- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.281
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Hamişlik iyi gidiyor mide yanması tek sorun.şimdilik çatlak yok.11 kilo aldım 64 oldum.kızım iyi maşallh hareketliyiz.varis yok öfem yok şimdilikKızlar.
Hazır topik açılmış sormak istiyorum ben
Bebişler nasıl? Hareket düzeni nasıl ?
Sizler nasılsınız?
Şikayetleriniz ve bu süreçte yaşadığınız yeni maceralar?
Agrilariniz ve ödemleriniz?
Varis varmi?
Şimdiye kadar kaç kilo aldınız ve kaç kilo ile hamile kaldınız ?
Ve son olarak
ÇATLAKLAR NE DURUMDA ??
Konuşalım sohbet edelim...
Çok şükür oğlumla ikimiz de turp gibiyiz . hamd olsun çok şükür. Zorluklara rağmen yolculugumunuzun 4te 3 u bitti bile :)
Bel agrilarim var biraz. Aslında kalcam ağrıyor ama belimde ağrıyor .
Oğluşum maşallah geceleri kudur kudur oluyorsabahları da oynaşıyor benimle
Ödem çok şükür hala yok. Gerçi ben tuzu Baya azalttim 5. Aydan beri çok dikkat ediyorum.
Varis varmi yok mu tam bilemiyorum. Bacak kaslarım çok ağrıyor geceleri kramp oluyor. Yeşil bi damar var bacagimda. Sanırım varis o oluyor. Ağrısı daha iyi bugün ama orda ve orda olduğunu bilmek beni tedirgin ediyor.
** varisler normal doğumu engelleyen bi faktörmüş. **
Şimdiye kadar 5 kilo aldım. 49 la hamile kadim . Şuan 54 kiloyum.
Göbüşümde bazen çok belirgin damarlar oluyor. Bazen de olmuyor. Çatlama henüz görmüyorum ama kaşıntı var.
Bazen de kasilmalarim oluyor. Alttan tuhaf bi duygu oluyor. Bazen minigim toplanıyor bi yere çok sert oluyor karnım. Ve şekilsiz bicimsiz görünüyor göbeğim
Bütün bunlara rağmen kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok mutluyuz ve çok heyecanliyiz. Oğlumuza kavusacagimiz günü bekliyoruz.
Bu arada biz oğlumla şimdiden *elim sende oynuyoruzbana karşılık da veriyor sıpa
Allah razı olsun sağol.Kilosu haftasıyla uyumlu bir sorunu yok çok şükür ama ben muayeneden korktum erkendoğjmdan değilLeylaKaya geçmiş olsun canım inşallah vaktinde hayırlısıyla gelir. Kilosu nasıl tam kacıncı haftandasın 34 den sonra gelişimlerini tamamlamış oluyorlar bildiğim kadarıyla küveze gerek kalmıyor çoğu zaman yinede vaktiyle hayırlısıyla gelsin inşallah
Sancım olmuypr Benim çok şükür kasılma oluyordu bebek hani bir yere toplanıp dağılır ya o yani bir de aşağı çok başlı yapıyor idrar kesem acıyordu bu kadar. Tansiyon problemim yoK o ilaç kasılma da önlüyormuş ondan verdiHala hastanede misin
Çıktım yatış vermedi cnm
Benimki rahat yaa kiloma da bakmıyor tahlil bakmadığı gibi ahahahah. Kayınvalideni çağır en kötü tek kalma yemek falan yapar sen bebeğe o sana bakar. Onun da torunu sonuçta. İnş annem gelebilir baban iyileşir tez zamanda canım..
Kasılmam benim de çok oluyor doğum sancısı da normal diyorlar. Ya da ben aşırı hissediyorum her şeyi. Açılmam benim de yoktu şükür. Yüksek tansiyon iyi değil derler yüksek çıktıysa mecbur tansiyon ilacı vermiştir.
