- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.521
doktorluktan önce kasaplık geliyor maalesef kasaplık daha çok para ediyor.hiç doktorlar kendilerini üzüp incitmiyorlar. bende tüp bebek diye ayrı önem verir sandım pek bi farkı yok buralarda diğer şehirlere git gel olmuyor doktor için uzak kalıyor çalışıyorum.arkadaşın sezeryan olmuş canm ilki sezeryanmış ikincide sancısı baya artmış doktor alalım demiş 34te seninki neden erken istiyorsan devlete git dedi anlamadım
en son 26 haftalık falandım gittiğimde o zaman bile dön mön dediğinde dönemedimki sadece kasıkları totoyu hallettirmiştim öff bilemedim içim şişti suanÇokta korkma cnm ya beş dakikalık bişey ben bu koca gobekle gitmeye utaniyom bide söyle dön böyle dön falan diyolar ya bn dönen kadar kız bırakıp gider:))
Pelit e sorduk. Tanesi 9 tl dedi. Acikcasi cok pahali geldi.bebek çikolatası nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
canım valla benim korkum agdadan değil gider katlanırım daha öncede gidiyordum hamileykende bir kç kere gittim o acıyla ya sancım açılma bişi olursa diye korkuyorum o yuzden krem surup acıyı indirgesem mi diorumCnm biz agda dan böyle dert yaniyoz normal doğum nasıl yapcaz :)))
en son gittiğimde yarım yatar gibi oldum. bu seferde öyle bir şey olmadı. ağda masasını yıkıcam sandı m dönerkenen son 26 haftalık falandım gittiğimde o zaman bile dön mön dediğinde dönemedimki sadece kasıkları totoyu hallettirmiştim öff bilemedim içim şişti suan
Şurup kullan canım,benim doktorum doçent doktor içebilirsin dedi Bebege zararı Yok kesinlikle güven bana dedi 4 şişe yazdı günde 4 kereye kadar içebilirsin yemeklerden sonra dedi, ciddi derecede nefes borusunda hasar oluşuyormuş sürekli yanma.Şurupda magnezyum falanda var bana iyi geldi çünkü ben dayanamadım yanma başlayınca ben hemen kusmaya başlıyorum,bide Boğaz’ımdan kan geldi.Ben 2 kere yemek yediğim için 2 kere kullanıyorum,maşallah 4 gündür rahatım rahat uyuyorum.Günaydın kızlar kıl tüy işinde ameliyat eldiveni işe yarıyor agdadan daha az acıtıyor diyorlar amaaa nolur nolmaz uzamadanda tutulmazki tüyler.uzatamayızda heran hazırlıklı olmak gerek aman napıcam bilmiyorum kafam karışık şimdilik jilete devam.
Benim kız acıkmış onu besledim teyzeleri tabi şimdi de yatınca mide yanması başlayacak yine uyku yok bana zaten gece 4de falan uyumustum
Hadi bakalım Canım biraz dinlenirsin Doğuma kadar,güzel haberlerle gel kızçenden bakalımcnm bugün rapor almaya gidicem kızçemi de görürüm hayırlısı ile
Bilmiyom ki cnm da tatlıdır benm valla gidemeyecem galiba bnben her ay komple ağdaya giderim de.bu ay gittiğimde sanki sancı kasılma yaptı biraz. sonra ağda yapan kuaförde dedi bi hamile bayana yaparken doğum sancısı tutmuş.
