleri gordum. Dusun 4 aya yakındır yatiyorum canim. Sen en azindan bikac hafta yatacaksn halina sukret. Allah yardmcn olsun dikkat etEvet eliyle yaptı canım .. canım acıdı biraz da kastım doğal olarak hazırlıklı değildim psikolojik olarak2.ciye odaklandım suan kendimi sakinleştiriyorum
Of cnm valla bn 75 le bitirsem dua edicem bisver kilo bu illa ki verilir bi şekilde doktorum beni yerin debine koycak o ayrı mesela aşırı derecede kiloya takik onn stresi sardı bide beni bi yandan babam bi yandan doğum bi yandan doğum sonrası tek nasıl yapcam onn korkusu .sende değiş doktorunu bnce ya nasıl bi tahlil bile yapmaz anlamadım bn hiç bu doktorlar ne rahat yaBen de az yiyorum kimine göre diyet yemeği gibi bazı öğünlerim ama neyle 12/13 kilo aldım bilmiyorum nasıl vercez verebilcez mi bakalım
Allah razı olsun canım benim allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.. açılmam yokmuş canım ama kasılmam oluyor anlamadım vallahiCnm. Gecms olsun ins bebein zamaninda gelir. Kisalma var dedin kac cm cikti doktor soyledimi. Benim dikisim olmasina rağmen 20.haftadan beri 2 cm ile gidiyoruz. Doktor 20den beri heran dogabilir dedi. Yata yata sukur bugunleri gordum. Dusun 4 aya yakındır yatiyorum canim. Sen en azindan bikac hafta yatacaksn halina sukret. Allah yardmcn olsun dikkat et
İnşallah sağıkla doğar vallahi.. 2 defa iğne curulacağım 4 ampul 2 2 vurul sesi yarından sonra daha vırdurmayacağım. Ayrıca progestan kan ilacı bir de tansiyon hapım var ahh ben ve ilaçlar tansiyonu niye verdi anlamadım ama o arada aklıma gelmedi sormakCnm 35.haftandsysan normalde akciğer geliştirici iğneye çok. İhtiyaç duyulmuyo diye biliyodum bn bu haftalarda .üzülme bebişin çok küçük deildir Dualarimiz seninle
Hala hastanede misinEvet eliyle yaptı canım .. canım acıdı biraz da kastım doğal olarak hazırlıklı değildim psikolojik olarak2.ciye odaklandım suan kendimi sakinleştiriyorum
Benimki rahat yaa kiloma da bakmıyor tahlil bakmadığı gibi ahahahah. Kayınvalideni çağır en kötü tek kalma yemek falan yapar sen bebeğe o sana bakar. Onun da torunu sonuçta. İnş annem gelebilir baban iyileşir tez zamanda canım..Of cnm valla bn 75 le bitirsem dua edicem bisver kilo bu illa ki verilir bi şekilde doktorum beni yerin debine koycak o ayrı mesela aşırı derecede kiloya takik onn stresi sardı bide beni bi yandan babam bi yandan doğum bi yandan doğum sonrası tek nasıl yapcam onn korkusu .sende değiş doktorunu bnce ya nasıl bi tahlil bile yapmaz anlamadım bn hiç bu doktorlar ne rahat ya
Allah razı olsun canım benim allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.. açılmam yokmuş canım ama kasılmam oluyor anlamadım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?