2018 mart-nisan anneleri

LeylaKaya geçmiş olsun canım inşallah vaktinde hayırlısıyla gelir. Kilosu nasıl tam kacıncı haftandasın 34 den sonra gelişimlerini tamamlamış oluyorlar bildiğim kadarıyla küveze gerek kalmıyor çoğu zaman yinede vaktiyle hayırlısıyla gelsin inşallah

Kızlar.

Hazır topik açılmış sormak istiyorum ben

Bebişler nasıl? Hareket düzeni nasıl ?

Sizler nasılsınız?

Şikayetleriniz ve bu süreçte yaşadığınız yeni maceralar?

Agrilariniz ve ödemleriniz?

Varis varmi?

Şimdiye kadar kaç kilo aldınız ve kaç kilo ile hamile kaldınız ?

Ve son olarak

ÇATLAKLAR NE DURUMDA ??

Konuşalım sohbet edelim...

Çok şükür oğlumla ikimiz de turp gibiyiz . hamd olsun çok şükür. Zorluklara rağmen yolculugumunuzun 4te 3 u bitti bile :)

Bel agrilarim var biraz. Aslında kalcam ağrıyor ama belimde ağrıyor .

Oğluşum maşallah geceleri kudur kudur oluyor sabahları da oynaşıyor benimle

Ödem çok şükür hala yok. Gerçi ben tuzu Baya azalttim 5. Aydan beri çok dikkat ediyorum.

Varis varmi yok mu tam bilemiyorum. Bacak kaslarım çok ağrıyor geceleri kramp oluyor. Yeşil bi damar var bacagimda. Sanırım varis o oluyor. Ağrısı daha iyi bugün ama orda ve orda olduğunu bilmek beni tedirgin ediyor.

** varisler normal doğumu engelleyen bi faktörmüş. **

Şimdiye kadar 5 kilo aldım. 49 la hamile kadim . Şuan 54 kiloyum.

Göbüşümde bazen çok belirgin damarlar oluyor. Bazen de olmuyor. Çatlama henüz görmüyorum ama kaşıntı var.

Bazen de kasilmalarim oluyor. Alttan tuhaf bi duygu oluyor. Bazen minigim toplanıyor bi yere çok sert oluyor karnım. Ve şekilsiz bicimsiz görünüyor göbeğim

Bütün bunlara rağmen kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok mutluyuz ve çok heyecanliyiz. Oğlumuza kavusacagimiz günü bekliyoruz.

Bu arada biz oğlumla şimdiden *elim sende oynuyoruz bana karşılık da veriyor sıpa

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Hamişlik iyi gidiyor mide yanması tek sorun.şimdilik çatlak yok.11 kilo aldım 64 oldum.kızım iyi maşallh hareketliyiz.varis yok öfem yok şimdilik

Allah razı olsun sağol.Kilosu haftasıyla uyumlu bir sorunu yok çok şükür ama ben muayeneden korktum erkendoğjmdan değil

Sancım olmuypr Benim çok şükür kasılma oluyordu bebek hani bir yere toplanıp dağılır ya o yani bir de aşağı çok başlı yapıyor idrar kesem acıyordu bu kadar. Tansiyon problemim yoK o ilaç kasılma da önlüyormuş ondan verdi

Anladım düzelir merak etme benim de kasılmam çok fazla 20 li haftalardan beri bugüne geldik şükür

oy kıyamam ya çok tatlıdır o bir daha ki sefere annesine güler belki

Günaydınlarrr, kızlar bende bu çatı ağrısı geceleri de başladı bacak arama yastık koyup öyle yatınca bir nebze de olsa rahatlatıyor herşey şükür iyi ama gel gör ki şu ağrı mahvediyor beni yaa

Selam herkese ben gecleri sola yatmama rağmen düz uyanmış buluyorum kendimi sizde de öylemi kalkınca da sola dönük kalkıyorum ama göbeğim acıyor düz yattığımdan sanırım sırtıma yastık koyup denedim biraz faydası oldu siz nasıl yapıyosunuz

son durumun nasıl?seninde bu aylarda popo da anal fissüre benzer sıkıntıların oldu mu aşağı baskı yaptığı için. benim baskı yapmasada hacetlenirken sanki kağıtla kesilmiş gibi acıyor.

son durumun nasıl?seninde bu aylarda popo da anal fissüre benzer sıkıntıların oldu mu aşağı baskı yaptığı için. benim baskı yapmasada hacetlenirken sanki kağıtla kesilmiş gibi acıyor.
Suan kasılmam var biraz canım toplanıp dağılıyor yine kuzucuğum :) yok öyle bir problemim hiç olmadı benim de kağıt kesiği gibi idrar kesem acıyor baskı yapnca sadece

Canım sıkma canını benim de senin haftalarında başladı aynı ağrı Doktora sordum dün muayenem vardı o normal dedi artık gelmeye hazırlanıyor dedi korkma sakın

Canım sıkma canını benim de senin haftalarında başladı aynı ağrı Doktora sordum dün muayenem vardı o normal dedi artık gelmeye hazırlanıyor dedi korkma sakın
yok cnm hiç korkmuyorum bu benim ikinci gebeliğim ilkinde vardı ama geceleri yoktu bu ağrı cuma gidince bende bir konuşacağım bakalım ne dicek

Ben de aynı canım fark etmeden sırt üstü yatıyor oluyorum inş zararı olmaz bebişlerimize

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Hamişlik iyi gidiyor mide yanması tek sorun.şimdilik çatlak yok.11 kilo aldım 64 oldum.kızım iyi maşallh hareketliyiz.varis yok öfem yok şimdilik
İç yanması maalesef bazen bana da geliyor. Elmayı tavsiye ederim. Kırmızı elma bana çok iyi geliyor. Gece yatmadan 1 tane yiyorum.
Bu aralar kramplar oluyor bacaklarimda ama onu da hallediyorum. 5 dk bacaklarimi hareket ettiriyorum dinleniyor öyle.

Kızlar benim sabahtan beri karnımda ara ara geçen bir sancım var..dayanılmaz derecede değil ama arada şiddetlendiği de oldu. Hiç bu kadar uzun sürmezdi sizde de oluyor mu? Adet sancısının hafifi gibi diyebilirim açama daha çok batma gibi

Bende bazen gece yan yatmaktan belim ağrıyor düz yatma ihtiyacı duyuyorum. Ağrı gelince yana dönüyorum. Bazen bende düz yatmış uyanıyorum. Sanırım bedenimiz eski alışkanlığına dönüyor bazen. Ben yan yatarken sırtıma yastık koyuyorum ve belimdeki gerilmeyi alıyor ve çok rahat ediyorum. Bazende bacak arama koyuyorum :) yatakta maymun gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…