2018 mart-nisan anneleri

Mutfagi temizledik. Sadece davlumbazda hafif yamukluk var. O da onemli degil. Dedigin gibi onemli olan can. Bebege bi sey olmadi iyi ki. Bundan sonra normal tencereye devam:)

Allah yardımcımız olsun neyse ki az kaldı doğuma sabah uyanıyorum 5 dakika nerdeyse ellerimi sallayıp masaj yapıyorum birazcık olsun uyuşukluğu geçsin diye
Benim de öyle inan sabah ilk kalktığımda ayağımın altı acıyor çok ilginç :) mart anneleri sayfasını okuyordum az önce bakalım daha neler bekliyor bizi :)

Bende zeytinyağı okudum canım. Bence faydası kesinlikle olur belli bir haftadan sonra doktora danışarak başlamak lazım
Ben bu masajın etkili olduğuna inanıyorum ama neden Türkiye de yaygın değil . Onu anlamadım . Gerçi Türkiye de normal doğum son 10 senedir durmuş vaziyette . Belkide ondan ..ama Türkiye de Üniversite hastanelerinde araştırılmiş, masajı uygulayan kadınlar da ne kesi ne de yırtık olmuş . Rakamlar da bayagi yüksek . Benim Dr erkek ben sormaya utanirim ya . Senin Dr bayan mi . Ne zararı olabilir ki . 34 haftada başlayın yazıyor nette Ben bu hafta baslayacagm masajà bakalım . Düşük tehlikem yok çünkü .

Devlet hastanelerinin gebe egitim sinifina gitmistim. Dedigin gibi bu masaji onerdiler. Tabi eger genital sigiliniz falan yoksa demisti. Onun disinda dogum sancilari cok siklastiginda temiz bir havluyu sicak suyla islatip bacak arasina koymak da kaslari gevsetir, doguma iyi gelir demisti.

Ya kızlar niye böyle oldm bilmiyom çok durgunm böyle mutsuzum ne biliyim değişik bi ruh halindeyim heryeri agriyo
Ben de öyleyim canım biraz yalnızlıktan sanırım ben tekim genelde sen de öyle anladığım kadarıyla. Hormonlar vs tabi zaten mahvetti bizi uyu darlanınca ben öyle yapıyorum

Doğum esnasinda evet sıcak gevsetir gerçekten . Sicak su ile duş alın da diyorlar ya . Bakalım yanımıza su isiticisi falan mı alsak

Bulaşık makinem suyunu mutfağa boşalttı bu halde bir de onla uğraştım. Allah beterinden saklasın tabi de

Merhaba kızlar bu ara tatlıya sardım.bebeğe kilo yapmaz sanırım sadee bana yarıyot.artık tartılmama kararı aldım çünkü ödem oluştu alyansımı takamıyorum ayaklarımda patates gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…