2018 mart-nisan anneleri

Yavrum yaa artık herşeyden haberleri var etkileniyorlar.insan duygulanıyor bu hallerine.ben iyice duygusal oldum tekmeleri hareketleri arttıkça özellikle
Evet hareketleri artık uzaktan bakınca belli oluyor. Ben eşine Meksika dalgası yapıyor senin kız diyorum :) az kaldı teyzesi sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Yok cnm kayinvalidem çalışıyo yani sürekli olamaz yanımda ki bnde istemem iydir hoşt r ama sigara iciyo bn deli olurum o nefesler ellerde bebeğe yaklasirlarsa e biseyde diyemem kendi kendimi yerim
Haklısın o zaman üstesinden gelirsin inşallah allah sabrını veriyo her şeyin

Ben o rahim kasılmasını tam anlayamadım canım ya hiç olmadı mı ben mi fark etmiyorum bilmiyorum. Ama bebek bir yere toplanır gibi oluyor arada bir
Bebek toplanır gibi olmasın benziyor komple karnın sertleşir

Ahh bizim çektiklerimiz zor gerçekten ilerledikçe hamilelik. Az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. Sağlıcakla alsak kucaklarımıza evlatlarımızı

Amin canım inşallah sabrım tükendi valla benim de hergün yeni bir şey çıkıyor Allah beterinden saklasın ama

Kızlar birkaç gündür yazamadım, hafif bir bogazda yanma var gibiydi,bide öksuruk basladı hemen giittik doktora antibiyotige basladık,hic etkilemedi sukur iyiyim.Artık 30 hafta 6 günluguz,pazartesi kizimi gordum cok tatliydi yavrum renklide acti doktorum izledim onu iyice,kilomuz 1535 gr boyumuzda 40 cm kadarmıs,doktorum masallah tombis yanakli kizin var hersey yolunda sukur,ama kızim donmemis daha dogum donüşüne.4 hafta sonra tekrar gidicem bakalim kan ve idrar tahlilleri istedi hemde dogum icin son olur bu tahliller dedi ondan sonra daha sık gorusucez dedi.Mide yanmasindan dolayi bogazimda kan oluyordu hicbirsey yiyemiyordum şuruba başladıķ cok iyi geldi 3 gundur cok rahatım.Herhangi bir sanci falan olursa takip et beni mutlaka ara dedi doktorum,yeni vitaminde yazdi iciyorum bakalim.Hepiniz iyisinizdir kizlar insallah bende hem korku hem heyecan var.

Maşallah kuzucuğa annesi..ben de özledim yavrumu neyse ki kontrole az kaldı sayılır..hislerime göre benimki de dönmedi çünkü doktorun dediği gibi duruyor gibi hareketlerine göre. Gerçş zaten sezaryen olacak benim :) ben de nasıl olacak fiziken falan çok merak ediyorum

Gün içinde bir kaç kere oluyor canım normal otururken de

Amin canım.Bende donmediginin farkındayım aşagiya dogru tekmeliyor sürekli.Hayırlisi ile dogumu atlatmayı nasip etsin Rabbim hepimize.Sende gör bakalim minigini annesi hayirlı haberlerle gel inşallah.

Kızlar bir haftadır el parmaklarımın dipleri ağrıyor, iki elimde de.. bugün doktora sordum ortapediye yönlendirdi. Off neden olur ki yaa, canim sıkıldı. Böyle bisey yasayan var mi??

Allah bize öyle bir analık iç güdüsü veriyor ki merak etme tek bile olsan bakarsın canım. Biz burada birbirimize her konuda destek olmaya çalıştık bugüne kadar, doğumdan sonra da inşallah öyle olacak
Evet cnm valla sizde olmasanız inanki anlatacağım bi allahın kulu yok etrafımda

Allah hepimizi n yardımcısı ols

İyi cnm iyi.olmanıza sevindim valla bebişini de gormussun ne güzel ben hiç gormedim yüzünü ya dikkat et kendine

Sabaha kadar hiç uyuyamadım kızlar saga sola dönmekten mahvoldum sancılarda bir tuhaf bacagımın üstünü uyuşturuyor vurunca. Bugunde benim kız inanılmaz cok kasılıyor bilmiyorum bir atlatsaydık şu serüveni rahatlycam

Kızlar çok uykusu gelen var mı benim gibi? Günde 3/4 kez uyuyorum tabi gece kalkp oturmalarım da var belki düzenim boxuldu diye ama çok uykum geliyor
Cnm bnm gün içinde çok uykum geliyo genelde hep uyuyom valla çünkü gece hiç uyuyamiyorum yani 3 gibi uyuyorum ama sabah olana kadar elli defa uyanıyorum lavaboya gitmek icin

Arkadaşlar Karaca home dan uyku seti almıştım resimdekinden farklı gelince iade ettim fakat 1 ay geçti hala bedeli tarafıma iade olmadı ne biçim bi firmaymış ya telefonla müşteri hizmetlerini 10 kere aradım her defasın döneceğiz diyorlar ne arayan var ne soran böyle 1 ay oyaladılar... varmı başka benim gibi sıkıntı yaşayan

Canım bende aynı senin gibiyim düz ya da sağa dönük kalkıyorum ve göbeğim acıyor. Sırtıma yastık koymayı denedin bende ama bana faydası olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…