2018 mart-nisan anneleri

Devlette dusunuyodum ama ayni anda 6 kadini dogumhaneye aldiklarini ve dogumdan sonra hic refakatci almadiklarini ogrenince vazgectim. Ozele gidiyorum uzun suredir. Ozelde yapicam dogumu bi aksilik olmazsa.
Bende devlette düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda . Guvenemiyorum özel deki Dr ve Ebelere. O an dayanamayip sezaryen diyebilirim. Hemen alırlar biliyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun canım sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Bizim burdaki devlet hastanesi cok asiri kalabalik ama gorumcemin dogurdugu hastane rahatti. Ozel gibiydi. Kocaman odasi vardi tek kisilik. Hastaneden hastaneye degisiyo imkanlar. Insaallah hepimiz guzel dogum geciririz.

kizlar biriniz pijamalarimizi paylasalim demisti bende tam bugun aldim atayim dedim size de, kızım olacagi icin pembe agirlikli aldim fiyatlarda en dusuk 45 en pahali 75e aldim ank.da pijama dunyasi diye bir yer var int.sitesi de var tavsiye ederim ordan aldim, onunde araba olani koraydan aldim, sabahlik almadim lazimmis o da bi tek sabahlik alicam atlet ve sutyende aldim birde doğum sonrası korse alicam ama tayt gibi olanlardan mi almamiz lazım bugun nbbninkini gordum 35liraydi ama arastirmadan almak istemedim

Eklentiler

• 20180224_172527.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 20180224_172523.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • 20180224_172519.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 20180224_172513.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızlar bu ara tatlıya sardım.bebeğe kilo yapmaz sanırım sadee bana yarıyot.artık tartılmama kararı aldım çünkü ödem oluştu alyansımı takamıyorum ayaklarımda patates gibi oldu

Aynen çok tatlı istiyor canım. Kilo da hızlı alınıyor bu ara. Ben de bugün çıkmayım artık tartıya dedim kendi kendime ama dayanamam sanırım. tatlı bebeğe de kilo yapıyor diye biliyorum. Yandık valla yaa ogf

Merhaba kızlar bu ara tatlıya sardım.bebeğe kilo yapmaz sanırım sadee bana yarıyot.artık tartılmama kararı aldım çünkü ödem oluştu alyansımı takamıyorum ayaklarımda patates gibi oldu

Aynen çok tatlı istiyor canım. Kilo da hızlı alınıyor bu ara. Ben de bugün çıkmayım artık tartıya dedim kendi kendime ama dayanamam sanırım. tatlı bebeğe de kilo yapıyor diye biliyorum. Yandık valla yaa ogf

Benim doktor da erkek ama soracağım 5 martta randevum var. Burdan yazarım canım ne dedi ne önerdi diye.

Kızlar , şeffaf ve baya büyük bişey vardı çamaşırımda , nişan olabilirmi korktum bi an görünce , daha önce nişanı gelen varmı nasıl bişey

Merhaba banada 34+3 de 3050 dedi en ince ölçümü yaptıgı halde böyle cıkıyor benim muhtemelen sezaryen olacak p.tesi tekrar gidicez bakalım o zaman kaç cıkacak bir haftada ne kdr almış merk ediyorum. Sizinde baya gelişimli maşallah benim bebeğimde kız. Buarada açılma neden olmuş ultrasondan mı anladı inşallah sabreder bebiş 37 ye kdr

Aynen canm ama dayanamam ki o acıya bebeğe zarar veririm kesin doktora sorayımda bi inş sakıncası yoktur hamileler kullanabiliyormuş :/

Kullanabiliyormuş canım ama doktora sormadan asla kullanmam. Bilmiyorum belkide kullanmadan kendim yavaş yavaş almaya calışırım. Kendini sakın yorma canım ya tehlikeli haftalardayız cok dikkat etmemiz lazım artık yükümüz ağırlaştı

İlk zamanlar uyku halim vardı çok bide kansızlığım hep halsizim,aşırı yorgun,bulantı doğru düzgün hiç beslenmemiştim,Şimdi bugün odasının aynasını taktırmaya gittik sonrada avm gezdim yorulmuşum Bide karnım çok büyük benim geçen sene safra kesesi ameliyatı olduğum için şimdi gerilince karnım çok acıyor.Bir gün iyiysem düzgün yediysem ertesi gün halsizim bulantım var.Allah yardımcımız olsun benimki zor geçti hep buna şükür diyorum bebeğim iyi olsunda bana yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…