- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.541
Merhabalar bizde doktordan çıktık 32+0 ohh diyorum çünkü raporumu aldim kizcem 2.100 gr. 45 cm çıktı kafası tekrar aşağıda herşey iyi ama benim kansızlık başa bela yine kan iğnesi yazdı 5 tane kan hapi da verdi idrar yolunda enfeksiyon çıktı onun icinde toz verdi bacaklarimi sıktı bakti ödem oluşmuş dedi şu tozu kullan tekrar idrar tahlilil yaptır idrardan kaynakli bir ödem olabilir dedi anlayacağınız kizcem iyi şükür ama benim vücut error veriyor son durumlar bizde böyle
Ben de eksi ve acı yiyince oluyor . O yüzden dikkat ediyorum . Zor ya Allah yardimcin olsunBazen tüketiyorum ama hiç yemesem de oluyor doktor en son lansor diye bir ilaç verdi çok şükür puan iyiyim. İnan gece uyuyamıyorum alev alevdi gırtlağım
Hadi hayırlı olsun canımm maşallah meleğineMerhabalar bizde doktordan çıktık 32+0 ohh diyorum çünkü raporumu aldim kizcem 2.100 gr. 45 cm çıktı kafası tekrar aşağıda herşey iyi ama benim kansızlık başa bela yine kan iğnesi yazdı 5 tane kan hapi da verdi idrar yolunda enfeksiyon çıktı onun icinde toz verdi bacaklarimi sıktı bakti ödem oluşmuş dedi şu tozu kullan tekrar idrar tahlilil yaptır idrardan kaynakli bir ödem olabilir dedi anlayacağınız kizcem iyi şükür ama benim vücut error veriyor son durumlar bizde böyle
kızlar 15 dklık şekerlemeden sonra midem bulanmaya başladı.sizce eskiden birikmiş bulantı mı var?
bu arada karyola araba bir komple bebe paketi alan kendi anneme karşılık kayınvalidem izne çıkınca kızanın çapıtlarını alacakmış.bende artık büyüyünce küçülenleri iade ederim kaynımın çocuğuna saklar belki
Hacişerif ten yaptırcam isme karar verirsem tabibebek çikolatası nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Canım bence hiç risk alma ne olduğu belli değil bi krem gitmeden bi parol iç acını hafifletir ben öyle yaptım.bende doktora sorayım kullan derse kullanıcam canım o acıya katlanamam bayadır jilet kullanıyorum cunku
Merhaba mesajinizi yeni gördüm.iyi demisti kilosu hakkinda 34+4te yeniden bakildi 2949gr olmuş.benim bebegim makat geliş ters oldugu icin zaten sezeryan görünüyor.belki 38lerde dönerdi ama o kadar dayanamayız rahimde 2cm'e yakın açılma var benim.36yı görebilsek iyidir.size ne dedi 34te kilosunu?bi de bebeginizin cinsiyeti ne?benimki kız.Merhaba en son 32+3 de muayene olduk 2567 grmdı sezaryen gibi görünüyor saglıgı iyi cok şükür doktor bir şey dedimi size kilosu hakkında
Gözün aydın Canım iyi dinlenmeler,maşallah yavruna annesi büyümüş.Dikkat et kendine ay kansızlık çok yoruyordur seni bebek varkende git baktır kendine kansızlığına falan bana bügün annemin doktoru çok sıkı tembihledi bebeği emzirirkende kendin için mutlaka doktora görün herşeyine baktır siz farkında değilsiniz ama bebek emerken sizide bitiriyor dedi.Merhabalar bizde doktordan çıktık 32+0 ohh diyorum çünkü raporumu aldim kizcem 2.100 gr. 45 cm çıktı kafası tekrar aşağıda herşey iyi ama benim kansızlık başa bela yine kan iğnesi yazdı 5 tane kan hapi da verdi idrar yolunda enfeksiyon çıktı onun icinde toz verdi bacaklarimi sıktı bakti ödem oluşmuş dedi şu tozu kullan tekrar idrar tahlilil yaptır idrardan kaynakli bir ödem olabilir dedi anlayacağınız kizcem iyi şükür ama benim vücut error veriyor son durumlar bizde böyle
