2018 mart-nisan anneleri

arkadaşın sezeryan olmuş canm ilki sezeryanmış ikincide sancısı baya artmış doktor alalım demiş 34te seninki neden erken istiyorsan devlete git dedi anlamadım
doktorluktan önce kasaplık geliyor maalesef kasaplık daha çok para ediyor.hiç doktorlar kendilerini üzüp incitmiyorlar. bende tüp bebek diye ayrı önem verir sandım pek bi farkı yok buralarda diğer şehirlere git gel olmuyor doktor için uzak kalıyor çalışıyorum.

Çokta korkma cnm ya beş dakikalık bişey ben bu koca gobekle gitmeye utaniyom bide söyle dön böyle dön falan diyolar ya bn dönen kadar kız bırakıp gider:))
en son 26 haftalık falandım gittiğimde o zaman bile dön mön dediğinde dönemedimki sadece kasıkları totoyu hallettirmiştim öff bilemedim içim şişti suan

Cnm biz agda dan böyle dert yaniyoz normal doğum nasıl yapcaz :)))
canım valla benim korkum agdadan değil gider katlanırım daha öncede gidiyordum hamileykende bir kç kere gittim o acıyla ya sancım açılma bişi olursa diye korkuyorum o yuzden krem surup acıyı indirgesem mi diorum

en son 26 haftalık falandım gittiğimde o zaman bile dön mön dediğinde dönemedimki sadece kasıkları totoyu hallettirmiştim öff bilemedim içim şişti suan
en son gittiğimde yarım yatar gibi oldum. bu seferde öyle bir şey olmadı. ağda masasını yıkıcam sandı m dönerken

Şurup kullan canım,benim doktorum doçent doktor içebilirsin dedi Bebege zararı Yok kesinlikle güven bana dedi 4 şişe yazdı günde 4 kereye kadar içebilirsin yemeklerden sonra dedi, ciddi derecede nefes borusunda hasar oluşuyormuş sürekli yanma.Şurupda magnezyum falanda var bana iyi geldi çünkü ben dayanamadım yanma başlayınca ben hemen kusmaya başlıyorum,bide Boğaz’ımdan kan geldi.Ben 2 kere yemek yediğim için 2 kere kullanıyorum,maşallah 4 gündür rahatım rahat uyuyorum.

Haklisin cnm da krem de sağlıklı mı kullaniyo mu hamileler valla bilmiyom bnde olcak bi şekilde artık bakalm ne yapcaz çok yoruldm bugün cnm iki odayı temizledim halilari kaldırdım falan sermicem iki odayı da şimdilik yıkamaya gondercem de erken daha kıyafetleri bugün yikayamayacam galiba aşırı yorgunm belim koptu

bizim hastanede normalde sezeryanda aynı ücret doktorum da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini konuşalımı ima ediyor net birşey demiyor şimdilik sen hangi şehirdesin

Biz de ikeadan beşik ve dediğin ebatlara yakın olarak yataştan bebiş yatak aldık, taa 6yaşina kadar uygunmuş. Bi incele istersen yataşın internet sitesinde var bu ürün.
canım bende ikeadan alicam besigi yatagi da yatastan dusunuyorim ne aldin model falan soyleyebilir misin birde diyolar ki yatakla besigi ayni yerden alin uymayabiliyor olcusu belli oldugu icin olmama ihtimali oluyo mu

bizim hastanede normalde sezeryanda aynı ücret doktorum da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini konuşalımı ima ediyor net birşey demiyor şimdilik sen hangi şehirdesin
balıkesirdeyim.çalışmasam fakülteye giderdim belki ama çalışınca olmuyor.çalışıp izin aldığım özel devlet doktorları da ona göre.

Ben horlamaya başlamışım :) nefes zor alıyorum

Lansor gebelikte içilmiyor diye biliyorum ben benim belli aralıklarla kullandığım bir ilaçtır ama gebelikte olmaz dediler
Doktor B grubu ilaç hamileler kullanabilir dedi. Bende netten araştırdım gebe iken kullanan varmış. Ama sen böyle yazınca tereddüt ettim bak

Cnm okadar ilerideyse dogum da evet heran veklemelisin kasilma da varmis tabi insallah vaktini bekler yinede cnm. Kac kilo cikti melek

Kızlar ağdadan geliyorum. Bir sorun olmadı çok şükür. Çok minik minik aldı bikini bölgesini siz de öyle uyarıp gidebilirsiniz. Tabi daha çok canı yanıyor insanın eskisine göre

Doktor B grubu ilaç hamileler kullanabilir dedi. Bende netten araştırdım gebe iken kullanan varmış. Ama sen böyle yazınca tereddüt ettim bak

Tekrar sordum eşime ileri aylarda kullanılıyormuş onun bana dediği ilk aylar içinmiş içebilirsin canım çok pardon kafanı karıştırmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…