2018 mart-nisan anneleri

Suan kasılmam var biraz canım toplanıp dağılıyor yine kuzucuğum :) yok öyle bir problemim hiç olmadı benim de kağıt kesiği gibi idrar kesem acıyor baskı yapnca sadece
Bu ağrılar idrar yaparken veya büyük tuvalet yaparken mi oluyor ?

Benimde cisim olmamasına rağmen minigim toplanıp yerine dönerken birden çiş geliyor.sonra dediğiniz gibi tuhaf bi his oluyor. Tabi o ara tuvalete yetişebilmek en büyük mutluluk :)

Yoğunluk hissi gibi mi ?

Bende böyle degilde dün göbek deligimde ağrı vardı. Kısa süreli bi ağrı. 1-2 sürdü.

Canım eğer terslik hissediyorsan muhakkak doktorunu ara. Korkutmak istemem ama doğuma en yakın zamandayiz artık. Her turlu agriyi ciddi düşünmeliyiz. Bazen erken doğum habercisi olabiliyor böyle ağrılar.

Bazende bebeğin pozisyonu ile ilgili oluyor ama sen yine de doktorunu ara muhakkak. İçin rahat etsin

Ben sola hiç yatamadım gebeliğim boyunca hep sağa yatabildim. Çünkü başı solumda ve inanılmaz ağrı yapıyor. Sırtüstü ben de buluyorum kendimi gecede 4/5 kez sonra dönüyorum.

Karnımda benim de iki gündür ağrı var sanırım kilo alımına bağlı bebeğin

Yalancı sancı diyorlar ya ondandır diye düşünüyorum ama tabi tecrübeli olmayınca da nasıl oluyor insan bilemiyor canım..böyle üşütünce karnı ağrır ya insanın onun gibi..bir de bebeğim çok hareketli bugün o hareket ettikçe artıyor gibi ağrı..

Öyle mi canım normaldir inşallah..biraz daha bekleyeyim bakalım ne kadar sürecek

Yalancı sancı kasılmayla birlikte adet ağrısı gibiolur karnın bir dk sertleşir geçer bi süre sonra yine sertleşir ben onu da yaşıyorum ama bu üşütme ağrısı gibi ya da büyümeye bağlı

Canım benim benimde ilk gebeligim. Sıfır tecrübe

Ben biraz pimpirikli bi anne adayayım. Sanırım senin küçük sıpa biraz iyi besleniyor içerde. Hareketli olması çok çok iyi. Belkide hareketlerine bağlı agrilardir.

Bak ben mesela yürüyüşe çıktığım zaman beyefendi 5 dk sonra bi başlıyor toplanmaya. Yürü yuruyebilirsen. Tam o sırada biraz ağrı oluyor bendede. Biraz bekliyorum dinleniyorum beyfendimiz yer degistirince rahatlıyorum :)

Tansiyon mu çıktı acaba cnm hamilelikten dolayi

Yok cnm kayinvalidem çalışıyo yani sürekli olamaz yanımda ki bnde istemem iydir hoşt r ama sigara iciyo bn deli olurum o nefesler ellerde bebeğe yaklasirlarsa e biseyde diyemem kendi kendimi yerim

Yalancı sancı kasılmayla birlikte adet ağrısı gibiolur karnın bir dk sertleşir geçer bi süre sonra yine sertleşir ben onu da yaşıyorum ama bu üşütme ağrısı gibi ya da büyümeye bağlı
Ben o rahim kasılmasını tam anlayamadım canım ya hiç olmadı mı ben mi fark etmiyorum bilmiyorum. Ama bebek bir yere toplanır gibi oluyor arada bir

Diyorum ya bebek odaklı oldu dr umda o da sanırım bebek iyi gelişimi normal diye yetiyor onlara. Bu kadına ne olur ne oluyor diyen yok. Başka dr a gideceğim aynen en azından rutin testleri vs yapar.
Ahh bizim çektiklerimiz zor gerçekten ilerledikçe hamilelik. Az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. Sağlıcakla alsak kucaklarımıza evlatlarımızı

Allah bize öyle bir analık iç güdüsü veriyor ki merak etme tek bile olsan bakarsın canım. Biz burada birbirimize her konuda destek olmaya çalıştık bugüne kadar, doğumdan sonra da inşallah öyle olacak

Ah o ağrıyı bana sor ne çektim hakikat bazen dayanılacak gibi olmuyor ağrı.

Sağol canımm inşallah gülsün ya aklım o günden beridir meleğimde ya yine aglıyorsa diye
Benim kızda en son dudak büzmüştü acaba ağladı mı? Tam hastaneye giderken önümüze aniden araba çıktı az kalsın kaza yapıyorduk şerefsiz yüzünden. Korkmuştum üstüne ultrasonda dudak büzmüştü bebeğim

Aynısı bende oluyor ateş basıyor gece ve hep üstümü açıyorum

Oyy kuşum kıyamam ona çikolata ye konuş onunla annesi çikolata mutluluk hormonu salgılıyormus

Tuba görsen büyük insan gibi nasıl büzülmüş o dudaklar insan hayret ediyor. Çok korkmuştum ve sarsıldım öne doğru herhalde ondan oda etkilendi
Yavrum yaa artık herşeyden haberleri var etkileniyorlar.insan duygulanıyor bu hallerine.ben iyice duygusal oldum tekmeleri hareketleri arttıkça özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…