2018 mart-nisan anneleri

Benim vajinal ağrılarım oluyor sizde de.var mı? Surekli değil yani ama bazen yürürken bazen çomeldiğimde, bazen.tuvalette otururken. Acaba iltihap mi yoksa başka bsy mi yada normal mi

Bazı tahliller yapılıyor diye biliyorum istersen dr una sor

Çok geçmiş olsun mutfağı dertetme sizden önemli değil. Ben oldum olası sevmem düdüklü böyle duyduklarımdan haberlere bile çıktı kaç kez. Evde var duruyor öyle bir kez bile kullanmadım . Kazanın nereden gelceği belli olmaz ama bunlar ev tipi bomba bence yaa. Çok tehlikeli icat.

Denerim o pozisyonu da biraz poposu ağır gqliba benim kızın kaldırıp dönemiyor :) doğru sen demiştin döner diye bilmiyorum ki psikolojim bozuldu valla o kadar normali düşünüyordum ama şimdi rüyama falan giriyor hep sezaryen allahım bi mucize nasib eder de döner küçük tavşanım inş :)

Benim vajinal ağrılarım oluyor sizde de.var mı? Surekli değil yani ama bazen yürürken bazen çomeldiğimde, bazen.tuvalette otururken. Acaba iltihap mi yoksa başka bsy mi yada normal mi
Kemik ağrısı gibi açılmaya bağlı oluyor ama en güzeli dr a göstermek

Canım çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakan varmış iyiki mutfakta degilmişsin allah korusun herşey olabilirdi.mutfak hiç önemli degil sen ve bebeğin iyisiniz ya çok şükür.mutfak bi şekilde temizlenir kafana takma stres yapma

Dr lar da sola yatın diyorlar ama ben nedense sağ tarafta daha rahatim. Demekki oğlumun pozisyon u buna daha uygun .

Grip oldum dünden beri mal gibiyim. Yediğim içtiğim hicbirseyin tadı yok. Dr sadece parol icebilirsin dedi. Ama onu da ben içmek istemiyorum. Sonuçta kimyasal. Bakalım ne zaman toparlarim.

İşaret ve orta parmagimla karnimda yürüyüş yapıyorum, tosunum hemen tepki veriyor. Dün fark ettim. Artık sürekli oynasicaz demekki oğlumla

benim aksamlari ayaga kalkinca mesqnemin altindaki kemiklerime yuk biniyomus gibi bi agirlik oluyo zorlaniyorum cati agrisi bu mu hic bir fikrim yok

Kızlar merhabalar hepinize çok uzun zamandır giremiyordum 35 haftalık oldu benim miniğim ve ellerim çok şiş ve uyuşuk özellikle geceler dayanılmaz şekilde uyuşuyor sizde durumlar nasıl
34 haftaligim bende . Benimde ayak bileklerim şişmiş . Birde giguslerimin tam alti ağrıdi gece , belim de öyle . Yalancı sancı yazıyordu nette . Ben az kalsn stres den doğurcam korkuyorum böyle sancı gelince

Oluyor tabiki . Inanki 1 hafta çatı ağrısı oluyorsa , ertesi hafta bel ağrısı , hergün başka bişey . Normal ağrın olması bi çok kadında oluyor. Bebek ağırlık yapıyor kemiklerine .

cok saol canim brnde guliver ya da senin dedigini düşünüyorum kurunca bi sknti çıkmadı demi yataga yaklasiyo mu birde cok soru sordum kusura bakma birde yatak kenari koruyucusunu naptin canım aldin mi bi yerden

Hiç önemli değil istediğin kadar sorabilirsin:) korumaliklari ve nevresim takımı gibi şeylerini henüz ben de alamadım. Lcw ikeada uygun fiyatlı var diye biliyorum, ebebekte de var. Oralara ister internetten ister mağazalardan bakabilirsin.
Kurunca herhangi sıkıntı çıkmadı, Yatağının yanına yaklastirabilirsin tabi ama bu is için biraz büyük, bizim yatak odasında o kadar yer olmadığı icin ben denemedim bile. Şimdilik bi sifonyer bi yataklık ayrı oda yaptık bebeğe. Bakalım ihtiyaca göre doğduktan sonra belki yan yatak alabilirim ayrıca.

Kramp gitmiş sanırım cnm ayak parmaklarını çektir eşine öne doğru bi kaç tur, iyi gelir. Bir de magnezyum iç kullanıyosan kullanmıyosan dr una danışıp isteyebilirsin.
Yok canım kramp değil sürekli aynı tarfta yattığım için birde bacak aarama yastık koyuyorum ya o yüzden oluyor magnezyum var zaten megavit vermişti doktor gerekince içiyorum

Evet solayatın deniliyor ben sağa istesemde yatamadım rahtsız etti çok geçmiş olsun ben boğazım ağrınca tavuklu sarımsaklı şehriye çorbası içtim limon sıkıp sende içebilirsin iyi geliyor bnada ilç vermemişti bol bol sıvı al dinlen ıhlamur iç soğan ye yeşilik ye demişti benim kızım ağır başlı olcak sanırım şimdilik öyle cileveleri yok maşallah senin tosuna

Canım yağı veren yurtdışında olan doktorun mu? Ne yağı acaba bende doktora sorup kullanayım. İşe yarıyor diyorlar

Bende aynıyım özellikle sabah ilk kalktığımda çok ağrıyor

Egem2709 canım yağ bu ama Türkiye de yok malesef . Badem yağı ve zeytinyagi ile masaj yapanlar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…