2018 mart-nisan anneleri

cnm sana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzuya da maşallah daha çok zaman var döner hayırlısı ile canını sıkma daha erken

cnm senin sezeryan neden belli kendi isteğinle mi karar verildi bir problem mi vardı

Kızlar bir haftadır el parmaklarımın dipleri ağrıyor, iki elimde de.. bugün doktora sordum ortapediye yönlendirdi. Off neden olur ki yaa, canim sıkıldı. Böyle bisey yasayan var mi??
cnm benim sadece sağ el parmaklarımda uyuşma var onun haricinde ağrı yok bir git bakalım ne dicek doktor

cnm çok erkencisin artık izinlisiniz ama erkencilik devam ediyor benim kız ben kalktığım anda başlıyor hareketlere çok tatlılar ya yerim onları

ben şu 30. haftaya girdiğimden beri aniden baldırlarımın şiştiğini hissettim ayaklarım normal.sanki birden büyümesi hızlandı gibi.

ben şu 30. haftaya girdiğimden beri aniden baldırlarımın şiştiğini hissettim ayaklarım normal.sanki birden büyümesi hızlandı gibi.
zaten en zoru şu 30 lu haftalar cnm sabrımızın ve dayanma gücümüzün ölçüldüğü rabbim yardımcımız olsun bende çok zorlanıyorum genel olarak

zaten en zoru şu 30 lu haftalar cnm sabrımızın ve dayanma gücümüzün ölçüldüğü rabbim yardımcımız olsun bende çok zorlanıyorum genel olarak
basur filan olmayayım da gerisi bi şekilde hallolur.sabah sabah kocam doğal gaz faturasını bulamamış bana trip atıyor bu adam koca olmak çok zor geliyor.zaten hayatında bi kere evlenme şansına sahip olmuş.onun da bozuk para gibi harcıyor kumar gibi ortaya koyuyor filan benle çocuğunun rızkını hayatını.

Bende gündüz bir saat uykuyla dolanıyorum uyumayınca şişiyor insan ağlama canım olur mu öyle şey asıl kociş sana masaj yapsın valla bizde suan tam tersi eşim masaj yapıyor öyle zar zor uykuya dalıyorum tabi sonra nehirimin tekmelerinden uyanıyorum cok az kaldı canım sabret bitti bitecek benim moralim biraz bozuldu dün göbeğimin altıda ince ince catlamış aktara gidip katı kakao yagı alıcam iyice büyümesin

Kızlar dün eve giderken minibüse bindim yanımda arkadaşım da vardı benim için yer istedi hamile bayan var yer verir misiniz diye liseli bir kız ne dedi biliyor musunuz ''bende yorgunummm'' nasıl saygısız gençlik yetişiyor anlamış değilim eve gidince 6 yaşındaki oğluma dedim ki sen büyüyünce hamile çocuklu ve yaşlılara hep yer ver annecim oldu mu dedim hormonlar tavan zaten kızın öyle söylemesi çok üzdü beni

Terbiyesizmiş böyle terbiyesiz bencil insanlar benide deli ediyo

Maşallah az kaldı canım senin. Aynen sağlıkla alsak kucaklarımıza sonra başka sıkıntılar olacak ama insan bedenen zayıf ve yardıma ihtiyaç duyunca hayat baya zorlaşıyormuş.

Karnın burnunda zaten inan yer istemene bile gerek olmadan yer verilmeli. Hadi liseli kız vermedi ya diğer minibüste olanlar? Valla yaşamayan anlamaz derler ya hani gerçekten öyle

Benimde evlilik arifesinde olmuştu, sinirlenip mağazada öfkemi belli etmiştim sonra tıpış tıpış işimi hallettiler

Karnın burnunda zaten inan yer istemene bile gerek olmadan yer verilmeli. Hadi liseli kız vermedi ya diğer minibüste olanlar? Valla yaşamayan anlamaz derler ya hani gerçekten öyle
yok anam yok gebelikte ne iş ne de yol çekiliyor en güzeli inzivaya çekileceğim 28 şubat son günüm yarın da raporumu alıp yatarım ya milletle uğraşılmaz ya

Ben de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.
ay ben de yapıp buzluğa atayım bir şeyler diyorum ama hala da icraat yok..neler yapacaksınız bize de fikir olsun? sigara böreğinden başlamak lazım en basitinden,poğaça,normal börek filan da olur ama hiç kurabiye denemedim güzel olur mu acaba.. haftaya da bu işleri halledeyim :)

ben sezaryen istiyorum canım bir de romatizma var bende aslında çok engel değilmiş ama yine de normal doğum istemiyorum :)
Bizim satlarda aynı bakalım önce hangimiz sezeryana gidecek cnm bende göbek fıtığı var ya her hapşırdığımda korkuyorum patlıcak diye allahım korusun kaldı ki ıkınırsam biterim hakkımızda hayırlısı

Pillibebek aynisi bende de var ellerim sis parmaklarm cok agriyor gebelikten dolayi oluyormus bende yapcak bisey yok diip katlaniyorum karpa tunel diyolar buna
Aynısı bende var eklem yerlerim özellikle ellerim parmaklarım ve ayaklarım şiş bazen birşey tutamıyorum yada kavanoz musluk açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…