hosbuldum. Şuan iyiyimhoşgeldin aramıza :/
Korkuyorum bn acaba açılma kasılma olur muben agdaya gidiyorum canim 37de gidicem hatta
Çaput ne acaba ben pek anlıyamadımdahosbuldum. Şuan iyiyim
Allah için ben bu doktorları anlamıyorum bunlar ne yiyip ne içiyorlar? Ben şuan yurtdışındayım ve alttan el ile muayeneyi her kontrolde yapılıyor onun haricinde sezeryan lafı hiç düşmüyor bile ağızlarından direk normal doğuma yönlendiriyorlar, sezeryanı seçenekler arasına konulmuyor bile en sooooon başvurulan şey. İnanın sadece şuan bende değil buradaki herkeste neredeyse aynısı ya, aklım almıyor benim bu yapılanı. Ebe bana merak etme doğurtacağız seni, sen bize güven sadece kafanı çok fazla bulandırma internette de arama yapma dedi. Tamam o son zamana kadar ne olacak belli olmaz, işte kalp atışları vs vs gibi nedenler olabilir. Ama daha 37. haftada doğum şekline bakmak çatı muayenesini yapmak benim kafam gerçekten bunu almıyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun..bizim hastanede normalde sezeryanda aynı ücret doktorum da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini konuşalımı ima ediyor net birşey demiyor şimdilik sen hangi şehirdesin
Ama bazıları normal Doğuma müsait değil sonra makata kadar dikişi oluyor o yüzden normal Doğuma müsait olmuyanları yaptırmasınlar tabi bu benim görüşüm Annem normal Doğum yapmış 3 kereside sıfır dikiş,normal Doğum bu.Bir profesörün yazısı vardı internette okudum doktor doğurtmaz anne doğurmaz yazmıştı çoçuk normal yolla kendi kendine gelir.Dikiş vb olursa o normal Doğum olmuyor yazmış normal yapıcam diye vajisezeryan olmayın yazmış bana çok mantıklı geldi.Allah için ben bu doktorları anlamıyorum bunlar ne yiyip ne içiyorlar? Ben şuan yurtdışındayım ve alttan el ile muayeneyi her kontrolde yapılıyor onun haricinde sezeryan lafı hiç düşmüyor bile ağızlarından direk normal doğuma yönlendiriyorlar, sezeryanı seçenekler arasına konulmuyor bile en sooooon başvurulan şey. İnanın sadece şuan bende değil buradaki herkeste neredeyse aynısı ya, aklım almıyor benim bu yapılanı. Ebe bana merak etme doğurtacağız seni, sen bize güven sadece kafanı çok fazla bulandırma internette de arama yapma dedi. Tamam o son zamana kadar ne olacak belli olmaz, işte kalp atışları vs vs gibi nedenler olabilir. Ama daha 37. haftada doğum şekline bakmak çatı muayenesini yapmak benim kafam gerçekten bunu almıyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Ama bazıları normal Doğuma müsait değil sonra makata kadar dikişi oluyor o yüzden normal Doğuma müsait olmuyanları yaptırmasınlar tabi bu benim görüşüm Annem normal Doğum yapmış 3 kereside sıfır dikiş,normal Doğum bu.Bir profesörün yazısı vardı internette okudum doktor doğurtmaz anne doğurmaz yazmıştı çoçuk normal yolla kendi kendine gelir.Dikiş vb olursa o normal Doğum olmuyor yazmış normal yapıcam diye vajisezeryan olmayın yazmış bana çok mantıklı geldi.
