2018 mart-nisan anneleri

Kızlar çok uykusu gelen var mı benim gibi? Günde 3/4 kez uyuyorum tabi gece kalkp oturmalarım da var belki düzenim boxuldu diye ama çok uykum geliyor

BBende şimdiden başladı o uykusuzluk hali o kadar uykum geliyoki şeker mi var diye ölçüyorum tansiyon ölçüyorum yok ama uykum var yatağa yatıyorum uyuyamıyorumda

İyi cnm iyi.olmanıza sevindim valla bebişini de gormussun ne güzel ben hiç gormedim yüzünü ya dikkat et kendine
Sağol canım, evet bu sefer yüzünü gösterdi bakalım doktorda renkli açtı izledim bol bol su içiyordu içerde.Sende dikkat et kendine Canım .

Pillibebek aynisi bende de var ellerim sis parmaklarm cok agriyor gebelikten dolayi oluyormus bende yapcak bisey yok diip katlaniyorum karpa tunel diyolar buna

Çok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyi

Aynen canım vallahi cok zor oluyor artık her şey azıcık temizlik azıcık ayakta kalmak inanılmaz etkiler oldu

Kızlar hemoroid sorunu yaşayan varsa aloe vera bitkisi limon suyu ve badem yağı iyileştiriyor aklınızda olsun 4 gündür çok kötüydüm bitkisel olarak geçirdim ilaca gerek kalmadı çok şükür

Şikayet var'a yaz çoğu firma o şekilde daha hızlı dönüş yapıyor belki hızlanır. Ben de uyku seti aldım karacadan tam takım. Aşırı beğenmedim ama vakit kalmadığından iade etmedim.

BBende şimdiden başladı o uykusuzluk hali o kadar uykum geliyoki şeker mi var diye ölçüyorum tansiyon ölçüyorum yok ama uykum var yatağa yatıyorum uyuyamıyorumda

Ben oturduğum yerde sızıyorum çok fena gebeliğin başında olur sanıyordum ben uyku halini

Yaaa bakalım Hangimiz erken doğuracak canm bni korku sariyo valla srn ne yaptın hazır. Mi.herseyin yikadin mi kıyafetlerini bebisin
Aut inşallah hayırlısıyla tam zamanında doğarlar :) tıkadım vallahi bir arabası ve yatağı kaldı alınacak çantalarım da hazır erken doğum riski olunca herşeyi hazırladık

Ben de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.

Üçünü karıştırcaz mı tek tek oluyor mu
Tek tek canım gece yatarken badem yağını pamuğa batırıp oraya yerleştiriyosun sabaha kadar duruyo gün içinde bir kez limonu pamuğa sıkıp koyuyosun aloe vera bitkisinide her tuvalette sürdüm ben içine doğru da sürüyosun
Badem yağını da içine de sürebilirsiniz daha faydalı

Oyy maşallah annesi görmüssün bebişini ne güzel.Çok cektin sende ama az kaldı canım mutlu sona yaklaşıyoruz bebişleri kucagımıza alınca hastalıkmıs acıymıs agrıymıs eser kalmayacak inş
İyi cnm iyi.olmanıza sevindim valla bebişini de gormussun ne güzel ben hiç gormedim yüzünü ya dikkat et kendine
Canım ya senin kız pek utangaç olacak nazlı bebiş.çikolata ve maden suyu hareketlendiriyo benimkini 3 seferdir poz veriyo bize

Ayy hiç sorma dün gece 4 de uykuya dalmısım 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım 10 dan 12ye kadar uyumusum yine.gece uykusu kalmadı gündüz uyuyorum bende
Canım yorma kendini fazla olduğu kadar.hele temizlik yapma artık birini bul o yapsın.hazırlıklara başla kuzum yıkancakalr ütülencekler çanta falan hazırla bence vakti geldi.bende haftasonu yıkayacam haftaiçi ütü yapcam sonra canta

Aynen canım vallahi cok zor oluyor artık her şey azıcık temizlik azıcık ayakta kalmak inanılmaz etkiler oldu
Ayy ben akşam eşime söz vermiştim masaj yapıp uyutcam diye genelde haftada 1 gün 1 saat masaj seansı yapar uyuturum.ama bugün akşam yemegi yiyince uyumus kalmısım eşimde uyudu az önce ilgilenemedim onunla cok vicdan azabı cektim agladım yetemiyorum yetişemiyorum artık diye.

Orayada yazdım bakalım , hiç böyle bilmezdim karacayı

Günaydın kızlar güzel sağlıklı bol tekmeli bi gün olsun inşallah.benim kız sabah alarm sesinden korkuyor onu farkettim birden hareketleniyor aynı şeyi mikser ve elektrik süpürgesi sesinini duyuncada yapıyo bunlardan ürküyo yavrum

benimki de alarm sesinden önce alarma yakın tepişiyor sevmiyormudur nedir.o sesi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…