Sancım olmuypr Benim çok şükür kasılma oluyordu bebek hani bir yere toplanıp dağılır ya o yani bir de aşağı çok başlı yapıyor idrar kesem acıyordu bu kadar. Tansiyon problemim yoK o ilaç kasılma da önlüyormuş ondan verdi
oy kıyamam ya çok tatlıdır o bir daha ki sefere annesine güler belkiİçimi parçaladı canım ya hala gözümün önünde o hali. Dr. Renkli ultrasonla baktı oda bir ses cıkarıyor titreşimli ondan korktu sanırım dudaklarını büzdü elini yüzüne koydu agladı hepimiz sok olduk kız kardeşim videoya cekti sandım o anı ama cekmemiş agladıktan sonra ellerini gözüne koyduğu kısmı kaydetmiş ama ordada dudaklardan belli agladıgı cok hayıflandım nasıl cekmezsin diye:) gerçi iyide yapmış dünden beri aklımdan o hali gitmiyor ya yine aglıyorsa diye annelik ne tuhafmış
son durumun nasıl?seninde bu aylarda popo da anal fissüre benzer sıkıntıların oldu mu aşağı baskı yaptığı için. benim baskı yapmasada hacetlenirken sanki kağıtla kesilmiş gibi acıyor.Sancım olmuypr Benim çok şükür kasılma oluyordu bebek hani bir yere toplanıp dağılır ya o yani bir de aşağı çok başlı yapıyor idrar kesem acıyordu bu kadar. Tansiyon problemim yoK o ilaç kasılma da önlüyormuş ondan verdi
Suan kasılmam var biraz canım toplanıp dağılıyor yine kuzucuğum :) yok öyle bir problemim hiç olmadı benim de kağıt kesiği gibi idrar kesem acıyor baskı yapnca sadeceson durumun nasıl?seninde bu aylarda popo da anal fissüre benzer sıkıntıların oldu mu aşağı baskı yaptığı için. benim baskı yapmasada hacetlenirken sanki kağıtla kesilmiş gibi acıyor.
Canım sıkma canını benim de senin haftalarında başladı aynı ağrı Doktora sordum dün muayenem vardı o normal dedi artık gelmeye hazırlanıyor dedi korkma sakınGünaydınlarrr, kızlar bende bu çatı ağrısı geceleri de başladı bacak arama yastık koyup öyle yatınca bir nebze de olsa rahatlatıyor herşey şükür iyi ama gel gör ki şu ağrı mahvediyor beni yaa
İnşallah canım 37 i bir atlatsam inşallah...Anladım düzelir merak etme benim de kasılmam çok fazla 20 li haftalardan beri bugüne geldik şükür
yok cnm hiç korkmuyorum bu benim ikinci gebeliğim ilkinde vardı ama geceleri yoktu bu ağrı cuma gidince bende bir konuşacağım bakalım ne dicekCanım sıkma canını benim de senin haftalarında başladı aynı ağrı Doktora sordum dün muayenem vardı o normal dedi artık gelmeye hazırlanıyor dedi korkma sakın
Heee oh ohhh ne mutlu sana vallahi :)yok cnm hiç korkmuyorum bu benim ikinci gebeliğim ilkinde vardı ama geceleri yoktu bu ağrı cuma gidince bende bir konuşacağım bakalım ne dicek
Ben de aynı canım fark etmeden sırt üstü yatıyor oluyorum inş zararı olmaz bebişlerimizeSelam herkese ben gecleri sola yatmama rağmen düz uyanmış buluyorum kendimi sizde de öylemi kalkınca da sola dönük kalkıyorum ama göbeğim acıyor düz yattığımdan sanırım sırtıma yastık koyup denedim biraz faydası oldu siz nasıl yapıyosunuz
İç yanması maalesef bazen bana da geliyor. Elmayı tavsiye ederim. Kırmızı elma bana çok iyi geliyor. Gece yatmadan 1 tane yiyorum.Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Hamişlik iyi gidiyor mide yanması tek sorun.şimdilik çatlak yok.11 kilo aldım 64 oldum.kızım iyi maşallh hareketliyiz.varis yok öfem yok şimdilik
Selam herkese ben gecleri sola yatmama rağmen düz uyanmış buluyorum kendimi sizde de öylemi kalkınca da sola dönük kalkıyorum ama göbeğim acıyor düz yattığımdan sanırım sırtıma yastık koyup denedim biraz faydası oldu siz nasıl yapıyosunuz
Sağol canımm inşallah gülsün ya aklım o günden beridir meleğimde ya yine aglıyorsa diyeoy kıyamam ya çok tatlıdır o bir daha ki sefere annesine güler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?