- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.461
Tamam canım çok teşekkür ederimAmin canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım her şeylerini. Sabah bakarım etiketine yazarım :) unutursm yine sor sen.
Ütüyü oturarak yap canım kanepe önüne kur ütü masasını öyle daha iyi oluyor
Ben gitmeyi düşünüyorum mcbur. Bu tek kullanımlıklardan açtırın özellikle herkesin kullndığını kullanmasın. Bir de ufak ufak alsın
Benim de çok var kasılmam rahat ol sadece sıklaşırsa önemli
Evet canım kasılmaymış bende ögrendiğimde cok şaşırmıştım. Of ben hamilelikten beridir kasıklar hariç jiletle alıyorum bebişe bişi olur diye şimdi aldırsam cok acımaz mı acı eşiğim feci düştü zaten şimdiden stres yaptım sezaryen olsam bile temiz gitmek istiyorumAaa cnm bnmde oylw oluyo kasilmami yani o anaaa bak yeni.ogreniyorum
Çok acir cnm hem tüyler sertlesmistir hemde cidden acıya dayanamaz hale geldikEvet canım kasılmaymış bende ögrendiğimde cok şaşırmıştım. Of ben hamilelikten beridir kasıklar hariç jiletle alıyorum bebişe bişi olur diye şimdi aldırsam cok acımaz mı acı eşiğim feci düştü zaten şimdiden stres yaptım sezaryen olsam bile temiz gitmek istiyorum
Nasıl olacak ki o zamanÇok acir cnm hem tüyler sertlesmistir hemde cidden acıya dayanamaz hale geldik
Valla cnm mecburen ya gidicez yada ayna karşısında halletmeye caliscaz başka secenek yok hahahaha :)))Nasıl olacak ki o zamangöbüşten mümkün değil kendimiz yapalım bide kadın şekilden şekile sokuyor bu halde nasıl olacak lazere baslayacaktım ne kızgınım kendime neden başlamadıysam off
İnş canım az kaldı allahın izniyleBen de aynı canım fark etmeden sırt üstü yatıyor oluyorum inş zararı olmaz bebişlerimize
Aynen canım nasıl yatacağımız bilmiyoruz bakalım son ayda ve haftalar nolcakBende bazen gece yan yatmaktan belim ağrıyor düz yatma ihtiyacı duyuyorum. Ağrı gelince yana dönüyorum. Bazen bende düz yatmış uyanıyorum. Sanırım bedenimiz eski alışkanlığına dönüyor bazen. Ben yan yatarken sırtıma yastık koyuyorum ve belimdeki gerilmeyi alıyor ve çok rahat ediyorum. Bazende bacak arama koyuyorum :) yatakta maymun gibiyim
Bende faydası oluyor canım bir nebzede olsa sağa dönmemi engelliyor ama yastığımı eşimi aldıCanım bende aynı senin gibiyim düz ya da sağa dönük kalkıyorum ve göbeğim acıyor. Sırtıma yastık koymayı denedin bende ama bana faydası olmadı hiç
Aynen canım nasıl yatacağımız bilmiyoruz bakalım son ayda ve haftalar nolcakallah yardımcımız olsun bu saatte wc ye kalkıp bacağıma giren ağrı sayesinde uyuyamamadım sürekli sola yatmak bacağıma iyi glmedi sanırım uyumak istiyorum ama bu ağrıyla uyunmuyor
Tamam canım çok teşekkür ederimaralıklarla oluyor neyse ki ama bu sıra şiddetlendi baya
Kıyamam canım ya :)) faydasını görüyorsun sen bu yüzden kesin al canım:)Bende faydası oluyor canım bir nebzede olsa sağa dönmemi engelliyor ama yastığımı eşimi aldıoda onda yatıyor ben başka alıcam bulursam kocişlerde hamile bizmle sanırım onlara bir hal oluyor
Neyse acımayacak deneyelim bakalım :))Valla cnm mecburen ya gidicez yada ayna karşısında halletmeye caliscaz başka secenek yok hahahaha :)))
Günaydın canım bende cok uyumuş gibi sabah yedide uyandım. Benim prensesim bir dk bile durmuyor dpgdugunda da bu uyku düzeniyle kalmaz inşallah uyumadan nasıl bu kdr enerjik oluyorGünaydın kızlar kıl tüy işinde ameliyat eldiveni işe yarıyor agdadan daha az acıtıyor diyorlar amaaa nolur nolmaz uzamadanda tutulmazki tüyler.uzatamayızda heran hazırlıklı olmak gerek aman napıcam bilmiyorum kafam karışık şimdilik jilete devam.
Benim kız acıkmış onu besledim teyzeleri tabi şimdi de yatınca mide yanması başlayacak yine uyku yok bana zaten gece 4de falan uyumustum
otobüslerde engelli hamile ve yaşlıların önceliği yok mu. gercekten de cok uzucu. neyse canım bugun son günün değil mi. dinlen bol bol keyfini çıkartKızlar dün eve giderken minibüse bindim yanımda arkadaşım da vardı benim için yer istedi hamile bayan var yer verir misiniz diye liseli bir kız ne dedi biliyor musunuz ''bende yorgunummm'' nasıl saygısız gençlik yetişiyor anlamış değilim eve gidince 6 yaşındaki oğluma dedim ki sen büyüyünce hamile çocuklu ve yaşlılara hep yer ver annecim oldu mu dedim hormonlar tavan zaten kızın öyle söylemesi çok üzdü beni
Benim aldığım normal bizim yataklara benziyor canım ortopedik sünger iyi olmaz bence.ama sepet beşiğinin içinde sünger var onu değiştirmedimanladim canım benim alcagimyatak 60-120ebatinda olacak ama yayli mi sert mi sunger mi alayim bilrmedim
Ben de jilet kullanıyorum canım ve onunla bile canım acıyor..ağda filan asla düşünemiyorum şuan acı eşiğim acayip düştü benim de..doğumdan sonra lazere gideriz boş ver hem zaten öyle öneriyorlar ben biraz da o yüzden öncesinde gitmedimEvet canım kasılmaymış bende ögrendiğimde cok şaşırmıştım. Of ben hamilelikten beridir kasıklar hariç jiletle alıyorum bebişe bişi olur diye şimdi aldırsam cok acımaz mı acı eşiğim feci düştü zaten şimdiden stres yaptım sezaryen olsam bile temiz gitmek istiyorum
cnm bugün rapor almaya gidicem kızçemi de görürüm hayırlısı ileSağol canım .Yok sıkmıyorum canım herşeyin hayırlısı.Sen izne çıktınmı canım nasılsın bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?