- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.381
inş aksilik olmadan sezaryen günü gelir canımm..bana doktorum 7 nisan gibi olur demişti bakalım bu kontrolde ne dicek..bir de ben hastaneyle aynı yerde değilim 2 saat falan mesafem var,inş sancı çekmeden planlı bir şekilde giderim doğuma diye dua ediyorum.Bizim satlarda aynı bakalım önce hangimiz sezeryana gidecekcnm bende göbek fıtığı var ya her hapşırdığımda korkuyorum patlıcak diye allahım korusun kaldı ki ıkınırsam biterim hakkımızda hayırlısı
Az az iş yap kendini yormamaya çalış. 1 iş yaparsan 2 dinlen. Durumun müsait ise temizlik için yardımcı tut. Tutmak istemiyorsan da bebeğini düşün ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu. Tek başına nelerin üstesinden geldiğini konuşacağız ileride, hepsi geçecek bu günleri anacağız ilerideÇok az kalfi cnm bnde bugün derin dondurucu için bişeyler yapmaya başladım malum tek olcam doğumdan sonra hiç fırsatım olmayacak yarında devam edcemlere yapmaya bu arada ufaktan ev temizliğine de başladım valla nefes nefese gozlerim dolu dolu yapiyom herseyi
Bu ne için canım?Tek tek canım gece yatarken badem yağını pamuğa batırıp oraya yerleştiriyosun sabaha kadar duruyo gün içinde bir kez limonu pamuğa sıkıp koyuyosun aloe vera bitkisinide her tuvalette sürdüm ben içine doğru da sürüyosun
Badem yağını da içine de sürebilirsiniz daha faydalı
Masajı eşine mi yapıyorsun ? Neden vicdan azabı çekiyorsun ki şimdi o sana yapmalı masajlar bakımlar :) uzat ayaklarını keyfine bak canım.Oyy maşallah annesi görmüssün bebişini ne güzel.Çok cektin sende ama az kaldı canım mutlu sona yaklaşıyoruz bebişleri kucagımıza alınca hastalıkmıs acıymıs agrıymıs eser kalmayacak inş
Canım ya senin kız pek utangaç olacak nazlı bebiş.çikolata ve maden suyu hareketlendiriyo benimkini 3 seferdir poz veriyo bize
Ayy hiç sorma dün gece 4 de uykuya dalmısım 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım 10 dan 12ye kadar uyumusum yine.gece uykusu kalmadı gündüz uyuyorum bende
Canım yorma kendini fazla olduğu kadar.hele temizlik yapma artık birini bul o yapsın.hazırlıklara başla kuzum yıkancakalr ütülencekler çanta falan hazırla bence vakti geldi.bende haftasonu yıkayacam haftaiçi ütü yapcam sonra canta
Ayy ben akşam eşime söz vermiştim masaj yapıp uyutcam diye genelde haftada 1 gün 1 saat masaj seansı yapar uyuturum.ama bugün akşam yemegi yiyince uyumus kalmısım eşimde uyudu az önce ilgilenemedim onunla cok vicdan azabı cektim agladım yetemiyorum yetişemiyorum artık diye.
Maşallah az kaldı canım senin. Aynen sağlıkla alsak kucaklarımıza sonra başka sıkıntılar olacak ama insan bedenen zayıf ve yardıma ihtiyaç duyunca hayat baya zorlaşıyormuş.
oooo çok mesafe varmış cnm hayırlısı ile gidersin inş. bu arada 7 nisan benim doğum tarihim oğlum 10 nisan kıza da 20 nisan dedi benim de sezeryan olmasına rağmen öne çekmedi bu doktor yaainş aksilik olmadan sezaryen günü gelir canımm..bana doktorum 7 nisan gibi olur demişti bakalım bu kontrolde ne dicek..bir de ben hastaneyle aynı yerde değilim 2 saat falan mesafem var,inş sancı çekmeden planlı bir şekilde giderim doğuma diye dua ediyorum.
