2018 mart-nisan anneleri

Demin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.

Kızlar merhabalar hepinize çok uzun zamandır giremiyordum 35 haftalık oldu benim miniğim ve ellerim çok şiş ve uyuşuk özellikle geceler dayanılmaz şekilde uyuşuyor sizde durumlar nasıl

Ben daha 32nci haftadayım ve her sabah agri oluyor parmak diplerimde, bazen uyuşmuş oluyor ellerim. Doktor odemden oluyor olabilir yine de ortopediste git dedi. Ben de biraz tembellik yaptım ve gitmedim açıkcası. Gebelikte olabiliyor, çok su içiyorum ve tuzsuz yiyorum her şeyi. Bu şekilde idare ediyorum iste eğer dayanamayacak olursam giderim doktora.

Ayy çok geçmiş olsun.. kimin aklına gelir ki her seye dikkat etmek gerekiyor şu son zamanlarımızda, Allah kolaylık versin.

Çok büyük geçmiş olsun canım,Rabbim kuzunla seni korumuş.Çok şükür size birşey olmamışya.Benim düdüklüm olduğu halde hiç kullanamam ben korkarım.Dikkat edin kendinize.

Geçmiş olsun canım bugün ben de kullandım düdüklü aklıma gelmedi değil ya patlarsa diye neyse ki bişi olmadı.. iyi ki sana bir şey olmamış

Aminn inşallah canım, sağlıklı sıhhatli olarak kavuşalım kuzucuklarımıza..
Şu son zamanlara doğru bayağı zorlaştı artık herşey.. Kramplar, ağrılar, yattığım yerler mor gibi hissediyorum, başımı yastığa koyar koymaz boğulma hissi, resmen dik yatar oldum...

Ay çok geçmiş olsun iki hafta önce arkadaşımın yüzüne patlamış hem de durduk yere yanık haricinde kapağın yüzüne çarpmasıyla baya kötü olmuş yüzü rabbim sizi korumuş çok şükür hepimiz çok dikkatli olalım

Tövbe Yarabbim ya Allah korumuş bebeginle seni . Geçmiş olsun

Canim senden rica etsem yağın markasını yazabilirmisin bana . Ben de normal doğum çok istiyorum .

Canım, demiştim ya daha evvelde 37. haftada dönen de çok, ilk gebeliklerde geç dönmesi daha yaygınmış öyle dedi doktor. Çevreyede bakınca 37. haftada birden döndü arkadaşın ki çok sevindi ama çatın dar doğuramazsın dedi doktor sezeryanla aldılar bebeğini.. Hiç plan ve programa göre işlemiyor ama olmazsa sen yine de normal doğum hazırlığına devam et.. Masajlara başla ayriyeten dedim ya ışık algıları oluşmuş bebeğin bulunduğu pozisyondan itibaren ışığı karnına tut ve dönmesi gereken pozisyona ışıkla yol göster bunu bir süre devam ettir veyahutta çan sesi vb ilgisini çekecek sesi vajinal bölgede çalmak dönmesini sağlıyormuş, bunun haricinde hintli köprü diyorlar onu deneyebilirsin karnını ve kalça kısmını yukarı kaldırıp öyle bekliyorsun..

H hepgenc geçmiş olsun canım ya maalesef her düdüklü güvenli olmuyor çok şükür size bir şey olmamış ya..

L Linabasel34 ANDETA fotoğrafını ekledim ama illa o yağın olması gerekmiyor farklı markalarında vardır içeriğine bakıp alınabilir haricinde masaj asıl önemli olan ona da perine masajı diyorlar sanırım internetten bakın uygulayın inşallah faydasını görürüz.. Benim arkadaş hem bunu hemde oturma banyosu yapmış doğum kesiksiz oldu hemde 4 kg 100 gr bir bebiş doğurdu maşallah.. Ama nasip işte..

Eklentiler

• weledahippo_productlarge.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 33
Canim cok tesekkur ederim . Evet başka yağlar vardır elbet de ama enfeksiyon vs yanlış bi yağ da kullanmak istemem. Perine masajini okumuştum ya , o masaj da doğumu kolaylastiriyormus. Arastiricam bakalım bu yağı inşallah Türkiye de vardır . Çok teşekkür ederim

Birde yaygın olarak yapılan rutin epizyotomiyi kabul etmeyin gerek yok ona o en son iş ve bebeğin annenin tehlikeye girdiği anda yapılıyormuş daha bugün ebe dedi bunu bana hatta imzayı da ona göre aldı benden.. Yani doktorunuzun nasıl normal doğum yaptığını öğrenin, hep mi kesikle yapıyor o zaman vazgeçin o doktordan, birde kendi ıkınma isteğimize göre hareket edersek yırtılma riski düşüyormuş..

Valla canım burada devlet hastanesinde doğum yaparsın ancak ,özel de çok dirayetli olman lazım, Dr hemen seni ameliyata alıyor . Ugrasmak istemiyorlar yani . Devlet Hastanelerinde kesi eskisi gibi uygulamiyorlar. Devlet bu konuda bayagi duzenlemeler getirdi. Ben kesi den değil de arkadaşım doğum yaptı , perine bölgesi yırtıldı ondan korkuyorum . Komlikasyon olabilir, önlem amaçlı yani . Yani kesi bile daha iyidir . Perine yirtilmasindan. Yırtılma da kesi uygulanmadigi için oldu . sağlıkla doğum yapalım inşallah

cok saol canim brnde guliver ya da senin dedigini düşünüyorum kurunca bi sknti çıkmadı demi yataga yaklasiyo mu birde cok soru sordum kusura bakma birde yatak kenari koruyucusunu naptin canım aldin mi bi yerden

Bende normal dogum istiyorum ama o kesi olayindan cok korkuyorum ve bebege zarar verecek herhangi bir komplikasyondan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…