2018 mart-nisan anneleri

Kızlar mama aldınız mı valize koydunuz mu ben sma alıcam galiba karar veren oldu mu ?

Birde canım ulk gunler icin mi mamayi aliyosun. Ben ilk gunler ax kalmasin diye vercem sonra da sutumun durumuna gore devam edip etmeyecegime karar vercm
evet cnm benim ilkinde gelmedi ya sütüm gögüs ucum da yok denecek kadar az çok ağlamıştı yavrum sadece hastane için eve gelince gelmişti şükür o zaman SMA 1 alıyoruz yenidoğan için ok

Kızlar kontrolden geliyorum. 34+1 deyim. Normalde iki hafta öndeydim ama şimdi bir hafta öndeymişim. Bebeğime iyi bakamadım mi acaba? Kilosu 2400kg nasıl sizce doktor ne çok zayıf ne kilolu dedi Ama bana zayıf geldi sanki

Ah sorma 7. Aya kadar çok iyi geldim ama sonrası biraz zorladı şimdi de hergün yeni bir ağrı sızı çıkıyor :) şafak sayar oldum :)

Maşallah canım Hayır haftası ile uyumlu . Bende Dr dan geldim 34 haftalik boy 44 cm kg 2.400 kg fazla mi diye korkup sordum . Hayır iyi haftası ile uyumlu önemli olan bu dedi . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

1 hafta önde değil bebeğin . Tam haftası ile uyumlu yani 34 haftalik gebelikte kg aşağı yukarı budur . Bence haftası ile uyumlu olduğu için bebeğinin kilolu olmadığı için sevinmen lazım . Çünkü sağlıklı olan bu..

Benim de aynıydı o haftada doktor gayet iyi dedi

Nasıl eğilcez ama bu halde

Amin canım hepimiz inş. Kilolu olmasını bende istemem ama iki hafta öndeydi şimdi neden böyle oldu diye düşünüyordum. Tsk ederim canım

ben yaptırdım ağda. evet orası baya acıyor ama bence kullanma o yan etkileri olan bi ilaç sonuçta. Obölgeyi uyuşturuyor tenine temas ediyor direk onun olduğu yere. zaten kısa sürüyor dayandım bende acıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…