- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.581
Haklisin sanırım cnm yacanim hamileligim 31.haftasinda gittim ilk defa daha onceden gidiyordum zaten kendini rahatlatirsan daha iyi oluyor anlik aci oluyor ve geciyor biliyorsun zaten, gozunde buyutme canim jilet daha zor
Bazı tahliller yapılıyor diye biliyorum istersen dr una sorAyaklarım da şiş ama en azından elim kadar uyuşuk değil kalemi kavrayıp iki satır yazı bile yazamıyorum, sürahiden bardağıma su doldurana kadar sızlıyor resmen avuç içim ki günlük en az 3 litre su içiyorum çalışmaya devam ediyorum hareketsiz de sayılmam tuz tüketimim de fazla değil nedir bu ödem daha ne yapayım şaştım kaldım
Çok geçmiş olsun mutfağı dertetme sizden önemli değil. Ben oldum olası sevmem düdüklü böyle duyduklarımdan haberlere bile çıktı kaç kez. Evde var duruyor öyle bir kez bile kullanmadım . Kazanın nereden gelceği belli olmaz ama bunlar ev tipi bomba bence yaa. Çok tehlikeli icat.Demin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Canım, demiştim ya daha evvelde 37. haftada dönen de çok, ilk gebeliklerde geç dönmesi daha yaygınmış öyle dedi doktor. Çevreyede bakınca 37. haftada birden döndü arkadaşın ki çok sevindi ama çatın dar doğuramazsın dedi doktor sezeryanla aldılar bebeğini.. Hiç plan ve programa göre işlemiyor ama olmazsa sen yine de normal doğum hazırlığına devam et.. Masajlara başla ayriyeten dedim ya ışık algıları oluşmuş bebeğin bulunduğu pozisyondan itibaren ışığı karnına tut ve dönmesi gereken pozisyona ışıkla yol göster bunu bir süre devam ettir veyahutta çan sesi vb ilgisini çekecek sesi vajinal bölgede çalmak dönmesini sağlıyormuş, bunun haricinde hintli köprü diyorlar onu deneyebilirsin karnını ve kalça kısmını yukarı kaldırıp öyle bekliyorsun..
Kemik ağrısı gibi açılmaya bağlı oluyor ama en güzeli dr a göstermekBenim vajinal ağrılarım oluyor sizde de.var mı? Surekli değil yani ama bazen yürürken bazen çomeldiğimde, bazen.tuvalette otururken. Acaba iltihap mi yoksa başka bsy mi yada normal mi
Bence de ağdaya git stres olmadan git ama acı değil stres yansıyor bebeğeHaklisin sanırım cnm ya
Canım çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakan varmış iyiki mutfakta degilmişsin allah korusun herşey olabilirdi.mutfak hiç önemli degil sen ve bebeğin iyisiniz ya çok şükür.mutfak bi şekilde temizlenir kafana takma stres yapmaDemin duduklu tencerem patladi. Allahtan mutfakta degildim. Ya bebegime bir sey olsaydi. Bir de yanik falan hamile halimle tahmin edemiyorum. Kac zamandir kullanirim hic basima gelmemişti. Daha 2 dk falan olmustu dudugu oteli. Dakikalarca falan pisirmedim ya da suyu fazla degildi. Kapagi mi bozuldu acaba diye dusunuyorum. Neyse ki ucuz atlattik. Sadece mutfak mahvoldu. Cana gelcegine mala gelsin diye seviniyorum artik. Siz de dikkat edin kizlar.
