- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #13.601
Allah yardımcımız olsun neyse ki az kaldı doğuma sabah uyanıyorum 5 dakika nerdeyse ellerimi sallayıp masaj yapıyorum birazcık olsun uyuşukluğu geçsin diyeBende aynıyım özellikle sabah ilk kalktığımda çok ağrıyor
Mutfagi temizledik. Sadece davlumbazda hafif yamukluk var. O da onemli degil. Dedigin gibi onemli olan can. Bebege bi sey olmadi iyi ki. Bundan sonra normal tencereye devam:)Canım çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakan varmış iyiki mutfakta degilmişsin allah korusun herşey olabilirdi.mutfak hiç önemli degil sen ve bebeğin iyisiniz ya çok şükür.mutfak bi şekilde temizlenir kafana takma stres yapma
Benim de öyle inan sabah ilk kalktığımda ayağımın altı acıyor çok ilginç :) mart anneleri sayfasını okuyordum az önce bakalım daha neler bekliyor bizi :)Allah yardımcımız olsun neyse ki az kaldı doğuma sabah uyanıyorum 5 dakika nerdeyse ellerimi sallayıp masaj yapıyorum birazcık olsun uyuşukluğu geçsin diye
Okurken bile irkildimMutfagi temizledik. Sadece davlumbazda hafif yamukluk var. O da onemli degil. Dedigin gibi onemli olan can. Bebege bi sey olmadi iyi ki. Bundan sonra normal tencereye devam:)
Cokkkkkkkkkkk geçmiş olsn cnm Allah korumuş vallaMutfagi temizledik. Sadece davlumbazda hafif yamukluk var. O da onemli degil. Dedigin gibi onemli olan can. Bebege bi sey olmadi iyi ki. Bundan sonra normal tencereye devam:)
Bende zeytinyağı okudum canım. Bence faydası kesinlikle olur belli bir haftadan sonra doktora danışarak başlamak lazımEgem2709 canım yağ bu ama Türkiye de yok malesef . Badem yağı ve zeytinyagi ile masaj yapanlar var .
Cnm neye masaj yapiliyo da ne oluyo anlayamadım bnBende zeytinyağı okudum canım. Bence faydası kesinlikle olur belli bir haftadan sonra doktora danışarak başlamak lazım
Okurken bile irkildimçok geçmiş olsun
Sagolun kizlar. Siz de dikkatli olun. Bu siralar kendimizi riske atmaya degmez. Az kaldi artik bebeklerimize kavusmayaCokkkkkkkkkkk geçmiş olsn cnm Allah korumuş valla
Ben bu masajın etkili olduğuna inanıyorum ama neden Türkiye de yaygın değil . Onu anlamadım . Gerçi Türkiye de normal doğum son 10 senedir durmuş vaziyette . Belkide ondan ..ama Türkiye de Üniversite hastanelerinde araştırılmiş, masajı uygulayan kadınlar da ne kesi ne de yırtık olmuş . Rakamlar da bayagi yüksek . Benim Dr erkek ben sormaya utanirim ya . Senin Dr bayan mi . Ne zararı olabilir ki . 34 haftada başlayın yazıyor nette Ben bu hafta baslayacagm masajà bakalım . Düşük tehlikem yok çünkü .Bende zeytinyağı okudum canım. Bence faydası kesinlikle olur belli bir haftadan sonra doktora danışarak başlamak lazım
Perine masajı esnetme için doğum sırasında yırtılma ve kesi olmamasi içinCnm neye masaj yapiliyo da ne oluyo anlayamadım bn
Bendede var canım birden mahsunlaşıyorum ağlamaya başlıyorum yani Allaha şükür bir sorunumda yok ama anlamadım gitti dun çok ağlama geldi.Ya kızlar niye böyle oldm bilmiyom çok durgunm böyle mutsuzum ne biliyim değişik bi ruh halindeyim heryeri agriyo
Devlet hastanelerinin gebe egitim sinifina gitmistim. Dedigin gibi bu masaji onerdiler. Tabi eger genital sigiliniz falan yoksa demisti. Onun disinda dogum sancilari cok siklastiginda temiz bir havluyu sicak suyla islatip bacak arasina koymak da kaslari gevsetir, doguma iyi gelir demisti.Ben bu masajın etkili olduğuna inanıyorum ama neden Türkiye de yaygın değil . Onu anlamadım . Gerçi Türkiye de normal doğum son 10 senedir durmuş vaziyette . Belkide ondan ..ama Türkiye de Üniversite hastanelerinde araştırılmiş, masajı uygulayan kadınlar da ne kesi ne de yırtık olmuş . Rakamlar da bayagi yüksek . Benim Dr erkek ben sormaya utanirim ya . Senin Dr bayan mi . Ne zararı olabilir ki . 34 haftada başlayın yazıyor nette Ben bu hafta baslayacagm masajà bakalım . Düşük tehlikem yok çünkü .
Ben de öyleyim canım biraz yalnızlıktan sanırım ben tekim genelde sen de öyle anladığım kadarıyla. Hormonlar vs tabi zaten mahvetti biziYa kızlar niye böyle oldm bilmiyom çok durgunm böyle mutsuzum ne biliyim değişik bi ruh halindeyim heryeri agriyo
Doğum esnasinda evet sıcak gevsetir gerçekten . Sicak su ile duş alın da diyorlar ya . Bakalım yanımıza su isiticisi falan mı alsakDevlet hastanelerinin gebe egitim sinifina gitmistim. Dedigin gibi bu masaji onerdiler. Tabi eger genital sigiliniz falan yoksa demisti. Onun disinda dogum sancilari cok siklastiginda temiz bir havluyu sicak suyla islatip bacak arasina koymak da kaslari gevsetir, doguma iyi gelir demisti.
Evde sicak dus aliriz. Hastanenin durumuna gore de isitici goturebiliriz sonrasi icin. Aslinda onceden ebeyle konusmak gerekiyor.Doğum esnasinda evet sıcak gevsetir gerçekten . Sicak su ile duş alın da diyorlar ya . Bakalım yanımıza su isiticisi falan mı alsak
Sen devlet hastanesindemi düşünüyorsun doğumu ?Evde sicak dus aliriz. Hastanenin durumuna gore de isitici goturebiliriz sonrasi icin. Aslinda onceden ebeyle konusmak gerekiyor.
Devlette dusunuyodum ama ayni anda 6 kadini dogumhaneye aldiklarini ve dogumdan sonra hic refakatci almadiklarini ogrenince vazgectim. Ozele gidiyorum uzun suredir. Ozelde yapicam dogumu bi aksilik olmazsa.Sen devlet hastanesindemi düşünüyorsun doğumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?