2018 mart-nisan anneleri

canım hayorlisi olsun arksim 36+2de sezeryan oldu bebekte annedecok iyi maşallah icini ferah tut
Canım ben sezeryan istemiyorum
LeylaKaya 35 çok da erken bir hafta değil.en fazla gözlemde kalır sağ sağlim hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
Amin canım sağol hayırlısı bakalım..

Canım kıyamam sakin ol iyi olur her şey inş. Neden öyle oldu acaba
İnşallah canım benim bilmiyorum ki fazla iş yapma diyor bana ama inanki bir şey yapmıyorum tuvalete de mi gitmeyeyim
Korkma canım bebeğin yaşama tutunacak kadar büyümüş,ama tabi ki tedirgin olman normal..birbirinize kavuşacaksınız inşallah sağlıkla hem belli olmaz belki bir süre daha gelmez
İnşallah canım dua edin bana alttan muayene yaptı da korktum biraz

Eşinin bunları bizden daha iyi bilip takip etmesi gerekiyor. Sen bozma sinirini, tuzla da mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam tavsiye eden bir arkadaş vardı. Sana yakın ise dene, minyon tipler neden normal doğum yapamıyormuş ne alaka. Çatın müsait ise bebeğin pozisyonu uygun ise olur yani.

Maşallah canım normal dogum mu yaptı. İnşallah hepimiz icin hayırlısı neyse o olur

aa nasıl agladı canım yani nasıl gözüküyordu kıyamam ya
İçimi parçaladı canım ya hala gözümün önünde o hali. Dr. Renkli ultrasonla baktı oda bir ses cıkarıyor titreşimli ondan korktu sanırım dudaklarını büzdü elini yüzüne koydu agladı hepimiz sok olduk kız kardeşim videoya cekti sandım o anı ama cekmemiş agladıktan sonra ellerini gözüne koyduğu kısmı kaydetmiş ama ordada dudaklardan belli agladıgı cok hayıflandım nasıl cekmezsin diye:) gerçi iyide yapmış dünden beri aklımdan o hali gitmiyor ya yine aglıyorsa diye annelik ne tuhafmış

Ciddi misin canım ya nasıl bakmaz benim doktor rutin bir şekilde kontrol etti hep tiroidi tam kan sayımını ihmal etmedi hiç şimdide bebegin kilosundan dolayı 10 günde bir şekere baktırıyor ki şeker cıkıp bebeğe zarar vermesin diye üstelik para icinde yapmıyor bunu hastanede açlık tokluk şeker testi idrar tahlili vs ücretsiz bana ister dışarıda yaptır ister burada bile diyor her seferinde

Ahhh canım çok sağol :)) allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah bir ton ilaç verdi hiç sevmiyorum kullanmayı alttan muayene dede korktum baya

Direnir inş zamanında doğumuna kadar

Diyorum ya bebek odaklı oldu dr umda o da sanırım bebek iyi gelişimi normal diye yetiyor onlara. Bu kadına ne olur ne oluyor diyen yok. Başka dr a gideceğim aynen en azından rutin testleri vs yapar.

Kızlar merhaba hastanedeyim erken doğum riskim var doktor progesteron ve akciğer geliştirici verdi alttan muayene etti çok tedirgindim çok korkuyorum
Cnm 35.haftandsysan normalde akciğer geliştirici iğneye çok. İhtiyaç duyulmuyo diye biliyodum bn bu haftalarda .üzülme bebişin çok küçük deildir Dualarimiz seninle

Evet eliyle yaptı canım .. canım acıdı biraz da kastım doğal olarak hazırlıklı değildim psikolojik olarak 2.ciye odaklandım suan kendimi sakinleştiriyorum
Cnm. Gecms olsun ins bebein zamaninda gelir. Kisalma var dedin kac cm cikti doktor soyledimi. Benim dikisim olmasina rağmen 20.haftadan beri 2 cm ile gidiyoruz. Doktor 20den beri heran dogabilir dedi. Yata yata sukur bugunleri gordum. Dusun 4 aya yakındır yatiyorum canim. Sen en azindan bikac hafta yatacaksn halina sukret. Allah yardmcn olsun dikkat et

Ben de az yiyorum kimine göre diyet yemeği gibi bazı öğünlerim ama neyle 12/13 kilo aldım bilmiyorum nasıl vercez verebilcez mi bakalım
Of cnm valla bn 75 le bitirsem dua edicem bisver kilo bu illa ki verilir bi şekilde doktorum beni yerin debine koycak o ayrı mesela aşırı derecede kiloya takik onn stresi sardı bide beni bi yandan babam bi yandan doğum bi yandan doğum sonrası tek nasıl yapcam onn korkusu .sende değiş doktorunu bnce ya nasıl bi tahlil bile yapmaz anlamadım bn hiç bu doktorlar ne rahat ya

Allah razı olsun canım benim allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.. açılmam yokmuş canım ama kasılmam oluyor anlamadım vallahi

Cnm 35.haftandsysan normalde akciğer geliştirici iğneye çok. İhtiyaç duyulmuyo diye biliyodum bn bu haftalarda .üzülme bebişin çok küçük deildir Dualarimiz seninle
İnşallah sağıkla doğar vallahi.. 2 defa iğne curulacağım 4 ampul 2 2 vurul sesi yarından sonra daha vırdurmayacağım. Ayrıca progestan kan ilacı bir de tansiyon hapım var ahh ben ve ilaçlar tansiyonu niye verdi anlamadım ama o arada aklıma gelmedi sormak

Evet eliyle yaptı canım .. canım acıdı biraz da kastım doğal olarak hazırlıklı değildim psikolojik olarak 2.ciye odaklandım suan kendimi sakinleştiriyorum
Hala hastanede misin

Benimki rahat yaa kiloma da bakmıyor tahlil bakmadığı gibi ahahahah. Kayınvalideni çağır en kötü tek kalma yemek falan yapar sen bebeğe o sana bakar. Onun da torunu sonuçta. İnş annem gelebilir baban iyileşir tez zamanda canım..

Allah razı olsun canım benim allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.. açılmam yokmuş canım ama kasılmam oluyor anlamadım vallahi

Kasılmam benim de çok oluyor doğum sancısı da normal diyorlar. Ya da ben aşırı hissediyorum her şeyi. Açılmam benim de yoktu şükür. Yüksek tansiyon iyi değil derler yüksek çıktıysa mecbur tansiyon ilacı vermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…