- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.341
Kızlar çok uykusu gelen var mı benim gibi? Günde 3/4 kez uyuyorum tabi gece kalkp oturmalarım da var belki düzenim boxuldu diye ama çok uykum geliyor
Sağol canım, evet bu sefer yüzünü gösterdi bakalım doktorda renkli açtı izledim bol bol su içiyordu içerde.Sende dikkat et kendine Canım .İyi cnm iyi.olmanıza sevindim valla bebişini de gormussun ne güzel ben hiç gormedim yüzünü ya dikkat et kendine
Çok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyiSabaha kadar hiç uyuyamadım kızlar saga sola dönmekten mahvoldum sancılarda bir tuhaf bacagımın üstünü uyuşturuyor vurunca. Bugunde benim kız inanılmaz cok kasılıyor bilmiyorum bir atlatsaydık şu serüveni rahatlycam
Aynen canım vallahi cok zor oluyor artık her şey azıcık temizlik azıcık ayakta kalmak inanılmaz etkiler olduÇok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyi
Arkadaşlar Karaca home dan uyku seti almıştım resimdekinden farklı gelince iade ettim fakat 1 ay geçti hala bedeli tarafıma iade olmadı ne biçim bi firmaymış ya telefonla müşteri hizmetlerini 10 kere aradım her defasın döneceğiz diyorlar ne arayan var ne soran böyle 1 ay oyaladılar... varmı başka benim gibi sıkıntı yaşayan
BBende şimdiden başladı o uykusuzluk hali o kadar uykum geliyoki şeker mi var diye ölçüyorum tansiyon ölçüyorum yok ama uykum var yatağa yatıyorum uyuyamıyorumda
Üçünü karıştırcaz mı tek tek oluyor muKızlar hemoroid sorunu yaşayan varsa aloe vera bitkisi limon suyu ve badem yağı iyileştiriyor aklınızda olsun 4 gündür çok kötüydüm bitkisel olarak geçirdim ilaca gerek kalmadı çok şükür
Sağol canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız seninle aramızda 1 gün varmışAnladm cnm dikkat et kendine son demlerimiz artik
Aynen temizlik yapim mi bnde bilemiyorum erken mi diyorum bebegin kıyafetlerini de yıkamadım hic mesela 35.haftadayim kafam bi dünya bilmiyom hicAynen canım vallahi cok zor oluyor artık her şey azıcık temizlik azıcık ayakta kalmak inanılmaz etkiler oldu
Yaaa bakalım Hangimiz erken doğuracak canm bni korku sariyo valla srn ne yaptın hazır. Mi.herseyin yikadin mi kıyafetlerini bebisinSağol canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız seninle aramızda 1 gün varmış
Aut inşallah hayırlısıyla tam zamanında doğarlar :) tıkadım vallahi bir arabası ve yatağı kaldı alınacak çantalarım da hazır erken doğum riski olunca herşeyi hazırladıkYaaa bakalım Hangimiz erken doğuracak canm bni korku sariyo valla srn ne yaptın hazır. Mi.herseyin yikadin mi kıyafetlerini bebisin
Ben de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.Çok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyi
Tek tek canım gece yatarken badem yağını pamuğa batırıp oraya yerleştiriyosun sabaha kadar duruyo gün içinde bir kez limonu pamuğa sıkıp koyuyosun aloe vera bitkisinide her tuvalette sürdüm ben içine doğru da sürüyosunÜçünü karıştırcaz mı tek tek oluyor mu
Oyy maşallah annesi görmüssün bebişini ne güzel.Çok cektin sende ama az kaldı canım mutlu sona yaklaşıyoruz bebişleri kucagımıza alınca hastalıkmıs acıymıs agrıymıs eser kalmayacak inşKızlar birkaç gündür yazamadım, hafif bir bogazda yanma var gibiydi,bide öksuruk basladı hemen giittik doktora antibiyotige basladık,hic etkilemedi sukur iyiyim.Artık 30 hafta 6 günluguz,pazartesi kizimi gordum cok tatliydi yavrum renklide acti doktorum izledim onu iyice,kilomuz 1535 gr boyumuzda 40 cm kadarmıs,doktorum masallah tombis yanakli kizin var hersey yolunda sukur,ama kızim donmemis daha dogum donüşüne.4 hafta sonra tekrar gidicem bakalim kan ve idrar tahlilleri istedi hemde dogum icin son olur bu tahliller dedi ondan sonra daha sık gorusucez dedi.Mide yanmasindan dolayi bogazimda kan oluyordu hicbirsey yiyemiyordum şuruba başladıķ cok iyi geldi 3 gundur cok rahatım.Herhangi bir sanci falan olursa takip et beni mutlaka ara dedi doktorum,yeni vitaminde yazdi iciyorum bakalim.Hepiniz iyisinizdir kizlar insallah bende hem korku hem heyecan var.
Canım ya senin kız pek utangaç olacak nazlı bebiş.çikolata ve maden suyu hareketlendiriyo benimkini 3 seferdir poz veriyo bizeİyi cnm iyi.olmanıza sevindim valla bebişini de gormussun ne güzel ben hiç gormedim yüzünü ya dikkat et kendine
Ayy hiç sorma dün gece 4 de uykuya dalmısım 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım 10 dan 12ye kadar uyumusum yine.gece uykusu kalmadı gündüz uyuyorum bendeSabaha kadar hiç uyuyamadım kızlar saga sola dönmekten mahvoldum sancılarda bir tuhaf bacagımın üstünü uyuşturuyor vurunca. Bugunde benim kız inanılmaz cok kasılıyor bilmiyorum bir atlatsaydık şu serüveni rahatlycam
Canım yorma kendini fazla olduğu kadar.hele temizlik yapma artık birini bul o yapsın.hazırlıklara başla kuzum yıkancakalr ütülencekler çanta falan hazırla bence vakti geldi.bende haftasonu yıkayacam haftaiçi ütü yapcam sonra cantaÇok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyi
Ayy ben akşam eşime söz vermiştim masaj yapıp uyutcam diye genelde haftada 1 gün 1 saat masaj seansı yapar uyuturum.ama bugün akşam yemegi yiyince uyumus kalmısım eşimde uyudu az önce ilgilenemedim onunla cok vicdan azabı cektim agladım yetemiyorum yetişemiyorum artık diye.Aynen canım vallahi cok zor oluyor artık her şey azıcık temizlik azıcık ayakta kalmak inanılmaz etkiler oldu
Aynen temizlik yapim mi bnde bilemiyorum erken mi diyorum bebegin kıyafetlerini de yıkamadım hic mesela 35.haftadayim kafam bi dünya bilmiyom hic
Şikayet var'a yaz çoğu firma o şekilde daha hızlı dönüş yapıyor belki hızlanır. Ben de uyku seti aldım karacadan tam takım. Aşırı beğenmedim ama vakit kalmadığından iade etmedim.
Ben oturduğum yerde sızıyorum çok fena gebeliğin başında olur sanıyordum ben uyku halini
Orayada yazdım bakalım , hiç böyle bilmezdim karacayı
benimki de alarm sesinden önce alarma yakın tepişiyor sevmiyormudur nedir.o sesi bilmem.Günaydın kızlar güzel sağlıklı bol tekmeli bi gün olsun inşallah.benim kız sabah alarm sesinden korkuyor onu farkettim birden hareketleniyor aynı şeyi mikser ve elektrik süpürgesi sesinini duyuncada yapıyo bunlardan ürküyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?