aa doğum gününde de doğurabilirsin aslında ne güzel olur :) benimki 38de alırız dedi bakalım değişiklik olmazsa bu kez bir daha sorcam..senin oğlun ve kızın da aynı burç olacak o zaman demi kişilikleri de benzer iyi anlaşırlaroooo çok mesafe varmış cnm hayırlısı ile gidersin inş. bu arada 7 nisan benim doğum tarihim oğlum 10 nisan kıza da 20 nisan dedi benim de sezeryan olmasına rağmen öne çekmedi bu doktor yaa
Benimde evlilik arifesinde olmuştu, sinirlenip mağazada öfkemi belli etmiştim sonra tıpış tıpış işimi hallettiler
evet üçümüzde koç burcu olucaz sanırım yandım 3 inatçı keçiyle aynı evde olacak eşim daha çok yandı oğlum çok iyi ama gel gör ki bir inadı var kıramıyoruz pedagog a da götürdüm okulda öğretmeniyle de konuştum bu artık onun karakteri olmuş dedi ki bende öyleyim öleceğimi bilsem yapmam dediğim şeyi asla yapmamaa doğum gününde de doğurabilirsin aslında ne güzel olur :) benimki 38de alırız dedi bakalım değişiklik olmazsa bu kez bir daha sorcam..senin oğlun ve kızın da aynı burç olacak o zaman demi kişilikleri de benzer iyi anlaşırlar
Evet bende senin gibi hissediyorum. Ben tez canlı çok aktif bir insandım şimdi ayakkabımı bile eşim giydiriyor boyum çok uzun ve karnım kocaman eğilemiyorum. Eşim yokken ayağımı arkadan elime kadar kaldırmak zorunda kalıyorum ve buna benzer bir çok şeyEvet çok zormuş muhtaç ve güçsüz olmak. Sadece ben mi böyleyim diyorum. Ve hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana. Snki hep böyle kalcam düzelmeyecek
Of çok sinir bozucu ya birde böyle saçma sapan şeyler çıkıyorBen mağazadan almadım ama internetten aldım mıhattap bulamıyorum
Şükür izin zamanın geldi canım, ne bekledin ama nasıl geçti değil miyok anam yok gebelikte ne iş ne de yol çekiliyor en güzeli inzivaya çekileceğim 28 şubat son günüm yarın da raporumu alıp yatarım ya milletle uğraşılmaz ya
öyle cnm ya geldi valla 32.hafta çok şükürŞükür izin zamanın geldi canım, ne bekledin ama nasıl geçti değil mi
Kaçıncı hafta diyor sezaryen için benim ki 39 dedioooo çok mesafe varmış cnm hayırlısı ile gidersin inş. bu arada 7 nisan benim doğum tarihim oğlum 10 nisan kıza da 20 nisan dedi benim de sezeryan olmasına rağmen öne çekmedi bu doktor yaa
Ben de öyleydim kimseden bir şey istemez istemeyi sevmez her işimi kendim yapar. hasta grip nezle bile olsam kalkıp işimi kendim yapardım. Çok psikolojim bozuldu artık valla napcam nasıl dayancam bilmiyorum. Çocuktan soğumaktan korkuyorumEvet bende senin gibi hissediyorum. Ben tez canlı çok aktif bir insandım şimdi ayakkabımı bile eşim giydiriyor boyum çok uzun ve karnım kocaman eğilemiyorum. Eşim yokken ayağımı arkadan elime kadar kaldırmak zorunda kalıyorum ve buna benzer bir çok şey
cnm yarın konuşacağım kontrolümüz var hayırlısı ileKaçıncı hafta diyor sezaryen için benim ki 39 dedi
Ben de öyleydim kimseden bir şey istemez istemeyi sevmez her işimi kendim yapar. hasta grip nezle bile olsam kalkıp işimi kendim yapardım. Çok psikolojim bozuldu artık valla napcam nasıl dayancam bilmiyorum. Çocuktan soğumaktan korkuyorum
Ben yengeç burcuyum canım eşim de balık bizim ufaklık bizden baya farklı olacak :) çekeceğimiz varevet üçümüzde koç burcu olucaz sanırım yandım 3 inatçı keçiyle aynı evde olacak eşim daha çok yandı oğlum çok iyi ama gel gör ki bir inadı var kıramıyoruz pedagog a da götürdüm okulda öğretmeniyle de konuştum bu artık onun karakteri olmuş dedi ki bende öyleyim öleceğimi bilsem yapmam dediğim şeyi asla yapmameşim hep ikimizden şikayet eder garibim o da yengeç burcu
Tamamladım canım şükür.. her şey tamam gibi. Sen naptın gerçi sen izne yeni ayrılacaksın ben 15 tatilden sonra izne ayrıldığım için daha rahat oldu. Baya erken başlamıştım hazırlıklara zatenjust__married cnm sen ne yaptın alışverişi tamamladın mı ?
cnm ufak ufak aldık hepsi bitmedi ama dediğin gibi izne ayrılınca daha rahat bakarım sonrasında yıkama ütüleme durumları var daha rahat olurum evet sen baya önce başlamıştın hadi sağlıkla gelsinler de cicilerini giysin kuzularTamamladım canım şükür.. her şey tamam gibi. Sen naptın gerçi sen izne yeni ayrılacaksın ben 15 tatilden sonra izne ayrıldığım için daha rahat oldu. Baya erken başlamıştım hazırlıklara zaten
İnşallah canım çok sabırsız olmaya başladık eşimle birlikte :) gelsinler artıkcnm ufak ufak aldık hepsi bitmedi ama dediğin gibi izne ayrılınca daha rahat bakarım sonrasında yıkama ütüleme durumları var daha rahat olurum evet sen baya önce başlamıştın hadi sağlıkla gelsinler de cicilerini giysin kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?