2018 mart-nisan anneleri

evet canım bende gidecektim ama planlı hamilelk oldugu için erteledim çok canım sıkılıyor ama bu duruma bilmiorum sıkıp dişimi gidicem baka turu cok zorluk cekerim

kızlar 15 dklık şekerlemeden sonra midem bulanmaya başladı.sizce eskiden birikmiş bulantı mı var?
bu arada karyola araba bir komple bebe paketi alan kendi anneme karşılık kayınvalidem izne çıkınca kızanın çapıtlarını alacakmış .bende artık büyüyünce küçülenleri iade ederim kaynımın çocuğuna saklar belki

ben yaptırdım ağda. evet orası baya acıyor ama bence kullanma o yan etkileri olan bi ilaç sonuçta. Obölgeyi uyuşturuyor tenine temas ediyor direk onun olduğu yere. zaten kısa sürüyor dayandım bende acıya
bende doktora sorayım kullan derse kullanıcam canım o acıya katlanamam bayadır jilet kullanıyorum cunku

Kızlar bebek çikolatası bunu düşünüyorum ama üzerine ne yazabilirim sizce biraz daha farklı hoş bir şey olsun istiyorum teyzeleri fikir verebilir misiniz

Bennn miğde yanmasından uyuyamıyordum, şurup bile geçirmiyordu sonra doktor lansor diye hap verdi. Bazen ateş basıyor alev alev
ben mide hastasıyım cok korkuyordum midem zorlar diye ama cok şükür normalde bile daha cok cekerdim midemden hamilelikte bir şey yaşamadım ama nefes darıgı cok cekiyorum özellikle uyurken nasıl yatarsam yatayım illaki canım yanıyor

selam kızlar doktor kontrolümüzden geldik 32+0 dayız 2035 gr kilomuz bir sıkıntımız yok şükür çalışabilir raporu aldım bakalım dayanabilcek miyiz azcıkta olsa yüzünü görebildik gene kordon vardı yüzünde hareketleri artık acıtmaya başladı elleri ayakları sağ tarafta hep deşiyor orayı bazen göğüs altıma vuruyor baya acıyor az kaldı şükür gelselerde sevsek ya.dün arkadaş geldi bebeği 34.haftada gelmiş kendimi düşündüm 2 hafta sonra geldiğini panik oldum biyandan da kavuşurum diye sevindim son zamanlar beklemek zormuş artık 2 haftada bir gitcem tok karnına gel nstye gircen dedi 37 de doğum şekli belli olcak çatıma bakcak sanırım o belirlicek

bende normal yapmak istiyorum. tüp olmasına rağmen.çok erkenden özel doktorum erken istiyorsan devlete git dedi.

Kızlar biswy sorcam ya siz bu kıl tüy işinizi ne yapiyosunuz bn artık kendim yapamıyorum mümkün deil yani agdaya gitsek bi zararı olur mu ne biliyim dogumu tetikler mi ne zmana gidilmeli sizxe
ben hala ağdayla alıyorum ama zor oldu gerçekten nefes alamadım aynayı koyarak yaptım ama eğilmekten hem sırtım ağrıdı iki büklüm kaldım acı olmadı şükür jilete geçmek hiç istemiyorum hem erken çıkıyor hem kaşındırır diye orayı hiç jiletle almadım başlarsam ağdaya geçtiğimde çok acıtır sanırım ağdada hem geç çıkıyor inşallah sağsalim atlatırız doğumu

Cnm biz agda dan böyle dert yaniyoz normal doğum nasıl yapcaz :)))

Çokta korkma cnm ya beş dakikalık bişey ben bu koca gobekle gitmeye utaniyom bide söyle dön böyle dön falan diyolar ya bn dönen kadar kız bırakıp gider:))

bende normal yapmak istiyorum. tüp olmasına rağmen.çok erkenden özel doktorum erken istiyorsan devlete git dedi.
arkadaşın sezeryan olmuş canm ilki sezeryanmış ikincide sancısı baya artmış doktor alalım demiş 34te seninki neden erken istiyorsan devlete git dedi anlamadım

Kızlar ben 34+1 de doktora gittim. Nst ye 30. haftadan beri giriyorum. Bu hafta kasılma çıkmış nst de doktor 34 den sonra doğumu heran bekliyoruz dedi. Ultrasonda normalde 2 hafta öndeydik şimdi 37+6 çıkmış. Fazla ileri gitmiş 2 haftada anlamadım. Doktora sordum anne baba uzun olunca normal dedi ama bu kadar da baya fazla geldi bana. kasılmalar günde 2 ve fazla olursa akciğer iğnesi vururuz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…