- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.421
Canım ben odasını çilekten almıştım yatağını uyku setini vs de ordan aldım..benimki büyüyen beşik olduğu için yatağı da büyük yarısı beşiğin çekmecesinin altında kalıyorkizlar yatagini nasil bişey aldiniz birde yatak korumaligi oluyor ya onu satin mi aldiniz ben daha yeni alicam her seyini
anladim canım benim alcagimyatak 60-120ebatinda olacak ama yayli mi sert mi sunger mi alayim bilrmedimCanım ben odasını çilekten almıştım yatağını uyku setini vs de ordan aldım..benimki büyüyen beşik olduğu için yatağı da büyük yarısı beşiğin çekmecesinin altında kalıyor
anladim canım benim alcagimyatak 60-120ebatinda olacak ama yayli mi sert mi sunger mi alayim bilrmedim
anladim canım benim alcagimyatak 60-120ebatinda olacak ama yayli mi sert mi sunger mi alayim bilrmedim
Kraft garden park yatak aldık bizkizlar yatagini nasil bişey aldiniz birde yatak korumaligi oluyor ya onu satin mi aldiniz ben daha yeni alicam her seyini
Canım güzel günlerde kullanın inş yatağın tam adını yazar mısın bizde almadık yatagı henüzİkea dan sünger yatak aldık sert olan ismine bakarım istersn. Yaylı yatak önermiyorlar özellikle ilk iki yaşına kadar.
Bnde yarın baslicam kıyafetlerini yıkamaya cnm ya arrik zamanı benceAut inşallah hayırlısıyla tam zamanında doğarlar :) tıkadım vallahi bir arabası ve yatağı kaldı alınacak çantalarım da hazır erken doğum riski olunca herşeyi hazırladık
Cnm valla poğaça kurabiye sigara böreği tarzı şeyler yapıp atıyorum aniden gelen misafire çok iyi oluyo o durumda bide hazırlık yapmakla ugrasamaz insan diye düşündümBen de buzluga bir seyler koymak istiyorum ama daha once hic denemedim. Nasil seyler yapicaksin? Ben de denemek istiyorum.
Cnm genelde sabah 8.30 gbi gidiyoz kontrole eşim anca o saatlerde izin alabiliyor o saattede bişey yiyemiyorum tatlı falan tartida iki gram az çıkayım diye aç gidiyomOyy maşallah annesi görmüssün bebişini ne güzel.Çok cektin sende ama az kaldı canım mutlu sona yaklaşıyoruz bebişleri kucagımıza alınca hastalıkmıs acıymıs agrıymıs eser kalmayacak inş
Canım ya senin kız pek utangaç olacak nazlı bebiş.çikolata ve maden suyu hareketlendiriyo benimkini 3 seferdir poz veriyo bize
Ayy hiç sorma dün gece 4 de uykuya dalmısım 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım 10 dan 12ye kadar uyumusum yine.gece uykusu kalmadı gündüz uyuyorum bende
Canım yorma kendini fazla olduğu kadar.hele temizlik yapma artık birini bul o yapsın.hazırlıklara başla kuzum yıkancakalr ütülencekler çanta falan hazırla bence vakti geldi.bende haftasonu yıkayacam haftaiçi ütü yapcam sonra canta
Ayy ben akşam eşime söz vermiştim masaj yapıp uyutcam diye genelde haftada 1 gün 1 saat masaj seansı yapar uyuturum.ama bugün akşam yemegi yiyince uyumus kalmısım eşimde uyudu az önce ilgilenemedim onunla cok vicdan azabı cektim agladım yetemiyorum yetişemiyorum artık diye.
Bende inşallah yarın baslicam cnm valla zor iş ya hiç bişey yapamiyom nasıl olcak bilmiyomCanım kıyafetleri yıka daha ütü valiz var. Ben yıkadım valizi hazırlıycam inşallah en kısa zamanda
Kız zaten yapamiyom temizlik şimdi yapsam yine kirlenecek nasıl sonra yeniden yaparım bilmiyomBebişin kıyafetlerini yıka canım onda gec bile kalmışsın ama temizlik konusunda bende kararsızımne zaman yapsak ki
İnşallah cnm ya valla çok. İstiyorm. Bi an.once şu stresli günler gecsindeAz az iş yap kendini yormamaya çalış. 1 iş yaparsan 2 dinlen. Durumun müsait ise temizlik için yardımcı tut. Tutmak istemiyorsan da bebeğini düşün ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu. Tek başına nelerin üstesinden geldiğini konuşacağız ileride, hepsi geçecek bu günleri anacağız ileride
Öyle yapcam cnm yarın halim.olursa başlayayım diyorum anca halledilirHerşeyi bırak bir kenara bebeğin kıyafetlerini yıka yerleştir bavulunu hazırla canım bunlar zaten yorar seni digerleri olduğu kadar olsun,yorma üzme kendini cañım.
Cnm.yatasin kraft için yaptığı bi yatak vardı Visco ebebekte satılıyor bn ondan aldim besikte krafting zaten ben beğendim özelliklerini falan ilk 6 ay falan bu kullanılıyor sonrasında degisirsiniz dedilerKraft garden park yatak aldık biz
Bn var. Cnm aynı problemler bnde de var ve bnm acayip derecede üst bacaklarım agriyo anlamdm tam iç bacak kısmı hareket bile edemiyormGece olunca nefes alamıyorum sıcak basmasından bogazıma cökuyorlar sankiuyuyamayan var mı benim gibi
Boşver temizliği kuzum sen bebişin kıyafetlerini hazırlamaya başla artık tehlikeli haftalardayız her an gelebilirler :) ben 28. Haftada yapmaya basladım cantayı hala eksikler cıkıyorKız zaten yapamiyom temizlik şimdi yapsam yine kirlenecek nasıl sonra yeniden yaparım bilmiyom
Doğru. Soyluyosun ya yikandikca görürüm eksikleri yarın baslicam insallahBoşver temizliği kuzum sen bebişin kıyafetlerini hazırlamaya başla artık tehlikeli haftalardayız her an gelebilirler :) ben 28. Haftada yapmaya basladım cantayı hala eksikler cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?