- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.361
cnm sana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzuya da maşallah daha çok zaman var döner hayırlısı ile canını sıkma daha erkenKızlar birkaç gündür yazamadım, hafif bir bogazda yanma var gibiydi,bide öksuruk basladı hemen giittik doktora antibiyotige basladık,hic etkilemedi sukur iyiyim.Artık 30 hafta 6 günluguz,pazartesi kizimi gordum cok tatliydi yavrum renklide acti doktorum izledim onu iyice,kilomuz 1535 gr boyumuzda 40 cm kadarmıs,doktorum masallah tombis yanakli kizin var hersey yolunda sukur,ama kızim donmemis daha dogum donüşüne.4 hafta sonra tekrar gidicem bakalim kan ve idrar tahlilleri istedi hemde dogum icin son olur bu tahliller dedi ondan sonra daha sık gorusucez dedi.Mide yanmasindan dolayi bogazimda kan oluyordu hicbirsey yiyemiyordum şuruba başladıķ cok iyi geldi 3 gundur cok rahatım.Herhangi bir sanci falan olursa takip et beni mutlaka ara dedi doktorum,yeni vitaminde yazdi iciyorum bakalim.Hepiniz iyisinizdir kizlar insallah bende hem korku hem heyecan var.
cnm senin sezeryan neden belli kendi isteğinle mi karar verildi bir problem mi vardıMaşallah kuzucuğa annesi..ben de özledim yavrumu neyse ki kontrole az kaldı sayılır..hislerime göre benimki de dönmedi çünkü doktorun dediği gibi duruyor gibi hareketlerine göre. Gerçş zaten sezaryen olacak benim :) ben de nasıl olacak fiziken falan çok merak ediyorum
cnm benim sadece sağ el parmaklarımda uyuşma var onun haricinde ağrı yok bir git bakalım ne dicek doktorKızlar bir haftadır el parmaklarımın dipleri ağrıyor, iki elimde de.. bugün doktora sordum ortapediye yönlendirdi. Off neden olur ki yaa, canim sıkıldı. Böyle bisey yasayan var mi??
cnm çok erkencisin artık izinlisiniz ama erkencilik devam ediyor benim kız ben kalktığım anda başlıyor hareketlere çok tatlılar ya yerim onlarıGünaydın kızlar güzel sağlıklı bol tekmeli bi gün olsun inşallah.benim kız sabah alarm sesinden korkuyor onu farkettim birden hareketleniyor aynı şeyi mikser ve elektrik süpürgesi sesinini duyuncada yapıyo bunlardan ürküyo yavrum
zaten en zoru şu 30 lu haftalar cnm sabrımızın ve dayanma gücümüzün ölçüldüğü rabbim yardımcımız olsunben şu 30. haftaya girdiğimden beri aniden baldırlarımın şiştiğini hissettim ayaklarım normal.sanki birden büyümesi hızlandı gibi.
basur filan olmayayım da gerisi bi şekilde hallolur.sabah sabah kocam doğal gaz faturasını bulamamış bana trip atıyor bu adam koca olmak çok zor geliyor.zaten hayatında bi kere evlenme şansına sahip olmuş.onun da bozuk para gibi harcıyor kumar gibi ortaya koyuyor filan benle çocuğunun rızkını hayatını.zaten en zoru şu 30 lu haftalar cnm sabrımızın ve dayanma gücümüzün ölçüldüğü rabbim yardımcımız olsunbende çok zorlanıyorum genel olarak
Bebişin kıyafetlerini yıka canım onda gec bile kalmışsın ama temizlik konusunda bende kararsızımAynen temizlik yapim mi bnde bilemiyorum erken mi diyorum bebegin kıyafetlerini de yıkamadım hic mesela 35.haftadayim kafam bi dünya bilmiyom hic
Bende gündüz bir saat uykuyla dolanıyorum uyumayınca şişiyor insanOyy maşallah annesi görmüssün bebişini ne güzel.Çok cektin sende ama az kaldı canım mutlu sona yaklaşıyoruz bebişleri kucagımıza alınca hastalıkmıs acıymıs agrıymıs eser kalmayacak inş
Canım ya senin kız pek utangaç olacak nazlı bebiş.çikolata ve maden suyu hareketlendiriyo benimkini 3 seferdir poz veriyo bize
Ayy hiç sorma dün gece 4 de uykuya dalmısım 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım 10 dan 12ye kadar uyumusum yine.gece uykusu kalmadı gündüz uyuyorum bende
Canım yorma kendini fazla olduğu kadar.hele temizlik yapma artık birini bul o yapsın.hazırlıklara başla kuzum yıkancakalr ütülencekler çanta falan hazırla bence vakti geldi.bende haftasonu yıkayacam haftaiçi ütü yapcam sonra canta
Ayy ben akşam eşime söz vermiştim masaj yapıp uyutcam diye genelde haftada 1 gün 1 saat masaj seansı yapar uyuturum.ama bugün akşam yemegi yiyince uyumus kalmısım eşimde uyudu az önce ilgilenemedim onunla cok vicdan azabı cektim agladım yetemiyorum yetişemiyorum artık diye.
