- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.561
Kızlar merhabalar hepinize çok uzun zamandır giremiyordum 35 haftalık oldu benim miniğim ve ellerim çok şiş ve uyuşuk özellikle geceler dayanılmaz şekilde uyuşuyor sizde durumlar nasıl
Demin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Çok büyük geçmiş olsun canım,Rabbim kuzunla seni korumuş.Çok şükür size birşey olmamışya.Benim düdüklüm olduğu halde hiç kullanamam ben korkarım.Dikkat edin kendinize.Demin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Geçmiş olsun canım bugün ben de kullandım düdüklü aklıma gelmedi değil ya patlarsa diye neyse ki bişi olmadı.. iyi ki sana bir şey olmamışDemin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Aminn inşallah canım, sağlıklı sıhhatli olarak kavuşalım kuzucuklarımıza..Tabi canım hepimiz için hangisi iyiyse hayırlısı ise o olsun.normal Doğum güzel birşey ayaklanma açısından o anda daha bebeğini alabiliyorsun.Hayırlısı ile alalım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza Allah’ın izni ile.
Ay çok geçmiş olsun iki hafta önce arkadaşımın yüzüne patlamış hem de durduk yere yanık haricinde kapağın yüzüne çarpmasıyla baya kötü olmuş yüzü rabbim sizi korumuş çok şükür hepimiz çok dikkatli olalımDemin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Tövbe Yarabbim ya Allah korumuş bebeginle seni . Geçmiş olsunDemin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Canim senden rica etsem yağın markasını yazabilirmisin bana . Ben de normal doğum çok istiyorum .tabi ki tercih meselesi, bakış açısı buna bir şey diyemem ben. Burada zaten öyle bir tercih yapabilme durumun yok, evet kesikler oluyor ama bana mesela bir yağ verdi onunla 34. haftadan itibaren vajinal masaj yap dedi kesiğin olmaması için. Ama dikişsiz normal doğum çok az o da kadının esnekliğine bağlı, sezeryan yerine vajinal kesiği tercih edenlerdenim iyileşmesi de hızlı oluyor eskisi gibi de oluyormuş yani bunu da bana son aylarda doğum yapan arkadaşlarım dedi. Ama tekrar diyorum tercih yapabilecek durumda olanlar istediğini seçer. Herkesin kendi bedeni tabi ki.
Evet bu yağı normal doğum için mi kullanılıyorCanim senden rica etsem yağın markasını yazabilirmisin bana . Ben de normal doğum çok istiyorum .
Katılıyorum ben de kendimi normal doğuma hazırlıyordum. Kitap okumalar, perine masajına falan geçecektim 35. Haftada ama 33+3 deyken dr um bebek makat geliş artık dönmez mecbur sezaryen dedi. Ebelere teyzelere soruyorum 36 dan sonra beklenir dönmesi diyen var son hafta döner diyen var. Benim de kafam karıştı. kesisiz vs doğal doğum için perine masajı ve kegel çok öneriliyor ne güzel böyle bir imkanın varken kendini fiziksel ve ruhsal hazırlamalısın. Keşke benim de öyle ilerleseydi her şey ve doğru doktorla bugüne gelmiş olsaydım
Canim cok tesekkur ederim . Evet başka yağlar vardır elbet de ama enfeksiyon vs yanlış bi yağ da kullanmak istemem. Perine masajini okumuştum ya , o masaj da doğumu kolaylastiriyormus. Arastiricam bakalım bu yağı inşallah Türkiye de vardır . Çok teşekkür ederimL Linabasel34ANDETA fotoğrafını ekledim ama illa o yağın olması gerekmiyor farklı markalarında vardır içeriğine bakıp alınabilir haricinde masaj asıl önemli olan ona da perine masajı diyorlar sanırım internetten bakın uygulayın inşallah faydasını görürüz.. Benim arkadaş hem bunu hemde oturma banyosu yapmış doğum kesiksiz oldu hemde 4 kg 100 gr bir bebiş doğurdu maşallah.. Ama nasip işte..
Orada çatı muayenesi var mı ?Birde yaygın olarak yapılan rutin epizyotomiyi kabul etmeyin gerek yok ona o en son iş ve bebeğin annenin tehlikeye girdiği anda yapılıyormuş daha bugün ebe dedi bunu bana hatta imzayı da ona göre aldı benden..
Valla canım burada devlet hastanesinde doğum yaparsın ancak ,özel de çok dirayetli olman lazım, Dr hemen seni ameliyata alıyor . Ugrasmak istemiyorlar yani . Devlet Hastanelerinde kesi eskisi gibi uygulamiyorlar. Devlet bu konuda bayagi duzenlemeler getirdi. Ben kesi den değil de arkadaşım doğum yaptı , perine bölgesi yırtıldıBirde yaygın olarak yapılan rutin epizyotomiyi kabul etmeyin gerek yok ona o en son iş ve bebeğin annenin tehlikeye girdiği anda yapılıyormuş daha bugün ebe dedi bunu bana hatta imzayı da ona göre aldı benden.. Yani doktorunuzun nasıl normal doğum yaptığını öğrenin, hep mi kesikle yapıyor o zaman vazgeçin o doktordan, birde kendi ıkınma isteğimize göre hareket edersek yırtılma riski düşüyormuş..
canim hamileligim 31.haftasinda gittim ilk defa daha onceden gidiyordum zaten kendini rahatlatirsan daha iyi oluyor anlik aci oluyor ve geciyor biliyorsun zaten, gozunde buyutme canim jilet daha zorKorkuyorum bn acaba açılma kasılma olur mu
cok saol canim brnde guliver ya da senin dedigini düşünüyorum kurunca bi sknti çıkmadı demi yataga yaklasiyo mu birde cok soru sordum kusura bakma birde yatak kenari koruyucusunu naptin canım aldin mi bi yerdenValla canim beşiğin ölçülerini gözönünden bulundurarak her yerden alabilirsin yatağı. İkeada da yataklar vardı ama benim içime pek sinmedi, bebek sürekli yataginda olacak gece gündüz bu nedenle yatağını yatastan aldım. Modelin adı bebiş pocket yaylı seri diye geçiyor. İki yasına kadar bir tarafı kullanılıyor, 2-6 yas arası diğer tarafı kullaniliyor. İnternetten araştırabilirsin.
Beşik olarak da ikeadan en klasik olarak Hensvik modelini aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?