Ne yapalım cnm olmadı evde bi şekilde yapmaya caliscaz zor olcak amaen son 26 haftalık falandım gittiğimde o zaman bile dön mön dediğinde dönemedimki sadece kasıkları totoyu hallettirmiştim öff bilemedim içim şişti suan
Haklisin cnm da krem de sağlıklı mı kullaniyo mu hamileler valla bilmiyom bnde olcak bi şekilde artık bakalm ne yapcaz çok yoruldm bugün cnm iki odayı temizledim halilari kaldırdım falan sermicem iki odayı da şimdilik yıkamaya gondercem de erken daha kıyafetleri bugün yikayamayacam galiba aşırı yorgunm belim koptucanım valla benim korkum agdadan değil gider katlanırım daha öncede gidiyordum hamileykende bir kç kere gittim o acıyla ya sancım açılma bişi olursa diye korkuyorum o yuzden krem surup acıyı indirgesem mi diorum
bizim hastanede normalde sezeryanda aynı ücret doktorum da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini konuşalımı ima ediyor net birşey demiyor şimdilik sen hangi şehirdesindoktorluktan önce kasaplık geliyor maalesef kasaplık daha çok para ediyor.hiç doktorlar kendilerini üzüp incitmiyorlar. bende tüp bebek diye ayrı önem verir sandım pek bi farkı yok buralarda diğer şehirlere git gel olmuyor doktor için uzak kalıyor çalışıyorum.
canım bende ikeadan alicam besigi yatagi da yatastan dusunuyorim ne aldin model falan soyleyebilir misin birde diyolar ki yatakla besigi ayni yerden alin uymayabiliyor olcusu belli oldugu icin olmama ihtimali oluyo muBiz de ikeadan beşik ve dediğin ebatlara yakın olarak yataştan bebiş yatak aldık, taa 6yaşina kadar uygunmuş. Bi incele istersen yataşın internet sitesinde var bu ürün.
balıkesirdeyim.çalışmasam fakülteye giderdim belki ama çalışınca olmuyor.çalışıp izin aldığım özel devlet doktorları da ona göre.bizim hastanede normalde sezeryanda aynı ücret doktorum da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini konuşalımı ima ediyor net birşey demiyor şimdilik sen hangi şehirdesin
ben agdaya gidiyorum canim 37de gidicem hattaKızlar biswy sorcam ya siz bu kıl tüy işinizi ne yapiyosunuz bn artık kendim yapamıyorum mümkün deil yani agdaya gitsek bi zararı olur mu ne biliyim dogumu tetikler mi ne zmana gidilmeli sizxe
Ben horlamaya başlamışım :) nefes zor alıyorumben mide hastasıyım cok korkuyordum midem zorlar diye ama cok şükür normalde bile daha cok cekerdim midemden hamilelikte bir şey yaşamadım ama nefes darıgı cok cekiyorum özellikle uyurken nasıl yatarsam yatayım illaki canım yanıyor
Bazen tüketiyorum ama hiç yemesem de oluyor doktor en son lansor diye bir ilaç verdi çok şükür puan iyiyim. İnan gece uyuyamıyorum alev alevdi gırtlağımAcı ekşi mi besleniyosun canım . Ben öyle birşey tüketince ejderha oluyorum .
Doktor B grubu ilaç hamileler kullanabilir dedi. Bende netten araştırdım gebe iken kullanan varmış. Ama sen böyle yazınca tereddüt ettim bakLansor gebelikte içilmiyor diye biliyorum ben benim belli aralıklarla kullandığım bir ilaçtır ama gebelikte olmaz dediler
Cnm okadar ilerideyse dogum da evet heran veklemelisin kasilma da varmis tabi insallah vaktini bekler yinede cnm. Kac kilo cikti melekKızlar ben 34+1 de doktora gittim. Nst ye 30. haftadan beri giriyorum. Bu hafta kasılma çıkmış nst de doktor 34 den sonra doğumu heran bekliyoruz dedi. Ultrasonda normalde 2 hafta öndeydik şimdi 37+6 çıkmış. Fazla ileri gitmiş 2 haftada anlamadım. Doktora sordum anne baba uzun olunca normal dedi ama bu kadar da baya fazla geldi bana. kasılmalar günde 2 ve fazla olursa akciğer iğnesi vururuz dedi.
Doktor B grubu ilaç hamileler kullanabilir dedi. Bende netten araştırdım gebe iken kullanan varmış. Ama sen böyle yazınca tereddüt ettim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?