2018 mart-nisan anneleri

inş aksilik olmadan sezaryen günü gelir canımm..bana doktorum 7 nisan gibi olur demişti bakalım bu kontrolde ne dicek..bir de ben hastaneyle aynı yerde değilim 2 saat falan mesafem var,inş sancı çekmeden planlı bir şekilde giderim doğuma diye dua ediyorum.

Az az iş yap kendini yormamaya çalış. 1 iş yaparsan 2 dinlen. Durumun müsait ise temizlik için yardımcı tut. Tutmak istemiyorsan da bebeğini düşün ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu. Tek başına nelerin üstesinden geldiğini konuşacağız ileride, hepsi geçecek bu günleri anacağız ileride

Bu ne için canım?

Masajı eşine mi yapıyorsun ? Neden vicdan azabı çekiyorsun ki şimdi o sana yapmalı masajlar bakımlar :) uzat ayaklarını keyfine bak canım.

Maşallah az kaldı canım senin. Aynen sağlıkla alsak kucaklarımıza sonra başka sıkıntılar olacak ama insan bedenen zayıf ve yardıma ihtiyaç duyunca hayat baya zorlaşıyormuş.

Evet çok zormuş muhtaç ve güçsüz olmak. Sadece ben mi böyleyim diyorum. Ve hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana. Snki hep böyle kalcam düzelmeyecek

oooo çok mesafe varmış cnm hayırlısı ile gidersin inş. bu arada 7 nisan benim doğum tarihim oğlum 10 nisan kıza da 20 nisan dedi benim de sezeryan olmasına rağmen öne çekmedi bu doktor yaa

oooo çok mesafe varmış cnm hayırlısı ile gidersin inş. bu arada 7 nisan benim doğum tarihim oğlum 10 nisan kıza da 20 nisan dedi benim de sezeryan olmasına rağmen öne çekmedi bu doktor yaa
aa doğum gününde de doğurabilirsin aslında ne güzel olur :) benimki 38de alırız dedi bakalım değişiklik olmazsa bu kez bir daha sorcam..senin oğlun ve kızın da aynı burç olacak o zaman demi kişilikleri de benzer iyi anlaşırlar

evet üçümüzde koç burcu olucaz sanırım yandım 3 inatçı keçiyle aynı evde olacak eşim daha çok yandı oğlum çok iyi ama gel gör ki bir inadı var kıramıyoruz pedagog a da götürdüm okulda öğretmeniyle de konuştum bu artık onun karakteri olmuş dedi ki bende öyleyim öleceğimi bilsem yapmam dediğim şeyi asla yapmam eşim hep ikimizden şikayet eder garibim o da yengeç burcu

Evet çok zormuş muhtaç ve güçsüz olmak. Sadece ben mi böyleyim diyorum. Ve hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana. Snki hep böyle kalcam düzelmeyecek
Evet bende senin gibi hissediyorum. Ben tez canlı çok aktif bir insandım şimdi ayakkabımı bile eşim giydiriyor boyum çok uzun ve karnım kocaman eğilemiyorum. Eşim yokken ayağımı arkadan elime kadar kaldırmak zorunda kalıyorum ve buna benzer bir çok şey

Kaçıncı hafta diyor sezaryen için benim ki 39 dedi

Ben de öyleydim kimseden bir şey istemez istemeyi sevmez her işimi kendim yapar. hasta grip nezle bile olsam kalkıp işimi kendim yapardım. Çok psikolojim bozuldu artık valla napcam nasıl dayancam bilmiyorum. Çocuktan soğumaktan korkuyorum

cnm yarın konuşacağım kontrolümüz var hayırlısı ile

Ben yengeç burcuyum canım eşim de balık bizim ufaklık bizden baya farklı olacak :) çekeceğimiz var

cnm ufak ufak aldık hepsi bitmedi ama dediğin gibi izne ayrılınca daha rahat bakarım sonrasında yıkama ütüleme durumları var daha rahat olurum evet sen baya önce başlamıştın hadi sağlıkla gelsinler de cicilerini giysin kuzular

İnşallah canım çok sabırsız olmaya başladık eşimle birlikte :) gelsinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…