- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.441
Visco olmasın istedim ben canım önermiyorlar sert sünger yatak alıcam gördüm yataşın o yatagını bayada indirimdeydi ama yumuşak gibiydiCnm.yatasin kraft için yaptığı bi yatak vardı Visco ebebekte satılıyor bn ondan aldim besikte krafting zaten ben beğendim özelliklerini falan ilk 6 ay falan bu kullanılıyor sonrasında degisirsiniz dediler
Benimde yatınca cigerlerim bogazıma cıkıyor sanki organlarım iyice yukarı tepiyor kendini valla bazen dayanamıorumBn var. Cnm aynı problemler bnde de var ve bnm acayip derecede üst bacaklarım agriyo anlamdm tam iç bacak kısmı hareket bile edemiyorm
Valla öyle o kadar küçükler ki zaten yoruyor insanı ütüsü vs iki üç güne bitirirsin hazırlarken yaz birbirimize yardım ederizDoğru. Soyluyosun ya yikandikca görürüm eksikleri yarın baslicam insallah
Valla şu sıralar kafamı. Kurcalayan bi konu bu hazırlıksız doğuma. Yakalanmak istemiyorum ama korkuyorumda bi zararı olur mu diyeVisco olmasın istedim ben canım önermiyorlar sert sünger yatak alıcam gördüm yataşın o yatagını bayada indirimdeydi ama yumuşak gibiydi
Benimde yatınca cigerlerim bogazıma cıkıyor sanki organlarım iyice yukarı tepiyor kendini valla bazen dayanamıorum
Kıl tüy işinide bende artık yapamıyorum kasıklara bikini bölgesine agda yapıyorum ama diğer yerlere mümkün değil nasıl olacak hiç bilmiyorum ne zor işimiz
Zararı olabilir benim doktor geçen hafta acılı agrılı ne işlemin varsa bu hafta son kez yaptır acı erken doğumu tetikliyor demişti :/Valla şu sıralar kafamı. Kurcalayan bi konu bu hazırlıksız doğuma. Yakalanmak istemiyorum ama korkuyorumda bi zararı olur mu diye
Birde bizim kasılmalar artık cok canımı yakıyor nefessiz kalıyorum bazen uzunda sürüyor kötü bir durum değildir dimi :/Valla şu sıralar kafamı. Kurcalayan bi konu bu hazırlıksız doğuma. Yakalanmak istemiyorum ama korkuyorumda bi zararı olur mu diye
Çok saol cnm ya bakayım hemen .valla bilmiyorm şimdiden alsak sanki.uzamayacak mi o zmna kadar yine almak gerekecekZararı olabilir benim doktor geçen hafta acılı agrılı ne işlemin varsa bu hafta son kez yaptır acı erken doğumu tetikliyor demişti :/
Kuzum bak benim bugunki bildirimde dogum cantası önerisi var bende yarın bakayım bi eksik var mı sanada yardımı olur linkini bırakıyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/port...en-dogum-cantasi-nasil-hazirlanmali-7308.html
Hahahah cnm valla bana kalsa şu an yaşadığımız bütün ağrılar kötü de doktora sorsan.hersey normal valla kasılma nasıl oluyo cnm bnde de bişeyler var ama kasilmami hiç bilmiyomBirde bizim kasılmalar artık cok canımı yakıyor nefessiz kalıyorum bazen uzunda sürüyor kötü bir durum değildir dimi :/
Dolaptan cikarinca buzunu cozdurup mu firina atiyosun canim? Bir de birbirlerine yapisiyolar mi?Cnm valla poğaça kurabiye sigara böreği tarzı şeyler yapıp atıyorum aniden gelen misafire çok iyi oluyo o durumda bide hazırlık yapmakla ugrasamaz insan diye düşündüm
Yok canm pogacalri falan buzdolabı posetine koyuyorm kurabiye leri saklama kutularina yapismasi olmuyo lazım olduğu zaman da fırını. Isitip direk buzlu şekilde atıyorum ilk günkü gbi taze oluyoDolaptan cikarinca buzunu cozdurup mu firina atiyosun canim? Bir de birbirlerine yapisiyolar mi?
