2018 mart-nisan anneleri

Tamam canım çok teşekkür ederim aralıklarla oluyor neyse ki ama bu sıra şiddetlendi baya

Aaa cnm bnmde oylw oluyo kasilmami yani o anaaa bak yeni.ogreniyorum
Evet canım kasılmaymış bende ögrendiğimde cok şaşırmıştım. Of ben hamilelikten beridir kasıklar hariç jiletle alıyorum bebişe bişi olur diye şimdi aldırsam cok acımaz mı acı eşiğim feci düştü zaten şimdiden stres yaptım sezaryen olsam bile temiz gitmek istiyorum

Çok acir cnm hem tüyler sertlesmistir hemde cidden acıya dayanamaz hale geldik

Çok acir cnm hem tüyler sertlesmistir hemde cidden acıya dayanamaz hale geldik
Nasıl olacak ki o zaman göbüşten mümkün değil kendimiz yapalım bide kadın şekilden şekile sokuyor bu halde nasıl olacak lazere baslayacaktım ne kızgınım kendime neden başlamadıysam off

Nasıl olacak ki o zaman göbüşten mümkün değil kendimiz yapalım bide kadın şekilden şekile sokuyor bu halde nasıl olacak lazere baslayacaktım ne kızgınım kendime neden başlamadıysam off
Valla cnm mecburen ya gidicez yada ayna karşısında halletmeye caliscaz başka secenek yok hahahaha :)))

Aynen canım nasıl yatacağımız bilmiyoruz bakalım son ayda ve haftalar nolcak allah yardımcımız olsun bu saatte wc ye kalkıp bacağıma giren ağrı sayesinde uyuyamamadım sürekli sola yatmak bacağıma iyi glmedi sanırım uyumak istiyorum ama bu ağrıyla uyunmuyor

Canım bende aynı senin gibiyim düz ya da sağa dönük kalkıyorum ve göbeğim acıyor. Sırtıma yastık koymayı denedin bende ama bana faydası olmadı hiç
Bende faydası oluyor canım bir nebzede olsa sağa dönmemi engelliyor ama yastığımı eşimi aldı oda onda yatıyor ben başka alıcam bulursam kocişlerde hamile bizmle sanırım onlara bir hal oluyor

Kramp gitmiş sanırım cnm ayak parmaklarını çektir eşine öne doğru bi kaç tur, iyi gelir. Bir de magnezyum iç kullanıyosan kullanmıyosan dr una danışıp isteyebilirsin.

Günaydın kızlar kıl tüy işinde ameliyat eldiveni işe yarıyor agdadan daha az acıtıyor diyorlar amaaa nolur nolmaz uzamadanda tutulmazki tüyler.uzatamayızda heran hazırlıklı olmak gerek aman napıcam bilmiyorum kafam karışık şimdilik jilete devam.
Benim kız acıkmış onu besledim teyzeleri tabi şimdi de yatınca mide yanması başlayacak yine uyku yok bana zaten gece 4de falan uyumustum

Günaydın canım bende cok uyumuş gibi sabah yedide uyandım. Benim prensesim bir dk bile durmuyor dpgdugunda da bu uyku düzeniyle kalmaz inşallah uyumadan nasıl bu kdr enerjik oluyor eldiven aslında en güzeli annem küçükken koltuk altımızı aldırmıştı eldivenle lazerli gibidir koltuk altım ah keşke ora icinde uygulatsaymış ben cok korkuyorum artık son aylar sanırım gidicem kuaföre agda paketimi yanıma alıp

C Canpare24 valla bana cesaret geldi şu tüyler uzasın yarın öbürgün agdaya gidicem canım olmaz böyle bir de sonrası var bunun dikişlerimiz olacak nasıl alıcaz orayı uyuşturucu krem varmış baska bir forumda konusuluyor yani varlıgından haberdarımda hamilelikte kullanılıyor diyorlar kızın biri doktoruna sormuş kullansam mı acaba ya cesaret edemem sanırım p.tesi muayenem var doktoruma sorayım bi

otobüslerde engelli hamile ve yaşlıların önceliği yok mu. gercekten de cok uzucu. neyse canım bugun son günün değil mi. dinlen bol bol keyfini çıkart

Ben de jilet kullanıyorum canım ve onunla bile canım acıyor..ağda filan asla düşünemiyorum şuan acı eşiğim acayip düştü benim de..doğumdan sonra lazere gideriz boş ver hem zaten öyle öneriyorlar ben biraz da o yüzden öncesinde gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…