Aynen canım nasıl yatacağımız bilmiyoruz bakalım son ayda ve haftalar nolcakallah yardımcımız olsun bu saatte wc ye kalkıp bacağıma giren ağrı sayesinde uyuyamamadım sürekli sola yatmak bacağıma iyi glmedi sanırım uyumak istiyorum ama bu ağrıyla uyunmuyor
benim aksamlari ayaga kalkinca mesqnemin altindaki kemiklerime yuk biniyomus gibi bi agirlik oluyo zorlaniyorum cati agrisi bu mu hic bir fikrim yokBenim vajinal ağrılarım oluyor sizde de.var mı? Surekli değil yani ama bazen yürürken bazen çomeldiğimde, bazen.tuvalette otururken. Acaba iltihap mi yoksa başka bsy mi yada normal mi
34 haftaligim bende . Benimde ayak bileklerim şişmiş . Birde giguslerimin tam alti ağrıdi gece , belim de öyle . Yalancı sancı yazıyordu nette . Ben az kalsn stres den doğurcamKızlar merhabalar hepinize çok uzun zamandır giremiyordum 35 haftalık oldu benim miniğim ve ellerim çok şiş ve uyuşuk özellikle geceler dayanılmaz şekilde uyuşuyor sizde durumlar nasıl
Vajen kemik ağrısı yani çatı ağrısı . Bebek büyüdü ağırlık yapıyor .benim aksamlari ayaga kalkinca mesqnemin altindaki kemiklerime yuk biniyomus gibi bi agirlik oluyo zorlaniyorum cati agrisi bu mu hic bir fikrim yok
Oluyor tabiki . Inanki 1 hafta çatı ağrısı oluyorsa , ertesi hafta bel ağrısı , hergün başka bişey . Normal ağrın olması bi çok kadında oluyor. Bebek ağırlık yapıyor kemiklerine .Benim vajinal ağrılarım oluyor sizde de.var mı? Surekli değil yani ama bazen yürürken bazen çomeldiğimde, bazen.tuvalette otururken. Acaba iltihap mi yoksa başka bsy mi yada normal mi
cok saol canim brnde guliver ya da senin dedigini düşünüyorum kurunca bi sknti çıkmadı demi yataga yaklasiyo mu birde cok soru sordum kusura bakma birde yatak kenari koruyucusunu naptin canım aldin mi bi yerden
Aynen canım ilk fırsatta alıcamKıyamam canım ya :)) faydasını görüyorsun sen bu yüzden kesin al canım:)
Yok canım kramp değil sürekli aynı tarfta yattığım için birde bacak aarama yastık koyuyorum ya o yüzden oluyor magnezyum var zaten megavit vermişti doktor gerekince içiyorumKramp gitmiş sanırım cnm ayak parmaklarını çektir eşine öne doğru bi kaç tur, iyi gelir. Bir de magnezyum iç kullanıyosan kullanmıyosan dr una danışıp isteyebilirsin.
Evet solayatın deniliyor ben sağa istesemde yatamadım rahtsız etti çok geçmiş olsun ben boğazım ağrınca tavuklu sarımsaklı şehriye çorbası içtim limon sıkıp sende içebilirsin iyi geliyorDr lar da sola yatın diyorlar ama ben nedense sağ tarafta daha rahatim. Demekki oğlumun pozisyon u buna daha uygun .
Grip oldum dünden beri mal gibiyim. Yediğim içtiğim hicbirseyin tadı yok. Dr sadece parol icebilirsin dedi. Ama onu da ben içmek istemiyorum. Sonuçta kimyasal. Bakalım ne zaman toparlarim.
İşaret ve orta parmagimla karnimda yürüyüş yapıyorum, tosunum hemen tepki veriyor. Dün fark ettim. Artık sürekli oynasicaz demekki oğlumla
Canım yağı veren yurtdışında olan doktorun mu? Ne yağı acaba bende doktora sorup kullanayım. İşe yarıyor diyorlartabi ki tercih meselesi, bakış açısı buna bir şey diyemem ben. Burada zaten öyle bir tercih yapabilme durumun yok, evet kesikler oluyor ama bana mesela bir yağ verdi onunla 34. haftadan itibaren vajinal masaj yap dedi kesiğin olmaması için. Ama dikişsiz normal doğum çok az o da kadının esnekliğine bağlı, sezeryan yerine vajinal kesiği tercih edenlerdenim iyileşmesi de hızlı oluyor eskisi gibi de oluyormuş yani bunu da bana son aylarda doğum yapan arkadaşlarım dedi. Ama tekrar diyorum tercih yapabilecek durumda olanlar istediğini seçer. Herkesin kendi bedeni tabi ki.
Bende aynıyım özellikle sabah ilk kalktığımda çok ağrıyorAyaklarım da şiş ama en azından elim kadar uyuşuk değil kalemi kavrayıp iki satır yazı bile yazamıyorum, sürahiden bardağıma su doldurana kadar sızlıyor resmen avuç içim ki günlük en az 3 litre su içiyorum çalışmaya devam ediyorum hareketsiz de sayılmam tuz tüketimim de fazla değil nedir bu ödem daha ne yapayım şaştım kaldım
Bende aynı soruyu sordumCanim senden rica etsem yağın markasını yazabilirmisin bana . Ben de normal doğum çok istiyorum .
L Linabasel34 @ANDETA fotoğrafını ekledim ama illa o yağın olması gerekmiyor farklı markalarında vardır içeriğine bakıp alınabilir haricinde masaj asıl önemli olan ona da perine masajı diyorlar sanırım internetten bakın uygulayın inşallah faydasını görürüz.. Benim arkadaş hem bunu hemde oturma banyosu yapmış doğum kesiksiz oldu hemde 4 kg 100 gr bir bebiş doğurdu maşallah.. Ama nasip işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?