- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.301
Bu ağrılar idrar yaparken veya büyük tuvalet yaparken mi oluyor ?Suan kasılmam var biraz canım toplanıp dağılıyor yine kuzucuğum :) yok öyle bir problemim hiç olmadı benim de kağıt kesiği gibi idrar kesem acıyor baskı yapnca sadece
Kızlar benim sabahtan beri karnımda ara ara geçen bir sancım var..dayanılmaz derecede değil ama arada şiddetlendiği de oldu. Hiç bu kadar uzun sürmezdi sizde de oluyor mu? Adet sancısının hafifi gibi diyebilirim açama daha çok batma gibi
Selam herkese ben gecleri sola yatmama rağmen düz uyanmış buluyorum kendimi sizde de öylemi kalkınca da sola dönük kalkıyorum ama göbeğim acıyor düz yattığımdan sanırım sırtıma yastık koyup denedim biraz faydası oldu siz nasıl yapıyosunuz
Kızlar benim sabahtan beri karnımda ara ara geçen bir sancım var..dayanılmaz derecede değil ama arada şiddetlendiği de oldu. Hiç bu kadar uzun sürmezdi sizde de oluyor mu? Adet sancısının hafifi gibi diyebilirim açama daha çok batma gibi
Yalancı sancı diyorlar ya ondandır diye düşünüyorum ama tabi tecrübeli olmayınca da nasıl oluyor insan bilemiyor canım..böyle üşütünce karnı ağrır ya insanın onun gibi..bir de bebeğim çok hareketli bugün o hareket ettikçe artıyor gibi ağrı..Yoğunluk hissi gibi mi ?
Bende böyle degilde dün göbek deligimde ağrı vardı. Kısa süreli bi ağrı. 1-2 sürdü.
Canım eğer terslik hissediyorsan muhakkak doktorunu ara. Korkutmak istemem ama doğuma en yakın zamandayiz artık. Her turlu agriyi ciddi düşünmeliyiz. Bazen erken doğum habercisi olabiliyor böyle ağrılar.
Bazende bebeğin pozisyonu ile ilgili oluyor ama sen yine de doktorunu ara muhakkak. İçin rahat etsin
Öyle mi canım normaldir inşallah..biraz daha bekleyeyim bakalım ne kadar sürecekBen sola hiç yatamadım gebeliğim boyunca hep sağa yatabildim. Çünkü başı solumda ve inanılmaz ağrı yapıyor. Sırtüstü ben de buluyorum kendimi gecede 4/5 kez sonra dönüyorum.
Karnımda benim de iki gündür ağrı var sanırım kilo alımına bağlı bebeğin
Dinlenince geçiyor bendeki dediğin ağrıya çok benziyor birazda atkıyla sardım üşütüyorum çünkü gece üstümü çok açık buluyorum ateş basıyor son aylarda farketmeden de üşütüyoruz benceÖyle mi canım normaldir inşallah..biraz daha bekleyeyim bakalım ne kadar sürecek
Yalancı sancı kasılmayla birlikte adet ağrısı gibiolur karnın bir dk sertleşir geçer bi süre sonra yine sertleşir ben onu da yaşıyorum ama bu üşütme ağrısı gibi ya da büyümeye bağlıYalancı sancı diyorlar ya ondandır diye düşünüyorum ama tabi tecrübeli olmayınca da nasıl oluyor insan bilemiyor canım..böyle üşütünce karnı ağrır ya insanın onun gibi..bir de bebeğim çok hareketli bugün o hareket ettikçe artıyor gibi ağrı..
Yalancı sancı diyorlar ya ondandır diye düşünüyorum ama tabi tecrübeli olmayınca da nasıl oluyor insan bilemiyor canım..böyle üşütünce karnı ağrır ya insanın onun gibi..bir de bebeğim çok hareketli bugün o hareket ettikçe artıyor gibi ağrı..
Tansiyon mu çıktı acaba cnm hamilelikten dolayiİnşallah sağıkla doğar vallahi.. 2 defa iğne curulacağım 4 ampul 2 2 vurul sesi yarından sonra daha vırdurmayacağım. Ayrıca progestan kan ilacı bir de tansiyon hapım var ahh ben ve ilaçlar tansiyonu niye verdi anlamadım ama o arada aklıma gelmedi sormak
Yok cnm kayinvalidem çalışıyo yani sürekli olamaz yanımda ki bnde istemem iydir hoşt r ama sigara iciyo bn deli olurum o nefesler ellerde bebeğe yaklasirlarsa e biseyde diyemem kendi kendimi yerimHala hastanede misin
Benimki rahat yaa kiloma da bakmıyor tahlil bakmadığı gibi ahahahah. Kayınvalideni çağır en kötü tek kalma yemek falan yapar sen bebeğe o sana bakar. Onun da torunu sonuçta. İnş annem gelebilir baban iyileşir tez zamanda canım..