Tabi canım hepimiz için hangisi iyiyse hayırlısı ise o olsun.normal Doğum güzel birşey ayaklanma açısından o anda daha bebeğini alabiliyorsun.Hayırlısı ile alalım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza Allah’ın izni ile.tabi ki tercih meselesi, bakış açısı buna bir şey diyemem ben. Burada zaten öyle bir tercih yapabilme durumun yok, evet kesikler oluyor ama bana mesela bir yağ verdi onunla 34. haftadan itibaren vajinal masaj yap dedi kesiğin olmaması için. Ama dikişsiz normal doğum çok az o da kadının esnekliğine bağlı, sezeryan yerine vajinal kesiği tercih edenlerdenim iyileşmesi de hızlı oluyor eskisi gibi de oluyormuş yani bunu da bana son aylarda doğum yapan arkadaşlarım dedi. Ama tekrar diyorum tercih yapabilecek durumda olanlar istediğini seçer. Herkesin kendi bedeni tabi ki.
canım bende ikeadan alicam besigi yatagi da yatastan dusunuyorim ne aldin model falan soyleyebilir misin birde diyolar ki yatakla besigi ayni yerden alin uymayabiliyor olcusu belli oldugu icin olmama ihtimali oluyo mu
Allah için ben bu doktorları anlamıyorum bunlar ne yiyip ne içiyorlar? Ben şuan yurtdışındayım ve alttan el ile muayeneyi her kontrolde yapılıyor onun haricinde sezeryan lafı hiç düşmüyor bile ağızlarından direk normal doğuma yönlendiriyorlar, sezeryanı seçenekler arasına konulmuyor bile en sooooon başvurulan şey. İnanın sadece şuan bende değil buradaki herkeste neredeyse aynısı ya, aklım almıyor benim bu yapılanı. Ebe bana merak etme doğurtacağız seni, sen bize güven sadece kafanı çok fazla bulandırma internette de arama yapma dedi. Tamam o son zamana kadar ne olacak belli olmaz, işte kalp atışları vs vs gibi nedenler olabilir. Ama daha 37. haftada doğum şekline bakmak çatı muayenesini yapmak benim kafam gerçekten bunu almıyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah için ben bu doktorları anlamıyorum bunlar ne yiyip ne içiyorlar? Ben şuan yurtdışındayım ve alttan el ile muayeneyi her kontrolde yapılıyor onun haricinde sezeryan lafı hiç düşmüyor bile ağızlarından direk normal doğuma yönlendiriyorlar, sezeryanı seçenekler arasına konulmuyor bile en sooooon başvurulan şey. İnanın sadece şuan bende değil buradaki herkeste neredeyse aynısı ya, aklım almıyor benim bu yapılanı. Ebe bana merak etme doğurtacağız seni, sen bize güven sadece kafanı çok fazla bulandırma internette de arama yapma dedi. Tamam o son zamana kadar ne olacak belli olmaz, işte kalp atışları vs vs gibi nedenler olabilir. Ama daha 37. haftada doğum şekline bakmak çatı muayenesini yapmak benim kafam gerçekten bunu almıyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Merhaba, ellerim şiş oluyor evet ama ayaklarım daha çok şişti benim üzerine basamıyorum artık herkesin farklı yeri şişiyor sanırımKızlar merhabalar hepinize çok uzun zamandır giremiyordum 35 haftalık oldu benim miniğim ve ellerim çok şiş ve uyuşuk özellikle geceler dayanılmaz şekilde uyuşuyor sizde durumlar nasıl
Ayaklarım da şiş ama en azından elim kadar uyuşuk değil kalemi kavrayıp iki satır yazı bile yazamıyorum, sürahiden bardağıma su doldurana kadar sızlıyor resmen avuç içim ki günlük en az 3 litre su içiyorum çalışmaya devam ediyorum hareketsiz de sayılmam tuz tüketimim de fazla değil nedir bu ödem daha ne yapayım şaştım kaldımMerhaba, ellerim şiş oluyor evet ama ayaklarım daha çok şişti benim üzerine basamıyorum artık herkesin farklı yeri şişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?