Kızlar dün eve giderken minibüse bindim yanımda arkadaşım da vardı benim için yer istedi hamile bayan var yer verir misiniz diye liseli bir kız ne dedi biliyor musunuz ''bende yorgunummm'' nasıl saygısız gençlik yetişiyor anlamış değilim eve gidince 6 yaşındaki oğluma dedim ki sen büyüyünce hamile çocuklu ve yaşlılara hep yer ver annecim oldu mu dedim hormonlar tavan zaten kızın öyle söylemesi çok üzdü beni
Maşallah az kaldı canım senin. Aynen sağlıkla alsak kucaklarımıza sonra başka sıkıntılar olacak ama insan bedenen zayıf ve yardıma ihtiyaç duyunca hayat baya zorlaşıyormuş.Sabaha kadar hiç uyuyamadım kızlar saga sola dönmekten mahvoldum sancılarda bir tuhaf bacagımın üstünü uyuşturuyor vurunca. Bugunde benim kız inanılmaz cok kasılıyor bilmiyorum bir atlatsaydık şu serüveni rahatlycam
Karnın burnunda zaten inan yer istemene bile gerek olmadan yer verilmeli. Hadi liseli kız vermedi ya diğer minibüste olanlar? Valla yaşamayan anlamaz derler ya hani gerçekten öyleKızlar dün eve giderken minibüse bindim yanımda arkadaşım da vardı benim için yer istedi hamile bayan var yer verir misiniz diye liseli bir kız ne dedi biliyor musunuz ''bende yorgunummm'' nasıl saygısız gençlik yetişiyor anlamış değilim eve gidince 6 yaşındaki oğluma dedim ki sen büyüyünce hamile çocuklu ve yaşlılara hep yer ver annecim oldu mu dedim hormonlar tavan zaten kızın öyle söylemesi çok üzdü beni
Hep birlikte büyüteceğiz bebişleri inşallah :)Evet cnm valla sizde olmasanız inanki anlatacağım bi allahın kulu yok etrafımda
ben sezaryen istiyorum canım bir de romatizma var bende aslında çok engel değilmiş ama yine de normal doğum istemiyorum :)cnm senin sezeryan neden belli kendi isteğinle mi karar verildi bir problem mi vardı
Benimde evlilik arifesinde olmuştu, sinirlenip mağazada öfkemi belli etmiştim sonra tıpış tıpış işimi hallettilerArkadaşlar Karaca home dan uyku seti almıştım resimdekinden farklı gelince iade ettim fakat 1 ay geçti hala bedeli tarafıma iade olmadı ne biçim bi firmaymış ya telefonla müşteri hizmetlerini 10 kere aradım her defasın döneceğiz diyorlar ne arayan var ne soran böyle 1 ay oyaladılar... varmı başka benim gibi sıkıntı yaşayan
yok anam yok gebelikte ne iş ne de yol çekiliyor en güzeli inzivaya çekileceğim 28 şubat son günüm yarın da raporumu alıp yatarım ya milletle uğraşılmaz yaKarnın burnunda zaten inan yer istemene bile gerek olmadan yer verilmeli. Hadi liseli kız vermedi ya diğer minibüste olanlar? Valla yaşamayan anlamaz derler ya hani gerçekten öyle
ay ben de yapıp buzluğa atayım bir şeyler diyorum ama hala da icraat yok..neler yapacaksınız bize de fikir olsun? sigara böreğinden başlamak lazım en basitinden,poğaça,normal börek filan da olur ama hiç kurabiye denemedim güzel olur mu acaba.. haftaya da bu işleri halledeyim :)Ben de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.
Bizim satlarda aynı bakalım önce hangimiz sezeryana gidecekben sezaryen istiyorum canım bir de romatizma var bende aslında çok engel değilmiş ama yine de normal doğum istemiyorum :)
Aynısı bende var eklem yerlerim özellikle ellerim parmaklarım ve ayaklarım şişPillibebek aynisi bende de var ellerim sis parmaklarm cok agriyor gebelikten dolayi oluyormus bende yapcak bisey yok diip katlaniyorum karpa tunel diyolar buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?