Kasılmam benim de çok oluyor doğum sancısı da normal diyorlar. Ya da ben aşırı hissediyorum her şeyi. Açılmam benim de yoktu şükür. Yüksek tansiyon iyi değil derler yüksek çıktıysa mecbur tansiyon ilacı vermiştir.
Ben o rahim kasılmasını tam anlayamadım canım ya hiç olmadı mı ben mi fark etmiyorum bilmiyorum. Ama bebek bir yere toplanır gibi oluyor arada birYalancı sancı kasılmayla birlikte adet ağrısı gibiolur karnın bir dk sertleşir geçer bi süre sonra yine sertleşir ben onu da yaşıyorum ama bu üşütme ağrısı gibi ya da büyümeye bağlı
Ahh bizim çektiklerimizDiyorum ya bebek odaklı oldu dr umda o da sanırım bebek iyi gelişimi normal diye yetiyor onlara. Bu kadına ne olur ne oluyor diyen yok. Başka dr a gideceğim aynen en azından rutin testleri vs yapar.
Allah bize öyle bir analık iç güdüsü veriyor ki merak etme tek bile olsan bakarsın canım. Biz burada birbirimize her konuda destek olmaya çalıştık bugüne kadar, doğumdan sonra da inşallah öyle olacakOf cnm valla bn 75 le bitirsem dua edicem bisver kilo bu illa ki verilir bi şekilde doktorum beni yerin debine koycak o ayrı mesela aşırı derecede kiloya takik onn stresi sardı bide beni bi yandan babam bi yandan doğum bi yandan doğum sonrası tek nasıl yapcam onn korkusu .sende değiş doktorunu bnce ya nasıl bi tahlil bile yapmaz anlamadım bn hiç bu doktorlar ne rahat ya
Ah o ağrıyı bana sor ne çektimGünaydınlarrr, kızlar bende bu çatı ağrısı geceleri de başladı bacak arama yastık koyup öyle yatınca bir nebze de olsa rahatlatıyor herşey şükür iyi ama gel gör ki şu ağrı mahvediyor beni yaa
Benim kızda en son dudak büzmüştü acaba ağladı mı? Tam hastaneye giderken önümüze aniden araba çıktı az kalsın kaza yapıyorduk şerefsiz yüzünden. Korkmuştum üstüne ultrasonda dudak büzmüştü bebeğimSağol canımm inşallah gülsün ya aklım o günden beridir meleğimde ya yine aglıyorsa diye
Aynısı bende oluyor ateş basıyor gece ve hep üstümü açıyorumDinlenince geçiyor bendeki dediğin ağrıya çok benziyor birazda atkıyla sardım üşütüyorum çünkü gece üstümü çok açık buluyorum ateş basıyor son aylarda farketmeden de üşütüyoruz bence
merak etme annesi ağlamaz sen iyi düşün ki oda iyi hissetsinSağol canımm inşallah gülsün ya aklım o günden beridir meleğimde ya yine aglıyorsa diye
Oyy kuşum kıyamam ona çikolata ye konuş onunla annesi çikolata mutluluk hormonu salgılıyormusBenim kızda en son dudak büzmüştü acaba ağladı mı? Tam hastaneye giderken önümüze aniden araba çıktı az kalsın kaza yapıyorduk şerefsiz yüzünden. Korkmuştum üstüne ultrasonda dudak büzmüştü bebeğim
Tuba görsen büyük insan gibi nasıl büzülmüş o dudaklar insan hayret ediyor. Çok korkmuştum ve sarsıldım öne doğru herhalde ondan oda etkilendiOyy kuşum kıyamam ona çikolata ye konuş onunla annesi çikolata mutluluk hormonu salgılıyormus
Yavrum yaa artık herşeyden haberleri var etkileniyorlar.insan duygulanıyor bu hallerine.ben iyice duygusal oldum tekmeleri hareketleri arttıkça özellikleTuba görsen büyük insan gibi nasıl büzülmüş o dudaklar insan hayret ediyor. Çok korkmuştum ve sarsıldım öne doğru herhalde ondan oda etkilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?