2018 mart-nisan anneleri

Masajı eşine mi yapıyorsun ? Neden vicdan azabı çekiyorsun ki şimdi o sana yapmalı masajlar bakımlar :) uzat ayaklarını keyfine bak canım.
Canım o da bana işten gelince yapıyo ama ben onunla ilgilenemedim zaten gün boyu ewdeyim artık izne ayrıldım e gün boyu yatıyorum koçişi özlüyorum bide akşam uyuyunca kendime sinir oldum ya.hayır çalışıyoken tamam diyordumda ewde yatıyorum yani gün boyu.eşimi ihmal etmek en son istiyeceğim şey ben cok seviyrum onu sımartmayı yaa tatlışım benim o da bana karsı öyle

34 haftaya giriyorum yarın , stres başladı, geceleri rüyamda arada erken doğuma giriyorum :) hem korkuyorum , hem mutluyum kavuşmak istiyorum . Koskoca aylar , günler geçti , gitti .. 25 den sonrası meğer uçarak geçiyormus zaman . Tutamıyorum kızlar zamanı :)) ne olacak nasıl olacak . Allaha emanetiz hepimiz . İnşallah burada ve tüm hamile olan kardeşlerim , bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi Rabbim nasip eylesin inşallah

Korkma canım bir kokusunu çek içine hele bir :) zaten eski halimize geri döneceğiz hatta eskisinden daha güçlü olacağız bebeği taşı, bebek arabası taşı vs :)

amiiiiiiin cnm ilkler biraz öyle heyecan dolu ne zaman gelecek nasıl olacak kaygısı inş.hepimiz için en güzel en sağlıklı şekilde olsun

Korkma canım bir kokusunu çek içine hele bir :) zaten eski halimize geri döneceğiz hatta eskisinden daha güçlü olacağız bebeği taşı, bebek arabası taşı vs :)
ooooo o ne ki hele 2-3 yaşında yol kısa diye araba almazsın ama bir ses gelir '' anne cucaaak (kucak) '' dediği anda bel ve sırt ağrılarına hazır ol

Amin canım hayırlısi ile alalım hepimiz bebeklerimizi inşallah kucağımıza Rabbimin izni ile.

Kızlar iç kollarımda küçük küçük sıktığımda içinden yağ çıkan sonra kaşınan şeyler çıktı nedir bunlar acaba çokmu yağ sürüyorum kendime sizde varmı

Eklentiler

• 23B3679D-A5B6-4570-8B93-200149670F23.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 37
  • D76DF95F-F4BA-43FE-AF95-E9B12CF8E41C.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 43
Aynen temizlik yapim mi bnde bilemiyorum erken mi diyorum bebegin kıyafetlerini de yıkamadım hic mesela 35.haftadayim kafam bi dünya bilmiyom hic
Herşeyi bırak bir kenara bebeğin kıyafetlerini yıka yerleştir bavulunu hazırla canım bunlar zaten yorar seni digerleri olduğu kadar olsun,yorma üzme kendini cañım.

Maşallah az kaldı canım senin. Aynen sağlıkla alsak kucaklarımıza sonra başka sıkıntılar olacak ama insan bedenen zayıf ve yardıma ihtiyaç duyunca hayat baya zorlaşıyormuş.
Katılıyorum canım hamilelik bu zamana kadar hiç zorluk vermedi bana ne zaman 7. Ay bitti o zaman başladı sıkıntılarım bebiş doğunca ki sıkıntılar tatlı gelir yeter ki sağlığımız yerinde olsun. Aynen canım çok az kaldı bazen inanamıyorum daha dün ikili testi soruyorduk birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…