Yazarım tabiki cnmValla öyle o kadar küçükler ki zaten yoruyor insanı ütüsü vs iki üç güne bitirirsin hazırlarken yaz birbirimize yardım ederiz
Tamam o zaman, sagol canim. Once bi deneme yapayim. Cok lazim olcak dogumdaYok canm pogacalri falan buzdolabı posetine koyuyorm kurabiye leri saklama kutularina yapismasi olmuyo lazım olduğu zaman da fırını. Isitip direk buzlu şekilde atıyorum ilk günkü gbi taze oluyo
Valla öyle ani gelen misafire de bişey indirmesen olmuyo stres oluyon ne yapsam etsem diye belki kimsede olmayacak o an gidip bişey almaya fırsat olmaz diye bn biraz yaptım biraz daha yaparım elimden geldigince çokta yorma kendiniTamam o zaman, sagol canim. Once bi deneme yapayim. Cok lazim olcak dogumda
Canım ben artık agdaya gidemiyorum cok hassaslaştım canım yanıyo kasılıyorum.kendim zaten imkansız almam.jilete başladım venüs diye bisey aldım ola hallediyorum ama doğuma agdalı gitmek istiyorum dikiş olacak sonucta temiz olsun jilet 2 güne cıkıyo nasıl olacak bilmiyorumKızlar biswy sorcam ya siz bu kıl tüy işinizi ne yapiyosunuz bn artık kendim yapamıyorum mümkün deil yani agdaya gitsek bi zararı olur mu ne biliyim dogumu tetikler mi ne zmana gidilmeli sizxe
Cnm bnde hamilelikten önce lazere gidiyodum hamile.kalınca venuse baslamastim simdi hala onu.kullanıyorum tuylerim cikmiyo hormonlardan galiba ama evet dediğin gbi nasıl olcak doğuma nasıl giderim bilmiyorm ya bide venuse olsa alamıyorum bnm göbek aldı başını gittiCanım ben artık agdaya gidemiyorum cok hassaslaştım canım yanıyo kasılıyorum.kendim zaten imkansız almam.jilete başladım venüs diye bisey aldım ola hallediyorum ama doğuma agdalı gitmek istiyorum dikiş olacak sonucta temiz olsun jilet 2 güne cıkıyo nasıl olacak bilmiyorum
Bende zorlanıyorum artık canım tecrübeli birileri fikir verse iyide hepimizin ilk bebişCnm bnde hamilelikten önce lazere gidiyodum hamile.kalınca venuse baslamastim simdi hala onu.kullanıyorum tuylerim cikmiyo hormonlardan galiba ama evet dediğin gbi nasıl olcak doğuma nasıl giderim bilmiyorm ya bide venuse olsa alamıyorum bnm göbek aldı başını gitti
Cnm bnm arkadaşım doğum yapmıştı doğumdan iki gün önce agDaya gitmişti vallaBende zorlanıyorum artık canım tecrübeli birileri fikir verse iyide hepimizin ilk bebiş
Sende sağol canm uzayacak tabi ne bileyim herşey ne zorlaştıÇok saol cnm ya bakayım hemen .valla bilmiyorm şimdiden alsak sanki.uzamayacak mi o zmna kadar yine almak gerekecek
ben doktora sormuyorum artık:) karnımın bir yerine toplanıyor orayı geriyor sertleştiriyor ve resmen totosunun yuvarlagı dısarıdan belli oluyor :) tabi bunlar olurken ben bi gidip geliyorum :)Hahahah cnm valla bana kalsa şu an yaşadığımız bütün ağrılar kötü de doktora sorsan.hersey normal valla kasılma nasıl oluyo cnm bnde de bişeyler var ama kasilmami hiç bilmiyom
Amin canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım her şeylerini. Sabah bakarım etiketine yazarım :) unutursm yine sor sen.Canım güzel günlerde kullanın inş yatağın tam adını yazar mısın bizde almadık yatagı henüz
Ütüyü oturarak yap canım kanepe önüne kur ütü masasını öyle daha iyi oluyorBende inşallah yarın baslicam cnm valla zor iş ya hiç bişey yapamiyom nasıl olcak bilmiyom
Kızlar biswy sorcam ya siz bu kıl tüy işinizi ne yapiyosunuz bn artık kendim yapamıyorum mümkün deil yani agdaya gitsek bi zararı olur mu ne biliyim dogumu tetikler mi ne zmana gidilmeli sizxe
Birde bizim kasılmalar artık cok canımı yakıyor nefessiz kalıyorum bazen uzunda sürüyor kötü bir durum değildir dimi :/
Aaa cnm bnmde oylw oluyo kasilmami yani o anaaa bak yeni.ogreniyorumSende sağol canm uzayacak tabi ne bileyim herşey ne zorlaştıaslında hala enerjim yerinde ama ya hazırlıksız yakalanırsam korkusu var cunku jiletlede halledemiyorum
ben doktora sormuyorum artık:) karnımın bir yerine toplanıyor orayı geriyor sertleştiriyor ve resmen totosunun yuvarlagı dısarıdan belli oluyor :) tabi bunlar olurken ben bi gidip geliyorum :)
Bakalm cnm bnde gidicem gibi galibaAmin canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım her şeylerini. Sabah bakarım etiketine yazarım :) unutursm yine sor sen.
Ütüyü oturarak yap canım kanepe önüne kur ütü masasını öyle daha iyi oluyor
Ben gitmeyi düşünüyorum mcbur. Bu tek kullanımlıklardan açtırın özellikle herkesin kullndığını kullanmasın. Bir de ufak ufak alsın
Benim de çok var kasılmam rahat ol sadece sıklaşırsa önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?