2018 mart-nisan anneleri

kizlar yatagini nasil bişey aldiniz birde yatak korumaligi oluyor ya onu satin mi aldiniz ben daha yeni alicam her seyini
Canım ben odasını çilekten almıştım yatağını uyku setini vs de ordan aldım..benimki büyüyen beşik olduğu için yatağı da büyük yarısı beşiğin çekmecesinin altında kalıyor

Canım ben odasını çilekten almıştım yatağını uyku setini vs de ordan aldım..benimki büyüyen beşik olduğu için yatağı da büyük yarısı beşiğin çekmecesinin altında kalıyor
anladim canım benim alcagimyatak 60-120ebatinda olacak ama yayli mi sert mi sunger mi alayim bilrmedim

Ben de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.
Cnm valla poğaça kurabiye sigara böreği tarzı şeyler yapıp atıyorum aniden gelen misafire çok iyi oluyo o durumda bide hazırlık yapmakla ugrasamaz insan diye düşündüm

Cnm genelde sabah 8.30 gbi gidiyoz kontrole eşim anca o saatlerde izin alabiliyor o saattede bişey yiyemiyorum tatlı falan tartida iki gram az çıkayım diye aç gidiyom

İnşallah cnm ya valla çok. İstiyorm. Bi an.once şu stresli günler gecsinde

Kızlar biswy sorcam ya siz bu kıl tüy işinizi ne yapiyosunuz bn artık kendim yapamıyorum mümkün deil yani agdaya gitsek bi zararı olur mu ne biliyim dogumu tetikler mi ne zmana gidilmeli sizxe

Kız zaten yapamiyom temizlik şimdi yapsam yine kirlenecek nasıl sonra yeniden yaparım bilmiyom
Boşver temizliği kuzum sen bebişin kıyafetlerini hazırlamaya başla artık tehlikeli haftalardayız her an gelebilirler :) ben 28. Haftada yapmaya basladım cantayı hala eksikler cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…